2011.08.10. 22:49:36
Ha már Hanga: Láttátok a tegnapi meccset? Nagyon feldühített. Ánblokk nem voltunk zseniálisak, de azért látszik, hogy van esélyünk ebben a pótselejtező körben, viszont két játékost kiemelnék negatívan: Trotter: Nagyon összeszedetlenül játszott, voltak zseniális megoldásai, de olyan ordas és buta hibákra képes, hogy az elképesztő. Ezt ki kell küszöbölni a válogatott meccseken, a bajnokikon ez ennyire nem tűnt fel.
Hanga: Őt csak a vége miatt, mert egyébként nem játszott rosszul, csak el-eltűnt néha egy-egy percre ( ez mondjuk néha köszönhető volt Trotter labdacipelésének is...). A vége viszont katasztrófa, még azóta sem hagy nyugodni az a dolog, hogy ez vagy bunda volt ( ne adj Isten), vagy ennyire buta Hanga, de ez óriási csalódás lenne. 8 vagy 9 másodperc volt, 2 ember rázárt és eldobja kb 8-9 méterről kilátástalanul? Végig kell játszani és tisztán eldobni, aztán vagy bemegy vagy nem, de nem így. Oké, hogy ő akarta befejezni ( mint a legnagyobb sztárunk), de így? Ennyi idővel a vége előtt? Ezért 1 kölyökcsapatból is kidobnák... Remélem nem vették meg őt erre a meccsre ( mai világban ki tudja), de nem biztos, hogy jobb, ha ennyire buta... Itt a fórumon van egy barátja, vagy ismerőse, ha jól tudom. Jelezzen már légy szíves, hogy ő mit gondol. Köszönöm!
UI: Nem prejudikáltam, de szerintem sok szurkoló fejében megfordult ez tegnap este, miután nagy nehezen feljöttünk és ott volt az egyenlítés lehetősége.. Óriási butaság. Szóval ne ugorjatok rám, nem feltételezek semmit, csak ez is beugrott.