Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akarod mondani holnapraZolika10 írta:Holnap ütni kell a Japánt, utána pedig reménykedni a dánok feltámadására erre az egy meccsükre.
Tippem mára:
Magyarország-Japán 31-19
Dánia-Montenegro 26-23
Hajrá Csajszik!
Alig vagyok fáradtZolika10 írta:
Nem Dánia?![]()
Alfa írta:Hihetetlen egyszerűen hihetetlen!!!!! 29-22-re levertük az otthon játszó norvég válogatottat. Inkább ezt a meccset néztem hisz ennek tétje is volt es hat nem volt rossz választás. Én bíztam a csapatban es egy esetleges győzelemen se lepődtem volna meg , de erre azért nem számítottam. Az egész csapat baromi jól játszott de az irányítókat (Görbicz es Szucsánszki ) es a beállókat (Szamoránszky és Mayer) es meg Zácsikot tudnám kiemelni. Óriási gratula a csapatnak
![]()
.
Ha a norvégok megverik Montenegrót (amire minden esély megvan ) akkor csoportelsőként jutunk tovább . Azt nem mondom , hogy megfogjuk nyerni a VB-t de a legjobb négybe simán bekerülhetünk es ott mar bármi előfordulhat.
Gyerünk lányok.
Simán lehet. Hiába a Montenegró elleni blama, a csajok kézilabdában arról híresek, hogy elég kiszámíthatatlanok tudnak lenni.Zolika10 írta:Ma megütjük Dániát
visca el barca írta:te melyik sportágat nézted? bőven top 4-es a játékos anyagunk, egyedül beállóposzt az ahol nullák vagyunk. totyogó pirit évekkel ezelőtt el kellett volna felejteni.knor írta:Játékosok nélkül nehéz.
te melyik sportágat nézted? bőven top 4-es a játékos anyagunk, egyedül beállóposzt az ahol nullák vagyunk. totyogó pirit évekkel ezelőtt el kellett volna felejteni.knor írta:Játékosok nélkül nehéz.
+1, nagyon adom amit írsz. Nagyon nem vagyunk ott se fejben, se sehogy se...visca el barca írta:úgy látszik nem kell dánia várni, hogy be legyünk árazvabeálló, meg edző nélkül marha nehéz
csababarca írta:Nem feltétlen az a jó edző, aki ugrabugrál,meg ordibál.
Most nem ítélem meg Németh Andrást, nem róla szól, de tök más pedagógiai módszerekkel is lehet dolgozni edzőként. Mocsai sem volt az a temperamentumos fajta, mégis ért el sikereket.
De rengeteg más példa is lehetne, szóval nem attól jó vagy rossz edző valaki, mert "csak" áll,keresztbe tett kézzel,vagy éppen agyeldobós módon ugrál.
(ennek tipikus esete lehet Konkoly Csaba, aki bár többet ugrált,meg mozgott a meccseken mint a komplett csapata, taktikailag nulla volt)
Amúgy, Szikora Melinda simán mehetett volna a VB-re harmadiknak, szerintem. Nem is értem miért nincs ott. Bár eddig nincs baj a kapusainkkal.
Pep is ezt csinálta nálunk, aztán ő volt az isten.Zolika10 írta:András bácsi kicsit engem felb4sz néha, mert amit a kispadon művel az gyalázat. Vagyis semmit nem tesz. Ott áll keresztbetett kézzel, vagy rosszabbik esetben zsebre vágja a mancsát..![]()
Ellenfél edzője meg űzi, hajtja övéit...
Hihetetlen...