Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehetne jobb időpontban is,de csak nem hagyom ki azért..G-Jay írta:Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner![]()
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Valaki fennmarad megnézni a futamotRemélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...
Ez nagyon csúnya volt, délután valamelyik adón láttam. Hát, nem lettem volna a helyükben...jobbulást és mielőbbi felépülést nekik!G-Jay írta:Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner![]()
Nézzétek meg:
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Valaki fennmarad megnézni a futamotRemélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...
Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner![]()
Nézzétek meg:
Az egy dolog, hogy cimek tekintetében ő a legnagyobb.piton írta:[
Neked igen! Milyen értelemben mondod h ő a legnagyobb?
De ezen tényleg nem fogok vitatkozni.
Ha te őt szereted...amit megértek, de már Roger a legnagyobb.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/8133424.stm
Neked igen! Milyen értelemben mondod h ő a legnagyobb?Varga Tamás írta:Ne haragudj, de ebben nem értek Veled egyet.piton írta:Roger Federer 15-szörös Grand Slam bajnok, valamint 6-szoros wimbledoni bajnok!!! Ez az eredménysor önmagáért beszél!!!
A (férfi) tenisz legnagyobb alakja!
A férfi tenisztörténelem legnagyobb alakja, kimagaslóan PETE SAMPRAS
De én Borgot, McEnroe-t és Lendlt is nagyobbnak tartom. Persze, ez már szubjektív.
Ne haragudj, de ebben nem értek Veled egyet.piton írta:Roger Federer 15-szörös Grand Slam bajnok, valamint 6-szoros wimbledoni bajnok!!! Ez az eredménysor önmagáért beszél!!!
A (férfi) tenisz legnagyobb alakja!
Nem tudott? mire alapozod? inkább nem akart,na de lezártam már rég. de ha szépen kifejted,hogy szerinted miért ne tudott volna,akkor elhiszem,mert épp ez az, hogy nem is próbálkozott. és írtam is hogy a MAI JÁTÉKÁNÁL, tényekbe ne kössünk már bele.Lampiao írta:
Amikor nem megy valakinek akkor nem megy valakinek... Állítom, ha megfeszült volna akkor sem tudott volna most olyan játékot csinálni amilyet valljuk be legtöbbször szokott...
Megérteném ha minden veresenyét így nyerné és zavarna... De lassan olyanok a hozzászólásaid mint egyeseknek a Barca-Real topikban... Persze Federer rosszul játszott de ezen kár rugózni...
Válaszolva a kérdésedre minket az sem zavart hogy a Barca olyan játékkal verte a Chelsea-t amilyennel...
Nem játszott jól. Nem ment neki. Honnan tudod egyáltalán, hogy mi játszódik le benne egy ilyen döntő alatt?ozsimiki írta:jöhetsz, Nadaltól nem igen látsz olyan meccset (még akkor se igen ha előtte nap 5órát játszik) hogy ne tenné ki a pályára azt a teljesítményt amire képes. Taróczy is észrevette, és itt nem arról volt szó,h nem játszik jól, hanem NEM AKART kezdeményezni, csak blokkolta a dolgokat, gyorsítani se igen akart, pedig 18-2es mérlege volt Roddick ellen. félni nem félt tőle. na de ez csak engem zavart, (szokott ha vki ilyen már-már beképzelten áll oda,h minek melózzak,majd ő elrontja).
Federer megnyerte, meg van neki a 15. Grt a szép rekordért.
Azt sajnálom,hogy nem a legjobbtól (nem a legnagyobb már,legalábbis papíron) vette át a díjat, úgy lett volna fílinges.
Én is így gondolom. De hagyjuk abba. Peace.Természetesen nem tudom miért nem tudott, mint ahogyan azt sem tudjuk biztosan hogy nem akart-e...
Egyszerűen felmerült bennem hogy ballábbal kelt, hogy meglepte őt az hogy Roddick valóban bátor volt ellene... Zavarta hogy mindenki várja a 15-et... Az általad említett elvárások is ott lehettek a vállán... Persze lehet hogy nem is érdekelte őt, vagy érdekelte és így nem akart játszani... Viszont ezt nem hinném.. Általában a sors (saját felfogásom szerint: Isten) igazságos és ebben az esetben nem nyerhette volna meg ha nem akarja...
ozsimiki írta:ennek örülhet is, ezek után kedvenc nótája lehet a süss fel nap.
15.gséhez grt neki, máshoz nem igen.
chelsea ellenünk elleni focijához hasonlítom mai játékát a svájcinak, csak ő nem egy barca szintű ellenféllel játszott, hanem egy szerényebb képességűvel, aki szívét lelkét kitette a pályára.
GRT ANDY!
azért a szurkolóitól megkérdezném,h nem bánják é,h teniszezni nem igen akart a Roger,csak a másik hibájára játszani. ha elveszíti,akkor is ez a véleményem.
jöhetsz, Nadaltól nem igen látsz olyan meccset (még akkor se igen ha előtte nap 5órát játszik) hogy ne tenné ki a pályára azt a teljesítményt amire képes. Taróczy is észrevette, és itt nem arról volt szó,h nem játszik jól, hanem NEM AKART kezdeményezni, csak blokkolta a dolgokat, gyorsítani se igen akart, pedig 18-2es mérlege volt Roddick ellen. félni nem félt tőle. na de ez csak engem zavart, (szokott ha vki ilyen már-már beképzelten áll oda,h minek melózzak,majd ő elrontja).kovinho írta:Nézd, nem hiszem, hogy most én, mint Federer-szurker, ezzel kéne foglalkoznom. Most hiába keresünk kifogásokat, ez van. Most így nyert. Nem játszott jól, mint eddig, de megnyerte valahogy. S majd ha így nyer egyszer a kedvenced is, akkor jövök ide ugyanezeket leírni, oks?ozsimiki írta:azért a szurkolóitól megkérdezném,h nem bánják é,h teniszezni nem igen akart a Roger,csak a másik hibájára játszani. ha elveszíti,akkor is ez a véleményem.
Roddick hihetetlenül jól játszott, élete meccse volt, büszke lehet magára.
És Szaniszló Csaba jól leírta: Roddick a hős, de Federer a bajnok.
Nézd, nem hiszem, hogy most én, mint Federer-szurker, ezzel kéne foglalkoznom. Most hiába keresünk kifogásokat, ez van. Most így nyert. Nem játszott jól, mint eddig, de megnyerte valahogy. S majd ha így nyer egyszer a kedvenced is, akkor jövök ide ugyanezeket leírni, oks?ozsimiki írta:azért a szurkolóitól megkérdezném,h nem bánják é,h teniszezni nem igen akart a Roger,csak a másik hibájára játszani. ha elveszíti,akkor is ez a véleményem.