Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
socio66

2009.07.05. 22:13:52

G-Jay írta:
G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner :!:
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Na látom a tenisz erről elvette a figyelmet...
Valaki fennmarad megnézni a futamot :?: Remélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...
lehetne jobb időpontban is,de csak nem hagyom ki azért.. :wink:
jorge esése láttán még én is felszisszentem.. :o nem az első hatalmas bukása egyébként..remélem nem fogja egyszer nagyon összetörni magát..
GO TALMA!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.05. 22:12:30

G-Jay írta:
G-Jay írta:Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner :!:
Nézzétek meg:
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
Valaki fennmarad megnézni a futamot :?: Remélem minimum olyan jó lesz mint a tavalyi...remélem ezúttal Dani is beleszól a győzelembe...
Ez nagyon csúnya volt, délután valamelyik adón láttam. Hát, nem lettem volna a helyükben...jobbulást és mielőbbi felépülést nekik!

Igen, a teniszt többen követték itt a topikban, de szerintem, sokan látták a két balesetet is.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.05. 22:07:08

Nos, előre bocsátom: nagy gratula FedExnek, bár nem a kedvencem!

Én Sampras játékán "nőttem fel", hétről hétre csodáltam és a mai napig megismételhetetlen pillanatokat okozott nekem teniszben. Az elegancia, a tehetség, a technika, a kitartás, valamint a mérhetetlen intelligencia olyan egyvelegét adta át, amire nagyon kevesen lesznek képesek.

Mindezek mellett elismerem a SwissMastert, de nem kedvelem a játékát.

Ozsival ma egyet kell értenem: ellenszenves volt, hogy ilyen deffenzív játékkal jött ki Federer, látszott, hogy sokat gyúrt az első szervára (elvégre Wimbledonban vagyunk) és már a meccs elején éreztem, hogy elindul az adok-kapok, az volt az érzésem, hogy csak a Tie dönti majd el a szetteket. Aztán a végén már olyan volt a szitu, hogy bárhogy alakulhatott volna. Ha Roddick a 2. szett végén azt a röptét nem tolja el a rövidítésben 6-2 előnynél, akkor ma nem a svájcit ünnepeljük. Aztán ugye az 5. szettben volt egy dupla break-előnye a vége előtt nem sokkal Andynek, de azt is hárította a svájci. Persze a sportban nincs "ha" és Roddick így is félelmetes volt, a svájci érdemei pedig ismertek.

A torna legnagyobb nyertese mégis Roddick. Egy olyan amerikai teniszezőt kapott vissza a sportvilág, aki nagy eséllyel fog azért a US Openen harcolni a győzelemért, ráadásul betöltheti azt az űrt, amit Sampras-Agassi óta mondjuk egy Blake nem tudott és nem is fog tudni betölteni.

Hihetetlen sokat fejlődött Stefankival az amerikai. Régen egy rendkívül buta játékosnak tartottam, néha elemi ziccereket nem tudott felmérni és túlzottan arra épített, hogy jól adogat. Aztán Stefanki megmutatta, hogy igenis van a srácban szufla, csak ki kell hozni. Ma egy olyan Roddickot láttam, aki szerintem a 2003-as US Open győztes Roddickot lazán verné 3 szettben. Okos volt, laza, éles látással és stabilan játszott, lelkileg is egyensúlyban volt és nem borult fel, 1-2-ről is felállt. Nagyon elismerően tudok róla beszélni. A fonákját továbbra is elég gyengének tartom, alacsonyan üti a tenyerest is, de jó úton halad és fog még GS-t nyerni.

Sampras boldog lehet, mert mindamellett, hogy Ő gratulálhatott szinte elsőként az "utódjának", láthatott egy olyan amerikai teniszezőt, aki még sok örömöt szerezhet Pete egykori szurkolóinak.

Nekem is sokat nőtt a szememben, elképesztően díjazom a kitartását és a fejlődését, Djoko mellett az Ő játékára is nagyon fogok figyelni mostantól.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.05. 22:02:22

Nézzétek meg:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Replay
Director del Fútbol

2009.07.05. 21:16:36

piton írta:[
Neked igen! Milyen értelemben mondod h ő a legnagyobb?
De ezen tényleg nem fogok vitatkozni.
Ha te őt szereted...amit megértek, de már Roger a legnagyobb.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/8133424.stm
Az egy dolog, hogy cimek tekintetében ő a legnagyobb.
De mi, akik látták Sampras-t játszani...azok a meccsek! Olyan klasszisok ellen, mint Agassi, Becker, Courier, Connors, Edberg, Krajicek, Martin, Kafelnikov, Moya, Rios, Rafter, Ivanisevic, Safin.

Roger szinte minden jelentős meccsét láttam, de mai napig állitom és biztos vagyok abban, hogy a csúcsformában lévő Sampras-t nem tudta volna megverni, illetve vajon hány GS-t tudott volna megnyerni a 90-es években ennyi sztár mellett.

Persze abszolút elismerem Federer képességeit, érdemeit, sőt a mai meccs után nyilatkozta Pete, hogy ha sérülések elkerülik a svájcit, akár 18GS-ig is elmehet.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.05. 21:09:08

A mindenkori teniszt általában számszerűsítő közvélekedés alapján
Roger a legjobb széles kerek e világon.
Olyan teniszhistória a jövőben nem fog íródni, amelyből kimarad!
Egyszerűen megkerülhetetlen történelmi személyisége nemcsak a
tenisznek, hanem a világnak is.
Olyan márkanév, mint Tiger Woods a golfban és mint Titi a fociban.
A Gilette hatalmas hasznot fog kasszírozni ebből, nomeg az elkövetkezendő években mindig kelendőek lesznek a Roger által
ellenjegyzett merchandising-termékek.
Hatása hosszú évtizedekig érezhető lesz, imázsa szinte törhetetlen.
Nem is sejtjük, hogy mi következik ezután a történelmi meccs után!
K.
Benga
Entrenador del Barça

2009.07.05. 20:47:22

Most azért abba ne kössünk már bele, hogy több mint négy óra játék után nem tökéletes a nyilatkozata. Én is felvontam a szemöldökömet, sőt mondok jobbat nem is Fednek szurkoltam. Bár az elődöntő után bosszantott Murray veresége és amúgy Roddick -Hewitt meccsen is az ausztrálnak drukkoltam, de itt úgy gondoltam, hogy az is nagy dolog, ha elcsíp egy szettet Roddick. Meg amúgy azért lássuk be kb életeformájában játszik és így is csak megszorongatni tudta Fed-et aki amúgy rettentően passzív volt, nekem Roddick játéka szimpatikusabb volt. Szerintem a semleges nézők nagyrésze is így van ezzel. Lehet kritiználni, de a férfi tenisz egyik, legnagyobb alakja. Szerintem innentől szubjektív.

Roddickot meg rettentően sajnáltam, simán lehetett volna ez fordítva is. De nem lett és ez a lényeg. Le a kalappal mindkettőjük előtt.
Összességében nem volt egy rossz Wimbledon ez, bár hiányzott Rafa :/.
piton
Capitá del Barça

2009.07.05. 20:40:26

Varga Tamás írta:
piton írta:Roger Federer 15-szörös Grand Slam bajnok, valamint 6-szoros wimbledoni bajnok!!! Ez az eredménysor önmagáért beszél!!!

A (férfi) tenisz legnagyobb alakja!
Ne haragudj, de ebben nem értek Veled egyet.
A férfi tenisztörténelem legnagyobb alakja, kimagaslóan PETE SAMPRAS

De én Borgot, McEnroe-t és Lendlt is nagyobbnak tartom. Persze, ez már szubjektív.
Neked igen! Milyen értelemben mondod h ő a legnagyobb?
De ezen tényleg nem fogok vitatkozni.
Ha te őt szereted...amit megértek, de már Roger a legnagyobb.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/8133424.stm
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.05. 20:32:37

piton írta:Roger Federer 15-szörös Grand Slam bajnok, valamint 6-szoros wimbledoni bajnok!!! Ez az eredménysor önmagáért beszél!!!

Ne haragudj, de ebben nem értek Veled egyet.
A férfi tenisztörténelem legnagyobb alakja, kimagaslóan PETE SAMPRAS

De én Borgot, McEnroe-t és Lendlt is nagyobbnak tartom. Persze, ez már szubjektív.
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.07.05. 20:25:19

Azért nem volt szép Federertől mikor azzal jött, hogy tudja mit érez Roddick, mert tavaly ő is elbukott Nadal ellen. Valóban csak Roddick előtte nem nyerte meg zsinórban 5ször(és mellesleg nincs még mellette 9 Grand Slam sikere). Ha jól tudom Roddick eddig "csak" a 2003as US Opent tudta megnyerni Juan Carlos Ferrero ellen. Szóval nem, nem tudja mit érezhetett az amerikai.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
piton
Capitá del Barça

2009.07.05. 20:11:42

Roger Federer 15-szörös Grand Slam bajnok, valamint 6-szoros wimbledoni bajnok!!! Ez az eredménysor önmagáért beszél!!!

2003 Wimbledon
2004 Ausztrál Open
2004 Wimbledon (2)
2004 US Open
2005 Wimbledon (3)
2005 US Open (2)
2006 Ausztrál Open (2)
2006 Wimbledon (4)
2006 US Open (3)
2007 Ausztrál Open (3)
2007 Wimbledon (5)
2007 US Open (4)
2008 US Open (5)
2009 Roland Garros
2009 Wimbledon (6)

szerk.: Ja és újra ő a Number 1!!! :D
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.07.05. 20:01:43

Bocsánat ha úgy érezted a tényekbe kötök bele... Nem volt szándékos...

Természetesen nem tudom miért nem tudott, mint ahogyan azt sem tudjuk biztosan hogy nem akart-e...
Egyszerűen felmerült bennem hogy ballábbal kelt, hogy meglepte őt az hogy Roddick valóban bátor volt ellene... Zavarta hogy mindenki várja a 15-et... Az általad említett elvárások is ott lehettek a vállán... Persze lehet hogy nem is érdekelte őt, vagy érdekelte és így nem akart játszani... Viszont ezt nem hinném.. Általában a sors (saját felfogásom szerint: Isten) igazságos és ebben az esetben nem nyerhette volna meg ha nem akarja...

De mondom... Nincs vita köztünk nekem se tetszett ez a játék de örülök hogy végül meglett...

béke
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.05. 19:56:11

Lampiao írta:
Amikor nem megy valakinek akkor nem megy valakinek... Állítom, ha megfeszült volna akkor sem tudott volna most olyan játékot csinálni amilyet valljuk be legtöbbször szokott...

Megérteném ha minden veresenyét így nyerné és zavarna... De lassan olyanok a hozzászólásaid mint egyeseknek a Barca-Real topikban... Persze Federer rosszul játszott de ezen kár rugózni...

Válaszolva a kérdésedre minket az sem zavart hogy a Barca olyan játékkal verte a Chelsea-t amilyennel... :wink:
Nem tudott? mire alapozod? inkább nem akart,na de lezártam már rég. de ha szépen kifejted,hogy szerinted miért ne tudott volna,akkor elhiszem,mert épp ez az, hogy nem is próbálkozott. és írtam is hogy a MAI JÁTÉKÁNÁL, tényekbe ne kössünk már bele.

én nem hiszem,h rosszul játszott volna, csak ez a játék mód amit ma választott nekem nem jött be, másoknak se igen. azért egy ekkora megagiga bajnok felé elvárások is vannak a játék minőségével kapcsolatban, és a játékhoz való hozzáállásával kapcsolatban is. ezért volt nekem nem kerek a mai történet.

az más kérdés,h ma ez is elég volt a sikerhez.
PONT
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.05. 19:54:36

ozsimiki írta:jöhetsz, Nadaltól nem igen látsz olyan meccset (még akkor se igen ha előtte nap 5órát játszik) hogy ne tenné ki a pályára azt a teljesítményt amire képes. Taróczy is észrevette, és itt nem arról volt szó,h nem játszik jól, hanem NEM AKART kezdeményezni, csak blokkolta a dolgokat, gyorsítani se igen akart, pedig 18-2es mérlege volt Roddick ellen. félni nem félt tőle. na de ez csak engem zavart, (szokott ha vki ilyen már-már beképzelten áll oda,h minek melózzak,majd ő elrontja).

Federer megnyerte, meg van neki a 15. Grt a szép rekordért.
Azt sajnálom,hogy nem a legjobbtól (nem a legnagyobb már,legalábbis papíron) vette át a díjat, úgy lett volna fílinges. :D
Nem játszott jól. Nem ment neki. Honnan tudod egyáltalán, hogy mi játszódik le benne egy ilyen döntő alatt?

15 grand slam után hagy ne ő/én magyarázkodjak, mert egyszer nem játszott úgy egy döntőben, ahogy Nadal mindig, és ahogy fog a spanyol 5 év múlva is minden egyes döntőben.

utoljára,mert unom az amúgy is érthetőt túlmagyarázni.

hogy nem mehet vmi,ha meg se próbálja? mondanak hülyeséget ezek a kommentek,de Taróczy észrevételei ebben teljesen helytállóak voltak, szerintem. ha figyelted a közvetítést, tudod miről beszélek, ezzel fejezem be.
Ozsi

Lampiaoval értek egyet.. nem látsz bele Rogerbe, ergo nem tudod, hogy egyáltalán mit akart ő valójában. Lehet hogy igazad van, de ezek marhára nem tények. De biztos neked van igazad. K.

Nem látok bele,de azt csak észrevenném ha nézem a meccset,hogy most két game erejéig odateszi magát,és kezdeményez,vagy nem? :roll: mert nem fedeztem fel olyat,hogy váltani akart, és mivel nem ment neki a játék,ezért nem forszírozta tovább, ezt én nem láttam. bocsánat. Ozsi

:arrow:
Természetesen nem tudom miért nem tudott, mint ahogyan azt sem tudjuk biztosan hogy nem akart-e...
Egyszerűen felmerült bennem hogy ballábbal kelt, hogy meglepte őt az hogy Roddick valóban bátor volt ellene... Zavarta hogy mindenki várja a 15-et... Az általad említett elvárások is ott lehettek a vállán... Persze lehet hogy nem is érdekelte őt, vagy érdekelte és így nem akart játszani... Viszont ezt nem hinném.. Általában a sors (saját felfogásom szerint: Isten) igazságos és ebben az esetben nem nyerhette volna meg ha nem akarja...
Én is így gondolom. De hagyjuk abba. Peace. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2009.07.05. 20:13:50-kor.
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.07.05. 19:53:03

Más lett volna a torna igaz... Egy egészséges Nadallal Roddick nem jut a döntőbe amit most szerinted annyira megérdemel... :wink:

Jobb ez így neki is meg Federernek is... Mondjuk a ha itt sem játszik...

De mégegyszer most rosszul játszott, igen Roddick jobban akarta és többet is tett... Viszont ha még így sem ment neki akkor vagy ekkora a különbség vagy Isten így akarta és egyik esetben sem tudunk mit tenni max. egyesek leírják 10000000000000000-szorra hogy Roddick jobban... :wink:

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.07.05. 19:49:36

Véleményem szerint Roddick sokkal jobban megérdemelte volna a sikert. Kettejük közül ő volt az aki nehezebb ellenfeleken verekedte át magát és jobban megküzdött a sikerekért. Roger hatalmas játékos, de egy egészséges Nadallal teljesen más lett volna ez a torna.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.07.05. 19:48:25

ozsimiki írta:ennek örülhet is, ezek után kedvenc nótája lehet a süss fel nap.

15.gséhez grt neki, máshoz nem igen.

chelsea ellenünk elleni focijához hasonlítom mai játékát a svájcinak, csak ő nem egy barca szintű ellenféllel játszott, hanem egy szerényebb képességűvel, aki szívét lelkét kitette a pályára.

GRT ANDY!

azért a szurkolóitól megkérdezném,h nem bánják é,h teniszezni nem igen akart a Roger,csak a másik hibájára játszani. ha elveszíti,akkor is ez a véleményem.

Amikor nem megy valakinek akkor nem megy valakinek... Állítom, ha megfeszült volna akkor sem tudott volna most olyan játékot csinálni amilyet valljuk be legtöbbször szokott...

Megérteném ha minden veresenyét így nyerné és zavarna... De lassan olyanok a hozzászólásaid mint egyeseknek a Barca-Real topikban... Persze Federer rosszul játszott de ezen kár rugózni...

Válaszolva a kérdésedre minket az sem zavart hogy a Barca olyan játékkal verte a Chelsea-t amilyennel... :wink:

Replay
Director del Fútbol

2009.07.05. 19:47:45

Lúzer sporttv, miközben élőben nyilatkozik Sampras, a szakértők beszélnek.

Kiváló 2hét volt, egyedül a sporttv rontott az összképen, időnként nagyon.

Azért Ballack-ot Matthäus-nak nézni...
Egy két kommentátort nyelvtanfolyamra is el kellene küldeni.
Folyamatos frusztráló beszólások, egymásba vágás, pedig már jó ideje ők adják Wimbledon-t.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.07.05. 19:50:17-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.05. 19:46:17

kovinho írta:
ozsimiki írta:azért a szurkolóitól megkérdezném,h nem bánják é,h teniszezni nem igen akart a Roger,csak a másik hibájára játszani. ha elveszíti,akkor is ez a véleményem.
Nézd, nem hiszem, hogy most én, mint Federer-szurker, ezzel kéne foglalkoznom. Most hiába keresünk kifogásokat, ez van. Most így nyert. Nem játszott jól, mint eddig, de megnyerte valahogy. S majd ha így nyer egyszer a kedvenced is, akkor jövök ide ugyanezeket leírni, oks? :D

Roddick hihetetlenül jól játszott, élete meccse volt, büszke lehet magára.
És Szaniszló Csaba jól leírta: Roddick a hős, de Federer a bajnok.
jöhetsz, Nadaltól nem igen látsz olyan meccset (még akkor se igen ha előtte nap 5órát játszik) hogy ne tenné ki a pályára azt a teljesítményt amire képes. Taróczy is észrevette, és itt nem arról volt szó,h nem játszik jól, hanem NEM AKART kezdeményezni, csak blokkolta a dolgokat, gyorsítani se igen akart, pedig 18-2es mérlege volt Roddick ellen. félni nem félt tőle. na de ez csak engem zavart, (szokott ha vki ilyen már-már beképzelten áll oda,h minek melózzak,majd ő elrontja).

Federer megnyerte, meg van neki a 15. Grt a szép rekordért.
Azt sajnálom,hogy nem a legjobbtól (nem a legnagyobb már,legalábbis papíron) vette át a díjat, úgy lett volna fílinges. :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.05. 19:41:55

Roddick visszatérhet a 4be ha így folytatja, Djoko megint elfogyóban fejben, Murray meg még nem elég éles úgy tűnik, Nadal térdein rengeteg minden múlik, úgy érzem,hogy ha (remélem) nem lesz nagyobb gond ezek után velük, akkor 4-5 év múlva ő erősen megközelíti ezt a szép kis 15ös számot.
vagy esetleg....

Kiváncsi vagyok mikor vonul vissza Federer, bár ha Nadal ilyen sérült formában lesz még egy ideig,akkor butaság lenne most szögre akasztani az ütöt, na de kemény pályán (igaz nem GS-en) legyőzheti más is: Murray,Djoko,ha a fentebb említett dolgok nem annyira játszanak szerepet,vagy esetleg fejlődnek benne, akkor US Open nagyon is nyílt lesz, remélem már egy Nadalal is a mezőnyben!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.05. 19:41:47

ozsimiki írta:azért a szurkolóitól megkérdezném,h nem bánják é,h teniszezni nem igen akart a Roger,csak a másik hibájára játszani. ha elveszíti,akkor is ez a véleményem.
Nézd, nem hiszem, hogy most én, mint Federer-szurker, ezzel kéne foglalkoznom. Most hiába keresünk kifogásokat, ez van. Most így nyert. Nem játszott jól, mint eddig, de megnyerte valahogy. S majd ha így nyer egyszer a kedvenced is, akkor jövök ide ugyanezeket leírni, oks? :D

Roddick hihetetlenül jól játszott, élete meccse volt, büszke lehet magára.
És Szaniszló Csaba jól leírta: Roddick a hős, de Federer a bajnok.
Replay
Director del Fútbol

2009.07.05. 19:35:22

Ha Andy tudná ezt a formát tartani, US Open-en robbanthat.

Az is biztos, hogy ennyire én még nem sajnáltam játékost, mint Roddick-ot.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.07.05. 19:33:01

Tudtam hogy valami mákos cuccal nyeri meg itt az 5. set-et Federer...
Adógatógép.
Ma ezt a stílusát hozta,pedig milyen teniszre tud képes lenni....
Én nem szeretem Federert,de elismerem minden tudását és eredményeit!

Viszont ma ROddick sokkal,de sokkal jobban megérdemelte volna...1-szer tudta csak Roddickot breakelni!!!
De hát ez van...
Tudásban sima 3 Set Federernek,de ma nem játszott jól,és majdnem megitta a levét.

Federernek is gratulálok,és Roddicknak is,nem hittem volna hogy ilyen szinten megszorítja Rogert.

A nap meg elmehet a .... :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.05. 19:31:37

ennek örülhet is, ezek után kedvenc nótája lehet a süss fel nap.

15.gséhez grt neki, máshoz nem igen.

chelsea ellenünk elleni focijához hasonlítom mai játékát a svájcinak, csak ő nem egy barca szintű ellenféllel játszott, hanem egy szerényebb képességűvel, aki szívét lelkét kitette a pályára.

GRT ANDY!

azért a szurkolóitól megkérdezném,h nem bánják é,h teniszezni nem igen akart a Roger,csak a másik hibájára játszani. ha elveszíti,akkor is ez a véleményem.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.05. 19:29:21

ROGEEEEER FEDEREEEEEEEEEEEEER!

Kummára nem játszott jól. De megvan.
Válasz küldése