0-30..komolyan ha ezen fog múlni, pf
nah elhúzott a nap, maradjon is ott.
Hát én is sajnálnám Roddickot, de a tenisbe valaki mindig kikap. Mondjuk én Nadalos vagyok, úgyhogy nem örülök Federer sikerének.Forcabarca8 írta:federer behúzhatná már... csak roddickot sajnálnám egy picit
OFF:jelwaz írta:off: t.köm tele van hogy erre vagytok ráállva. Init elbas.tam, az tényleg van, de Puyi nincs, és kumma sokan mondják. részemről ennyi, de ha még akartok ezen rágódni, hát tessék, én nem fogok...
Bár ettől még lehet igazad, mert az eredeti angol szöveget nem találom, de szerintem a Puyi is egy használt becenév.Van Bommel, az eurobarcán is megjelenő naplójába, 2005. július 25-én írta:Az asztalnál együtt ültem Larssonnal, Puyíval, Gióval, Iniestával és Victor Valdéssel, valamint a stáb néhány tagjával, s nagyon kellemesen megvacsoráztunk.
nem volt meglepő a 2. tie breake után. de le a kalappal Andy előtt, nem veszít szervát,és a 4.ben még breakelt is,bár szerintem még ez se tart ki a végéig, ha meg igen,akkor 5.ben kevés lesz fejben. egy playa van akire ki merem jelenteni,h jóvalkovinho írta:Na, Rogerke csak behúzta a 3. szettet.
Ennek, akkor lenne értelme, ha nem hallanám minden Barca meccsen azt, hogy: IIIINNNIIII... Az Ini, Iniesta beceneve!jelwaz írta: Rogerre meg: Nem tiszteletlenségből írtam, amit írtam, és addig teszek az ilyen véleményekre magasról, amíg a fórum 80%-a Inizik meg Puyizik. Egy kutya...
Pontosan így van.Krojf írta:jelwaz Koma Drága!jelwaz írta:Hát Rogerke nagy makkja is megvolt ezen a meccsen. Federer nem csinál semmit, hozza amit kell, ezenfelül semmit. Roddick önmagával játszik egyelőre.
Vagy-e már tizennégyszeres GS-győztes és még számtalan egyéni végső
győzelem birtokosa a nemzetközi teniszben?
Azt hiszem a "Rogerke" enyhén szólva tiszteletlenség egy ekkora zseni
esetében, mint Federer.
Bár Roger azt sem fogja tudni, hogy Te így címkézted őt és azt sem hogy
én megvédtem őt, de azért tiszteljünk már egy korszakos zsenit akkor is,
ha netán nem neki szurkolunk!
K.
jelwaz Koma Drága!jelwaz írta:Hát Rogerke nagy makkja is megvolt ezen a meccsen. Federer nem csinál semmit, hozza amit kell, ezenfelül semmit. Roddick önmagával játszik egyelőre.