Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd ha J.R. Smith beindul, akkor lesz jajj. Anthony meg hogy benézte azt a dobás kísérletet.neobarca írta:Kemény hajtós meccs... Jó ez a BKN! De remélem el fognak fogyni 2. félidőre...
Mintha a ProBowlnak nevezett amerikai foci megcsúfolásának egyébként olyan komoly jelentősége lenne, hogy ki lesz ottsalas9 írta:És a SF49-Ravens döntőnek köszönhetően elég komoly lesz (szerintem) a Pro Bowl is.
AFC kezdőben Payton Manning, Arian Foster, Rob Gronkowski, a kispadon Tom Brady, Wes Walker...![]()
Az NFC kezdőjében Aaron Rodgers, Tony Gonzalez, Calvin Johnson... Remélem így, hogy Aldon Smith a SF49-el döntőzik, Clay Matthews kerül a kezdőbe a védősornál.
mikor reggel megláttam h a ravens jutott be, nekem is ez volt az első gondolatomEazzy írta:Hosszú évek óta egy olyan döntő, ahol mindkét fél játékát, embereit, és győzelmét is szívesen nézem.
Sajnos nem láttam a meccset, és én a Ravensnek is szurkoltam, de az összefoglaló alapján azért itt sokszor nem Brady volt a hibás, akkora droppokat mutattak, hogy sírvafakadtam volna, ha én vagyok az irányító, hogy egy Wes Welker hogy lehet ekkora balfék.csababarca írta:Brady az utolsó 3 fontos meccsén (két SB, plusz most ez) óriási betli...régebben pont a hidegvérűsége miatt lett az,aki, de az utóbbi években,főleg a sérülése óta árnyéka önmagának.
Le a kalappal a Baltimore előtt, ezt nagyon simán behúzták, különösebb megerőltetés nélkül. Nekik a kulcsmeccs a Denver elleni volt.
Innentől remélem megnyerik, Lewis miatt. (Pollardot meg egy friscos majd megvághatná úgy istenigazából.)
Szóval február 3. 00:30, Super Bowl, Baltimore Ravens-San Francisco 49ers.
Remélem is, hogy behúzzák. Már csak Lewis miatt isBob_Marley írta:Friscot is nagyon szeretem , de Lewis utolsó meccsre le fogja itt rendezni a dolgokatGo Ravens
24-21 Atlantának, de meglesz ez! Go 49ers!!!Eazzy írta:Hihi, hát ez az NFL nem akar unalmasabb lenni17-0-ról felállni látszik a 49ers. Jó kis möccs.