Ez a 2006-t nagyon lerágott csont már, de mindenki tudja, ki makkolt ott és hogy.. az az év, ha nem is Schumachernek indult de szezon közepétől sorra hozta a futamokat.. Kanadában még 25 pontos hátránya volt és azt futamról futamra dolgozta le, egyedül törökországban volt az a jelenet akire vélhetőleg mindenki emlékszik, ha emlékezetem nem csal 73 ezreddel maradt le Schumi Alonso mögött, ahol Felipe nyert, mivel egyszerre kettőjüket hívták ki a boxba.. monzában Alonso elfüstölt, kínában Schumi tarolt és így mentek suzukába ahol.. Végül is szoros egy év volt, de mindenki tudja, hogy Schumi éve volt, 25 pontos hátrányt futamról futamra dolgozott le, aztán jött egy olyan hiba, amely sok éve nem érte akkor a ferrarit..
Elmúlt években sok mindenki nem érdemelte volna meg és sok mindenki megérdemelte volna a vb. címet, de így történt, ha Schumi japánban bebiztosítja a helyét, akkor lehet az élménytárunk kevesebb lesz egy 2006-os Brazil futammal, ami nekem megkérdőjelezhetetlenül a kedvenc futamom a sok közül.
Idén Alonso esete nekem olyan szerencsétlennek tűnik, megy kapaszkodik a pontokért, szezon első felében annyiszor esett ki és nem szerzett pontot, hogy durva, hogy most meg vezeti a tabellát.. Vettel meg olyan Kimi féle nálam, gyors pilóta nagyon ha van egy jó autója, de a mák az.. ennyi erővel itt előjöhetne 2007 kinek az éve lehetett volna..

De kár erről beszélni is, így dobja a gép. Ma üljünk le és nézzük meg a futamot, remélem esős körülmények is lesznek, és akkor Brazilia odab***.
Végeredménybe, a red bull gyorsabb mindenkinél a pályák többségébe idén, de az a bénázás ami ott megy, hogy még mindig Vettelt nyomják, mint hogy Webbert.. ez nevetséges. Alonso meg kapva kap az alkalmon, végül is ez is kell ebbe a sportba a mák, ami neki sokszor megadatott, de inkább egy ferrari mint egy red bull Webberrel.

Én mai dobogóra pedig egy Schumachert szeretnék látni, ha legutóbb ez nem adatott meg neki, remélem ma is sikerlni fog.
szerk.: hozzátéve a rajtnál pedig Webber és Vettel ha találkozik, az is izgalmas lehet..