Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.07. 09:54:26

Elégszer át lett az beszélve...végén ki nyert? Ilyen szemszögből nézd meg Vettel hányszor esett ki az élről,és akkor ki makkol idén? De ugye ez megérdemelt.:D Be is fejeztem,mert ugyanazokat a köröket futjuk majd,nincs is nagyon kedvem belemenni. 2006ban nem csak Alonso esett ki azelőtt,hanem Schumi is. Amikor meg igazán fontos volt,és eldőlt minden, csak Schumi. Szóval a kulcspillanatokban nem Alo volt a peches.

Idén jöhet Alonso, bár az ritkaság számba menne, ha fontos pillanatban megállna alatta a gép :D

A full semlegeseknek akik sok izgulni valót akarnak utolsó futamra, kb az lenne a jó,ha Vettel nyerne, Webber 3.lenne, Hamilton 2., Alonso pedig kiesne :D akkor így nézne ki a tabella az utcsó futam előtt:

1.Webber 235 p
2.Vettel,Alonso 231p
3. Hamilton 228p

hát nem lenne izgi? :D kár,h nem ez lesz :S
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.11.07. 09:22:21

mindorokke_barca írta:2006ban úgy érkeztek az utolsó előtti futamra! ,Suzukába hogy Schumacher akkor vette át a vezetést éppen Alonsotól összetettben!(ahogyan most ezt a spanyol is tette Webbertől), majd lerobbant alatta a motor, így lett többek között akkor világbajnok. lehet most visszakapja? :)
Jah meg úgy lett világbajnok, hogy nem sokkal korábban neki is elfüstölt a moci, valamint visszább sorolták egy futamon mert "feltartotta" Massát, illetve az élről esett ki Magyarországon, mert leesett a kereke...
Tehát a logikus következtetés: Schumacher érdemelte meg 2006-ban a címet, Alonso csak makkolta, mert Schumi azon a futamon kiesett. :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.06. 22:57:27

Nahm, nem akarom megbántani a Hülkenberg drukkereket, de sztetek meddig fogja bírni, első kanyarig? Szimpatikus pilóta, de úgy megkapja a mögötte lévőket, hogy ihaj.. de ettől lehet izgi. Ez az Interlagosi pálya meg bámulatos, nem véletlenül nagy kedvencem, holnap is ha változó körülmények lesznek remélem.. és lehet olyan lesz mint 2003-ban a futam.. :))
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.06. 22:56:57

S.Agüero írta: Véleményem szerint az lesz az egyik legfontosabb a holnapi versenyben, hogy Hülk. melyik VB címre esélyestől rabol el ponto(ka)t.
Vamos Fernando!!!
:twisted: :D
szerintem erre max akkor lesz esélye,h ha ugyanilyen körülmények lesznek,de még akkor se sok, szerintem 90% hogy egyiktől se rabol el pontokat, max Buttontól :twisted: persze ha mind beérnek.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.06. 22:40:18

Nem hinném, hogy ebben a kocsiban csak ennyi van Alonso!
Szerintem kicsit már a versenyre figyeltek és szvsz a száraz pályás beállításokat csinálták. Nem tudom minek örüljek holnap, az esőnek vagy a napsütésnek, de mindegy is, az a lényeg, hogy Alonso jól és szerencsésen kikerüljön a futamból és elcsípje akár a dobogót.
Egyébként grat Hülkenbergnek, nagyot ment!
Úgy érzem izgalmas lesz még az az utolsó futam is.
Véleményem szerint az lesz az egyik legfontosabb a holnapi versenyben, hogy Hülk. melyik VB címre esélyestől rabol el ponto(ka)t.
Vamos Fernando!!!
:twisted: :D
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.06. 20:34:12

De kár érte Schumacherben sokkal több volt ma. :(
Mikor 36ezreddel volt elmaradva a Q3-ban az első Hamiltontól(mielőtt slickre váltottak) komolyan reménykedtem egy bravúros poleban.
Aztán ugye slicken ő jött ki legkésőbb majd felvezetőn el kellett engednie Vettel-t és Webber-t is ezért teljesen visszahűltek a gumik ugye ideális ívről le kellett térni a vizes részekre meg ugye eléggé alulkormányozott gép a Merci ami nem csak Schumachernek nem fekszik a gumit is nehezebb felmelegíteni egy ilyen cuccal. Ami ilyen helyzetben a legfontosabb lett volna
Legbíztatóbb időmérője volt egész évben.
Hamilton pozíciója igazából közepes, át kell ugornia mindkét Red Bullt ha vébé akar lenni , Alonso-val is történhetne végre vmi.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.06. 18:11:47

A q egy előtt írtam amit írtam, amikor Buemi mögé följött a 2. helyre kb. A Q3-ban tényleg nagyon jól ment egy időszakban, grat neki.

És grat Hülkenbergnek is, de szerintem erősen benne van, hogy a többiek voltak kakik. Ennyivel se az autója nem jobb, se ő, mondom ezt úgy, hogy tavaly végig neki szurkoltam a GP-be.

Kár a RB 2-3-ért. Nagy harc lesz és jó futom. Vamos Fernando!
ozsimiki írta:joggal bízhatsz benne, hiszen idén ennek köszönhet elég sokat :) én másban bízok kicsit :D
Abban, hogy Schumi előtt törik össze 7 autó? Mert ennyi erővel a Red Bullok mögött mindenki sokat köszönhet ezért. :wink:

de frappáns valaki :D nem,szimplán a papírformában, meglepő mód:) nem abban,h a nálam gyorsabbak essenek ki vhogy :wink: Ozsi
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.06. 18:04:57

ab1daL írta:Ilyenkor szeretem, a szezon végén, amikor egy senki bejön a pole-ba. Bízom benne, amiben már többször is, és néha bejött, méghozzá, hogy Alonso előtti trió összetöri magát.
joggal bízhatsz benne, hiszen idén ennek köszönhet elég sokat :) én másban bízok kicsit :D
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.06. 18:03:54

Ilyenkor szeretem, a szezon végén, amikor egy senki bejön a pole-ba. Bízom benne, amiben már többször is, és néha bejött, méghozzá, hogy Alonso előtti trió összetöri magát.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.06. 18:03:43

Fernando írta:Csak én unom már Czollner Schumi seggének fényesre nyalását?
nah Te miről beszélsz? egész évben lehúzta Czollner is,többször meg is érdemelte, most amikor szépet ment nem dicsérheti? örülj inkább a jutalom első helyeteknek összetettben,mintsem ez fájjon, elképesztő :roll:

Hülkenbergnek grt, végül két Red Bull beelőzte a spanyolt,Hami is, érdekes futam lesz,de nem várok számomra semmi jót.

Schumi pedig remélem még jobb lesz a versenyen!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.11.06. 18:03:59-kor.
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.11.06. 18:03:10

Hülkenberg! :shock: =D>
Hamilton a végén sajna visszaesett a 4. helyre.

2.Vettel
3.Webber
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2010.11.06. 18:02:51

Höh, Hülkenberg az 1. :)

Mi lesz itt holnap :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.06. 17:47:10

mindorokke_barca írta:
Csak én unom már Czollner Schumi seggének fényesre nyalását?
2005-2006ban nem untad amikor Alonsoval csinálta ugyanezt? :roll:

Halkítsd le, kapcsolj más adóra, nézd neten, millió lehetőség van a probléma kiküszöbölésére.
De akkor annak volt realitása. De köszi a tippeket, megoldom.

Érdekes a mai Q. Várom az utolsót, egyenlőre RB fölény van és sajnos szerintem marad is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.11.06. 17:34:29

2005-2006ban nem untad amikor Alonsoval csinálta ugyanezt? :roll:

Halkítsd le, kapcsolj más adóra, nézd neten, millió lehetőség van a probléma kiküszöbölésére.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.06. 17:32:14

ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.06. 17:12:16

szép kis időben zajlik az időmérő, Red Bullok óriásiak eddig, Vettel is, csak mit érünk vele? :S

Remélem Schumi meglepetést okoz ilyen körülmények között. Versenyen biztos jobb lesz ismét mint az időmérőn.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.06. 00:05:34

gergo9 írta:
Fernando írta:Nah T. Kárörvendők ( :oops: :lol: ) kuplunghiba volt. Egyébként ha kicserélnék akkor 8 helyes rajtbüntetés lenne. Volt már rosszabb helyzetből is dobogós :wink:
Alonso-nak? Tuti? :)
Massa alatt is megállt a cucc neki viszont tutira kuplung miatt:
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... maja_volt/
F1-live azt írta. :D
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.05. 23:51:02

Fernando írta:Nah T. Kárörvendők ( :oops: :lol: ) kuplunghiba volt. Egyébként ha kicserélnék akkor 8 helyes rajtbüntetés lenne. Volt már rosszabb helyzetből is dobogós :wink:
Alonso-nak? Tuti? :)
Massa alatt is megállt a cucc neki viszont tutira kuplung miatt:
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... maja_volt/
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.05. 23:15:08

Nah T. Kárörvendők ( :oops: :lol: ) kuplunghiba volt. Egyébként ha kicserélnék akkor 8 helyes rajtbüntetés lenne. Volt már rosszabb helyzetből is dobogós :wink:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.11.05. 16:40:56

mindorokke_barca írta:Az a hír járja, hogy Alonso motorját ígyis úgyis ki akarták cserélni a második szabadedzés előtt mert lejárt az élettartama. mondjuk a sors lehet ismétli majd önmagát.
2006ban úgy érkeztek az utolsó előtti futamra! ,Suzukába hogy Schumacher akkor vette át a vezetést éppen Alonsotól összetettben!(ahogyan most ezt a spanyol is tette Webbertől), majd lerobbant alatta a motor, így lett többek között akkor világbajnok. lehet most visszakapja? :) Hát marhára remélem ha így is lesz akkor annak Vettel fog örülni és nem Webber vagy neadjisten Lewis. :)
Hát az jó lenne ha egy motorhibával kiesne Alonso és Vettel átvenné a vezetést amit év végéig nem engedne ki a kezéből.

jó lenne,csak közel sem elég,hogy csak Alonso betlizzen :S Webber,és Hamiltonnak is kevés pontot kellene gyűjtenie,hogy Vettelnek valósan visszajöjjenek a remények,én számára már feladtam:S még akkor is nehéz dolga lenne ha Ő lenne a legszerencsésebb ebben a mezőnyben, nemhogy így,hogy a legpechesebb. Ozsi
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.11.05. 16:26:07

Az a hír járja, hogy Alonso motorját ígyis úgyis ki akarták cserélni a második szabadedzés előtt mert lejárt az élettartama. mondjuk a sors lehet ismétli majd önmagát.
2006ban úgy érkeztek az utolsó előtti futamra! ,Suzukába hogy Schumacher akkor vette át a vezetést éppen Alonsotól összetettben!(ahogyan most ezt a spanyol is tette Webbertől), majd lerobbant alatta a motor, így lett többek között akkor világbajnok. lehet most visszakapja? :) Hát marhára remélem ha így is lesz akkor annak Vettel fog örülni és nem Webber vagy neadjisten Lewis. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.05. 16:05:11

Fernando írta:http://sportgeza.hu/forma1/2010/11/05/o ... abadedzes/

Nagyszerű.... Alo kocsijában kezd meghalni a motor... érik a rajtbüntetés szerintem.... Azt mondom még időben megadta magát.

Petrov meg még mindig egy balek. Megint odaverte, ott a video.
csak még jobban elkeserít így a legutóbbi motorhibája Vettelnek...monzától fogva elképesztő a srác,teljesen megérdemelné a VB-t, (persze még az időmérőn kikaphat,csak na)de hát valószínű Ő már idén nem nyeri meg. :(

Azért nem semmi gyerek, csodálom is érte,hogy ennyire túl tudja magát tenni ezeken a pecheken,én magamat ismerve tuti szétcsaptam volna vmit a boxban,kb az év hátralévő részében folyamatosan:D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.05. 15:56:23

erősen gondolkodtam, h ide vagy a humor topicba linkeljem... :D :lol:

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2051571

ha lenne visszamenőleges hatály, akkor Rubens kapná a villamosszéket :D
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.05. 15:36:19

http://sportgeza.hu/forma1/2010/11/05/o ... abadedzes/

Nagyszerű.... Alo kocsijában kezd meghalni a motor... érik a rajtbüntetés szerintem.... Azt mondom még időben megadta magát.

Petrov meg még mindig egy balek. Megint odaverte, ott a video.
Kralo
Entrenador del Barça

2010.10.29. 09:54:29

Mikaos írta:A falnak ütközés előtt is volt pár másodperce :)
Legalább meg kellett volna próbálnia a fékezést. Szerintem az az alap egy ilyen ütközésnél, hogy taposni kell a fékre.

(Egyébként az a poén, hogy fékezéssel pont irányba állt volna a kocsi, a forgásának iránya miatt!)
Az lett volna az alap, hogy a falazást elkerülje, miután megcsúszott korrigálni próbált, magát menteni, és nem az ellenfeleken agyalni a rengeteg ideje alatt.
Miután elérte a falat onnantól irányíthatatlan volt.
Ha fékez a falbacsapódás idején, akkor csak a pálya közepéig csúszik vissza.
Szerintem mindenki természetes reflexből elkerülne, hogy szembenállva tehetetlenül várja az F1 mezőnyét egy olyan helyen.
Válasz küldése