Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.03. 22:42:54

Replay írta:
Bányász írta:Holnap kezdődik a Tour de France!

Armstronggal és egy nagyon erős Astanával.Szerintem egy nagyon jó tourt nézhetünk.Kíváncsian várom.

Go Andy Schleck és Menchov!Meg a spanyolok! :)
Ha kicsivel lentebb olvasol, irtam egy kis kedvcsinálót :)
Régóta nézem a Tour-t, de ennyi nagy név egyszerre még sosem volt a mezőnyben, óriási csata várható.
Bevallom férfiasan,elkerülte a figyelmemet...

Csak elvétve figyelem ezt a topikot mert leginkább teniszről van benne szó,arról meg nem igen szoktam beszélni.Most,h van számomra is aktualitása talán rendszeresebben fogom látogatni...

H az Armstrong vitához is szóljak.Szerintem feladja. :wink: :) Egyebet nem tudok mondani,kérem kapcsolja ki.

Egyébként megnyerni biztosan nem fogja és sztem az összetettbe se lesz beleszólása de egy tisztes helytállás az meglesz én azt mondom.Az olyan első 10-15 hely nálam.

Arra viszont kíváncsi leszek,h mennyire fogja segíteni mondjuk Contadort.Mert arra viszont még hibátlan lenne.Csak furcsállnám abban a szerepben...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.07.03. 20:33:37

ozsimiki írta:
jelwaz írta:Hát nem tudom van-e épeszű ember, aki Lance Armstrong győzelmét elfogadhatónak találná ezen a Touron. Ha megnyerné az még a legnagyobb fanatikusainak is fel kellene nyitnia a szemét, hogy bizony [auto_cenzúra] van a palacsintában... Nem baj, én csak azért örülök a "szertáros" indulásának, mert nagyon reménykedem, hogy lebukik végre. Persze lesznek mások is, de azokból legalább nem lesz "isten"...
De bizom egy jó Tourban, legyen jó fordulatos, és boldog leszek. És legyen egy kolumbiai szakaszgyőzelem KÖNYÖRGÖM!!!
:lol: :roll:

már hiányzott is a kis eszmecserénk, majd lesz rá két hetünk :) szerintem sem nyeri meg a bicajsport egyik legnagyobbja 8) öreg már hozzá, még jó,h pár most elemében lévő gyerek ilyen korára kocsival se fog annyit levezetni,mint most Lance elkerekezik,és azért nem a mezőny közepén végez az is biztos.
Igen én is vártam, hogy jöjjön a hozzászólás yelwaztól. De nem kell előröl kezdeni, majd rá ér amikor Lancet sárgába látom 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.03. 19:48:32

jelwaz írta:Hát nem tudom van-e épeszű ember, aki Lance Armstrong győzelmét elfogadhatónak találná ezen a Touron. Ha megnyerné az még a legnagyobb fanatikusainak is fel kellene nyitnia a szemét, hogy bizony [auto_cenzúra] van a palacsintában... Nem baj, én csak azért örülök a "szertáros" indulásának, mert nagyon reménykedem, hogy lebukik végre. Persze lesznek mások is, de azokból legalább nem lesz "isten"...
De bizom egy jó Tourban, legyen jó fordulatos, és boldog leszek. És legyen egy kolumbiai szakaszgyőzelem KÖNYÖRGÖM!!!
:lol: :roll:

már hiányzott is a kis eszmecserénk, majd lesz rá két hetünk :) szerintem sem nyeri meg a bicajsport egyik legnagyobbja 8) öreg már hozzá, még jó,h pár most elemében lévő gyerek ilyen korára kocsival se fog annyit levezetni,mint most Lance elkerekezik,és azért nem a mezőny közepén végez az is biztos.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.03. 19:47:30

Naa vége....Murray és a hazaiak álmai szerte foszlottak :cry:

Roddickot ilyen jól játszani nagyon régen láttam, DE Federer ellen esélytelen.

Meglesz a svájcinak a 16.ik GS és ő lesz ujra a világelső :(

15. :wink: Ozsi
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.03. 19:46:10

Roddick megnyerte, grt neki! nagyon koncentrált volt,és a meccs szinte egészében rendkívül jól szervált.

Murray viszont nem tudott megfelelően agresszívba váltani amikor kellett volna,inkább csak Roddick hibáira játszott,ő meg nem volt hajlandó sokat hibázni.

Tehát Federer-Roddick,hm pár éve még egyértelmű volt szinte ez a párosítás,most meglepetésnek is hathat, bár szorítok Andynek,de sajnos nem látom esélyét h megverje a svájcit.

Azért nem panaszkodhat, az összes számára veszélyes játékos vagy kiesett (persze az az ő érdeme,h ő meg hozta a kötelezőket),vagy el se indult. (Murray,Djoko,Nadal)
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.07.03. 19:46:09

Andy véééééééééééégre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hihetetlen, hogy hosszabb szenvedés után igy összeszedte magát, képes volt fejlődni, tovább fejlődni.

Ideje lenne már elkapni Federer-t, de elnézve a svájci játékát, nem látok rá esélyt.

Azért remélem, nem 3 sima szettben fog eldőlni a döntő.
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.07.03. 19:39:00

Hát nem tudom van-e épeszű ember, aki Lance Armstrong győzelmét elfogadhatónak találná ezen a Touron. Ha megnyerné az még a legnagyobb fanatikusainak is fel kellene nyitnia a szemét, hogy bizony [auto_cenzúra] van a palacsintában... Nem baj, én csak azért örülök a "szertáros" indulásának, mert nagyon reménykedem, hogy lebukik végre. Persze lesznek mások is, de azokból legalább nem lesz "isten"...
piton
Capitá del Barça

2009.07.03. 19:04:48

Jó kis meccs!!! Még akármi lehet, én Roddick győzelmének örülnék jobban. De ha Murray jut be a döntőbe az se rossz,mivel akkor játszanak majd egy jó döntőt Roger-ral.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.03. 18:54:37

2-1 Rodicknak :cry: hatalmas mecs :wink: nem lesz egyszerű Murraynek innen forditani...Roddick kiválóan játszik
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.03. 18:53:48

2-1 Roddicknak, egy nagyon jó kis szett után, tiebreakben (ami szintén nem volt rossz) az amerikai Andy szerzett előnyt.

innen érdekes lesz.

ha bejut Roddick,akkor vasárnapra a tippem:

Federer-Roddick 7-6,6-4,6-4

bár már vett el döntőben szettet a svájcitól,de akkor se volt sokra elég.

de még ez a meccs is tartogathat bármit.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.03. 18:34:15

Nah visszavette Murray a breaket...

Ma 100%ban eldőlHET ,h Federer behúzza e a 15.GSét, bármennyire is kedvelem Roddickot, ha ő jut döntőbe,nyert a svájci, igaz fejlődött de GS döntőben,meg amúgy se igen, veri meg Federert, brutál ellene a mérlege,és már pár Wimbi döntőt nyert is ellene.

Murraynek több sansza lesz,mostanában nem egyszer verte meg a svájcit,igaz nem füvön.

de ez egy nagy meccs,csak kár,h két ilyen kommenteli, T.Bnek minden tiszteletem mint ex teniszes, de kommentnek nem való,Kaplár csak rosszabb, kismilliószór Roddickozta Murrayt, igaz,h ő is Andy,de na...

meg elkezdi egy necces szerva után,amikor Murray ászt szervált,hogy második szervára csinálta ezt :roll: úgy látszik nem tudja,h a necc nem számít hibás első szervának.

nagy meccs, bár Murrayt nem bírom,de izgalmas döntőt akarok látni,úgyhogy menjen ő tovább.

Roddick előtt meg le a kalappal amúgy is!
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.07.03. 18:22:57

lluisllach89 írta: Roddicknak kijárna ez a döntő, csak szerintem akkor 3 szettes döntő lesz megint, mert játékban csak Murray venné fel vele a versenyt :roll:
Roddick rengeteget fejlődött, nem lenne egyszerű dolga Federernek, de talán igazad van és Murray jobban megnehezíthetné a svájci dolgát.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.03. 18:18:58

Kluivertinho írta:Roddick és Murray nagyon nagyot játszanak egymással, aki teheti nézze!
1-1 az állás és a 3. szettben éppen most brékelte Roddick Murrayt. 3-1 az amerikainak és ő adogat.
Roddicknak kijárna ez a döntő, csak szerintem akkor 3 szettes döntő lesz megint, mert játékban csak Murray venné fel vele a versenyt :roll:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.07.03. 18:12:46

Roddick és Murray nagyon nagyot játszanak egymással, aki teheti nézze!
1-1 az állás és a 3. szettben éppen most brékelte Roddick Murrayt. 3-1 az amerikainak és ő adogat.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.03. 17:18:51

socio66 írta:
kanty írta:és az fog végül nyerni aki tisztességes módszerekkel éri el, h a legjobb legyen.
és ezt Te komolyan is gondolod..? :roll:
abszolút tiszteletben tartom egyébként azt,hogy itt néhányan várják a tourt, de én tényleg nehezen hiszem el,hogy hogyan lehet tiszta szívből szurkolni itt a versenyzőknek,vagy egyáltalán szeretni ezt a sportot.
annyi versenyző bukott már meg és annyira de annyira nyilvánvaló tény,hogy tisztán nem lehet az elején végezni..
az én szememben ez a sport már annyiszor leírta magát,hogy egyszerűen képtelen vagyok érdeklődéssel figyelni.
csak csalódnék szvsz.
Nézz meg egy hegyi szakaszt ahol 1millió ember van a helyszinen és a szurkol a kedvencének és akkor TALÁN ráébredsz, h hogyan lehet szeretni ezt a sportot.

Abban igazad van, h az elmúlt években csak csalódtunk :(
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.03. 17:15:17

5-4-es vezetésnél elvette Murray adogatását Roddick, 1-0 az amerikainak.
Bármennyire szeretnék 1 Murray-Roger döntőt, megérdemelné a másik Andy is, nem lenne 1 kellemes érzés megint egy hazai kedvenc ellen kiesni, ráadásul a döntő kapujában.

szerk: 1st Serves in % Roddick 85, Murray 45 :shock:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.03. 17:01:41

Meló miatt megint lekéstem Roger meccsét. Szerintem direkt rakják olyan koránra, hogy én ne tudjam megnézni. A döntőt viszont nem fogom kihagyni, az biztos. :)
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.03. 16:56:11

ozsimiki írta:
Wimbledon:

Federernek ez simábban lesz meg sajnos,mint a Garoson,azért még Tommy tartja magát,de mit sem ér,ha Tiebreakben nem teszi oda magát nagyon.
Tiebreak-ben ez kevés szokott lenni Federer ellen,1szerűen klinikai pontossággal hozza őket pl Söderling ellen is :D

A 2 Andy csatája szerintem nagyon nagy rangadó...
Kép
socio66

2009.07.03. 16:30:50

kanty írta:és az fog végül nyerni aki tisztességes módszerekkel éri el, h a legjobb legyen.
és ezt Te komolyan is gondolod..? :roll:
abszolút tiszteletben tartom egyébként azt,hogy itt néhányan várják a tourt, de én tényleg nehezen hiszem el,hogy hogyan lehet tiszta szívből szurkolni itt a versenyzőknek,vagy egyáltalán szeretni ezt a sportot.
annyi versenyző bukott már meg és annyira de annyira nyilvánvaló tény,hogy tisztán nem lehet az elején végezni..
az én szememben ez a sport már annyiszor leírta magát,hogy egyszerűen képtelen vagyok érdeklődéssel figyelni.
csak csalódnék szvsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.03. 15:13:40

Tour:

várom szintén,bár minden szakaszt nem fogok tudni/akarni megnézni,de összefoglalók szintjén igen,na meg a jó kis hegyi etapokra és az időfutamokra tuti szakítok időt.

GO LANCE! Nagyon kíváncsi vagyok,h mire lesz képes.

Wimbledon:

Federernek ez simábban lesz meg sajnos,mint a Garoson,azért még Tommy tartja magát,de mit sem ér,ha Tiebreakben nem teszi oda magát nagyon.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.03. 15:02:30

Federer-Haas 7-6 :(

Sajna nincs sok esélye Tommy-nak, ha nem változtat vmi a játékán akkor hamar vége lesz :cry:
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.03. 10:14:24

Sokunk nagy örömére holnap végre elkezdödik a Tour :D :wink:

Csak remélni tudom, h az idei nem a doppingügyekről fog szólni [-o< és az fog végül nyerni aki tisztességes módszerekkel éri el, h a legjobb legyen.

Sose voltam Armstrong fan(Ullrich volt a kedvencem régebb), de azért örülök, h visszatért, mert igy még izgalmasabb lesz a verseny.

Szerintem Contador, a Shleck testvérek, Menchov és Armstrong között fog eldölni.

Szoritok Monreau-nak, h legalább egy szakaszt nyerjen az ''öreg'' :arrow: szép bucsú lenne :wink:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.07.03. 09:05:49

Én is már iszonyúan várom a tourt annyira kíváncsi vagyok.
Mivel Armstrong fan vagyok még inkább érdekes lesz nekem az idei verseny. Nagyon kíváncsi vagyok mit fog tudni produkálni.
Persze azért a toura és a többi versenyző is érdekel… :lol:
GO LANCE!!!
Replay
Director del Fútbol

2009.07.03. 08:16:22

Armstronggal és egy nagyon erős Astanával.Szerintem egy nagyon jó tourt nézhetünk.Kíváncsian várom.

Ha kicsivel lentebb olvasol, irtam egy kis kedvcsinálót :)
Régóta nézem a Tour-t, de ennyi nagy név egyszerre még sosem volt a mezőnyben, óriási csata várható.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.03. 08:07:36

Krojf írta:

Holnap csak a csapatokat szólítják a dobogóra, vagyis pofavizit lesz,
aztán szombaton jön a prológ.
Az már megvolt tegnap.Ezért gondoltam,h ma már kezdődik is a Tour.Legalábbis nekem így lett volna logikus.De valóban csak szombaton indulnak a srácok.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Válasz küldése