Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez valahogy elkerülte a figyelmemet sorry. És lehet tudni mi volt vele a baj? Nem tudom, mi van mostanában vele, de szerintem vele magas poszton egy minőségi embert nyertetek volna. Én személy szerint nagyon csíptem a Denveres korszakában. Ha elnézem az FA-t nem nagyon tudnék nála jobbat és elérhetőt.Tocy írta:@neo: Igen, gáz a helyzet, én már inkább nem is agyalok rajta. Andersent már írtam, nem felelt meg, nem kap szerződést.
Most nem ugrik be nekem sem, de elég régi az NBA történelem, valszeg volt már ilyen, esetleg rosszabb is. Minden esetre semmi sem jött össze nekik az biztos...daffy írta:én csak az utóbbi 2.5 évben követem rendszeresen az nba-t,de volt már olyan,hogy egy csapat 30% alatt dobjon,mint most az atlanta?
a hármast meg 15% alatt.
bár ma a memphis is összehozott 30%-ot
én csak az utóbbi 2.5 évben követem rendszeresen az nba-t,de volt már olyan,hogy egy csapat 30% alatt dobjon,mint most az atlanta?neobarca írta: Ja és az Atlanta 58 dobott pontja sem elhanyagolható. Második negyedben sikerült összehozniuk kemény 5 pontot. Nice...
Smith 4-14, Horford 3-10, Jenkins 1-9. A 16 percet játszó töltelék ember Scott volt egyedül képes 10 pontot dobni. Senki más. Egyébként nem állnak vacakul, de komoly morális problémát érzek náluk. És szerintem Smith az egyik fő forrása... Nem lepődnék meg, ha cserélnék.
Rendesen összekapta magát a srác, de az egész csapat. Nem tudom, mit tudhat az edző, de megint előhúzott a kalapjából valamit, ami működik. Szárnyal a Boston. És ahogy nézem a kövi meccseit, még fog is.Kalap1988 írta:Rondo tripla-dupla, amiben elég hamar biztos voltam, mert már az első negyedben 9 (vagy lehet 11) pontja volt, 6 pattanója és 5 gólpasszaAz elején pedig így kezdett: 4 perc, 4 pont, 4 lepattanó, 4 gólpassz
Szép indulás volt tőle
Csatlakozom, éjjel is csak az első negyedet láttam (elég egyoldalú volt, meg áramszünet is), de teljesen igaz , amit írsz. A mi játékunk alapeleme a védekezés, mert bárhogy is szeretnénk, senkinek sem fogunk szinte 120 pontot dobni, még ennek a mozizós védekezésű Bobcatsnek sem... De 90 alatt tartjuk őket és a két legjobb védekező játékosunk Garnett a palánk alatt és Bradley kívül... Ennek szellemében mennyire fontos nekünk? Nélkülözhetetlen és megkockáztatom, hogy többet ad a mi csapatunknak, mint nálatok mondjuk Wade (LBJ azért túlzás lenneBob_Marley írta:Igen, s nézz több Celtics meccset (haszna is lenne hogy megtérjkanty írta:
Bradley-be meg minden Boston fan szerelmes? Értem én, hogy hasznos meg minden, de ha csak az olvasottak alapján ítélném meg, azt hinném, hogy AS.
Ja és most nem kell megvédeni, csak nem értem, s már rég kikívánkozott belőlem.) s rájössz, hogy miért.
Hasznosság nem elég? Csapatjátékban az ha valaki hasznosan tolja, óriási erény, na ő ennek a tipikus példája.
Nem All-Star, de rohadt fontos.Plusz fiatal s fejlődőképes, amiben meg a legjobb ligaszinten is az egyik legjobb, úgyhogy még egyszer igen, minden Boston fan szerelmes Bradleybe
Igen, s nézz több Celtics meccset (haszna is lenne hogy megtérjkanty írta:
Bradley-be meg minden Boston fan szerelmes? Értem én, hogy hasznos meg minden, de ha csak az olvasottak alapján ítélném meg, azt hinném, hogy AS.
Ja és most nem kell megvédeni, csak nem értem, s már rég kikívánkozott belőlem.
Már csak 4 meccsre vagytok a 8. helytől, szóval már tényleg aggódok. Nem.kanty írta:Fogadtam és egyből nyertünk is. Game kezdhetsz félni.![]()
Bob-bal már lefutottam ezt a kört múlt héten, szóval ne kezdjétek el megintkanty írta: Bradley-be meg minden Boston fan szerelmes? Értem én, hogy hasznos meg minden, de ha csak az olvasottak alapján ítélném meg, azt hinném, hogy AS.
Ja és most nem kell megvédeni, csak nem értem, s már rég kikívánkozott belőlem.
Annyira nem fog lecsúszni a Nix, hogy velünk játszanakMessiFan írta:
Oké hogy korai, de én elfogadnék egy Celtics-Knicks első kört, utána jöhet a Miami és a konf döntőben ki esünk... neeem
Wilcox teljes értékű edzést végzett, Bobcats ellen már ott lesz szerencsére, így még jobb lehet a padunk.
Oké hogy korai, de én elfogadnék egy Celtics-Knicks első kört, utána jöhet a Miami és a konf döntőben ki esünk... neeemBob_Marley írta: Szóval összegezve egy 4ik hely és második körös Heat párharc, én ezt gondolom, de ha megnyerjük a csoportot akkor lehet ebből 3ik hely is, annál feljebb nem leszünk, ez ezer százalék.De rohadt korai "jósolni" ezt azért hozzá kell tenni![]()
Itt vagyok csak néztem a meccset. Egyszerre nem tudok írogatni is meg élvezni is. Elég sima győzelem volt. Melo jól nyomta, bár elengedett 1-2 olyat amit nem kellett volna. Pont mert minek volt. Amarén még mindig nem érzem valahogy a ritmust. Pedig lassan jó lenne ha összerakná magát. Itt lenne az ideje. Ma Smith is haloványabb volt.Bob_Marley írta:Seattle-Atlanta, meg NY-Hornets van, ahhoz képest elég csendes a topikNix szurkolók elbújtak? Pedig mindig "ajándék" a kora esti NBA meccs
Én focit nézek, s persze hajrá Seahawks
Én is akartam magamat idézniGame90 írta:Eazzy-t tudnám idézni, mondjuk kikaptaksocio66 írta:harden hátmögött-lábközött.![]()
Tényleg igen egyoldalú a meccs, magasan viszi a félidőt a Falcons.Slither írta:Hú, nagyon gyenge ma a Seahawks. Ez a legutóbbi drive-t is hogy elszerencsétlenkedtek, 3rd downnal kiviszik Beast Mode-t.
20-0 után sztem már vége is a meccsnek.
Hát én óvatosabb vagyokMessiFan írta:Bob, mit gondolsz a következő 3 hazai meccset is behúzzuk? Én úgy gondolom a Chicago elleni lesz igazán necces, a Hornetset és a Bobcicákat illene megverni, és menni is fog ha a padunk tudja folytatni a jó szériát.
Aztán jön 2 könnyebbnek tűnő vendég, de azokat nem kell erőltetni, mert utána Knicks, Miami, Hawks hármas jön. Abból szerencsére 2 hazai.
+ szerinted hol fogunk végezni a konferenciában? Divízióban szvsz második helyen végzünk a Knicks mögött, de az kíváncsi vagyok mire lesz elég.
Még a szezon fele sem ment le, hova siessek?Bob_Marley írta:Ami kicsit már kezd Columbo felesége effektus lenni, beszélünk róla meg van, csak még senki nem láttaJó mondjuk azért nézel Celtics meccset, sőt C's zenét is linkeltél
PO nem lesz meg, pedig csípem ezt a Raptorst