Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Basszus nem láttam, ne haragudj! Sajnos nem nagyon pörög a kézis topic, ha elfelejtek direktbe idenézni, akkor nem sok esélyem van, hogy beleakadjak, hogy írt valaki.Petr írta:Igazad van, nagyon ritkán jön ki a szélsőkre a játék, de azért az Ugalde-Marguc páros nem olyan rossz. Az pedig szimplán pech, hogy Ugalde eltörte a final4 előtt a kezét.jelwaz írta:Azt gondolom, hogy amíg a Veszprém nem veszi komolyabban a szélső pozíciót, addig csak reménykedhet, hogy egyszer pont jól jön ki a lépés neki egy finalfourban.
Nem feltétlenül. Hivatalosan a kormány nem támogathatja a Veszprémet viszont a MVM mint cég igen és ugyebár az MVM állami kézben van...messideco írta:Veszprém várossal nem barát egy ideje a kormány, sajnos ennek a csapat fogja meginni a levét
Nincs para állam bácsi ugyanúgy nyomni fogja bele a pénzt ahogy eddig tette...PCsabi írta:A veszprémi férfi kézilabdacsapat eddigi névadó szponzora, az MKB Bank a jövőben kizárólag a klub utánpótlását támogatja.
Igazad van, nagyon ritkán jön ki a szélsőkre a játék, de azért az Ugalde-Marguc páros nem olyan rossz. Az pedig szimplán pech, hogy Ugalde eltörte a final4 előtt a kezét.jelwaz írta:Azt gondolom, hogy amíg a Veszprém nem veszi komolyabban a szélső pozíciót, addig csak reménykedhet, hogy egyszer pont jól jön ki a lépés neki egy finalfourban.
Hát szerintem a Kielnek és a PSG-nek nagyon össze kell kapnia magát. A Barca nagyon jól tartja fenn folyamatosan a magas színvonalat, a Veszprém meg szépen építkezik, bár:csababarca írta:Mindenesetre jövőre is Kiel,Barca,PSG, Veszprém 4es emelkedik ki, Kielce,Löwen,Skopje második vonal.
Azt gondolom, hogy amíg a Veszprém nem veszi komolyabban a szélső pozíciót, addig csak reménykedhet, hogy egyszer pont jól jön ki a lépés neki egy finalfourban. Hál'Istennek vége már annak a rohadt buta kézilabdának, amikor a lövők bombázgattak agyatlanul (bár pontosan). A középsőkről nagy terhet venne le már csak egyetlen komoly szélső is. Iváncsikék megütöttek egy magas szintet, de... Gulyással szemben meg vegyesek az érzéseim, általában nem tartom egy F4-os csapatba valónak, de láttam tőle 1-2 olyan dolgot, hogy világválogatott. De nem kiegyensúlyozott.Petr írta:Remek igazolás volt mind a kettő, végre Ilic is tud majd pihenni, ezenfelül úgy tudom, hogy Sliskovic igen tehetséges játékos és védekezésben is kiváló. Palmarsson személyében pedig végre lesz a csapatnak egy minőségi irányítója... Régóta kellett már.
Remek igazolás volt mind a kettő, végre Ilic is tud majd pihenni, ezenfelül úgy tudom, hogy Sliskovic igen tehetséges játékos és védekezésben is kiváló. Palmarsson személyében pedig végre lesz a csapatnak egy minőségi irányítója... Régóta kellett már.S.Agüero írta:A mai naptól kezdve Aron Palmarsson és Ivan Sliskovic már az MKB-MVM Veszprém játékosa.
Pont a Veszprém évenkénti előrelépéséből látszik, hogy a kézilabdában nincs olyan, hogy itt a pénz és jövőre várom a kupákat. A Balkánon egyedül a Vardar van, ami ugyan erősödik, de nem lesz egy szinten a bakonyiakkal. Mivel ebben a sporban sok gól dönt, így szinte mindig kijön a tudásbeli különbség. A PSG idén is fantasztikus nevekből áll, nem biztos, hogy jót tesz nekik, ha Hansen és Nikola egymás mellett állnak majd, két dudás...Alcantara írta:Én is azt látom, az idén nagyobb esélyünk lett volna nyerni, mint esetleg jövőre.
A PSG-t fel fogják hozni még jobban, bombaigazolásokkal, Kiel sem fog begyengülni, itt lesz a Barca alapból, a Balkánon is, ha nem fog kiürülni a kassza, egy börtönbüntetés miatt, még több pénzt tolnak bele a Skopje csapatába.
Nehéz odakerülni egy döntőbe nagyon, kár, hogy nem tudtunk élni vele. Mikler két nap, 0 kapusteljesítmény, enélkül nem megy, ez alap, megtámasztja a csapatot.
Az a 19-17-es állás az döntő volt, talán még a kommentátor is mondta, hogy visszanézve. Én Ortegára vagyok mérges, mert bár elég jó volt az alaptatktika, mivel alárendelt szerepben is volt esélyünk zárkózásra, de nem tudott belenyúlni a meccsbe. A fent említett időszakban, előkészítetlen, siralmas és elkapkodott támadások voltak, s pont Chema, mint irányító tette fel a pontot az i-re, azzal a kétemberes belemenéssel. Chema helyett kellett volna lékai, Ilicet is le kellett volna ültetni már az első félidőben, hogy nézze meg kívülről is mi történik. Sulicot is hamarabb kellett volna cserélni, bár szegény azért a bírókkal is küzdött. Nilsson egy meccset nem bírt volna ott. Kapusoknak nehéz dolga volt, elég ritmustalan lett a meccs eleje, így nagyon nehéz bemelegedni. Saric videózott sokat, látszódik, vagy szóltak neki, de Laci visszahúzottjait a végén már fogta. Nem értem a szél mellőzését és a befutások hiányát sem.Szerintem szélről 100%-os volt a Veszprém, a világ legjobb 6-os fala meg a világ legjobb négyese inkább, bent elintézik.csababarca írta:kivéve Lacit, ő hozta egész hétvégén magát,meg Alilovic aki csinált valamit, többiek 0hoz közeli teljesítményt hoztak.
Kár,mert erősebb ez a barca, 19-17nél lehetett volna lehetőségünk egyenlíteni is, de nem jöttünk ki jól az emberelőnyből, volt 3 eladott labda/belemenés akkor percen belül.
Jövőre bővül a repertoár, Palmarsson jól jön, Sliskovic is erősítést jelenthet, illetve Stepancic kérdőjeles.
Ruesga megy, de komoly távozó nem lesz, ami nem baj, együtt kell tartani a keretet, Sulic,Nagy még két évük van, Ilicnek is, akivel hosszabbítunk talán 1 évet, így 2017ig marad, és nem is akarjuk elengedni.
Szóval van még ebben a csapatban, jövőre is itt leszünk!
idén ezt be kellett volna húzni. ha megnézed rengeteg a 33-34 éves játékos: iváncsik, nagy, sulic, chema (ha marad), zeitz, ilic (ha marad). mind kulcsember, kérdés h ki marad, és a maradók jövőre mennyit bírnak. sulicot nem értem minek erőltetik, egy idegbeteg játékos, nilsson már bőven tudná azt a szintet hozni amit ő. zeitz már nem tényező, nem tud húzó lenni itt, laciban van még talán 1-2 jó év.csababarca írta:Jövőre bővül a repertoár, Palmarsson jól jön, Sliskovic is erősítést jelenthet, illetve Stepancic kérdőjeles.
Ruesga megy, de komoly távozó nem lesz, ami nem baj, együtt kell tartani a keretet, Sulic,Nagy még két évük van, Ilicnek is, akivel hosszabbítunk talán 1 évet, így 2017ig marad, és nem is akarjuk elengedni.