csababarca írta:kivéve Lacit, ő hozta egész hétvégén magát,meg Alilovic aki csinált valamit, többiek 0hoz közeli teljesítményt hoztak.
Kár,mert erősebb ez a barca, 19-17nél lehetett volna lehetőségünk egyenlíteni is, de nem jöttünk ki jól az emberelőnyből, volt 3 eladott labda/belemenés akkor percen belül.
Jövőre bővül a repertoár, Palmarsson jól jön, Sliskovic is erősítést jelenthet, illetve Stepancic kérdőjeles.
Ruesga megy, de komoly távozó nem lesz, ami nem baj, együtt kell tartani a keretet, Sulic,Nagy még két évük van, Ilicnek is, akivel hosszabbítunk talán 1 évet, így 2017ig marad, és nem is akarjuk elengedni.
Szóval van még ebben a csapatban, jövőre is itt leszünk!
Az a 19-17-es állás az döntő volt, talán még a kommentátor is mondta, hogy visszanézve. Én Ortegára vagyok mérges, mert bár elég jó volt az alaptatktika, mivel alárendelt szerepben is volt esélyünk zárkózásra, de nem tudott belenyúlni a meccsbe. A fent említett időszakban, előkészítetlen, siralmas és elkapkodott támadások voltak, s pont Chema, mint irányító tette fel a pontot az i-re, azzal a kétemberes belemenéssel. Chema helyett kellett volna lékai, Ilicet is le kellett volna ültetni már az első félidőben, hogy nézze meg kívülről is mi történik. Sulicot is hamarabb kellett volna cserélni, bár szegény azért a bírókkal is küzdött. Nilsson egy meccset nem bírt volna ott. Kapusoknak nehéz dolga volt, elég ritmustalan lett a meccs eleje, így nagyon nehéz bemelegedni. Saric videózott sokat, látszódik, vagy szóltak neki, de Laci visszahúzottjait a végén már fogta. Nem értem a szél mellőzését és a befutások hiányát sem.Szerintem szélről 100%-os volt a Veszprém, a világ legjobb 6-os fala meg a világ legjobb négyese inkább, bent elintézik.
Szóval én láttam ebben a meccsben potenciált, de a jobb csapat nyert. Hatalmas grat a Veszprémnek, ez egy hatalmas eredmény, két ilyen bajnokságból jött csapat ellen.