Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ami kicsit már kezd Columbo felesége effektus lenni, beszélünk róla meg van, csak még senki nem láttaGame90 írta: Bob-bal már van egy sig-es, ava-s fogadásom, de ebben benne vagyok. Viszont a 3 hét az sok, legyen inkább 1, de akkor ne csak erre a topikra vonatkozzon, hanem az összesre.
Chalmers megmondta, hogy ő top PG.Tdavid írta:Chalmers nem aprózta el hajnalba
Eazzy-t tudnám idézni, mondjuk kikaptaksocio66 írta:harden hátmögött-lábközött.
Bob-bal már van egy sig-es, ava-s fogadásom, de ebben benne vagyok. Viszont a 3 hét az sok, legyen inkább 1, de akkor ne csak erre a topikra vonatkozzon, hanem az összesre.kanty írta:Így nincs tétje. Mondjuk a vesztes siget és avát cserél két hónapra (olyat, amilyent a nyertes mond) és három hétig nem ír ebbe a topicba (ami a rájátszásra esik kb).Game90 írta: Mondjuk aki veszít, az 1 hétig nem írhat ebbe a topikba?
Hm?
Jól van, akkor nem csak én örültem Rodgersék kiesésénekMichaaBee írta:Hej, örömködtem egy sort, amikor megláttam reggel a 49ers-GB eredményét.Fennmaradni nem volt erőm, de jó csörte lehetett és szerencsére 49ers sikerrel zárult.
Igen mert ha sok a pont, akkor sok a hiba, az meg dühítőkanty írta:
Pont erre gondoltam, hogy Neked ez mennyire nem jöhet be.![]()
Szerintem csak szoknia kellene a szemednek a védekezés hiányátnézz Lakers meccset.
![]()
Pont erre gondoltam, hogy Neked ez mennyire nem jöhet be.Bob_Marley írta: Én abban bízom nem lesz azért itt 40-50 pont, mert azokat utálom, csak megy a birka pontgyártás, s nincs rendes küzdelem meg védekezésMeg a Baltimore ritkán szerez 30 pontokat, ez a 14-14 azért annyira nem kedvező nekünk, sikerült kihasználni a hibákat, de pontgazdag meccs nem a Ravensnek kedvez.
miihii puszimiihii írta:csababarca írta: ....
Ezen matekoztam én is, h most akkor kinek hajtsak vajon!?csababarca írta: Bár nem szeretem a ravenst,de Ray Lewis óriási ember, plusz az összes Manninget utálom zsigerből,úgyhogy most
GO Ravens!
Inkább lássam jól, mint értsem.Slither írta: Mi a gond az angol nyelvűekkel, csak HD-t vagy hajlandó nézni?
Bob_Marley írta:
Most meg akkor hajrá Ravens, nem kezdődött jól, de szerencsére hosszú meccs lesz ez, legalábbis remélem.
S flakon meg is oldotta