Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor én már meg sem nézem a maradék 3 futamot, mert lelőtted a poént.Eazzy írta:Ekkora idiótákat mint a RedBull....
Úgy fognak járni, mint 2007-ben a Meki. Ha most is hagyja Vettel elmenni Webbert, már 21 pontos előnye lenne, és eléggé biztos helyzetben lenne.
Na de én ennek csak örülök, mert Alonso lesz a nevető harmadik.
Így van,jól tolta az öreg,de Rosbergért kárLG írta:Számomra kellemesen telt ez a futam. Teljesen elégedett vagyok a befutóval, Schuminak is úgy gondolom, h most ez a 6. hely abszolút jó eredmény volt.
Hát igen, én nagyon örülök Vettel sikerének, csak Webber lenne hátrébbMessithebest írta:Na megint RB fölény volt az idömérőn,Ferrarik elég gyengék voltak.....
Ott látod vastaggal kiemelve! Ez talán elég nyomaték, nem???fanbarca írta:Azt akarod mondani , hogy nem az RTL mutatja?Game90 írta:Hamilton 5 rajthellyel hátrébb indul majd, váltócsere miatt.
Az időjárás viszontagságai miatt szombaton nem tudták lebonyolítani a Formula-1-es Japán Nagydíj időmérő edzését, amelyre így - közép-európai idő szerint - vasárnap hajnali háromkor kerül majd sor. A SportKlub jóvoltából viszont Önök semmiről sem maradnak le, csatornánk ugyanis élőben közvetíti a kvalifikációt!