Cumbee írta:Bob_Marley írta:Nem láttam a Pacers ellenit, egy
laza 26 órás alvást tartottam péntektől-szombatig
Ez azért remélem egy kis lökést ad a csapatnak, jelen helyzetünkben megütni a Pacerst, viszonylag jó játékkal, skalpnak számít

De azért Atlantában már égünk 9el az első negyedben

Hát én nem értek hozzá, de ha ez tényleg így múködik, akkor a nagydöntő előtt én is alszom majd egyet a Heat kedvéért.

:D
Igen, nem volt teljesen egyértelmű a megfogalmazásom
53-38 volt a szünet, most viszont feljöttünk már 8ra a második félidő elején.
Rohadt fontos meccs, ráadásul tavalyi PO revenge meccs, meg kéne nyomni
54-52 Timeout Atlanta

Végre védekezünk, jó váltások vannak, agresszív a dolog, s kemények vagyunk, ha kell odacsapkod valaki, de nem engedünk könnyű kosarat, mondjuk nem is kaptunk még a 3ik negyedben kosarat

S most már Lou+Teague kombónak sem esik minden amit eldobnak, olykor 10 méterről....
VEZETÜNK!!!!
Mekkora 3ik negyed ez te jó ég, pedig voltunk a másodikban -19ben is.
Rondo kezdi megint

Tavaly ugye a Po-.ban kitették ls eltiltást is kapott mikor Atlantában nekiment a sporinak, most megint a tűzzel játszott

Belemenést fújtak rá, kicsit begőzölt és odament a sporihoz megkérdezni mi volt ez,s kicsit meglökte tricepsszel

Szerencsére még T-t se adtak rá, pedig elvileg a bíróhoz semmilyen formában nem lehet hozzáérni, nem volt nagy lökés, inkább hozzáérés, de azért a Rondo féle csibészség benne volt.
PP hatalmasat tol a 3ik negyedben, s nem csak pontokban mutatkozik ez meg (18 a 3ik negyedben) de már szedett 9 patit, ami rohadt fontos mindig tőle, hogy lepattanót is tudjon szerezni.Pedig 4 falttal tolta sokat a 3ik negyedben.
9el megyünk, 33-9re hoztuk a 3ik negyedet
Bazska úgyse nézi a meccset, de Sully megint hatalmas, olyan pattanókat szed le 3 emberek között hogy hihetetlen, s betuszkol mindent
11el megyünk, égtünk 19el, most megyünk 11el, kisebb fordulat
Azért látszódik ha elkezdünk küzdeni, s javul a védekezés akkor azért jönnek a pozitív dolgok is.
Olyan intenzitása van a védekezésnek ami elég biztató, már a Grizz ellen is megmutatkozott a Pacers ellen is, meg most a második félidőben is.S mellé jönnek olyan "hustle play" akciók mint múltkor KG kiugrása a nézők közé egy blokk után, hogy bent tartsa, most Rondo tarolt le mindenkit a Celtics padon hogy utolérjen ergy labdát, vagy Sully beugrása patiért, ez kell.Ilyen energikus játék, s akkor lehet előrébb lépni.