Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És nem adja egyik TV semsocio66 írta:ma celtics-knicks!
hát,ha jól emlékszem akkor pontosan a 04/05ös szezonban volt ilyen.neobarca írta:
Tegnapról meg csak annyit, hogy a LAL megint kikapott. Most nem azért, de ha nem szedik össze magukat nem lesz meg a PO. Mikor is volt ilyen a Lakers történelmében?![]()
.
Na Bob barátom és többi Celtics Fan! Ma rangadó!!!Bob_Marley írta:Na de mindegy ma tuti L meg szerintem Atlanta ellen is, de majd megverjük a Nixet, oszt csókolom
Hát a Denver ellen...na mindegy, én inkább nem írok semmit erről.Bob_Marley írta:Visszatért az öreg, egyből más lett a leányzó fekvése
Van még hátra de több mint 2 TD a különbség![]()
Flacco hozta azt amit kell, biztos játék 0 int, 2 TD, a védelem meg szintén hozta amit kell és nem kapott TD-t.És ha még Rice is elindul majd.
Nem szabad leírni a Baltimore-t, jók leszünk mi, akárki jön szembe, akármilyen nagy offensenek kikiáltott társaság, Suggsék szétfogjk törni őket
Go Ravens
Jaromir a cseh Kladno csapatát erősíti.neobarca írta: Kíváncsi lennék, a régi nagyokkal mi lehet akiket csodáltam. Jagr, Jasin, Iguinla, Sanahan, Satan és a többi és a többi... Régi szép idők...![]()
visca el barca írta:na végre, értelmes embert is találni errefeléneobarca írta:GO SENS GO!
na végre, értelmes embert is találni errefeléneobarca írta:GO SENS GO!
Vééééégrrreee!!! Úgy örülök, hogy sikerült megegyezniük. Nagyon féltem, hogy elmarad az idei. Mondjuk ez most igencsak csonka lesz.daffy írta:január 19én rajtol az nhl szezon
Igen, nem volt teljesen egyértelmű a megfogalmazásomCumbee írta:Hát én nem értek hozzá, de ha ez tényleg így múködik, akkor a nagydöntő előtt én is alszom majd egyet a Heat kedvéért.Bob_Marley írta:Nem láttam a Pacers ellenit, egy laza 26 órás alvást tartottam péntektől-szombatig
Ez azért remélem egy kis lökést ad a csapatnak, jelen helyzetünkben megütni a Pacerst, viszonylag jó játékkal, skalpnak számít
De azért Atlantában már égünk 9el az első negyedben:D
http://playoffchallenge.fantasy.nfl.com/group/23759csababarca írta:link,meg írd le hogy pontosan mit kell csinálni,hova lépjek be,ilyenek.Cumbee írta: OFF: Gyertek NFL fantasyba, még nem maradtatok le sok mindenről.Csak 4-en vagyunk kéne még 2-3-4 ember!!
link,meg írd le hogy pontosan mit kell csinálni,hova lépjek be,ilyenek.Cumbee írta: OFF: Gyertek NFL fantasyba, még nem maradtatok le sok mindenről.Csak 4-en vagyunk kéne még 2-3-4 ember!!
Hát én nem értek hozzá, de ha ez tényleg így múködik, akkor a nagydöntő előtt én is alszom majd egyet a Heat kedvéért.Bob_Marley írta:Nem láttam a Pacers ellenit, egy laza 26 órás alvást tartottam péntektől-szombatig
Ez azért remélem egy kis lökést ad a csapatnak, jelen helyzetünkben megütni a Pacerst, viszonylag jó játékkal, skalpnak számít
De azért Atlantában már égünk 9el az első negyedben
Néha bepótolom a kevés alvástGame90 írta:Nem úgy volt, hogy rossz alvó vagy?Bob_Marley írta:Nem láttam a Pacers ellenit, egy laza 26 órás alvást tartottam péntektől-szombatig
De azért Atlantában már égünk 9el az első negyedbenDe több, mint 1 napot átaludni, nem lehetett rossz...
![]()
13-mal megy a Hawks 1 negyed után, miközben Josh Smith és Horford összesen 6 pontnál tart. Utána nézem, hogy Lou Will 16 pont![]()
Nem úgy volt, hogy rossz alvó vagy?Bob_Marley írta:Nem láttam a Pacers ellenit, egy laza 26 órás alvást tartottam péntektől-szombatig
De azért Atlantában már égünk 9el az első negyedben