Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pedig elvileg nagyon szigorúan vizsgál az FIA am szép észrevétel!Vito írta:összeollóztam pár gif-et a RB-ról.. íme:ozsimiki írta:
az azért látszik a szabadedzésen is (akárki akármit mond), számítani is lehetett rá,hogy itt a RedBull azért ismét ott lesz az elejében, körülmények ide vagy oda.
szerk: ezt alá is támasztja a 2.szabadedzés is:
http://f1hirek.hu/hir/Szingapuri_Nagydi ... 1009241725
ennek tekintetében,megint csak RedBull pech lesz,hiszen valószínű esős verseny lesz, ott meg borulhat minden, hiába a valószínűsíthető fölény, elég egy rossz mozdulat,vagy SC ugye... de már megszoktam![]()
eleje (szélárnyékból):
alja:
hátulja:
a szabály azt mondja ki, hogy a szárny nem lehet flexibilis, márpedig a képek szerint konkrétan az egész Red Bull csavarodik.
Vmi hasonlóval jöttek a Mekinél meg a Ferrarinál is emlékszem hogy nem megfelelő terhelés alatt végzik a teszteket, de kb az FIA le se tojja.Vito írta:
tudtam, h ugrasz rá Miki!![]()
nem tudom, h melyik futam, azt viszont természetesen tudom, hogy azóta szigorítottak a vizsgálaton. valahogy úgy néz ki nekem a dolog, hogy van egy szabály, amit nem tart be a hedbull, VISZONT a FIA kezében nincs meg az az eszköz, amivel ezt vizsgálni tudnák.
az elem 200kg-os terhelésnél nem mozdul, viszont mondjuk 250-nél mozdul, nem is kicsit. egyébként a szigorított vizsgálatok óta talán nincs akkora RB fölény a lassú pályákon sem. ez akkor is igaz, ha ma/holnap akár 0.5-1 sec-et is vernek a többiekre, mert ez egy hosszú pálya (~1.45sec/kör), itt az első többet verhet a többire egy körön.
tudtam, h ugrasz rá Miki!ozsimiki írta:Zoli /Vito/!
ha szabad megkérdeznem ez melyik futamról van?
mert nemrég ismét volt ellenőrzés, ISMÉT megfeleltek,bár kellett kicsit módosítani (kb belga verseny környékén),és azóta is szabályosnak vannak titulálva. Ahogy pl a Ferrarik is.
szóval ha ez Belga futam előtti kép,akkor azóta már változtattak így-úgy. Bár a FIA magát röhögteti ki,hogy év közben is szabályosnak vélik,aztán meki durca után mégis kicsit változtatni kell, majd megtörténik a változtatás,ismét szabályosnak vélik, és meglátjuk mi lesz még belőle
szóval ez melyik futamról is van? mert ha régebbiről akkor azóta történtek változtatások
összeollóztam pár gif-et a RB-ról.. íme:ozsimiki írta:
az azért látszik a szabadedzésen is (akárki akármit mond), számítani is lehetett rá,hogy itt a RedBull azért ismét ott lesz az elejében, körülmények ide vagy oda.
szerk: ezt alá is támasztja a 2.szabadedzés is:
http://f1hirek.hu/hir/Szingapuri_Nagydi ... 1009241725
ennek tekintetében,megint csak RedBull pech lesz,hiszen valószínű esős verseny lesz, ott meg borulhat minden, hiába a valószínűsíthető fölény, elég egy rossz mozdulat,vagy SC ugye... de már megszoktam![]()
Szerintem abszulút nem igaz! A szabadedzések eredményeiből sosem lehet következtetni még az időmérőkre sem pláne, hogy ez éjszakai futam és várhatóan esővel spékelve, így aztán tényleg semilyen jóslatba sem bocsátkoznék bele.S.Agüero írta:Na, holnaptól kezdődnek a nemeuropaiszabadedzésekidőmérőkésversenyek.
Holnap már jön a szingapúri szabadedzés.
Sokat mondjuk nem szűrhetünk le belőle, de azért az erőviszony valamennyire kirajzolódhat.
De várom már azt az esti futamot.
Nagyon szeretem a szingapúri pályát.![]()
GO Ferrari!![]()
![]()
csababarca írta: . Megint azzal foglalatoskodott amivel szokott,hogy kilökjön valakit..