Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Idei év legunalmasabb futama?chonggy írta:Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én a Monzától többet vártam...Idei év legunalmasabb futama volt,alig volt előzés..Mondjuk lehet hogy Hami kiesése is hozzájárult,ő azért tud előzni.Örültem Vettel 4-ik helyének,jó az itt,ilyen körülmények között..Mondjuk,ha Lewis bent marad,teljesebb lett volna az örömöm,de így se rossz..![]()
![]()
Azért megnézném mit tudna Kimi felmutatni mondjuk a RedBullban...![]()
Vagy érdekel vagy nem. Én speciel kisgyerek korom óta nézem és így már ha annyira nem is érdekel manapság de azért szívesen oda kapcsolok ha nincs semmi jobb dolgom. Egyébként meg kevés olyan műsor van a TV-ben amin jobb ízűen el lehetne aludni délután a kaja utánsoadroli írta:Én őszintén csodállak titeket.![]()
Lehet bennem van a hiba, de mit tudtok ezen nézni?
Mennek körbe-körbe, hol ebben az izgalom?
2 percnél tovább sose bírtam nézni. xD
(tuti kapok bár beszólást, de azért megkérdem...)
Amióta Kimi nincs én is így vagyok ezzel, ma is pl bealudtam a 20. kör környékén.soadroli írta:Én őszintén csodállak titeket.![]()
Lehet bennem van a hiba, de mit tudtok ezen nézni?
Mennek körbe-körbe, hol ebben az izgalom?
2 percnél tovább sose bírtam nézni. xD
(tuti kapok bár beszólást, de azért megkérdem...)
Mikaos írta:Mivel az első körben kiesett az az ember, aki izgalmassá tehet egy futamot, ezért csak félig-meddig néztem a közvetítést.
Hamiltonnak sokkal ravaszabbnak és sunyibbnak kellene lennie...olyannak, mint Alonso. Még tanulnia kell. Behozhatta volna ma legalább 4.helyen a kocsit azzal, hogy taktikázik.
Vettel egy nagy pozitívum, a favágó csapattársát jól átvágta
Egyetértek! Ma mindent kihozott a kocsijából! Remélem nem fogják őt visszafogni a következő futamokon (ez a mostani motorhibás dolog érdekes volt) Most megint jönek a RedBull pályái!Mikaos írta:Vettel egy nagy pozitívum, a favágó csapattársát jól átvágta
Messithebest írta:Na Massa szépen elintézte Hamiltont,remélem Alonso megint összetöri magátinnentől GO BUTTON és MERCEDES GP!
+ elvileg ugye a futamon még jobb akinek bent van,mert a szél árnyék miatt sebességben se marad annyira el, és stabilabb a kanyarokban.gergo9 írta:Ez így is van nem tudom miért nem figyeltem erremes írta:
Idomero kozben azt mondta a kommentator, hogy , ha nem raktak fel az idomerore, a versenyre mar nem tehetik fel az F-csatornat.
gergo9 írta:q3 előtt azt mondtam hogy vagy Alonso vagy Hamilton ez igazából be is jöttde Hamilton-t előrébb vártam most.
Uccsó két kört elszúrta , először elvette majd a következőben a célegyenes utáni sikánt rontotta el nagyon csúnyán.
Mindenesetre úgy gondolom egy 3. hely hozható simán, sztem az F-csatornás cucc jobban működik ezen a pályán lehet átpakolik majd Hamiltonnak is.