Vito írta:ozsimiki írta:
Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.
Gyulának azért nem kell mindent elhinni.
"Könnyedén előretörtem a 2. helyre, de az első körben megsérült a vezetőszárny bal első véglapja, ezért maximálisra kellett állítanom a felső terelőlap szögét. Ettől csúszkálni kezdett az autó hátulja anélkül, hogy jobb lett volna a tapadás az elején"
az első és a harmadik szektorok idejével nem is volt baj, a legtöbbet a középsőben vesztette a LT szerint. mindenesetre káosz nélkül nem tudta volna befogni Hamiltont, mert nagyon gyors volt, ahogy egész évben.
Teljesen igazad van, túl korán írtam, amit. Nem vártam meg a nyilatkozatokat, Gyulának hinni főbűn szinte, de futam közben úgy éreztem,h ebben igaza is lehet, hozzáadva a körülményeket (20kör még az esőig kb,stb, vigyázni a gumikra) és már láttunk pár példát rá nála is, hogy elkezd spórolni.
Vetteles részre meg csak annyit tudok írni megint,h természetesen elismerem,h többet hibázik mint pl Hamilton, de azt meg nektek kellene belátni (Te,Gergo),h még ezek ellenére is bőven ott lenne az elejében még mindig ha nincs ennyi pechje is. Technikai hibákról most ne beszéljünk,volt elég, legyen csak a gumi...hány összeérést láttunk már? Alig okozott valami gondot másoknál, Vettelnek csak ezek miatt volt már idén 3 defektje,és ment el miatta az esélye az adott futamon,de ez csak az egyik pechforrás.
Gergo!
Nekem is többet számít az emberi tényező, de ennyi erővel Sutil is megérdemelné a VB-t nem? ő is kihozza a maxot a gépből többnyire. Csak nála ez nem a 2-5.helyen autókázást jelenti és ezáltal nem tud annyi leesni mások szerencsétlenségeiből, hibáiból,hogy legyen VB-re sansza. Engem az zavar,hogy a RedBullosok rengeteg futamon ajándékoztak,akár technika,akár káosz,akár egyedi hibák miatt,és nem az nyert aki alapból képes lett volna rá. Nem igen van olyan év (rem ez sem lesz olyan),ahol az lesz a végén a győztes aki az év eddigi 80-85%ban esélytelen lett volna a futamgyőzelemre önerőből (eddigi futamok =100%)... Természetesen Hamilton fanokat nem fogja zavarni, engem sem zavarna, Ő kihozza többnyire a maxot a gépből,de ha ez a max a VB 3.helyére lenne elég,akkor legyen arra elég

nem tudom érthető e mit akarok kihozni.
de mind1, nem mi döntjük el, én úgy érzem hogy ez az év nagyon kijárna a RedBullnak, végig folyamatosan az elejétől ott vannak, megérdemelnék. Akartam egy focis hasonlatot,de felesleges, mivel vagy egyetért valaki, vagy full nem.
Lehet teljesen rosszul érzem,de szerintem a semlegesek is igazságosabbnak tartanák a RedBull sikert év végén.
--> Nem mondható hagyományosan nagy csapatnak, 2-3 éve szép folyamatosan fejlődnek, erre az évre ők csinálták meg a legjobb kocsit, MINDEN pályán van sanszuk legalább a dobogóra,de a győzelemre is. Nem kell várniuk végre egy egyenesekkel dúsított pályára, és a sok ok miatt mégse ők vannak egyelőre az elején. Minden esetre ha full semleges lennék (nem vagyok az, Mekit nem szeretem, se Alonsot) én tuti akkor is nekik szurkolnék, ezek miatt is.