Lewis gyakorlatilag egész nap képernyőn volt, ami általában nem jelent jót.

Mondjuk azonos időt ment Vettellel. És azért Vettel ügyesebb pilóta, több tapasztalat. Persze bármi lehet. Főleg, itt az első kanyart nagyon nehéz bevenni a rajt után. Bottas meg utóbbi időben ért, a Ferrarik amortizációjához.Nero. írta:Bottas idejéből kiindulva jo lehet a Merci holnap, ezen a pályán lehet előzni is simán felérhet. Kivancsi vagyok Raikkonen mennyire tud majd segíteni Vetteknek...
Pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban, valahogy úgy néz ki a balszerencse kissé hátráltatja idén Lewist, legalábbis eddig és hát na ilyenkor már folytatódni szokott az "áldás", aztán persze lehet hogy fordul a kocka.S.Agüero írta:14 pont a hátránya, és erősebbnek tűnik valamivel a Mercedes, illetve a versenynaptár kétharmada még hátra van, de kezd eldőlni?
Kezd elúszni ez a vb ha még a technika is hátráltatni fogjaS.Agüero írta:Hamilton 5 rajthelyes büntetés. Így szinte biztos, hogy Bottas és a két Ferrari, illetve a Red Bullok mögül fog rajtolni. Bár valószínűleg a dobogó így is meglesz neki, de lehet picit növelni az előnyt megint akár.
Egy hét után nem fognak beleszólni ebbe a vb harcba. Láthattuk a versenyen is hogy meddig vártak az ítélethozatallal. Vettel hibázott, megbüntették, téma lezárva. Be lett állítva bűnbaknak, a világ egyik fele önelégülten tapsol, a másik fele pedig azt mondja, majd a pályán eldöntik, Hamilton meg könyöröghet Bottas után. A vádaskodás mellett sokan azt elfelejtik, ezek a srácok gyerekkoruk óta versenyeznek, Hamilton tökéletesen tudja hol tud ő sakkozni, Vettel pedig jelezte, neki nem pinája van, baromi egyszerű ez a sztori, kőkemény a vb harc, adrenalintól túlfűtve pedig bármire képesek a pilóták, nem gondolják át kétszer az adott szituációt.Nero. írta:https://www.youtube.com/watch?v=iOI2It_W3No
Akkor valaki magyarazza el nekem, hogy itt 0:08nal pontosan mit csinal Vettel is mi lenne a megfelelo szankcio erre. Ha ezt valamelyik ujonc huzza meg akkor meg fel is kepelik azonnal, a FIAnak nem posztja merlegelni hogy kik voltak ezek a versenyzok es hol allank jelenleg a VB pontversenyben.
Biztos vagyok benne hogyha ez forditva tortenik meg akkor mindenki habzo szajjal szidna az angolt.
Mivel a versenyt megnyerte volna, így rögtön 13 pontra büntették, ami azért nem kevés, mert nem volt ez egy olyan veszélyes manőver, viszont tény szabálytalan volt. Ennyi.Bob_Marley írta:Túl van ez fújva és versenyen se büntettem volna meg, pedig ritka tajparaszt viselkedés volt, de a verseny hevében hát legyen, de következő futamra kellett volna neki dobni egy 10 rajthelyes büntetést és le van tudva.
Felesleges csinálni a cirkuszt, ez a "közmunka" így elég vicces.
Adja itt az ártatlant, meg a nagy arcát, ahogy tőle megszoktuk. Viszont Vettelnek össze kell szednie magát, mert lehet, hogy picit lassabb a Ferrari, de versenyképes. És Hamilton, ha valahogy kiesne Bottas meg feljönne rá, lehetne játszani a gondolattal, hogy neki is esélye van VB-t nyerni. Persze ahhoz tökösebben kell viselkednie. Viszont nála is elpattanhat a húr. Ekkora lehetősége ugyse lesz megint címet nyerni.S.Agüero írta:"Hamilton többször is fékezett a kanyarba menet, 90-ről 50 alá lassul a a kanyar közepéig. Az első újraindításnál hasonlóan, de mégsem teljesen így tett, hiszen ott már a kanyar előtt jelentősen lassított miközben Vettel sokkal hátrébbról követte. A helyzet tehát hasonló, de nem ugyanaz."
Wéber Gábor
Persze, hogy tudta hogy ez lesz, F1 es autók nem mennek 40-50 nel. mikor 370 a vége még a boxban is 80 vagy 120. a tempó szóval, számított rá a jó öreg Hami.mess2009 írta:én nem vitatom, hogy a büntetés így jogos ahogy történt. de egy percig sem hiszem, hogy Hamiltonnak nem éppen ez volt a szándéka!! egy hátulról jövő koccanásban ezerszer valószínűbb, hogy az orrkúp miatt a hátsó kocsi megy tönkre, de min. egy cserére szorul. na-mármost Vettel dühe nyilván ennek szólt (mondhatjuk nyugodtan, hogy be vette a cumit...)
abba gondoljatok bele, hány baleset lenne, ha azokban a szituációkban ahol a természetes, elvárt, normális!!! magatartást amire MINDENKI SZÁMÍT néhányan csak úgy felrúgnák?! a kigyorsítások éppen ilyenek! hatalmas sebességgel centiméterekre mennek egymástól baleset nélkül, mert mindenki az ésszerűség szerint cselekszik.
tudom, a SC.utáni trükközésben ez felborítható, számítanak is erre általában...Vettel most ezt benézte és begurult mert pontosan tudta hogy szándékosan meg [auto_cenzúra]....
Hú. Ez nem túlzó, hanem gyenge példa. Hamilton nem folyamatosan 40-el ment, hanem elvette a lábát a gázról, és 20-30 km/h-val lassult le, illetve ki sem gyorsított a kanyar után.Talán egy kicsit túlzó példa, de ha városban csak 40-nel megyek és belém jönnek hátulról a kutya nem kérdezi meg, hogy miért hajtottam indokolatlanul lassan!