Egyéb Sportok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Le a kalappal a szerb előtt IS!
bár úgy érzem,h ha egy ilyen -viszonylag rosszabb formában lévő (a meccs egészét figyelembe véve,nem az utcsó gémeket) Nadal-t nem tudott megverni úgy,h akart,ment, jó volt, ott volt fejben, akkor nem tudom mikor fogja valaha megverni salakon.
Rafára meg nincsenek jelzők, a vak is látta,h vmi nem kerek ma nála,és így is megcsinálta.
Ausztrál Openen féltettem,h Verdasco elleni horror meccs, hosszúságra is, hogy hat ki a döntőre, de úgy is behúzta Federer ellen, azért rem a svájci is megszenved Del Potro ellen, nem fekszik le neki,mint tette azt ausziban...
bár úgy érzem,h ha egy ilyen -viszonylag rosszabb formában lévő (a meccs egészét figyelembe véve,nem az utcsó gémeket) Nadal-t nem tudott megverni úgy,h akart,ment, jó volt, ott volt fejben, akkor nem tudom mikor fogja valaha megverni salakon.
Rafára meg nincsenek jelzők, a vak is látta,h vmi nem kerek ma nála,és így is megcsinálta.
Ausztrál Openen féltettem,h Verdasco elleni horror meccs, hosszúságra is, hogy hat ki a döntőre, de úgy is behúzta Federer ellen, azért rem a svájci is megszenved Del Potro ellen, nem fekszik le neki,mint tette azt ausziban...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ma meg Nadal hibázik rengeteget, és most a meccsről:LG írta:Azért ahhoz kellett, h Verdasco is rendesen leeresztett a végére, rengeteg hibával könnyitette Nadal dolgát.ozsimiki írta:jah van így progi délután,de most Győrt nézem inkább, Nadal 0-4ről felállt tegnap, vhogy csak megveri Djokot.
VAMOS RAFA!
Ez egészen elképesztőőőőőőőő,és félelmeteeeees=Rafa Nadal
Djoko szntem élete legjobbját játsza salakon,Nadal ellen, ezzel párhuzamban, Rafa elég tré, erre kiegyenlít egy 93perces szettben

jó kis meccs, Nadalt NEM LEHET LEÍRNI.
következik a 3.szett.
GO RAFA!!!

Micsoda mérkőzés!
És a labdaszedő bébik még mindig szépek
És a labdaszedő bébik még mindig szépek

a magyar kézilabdázónők egy külön faj... (akármennyire is fáj ilyet kimondani...)
ezt nem a dánok nyerték meg, hanem a lányaink bénázták el...
továbbra is hajrá magyarok! (de egyre nehezebb...)
ezt nem a dánok nyerték meg, hanem a lányaink bénázták el...
továbbra is hajrá magyarok! (de egyre nehezebb...)
Azért ahhoz kellett, h Verdasco is rendesen leeresztett a végére, rengeteg hibával könnyitette Nadal dolgát.ozsimiki írta:jah van így progi délután,de most Győrt nézem inkább, Nadal 0-4ről felállt tegnap, vhogy csak megveri Djokot.
VAMOS RAFA!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nadal rém gyenge, mondott vmit a lábáról az egyik, aki nézte, mi van vele?
nembaj, inkább djoko ellen kapjon ki, ha már ki kell 50meccsenként egyszer salakon
azért még bízok...
nembaj, inkább djoko ellen kapjon ki, ha már ki kell 50meccsenként egyszer salakon

azért még bízok...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
jah van így progi délután,de most Győrt nézem inkább, Nadal 0-4ről felállt tegnap, vhogy csak megveri Djokot.
VAMOS RAFA!
VAMOS RAFA!

- Primitive
- Entrenador del Barça
Djokovic nagyon jól küldi
1 break Nadal ellen salakon nem jelent semmit, de remélem Djoki behúzza az első szettet, onnan meg már a meccset is.
Hajrá Djokovic

Hajrá Djokovic

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na Verda megint kipipálva, 6-4, 7-5 Nadalnak.
2.szettben 4-0 volt Verdasconak, onnan lett 4-5 és két meccs laszti Rafanak
azt még hárította, jött egy maratoni gém utána, úgy lett 6-5 Rafanak,és semmire vette el Fernando szerváját.
Most jön Murray-Del Potro, a győztes Federerrel játszik.
Míg ugye Nadal-Djokovic lesz a másik elődöntő.
VAMOS RAFA!!!
2.szettben 4-0 volt Verdasconak, onnan lett 4-5 és két meccs laszti Rafanak

Most jön Murray-Del Potro, a győztes Federerrel játszik.
Míg ugye Nadal-Djokovic lesz a másik elődöntő.
VAMOS RAFA!!!

Bár még lesznek vizsgáim, jómagam is kezdek bekapcsolódni a tenisz/kerékpár világába.
Federer - Roddick meccshez volt szerencsém, voltak szép pillanatok, de Federer ugyanúgy képes elbizonytalanodni, mint év elején.
Nadal - Verdasco meccs is jó komplikált, nagyon úgy tünik, hogy 0-4-es állásról fog Nadal visszajönni...
DE ami a legjobban tetszik, az a szoknyás labdaszedő bébik, hát mekkora ötlet!
Federer - Roddick meccshez volt szerencsém, voltak szép pillanatok, de Federer ugyanúgy képes elbizonytalanodni, mint év elején.
Nadal - Verdasco meccs is jó komplikált, nagyon úgy tünik, hogy 0-4-es állásról fog Nadal visszajönni...
DE ami a legjobban tetszik, az a szoknyás labdaszedő bébik, hát mekkora ötlet!

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ági egy kisebb sérüléssel teljesített így, ami emeli a teljesítménye
értékét.
A benyomásairól a www.szavayagi.hu legfrissebb cikkében olvashattok!
Ja és ezévben most láthattuk őt először televízióban!
Köszönjük meg Neki hogy ezt kiharcolta!
K.
értékét.
A benyomásairól a www.szavayagi.hu legfrissebb cikkében olvashattok!
Ja és ezévben most láthattuk őt először televízióban!
Köszönjük meg Neki hogy ezt kiharcolta!
K.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Követtem a meccset. Ági az első szettben oktatott. A második, és a harmadik szettben pedig, jól fogalmaztál, agyhalálozsimiki írta:Szávay Ági legjobb 8 között búcsúzott madridban, a volt világelső Mauresmo verte meg 3 szettben, első szettet még behúzta Ági 7-5re,aztán agyhalál. nembaj, fejlődés látszik.

Sajnáltam is miatta. Olyan undorító egy csaj ez az Amelie, hogy förtelem..

Más :
Kíváncsi leszek Rafa mit fog ma kezdeni a honfitársával, Verdasco-val. Remélem megszorongatja már valaki Őt

Örülnék, ha most már Djokovicnak is leesne egy Masters

Hajrá Djokovic, ma pedig go Verdasco

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szávay Ági legjobb 8 között búcsúzott madridban, a volt világelső Mauresmo verte meg 3 szettben, első szettet még behúzta Ági 7-5re,aztán agyhalál. nembaj, fejlődés látszik.

Méltatlanul sokan szidják most Talmát,pedig nem is tudja senki,hogy valójában mi is történt..
Őt ismerve én biztos vagyok benne,hogy nem ok nélkül állt fel..
Az egyik legtisztességesebb,legtisztább,legszerényebb sportoló Magyarországon,felfoghatatlan,hogy mennyien megtalálják most,elfeledve azt,hogy mennyi dicsőséget hozott nekünk..
-
- Llegenda del Barça
nincs pénz a motorsportban sem.
legalábbis egy magyar versenyzőre..
egyébként Talma sajtósa(
) egy régi haverom, hétvégére lehet, h lesz egy kis háttérinfóm, ha így lesz majd megírom, h mi miatt alakult így a szitu.
sajnálom Talmát
legalábbis egy magyar versenyzőre..
egyébként Talma sajtósa(

sajnálom Talmát
- albicelesteX
- A Vadász
Rossz látni egy ekkora tehetség ilyen csúfos hanyatlását!Sajnálom, mert sokat adott a magyar sportnak!Tipikusan az az eset amikor az aranytojást tojó tyúkot kiégetik,kitojatják aztán ott hagyják nyakig a kakiban!
Mondjuk Én azért bízok benne hogy valaki felkarolja!!

- Nóbi
- Capitá del Barça
van egy olyan érzésem, hogy Favarro nyakig ludas ebben a szakításban. mindig is csak egy pénzéhes majom volt.socio66 írta:Kapja be mindenki,aki felelős ezért a vérlázító igazságtalanságért!![]()
Á,el sem hiszem..az egyik legjobb képességű versenyző pedig az egész mezőnyben..
Kapja be mindenki,aki felelős ezért a vérlázító igazságtalanságért!
Á,el sem hiszem..az egyik legjobb képességű versenyző pedig az egész mezőnyben..

Chad Dawson másodszorra is simán verte Antonio Tarvert, 12 menetbe pontozással.ezzel továbbra is veretlen.
A 40 éves Tarver sztem lassan elgondolkodhatna a visszavonuláson
, mert látszik rajta, h már nem a régi.Fényévekre van a Roy Jones-t kiütő formájától.
A 40 éves Tarver sztem lassan elgondolkodhatna a visszavonuláson

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- albicelesteX
- A Vadász
A fülöpszigetekit mindenki a világlegjobbjának tartja most!Ami igaz is hisz a mérlege is ezt mutatja meg az is hogy kiket vert meg!Nem is kicsit!Más kérdés hogy egyik legendát sem fénykorában verte el!De kétségtelen hogy most ő a legjobb Hatton ellen neki szurkoltam én annyira nem szeretem az angolt!Most meg is kapta!

Jogos amit irtok. Miért nem lehet 1 VB egy súlycsoportban, aki a legjobb
A box igy egy nagy kalap [auto_cenzúra], cirkusz az egész.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Mint ahogyan párszor már megfogalmaztam jelen pillanatban annyi aBarcaforever írta:Krojf:
Nem kommentálom se Erdeit, se Balzsayt meg nem is tudom már milyen felfedezetteket.(Csönttörő) Öcsi bácsi mondta a következőt:
,,A magyar boksznak nincs annyi sztárja, mint amennyi kinn van a világban."
A boksz lényege, a jó ellenfél megválasztása.Erdeit megnézném egy címegyeztető meccsen.Csak hát ő meg hülye lenne ilyen meccsen kiállni, így is multi.
világbajnok, mint égen a csillag, így azt sem tudjuk, hogy valójában ki
az egy adott súlycsoportban.
Bár örülök Madár és Karesz eredményeinek, sajnos tudom hogy kilóg a
lóláb.
Amíg nem a sport, hanem a pénz uralja a bokszot, addig ez így fog menni.
Ezzel a jelenlegi rendszerrel még az is problémás, hogy egy-egy világbajnok el is hiszi magáról, hogy ő "A" világbajnok, közben pedig
súlyosan téved.
K.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Krojf:
Nem kommentálom se Erdeit, se Balzsayt meg nem is tudom már milyen felfedezetteket.(Csönttörő) Öcsi bácsi mondta a következőt:
A boksz lényege, a jó ellenfél megválasztása.Erdeit megnézném egy címegyeztető meccsen.Csak hát ő meg hülye lenne ilyen meccsen kiállni, így is multi.