Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van, tudom,h szabadedzés az nem annyira fontos, viszont azért látszik,h közel sem lesz RedBull fölény akkora,mint pl Magyarországon, ott még szabadedzésen se tudtak közelükbe se érni,és ők fejlődnek az időmérőre mindig.El fanático írta:Szabadedzésekből sosem ajánlatos messzemenő következtetéseket levonni + nagy a valószínűsége az esős futamnak, onnantól pedig taktika és némi szerencse, ha futam közben szakad le az ég.
Vettel, Webber, Alonso befutót tippeltem.
Oké, kösz. Már nagyon várom a futamot, mert Spaban mindig hjó versenyek vannak(ott jók a ferrarik).miihii írta:Nem,már 27-én folytatódik a szezon,de a verseny maga valóban 29-én lesz BelgiumbanS.Agüero írta:Ugye 29-én már kezdődik a második fele a "szezonnak"?
Most kb az első előzésnél végig üvöltene gyulám meg laci is, és ha ez így megtörténne végig, egymásnak vernék ki 5x közben...lui1698 írta:Ez mekkora már- Gilles Villeneuve vs René Arnous
Nem,már 27-én folytatódik a szezon,de a verseny maga valóban 29-én lesz BelgiumbanS.Agüero írta:Ugye 29-én már kezdődik a második fele a "szezonnak"?
Maximálisan egyetértek Socioval! Nem így kéne felfogni ezt az egészet!jah,nekem tetszett,mindenki beparázott,gyula bevizelt a gatyójába,ő meg dob egy ilyet,hogy 'talán túl sok helyet hagytam'.
leírtam már,szerintem teljesen uralta a helyzetet Schumi,most itt mondta valaki hogy kizárt hogy érezte azt a pár centit.
de nem Sociora írtad a jelzőketKralo írta:Nem érted.ozsimiki írta:egyik héten Alonso, másik héten Schumimár a nyilatkozatok szánalmazása terén, hát ez kész.
hova süllyedünk![]()
Tőlem sztem nem olvastál olyat, hogy hatalmas figura Alonso, amikor röhejeset nyilatkozik.
Nem érted.ozsimiki írta:egyik héten Alonso, másik héten Schumimár a nyilatkozatok szánalmazása terén, hát ez kész.
hova süllyedünk![]()
Hatalmas figura?socio66 írta:
a Schumi-ügyről.
őszintén szólva nekem tetszett a dolog,ez a nyilatkozata meg kész.
hatalmas figura.
amúgy igen,nem sok helyett hagyott,én is felszisszentem mikor láttam,de szerintem kontrollálta a helyzetet a német,tudta ő hogy mennyi helyet hagyhat és mikor kell visszaengedni Barichellót,kizártnak tartom hogy egy tizedik helyért menő csatában ekkorát kockáztatott volna,ha nem tudja,hogy nem lehet baj. pont ő,a legenda,a legrutinosabb versenyző.
De talán akkor jobb versenyek lennének, egy próbát megérne.gergo9 írta:Ez megtörténik már az alsóbb kategóriákban meglehet nézni a népszerűségét az F1hez képest, az F1 nem csak erről szól.S.Agüero írta:Én meg apám is azt mondtuk mindig is, hogy úgy kellene versenyezni, hogy mindenkinek ugyanolyan a kocsija. Úgy látszódna, hogy ki a jó pilóta, ki a rossz.Persze ez sose fog bekövetkezni, de egy ilyen versenyre kíváncsi lennék.
![]()
Ez megtörténik már az alsóbb kategóriákban meglehet nézni a népszerűségét az F1hez képest, az F1 nem csak erről szól.S.Agüero írta:Én meg apám is azt mondtuk mindig is, hogy úgy kellene versenyezni, hogy mindenkinek ugyanolyan a kocsija. Úgy látszódna, hogy ki a jó pilóta, ki a rossz.Persze ez sose fog bekövetkezni, de egy ilyen versenyre kíváncsi lennék.
![]()
Jó nézni az ilyeneket, ezért tartották Gilles Villeneuve-öt a leglátványosabban vezető pilótának, de Arnoux ( nem s, hanem xlui1698 írta:Ez mekkora már- Gilles Villeneuve vs René Arnous