USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2012.12.21. 04:14:46

Élvezet volt ma nézni a Wolves-t, meg is szakították a Thunder 12 meccses győzelmi sorozatát, szinte végig vezettek a meccsen, csak a 3. negyed elején volt egy kisebb hullámvölgy a játékukban.

Pekovic alázott a festékben, szerintem ő 10 millió körüli szerződést fog majd kapni, Love főleg távolról dobott, végre jól, jó lenne, ha szép lassan feljebb tornászná a dobó%-át a kéztörése után (most 36% körül áll, amit mondanom sem kell, hogy katasztrófa), ez a 28/11/7 elég szép volt tőle. Rubio elég halovány volt, de az assistjait Shved bőven pótolta, Barea meg god mode-ba kapcsolt a 4. negyedben, szinte minden bement neki.

KD és Ibaka szokásos, Kev Martin 15 pontja meg nagyon hiányzott a cserepadról. És akkor Westbrook. Pont a meccs előtt mutatták, hogy visszaesett a pontátlaga és kevesebb FG-je van, mint tavaly, viszont 3-mal több assist-ot ad. Most meg 7-tel több dobást vállalt, mint a liga legjobb scorere, ill. majdnem összehozott egy quadruple double-t: 30 pont, 11 lepattanó, 9 assist, 8 TO :D

Durant:
http://youtu.be/GAB8M1drbFY

Közben meg James már az 1. negyedben el akarja dönteni a Mavs elleni meccset.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.20. 12:59:57

Na zseniális, Jrue és bynum után most bokasérüléssel Turner is hiányzik majd...még ha Thad Young kidőlne, akkor teljesen reménytelen évvé válna az idei. Bár így is igen necces lesz a helyzet...
PCsabi
aka Game90

2012.12.20. 00:13:07

Mai program: 76ers - Rockets.

Jrue kedden game-time decision volt, de végül nem játszott a Mavs ellen, új infó meg egyelőre nincs róla, hogy pályára lép-e a Houston ellen.
Bob_Marley írta: Hogy viselkedik KG a barátaival:
http://www.youtube.com/watch?v=DpnjzbAq02s
Ezt csak most vettem észre. Nem tudom, hogy mikor láttam utoljára ennyire megható jelenetet NBA pályán. Ahogy átölelik egymást, KG paskolja McHale hátát, aki rádől Garnett vállára és sír.
:(

Tudom, hogy nem illik ilyen szituációban, de azért most meghallgattam volna egy Inside Trax-et.
Tocy írta:Love-ra rakják rá, és ha teljesen hatástalanítani nem is, pattanózását limitálni
Az a 18 lepattanó semmiség :D
Bob_Marley írta:meg főleg Varejao
Varejao (knee) is a game-time decision for Wednesday's game against the Celtics, CSNNE.com reports.
Eazzy írta: Az a baj, hogy nekünk nem kell akárki+valaki érted. Van bőven mély keretünk. Nekünk egy Bynum szerű állat C kell. Olyat nem sokat tudnak sajnos adni, így én nem cserélném el, ha kiderül, hogy iksz a karrierjére, akkor menjen el, és a sapka alatti lóvéból hozzuk Al Jeffersont. Csak ezt tudom elképzelni járható útnak.
Ezt a Gortat-osat csak arra az esetre írtam, ha Bynum-ot cserélni akarjátok év közben, ennél jobbat meg úgysem kapnátok. De én is azt mondom, hogy jobban jártok, ha hagyjátok elmenni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.19. 23:38:52

Na sima vereség volt a hajnali :D
Érdekességképp 2 meccsnél többet nem nyertünk egymás után (nem mintha ez most fennállna, mert L3 van ), de még PO bejutó helyen vagyunk :P
Viccet félre téve, továbbra is a pad nem tud hozni egy jó szintet, látok előrelépéseket, de minden meccs olyan, hogy ha elkezdi Doc kevergetni a kártyákat, KG leüli a szokásos pihenőjét, összeesik a rendszer.
Már el is kezdődtek a találgatások, Tyreke Evans állítólag célkeresztben ? Lee-Green-Bradley lehet "veszélyben".
Bár én nem tartom ezt jó gondolatnak, ha van ember aki inkozisztens akkor az Evans, én nem preferálnám.
Nálunk lassan jön Bradley (olyannyira hogy teljes edzésben van, s panaszmentes) akkor viszont valakit cserélni fogunk, Bradley-Terry-Lee és idevehetem Barbosát az tényleg sok.
Szezon elején is sok volt, de írtam hogy míg Bradley nincs nem olyan rossz ez.
3-8 a mérlegünk idegenben, vannak gondok, s ezt azért írom mert megint elkezdődött a Boston érának tényleg vége cikkek végtelen sorozata, meg az ennyi volt, s a nyuggerek lassan tényleg az utolsót pöfékelik ki :mrgreen:
Mindig ez megy, örülök neki, hogy megint megjöttek ezek a cikkek, meg hangok, ezek szoktak minket motiválni :D
Bradleyvel várom, hogy javuljon a védekezés, mert ez a mi nagy gyengénk idén illetve a pad.
Most tényleg nem megbántva 1-2 szakírót, mert ezerszer többet látnak mint pé én, meg ott vannak, meg 30 éve nézik az NBA-t, de mikor azt írják az a Celtics nagy baja, hogy nincs igazi pontgyáros, az óriási butaság.
2008 óta azzal nyerjük a meccseket, hogy nem tudnak nekünk pontot dobni.Top védelmünk volt mindig is, s a szlogen továbbra is igaz, offense wins games, defense wins championships.Idén a védelmünk romokban, s nem az a baj, hogy nincs pontgyáros, Rondo az összes hátvéd közül a legjobb mezőnyszázalékkal dolgozik, KG továbbra is 16-7es ember, PP most nagy dobóhullámvölgyben, de még mindig csoszogva berak 20at.
Csapategységben volt, van az erőnk nem abban, hogy nincs 30 pontos emberünk mint Durant vagy James vagy Anthony.
No mindegy, ezek is vélemények, én sznte biztos vagyok benne, meg lesznek ezek cácfolva, s még ha december közepe is van, idő van, s ha rendbe lesz a védekezés, nem fognak a csapatok "kisujjból" 100akat dobálni, mert az viszont tény, mi 9/10szer nem dobunk 100at, ez eddig is így volt, ezután is így lesz, öregebb csapat, lassabb csapat (bár ez is gond és visszacsatolok a padra, hogy még nem érett össze, s ilyeneket sikerül olykor produkálni, hogy Sully 1 pont Terry 2, Green 3, végül is számtani sorozat :lol: )
De igen is vannak fellángolások, s ezeket alapul véve tudom mondani van ebben a csapatban.De a kirakó még nem állt össze, idő mint a tenger, de hangsúlyozom nem baj, ha most levettek minket a térképről, surranó 8as pályán mindig jól megy :lol:

Ma Cavs otthon, b2b meccs, tegnap pihentetve voltak az öregek, Cavs nem a védekezéséről híres, érdekes kis meccs lesz, Irving val sok problémát fog nekünk is okozni, meg főleg Varejao, miután a pattanózás nem az erősségünk :D Úgyhogy simán vereség van a maiban is, de bízom a fiúkban..
Lets go C's
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.19. 18:24:41

Jé, ha van kedvünk védekezni...meg ha Wade lába rendben van, és éppen nem influenzás és hasonló...jó volt ez most, tetszett :) Hasonlóan fojtogató védekezés kell majd a playoffban, és egy hasonlóan agresszív Wade, akkor nagy gond nem lehet, addig meg marad az első félidőben, és a szezon nagy részében látott lötyögés. Battier óriási kedvencem, valami hihetetlen, hogy kb nincs olyan feladat, amit ne tudna megoldani :D Ha kell, akkor egy gyorslábú SG-t fog meg, ha kell, akkor Love-ra rakják rá, és ha teljesen hatástalanítani nem is, pattanózását limitálni, könnyű dobásait, második esélyből szerzett kosarait eltüntetni tudja...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.19. 02:11:02

Game90 írta:Bár igaz, sok meglepő dolgot lehetett már látni az NBA-ben :) Mondjuk, ha a Suns bepróbálkozna egy Gortat + valaki csomaggal, akkor te adnád Bynum-ot?
Az a baj, hogy nekünk nem kell akárki+valaki érted. Van bőven mély keretünk. Nekünk egy Bynum szerű állat C kell. Olyat nem sokat tudnak sajnos adni, így én nem cserélném el, ha kiderül, hogy iksz a karrierjére, akkor menjen el, és a sapka alatti lóvéból hozzuk Al Jeffersont. Csak ezt tudom elképzelni járható útnak.

Pedig Bynum philly-i kölyök, szeretnék is a szurkolók, nyáron még a nyilatkozatai is olyannak tűntek, mint aki kicsit kezd felnőni fejben. Aztán hát ez már kezd kicsit furcsa lenni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.19. 00:31:55

Kalap1988 írta:Valaki lesz este a Boston meccsen? én még erősen gondolkodóban vagyok, mert miután olyan hektikusak vagyunk, mint a fene, gyengén játszunk, megint félek tőle, hogy fennmaradok jó sokáig, majd 1-2 negyed után dühödten kapcsolok ki mindent. Ne legyen igazam, de jó ez a Chicago azért, masszív csapat, még a legnagyobb sztárjuk nélkül is. Azért remélem végre összekapjuk magunkat.
Az a baj, hogy én is gondolkozom, hogy megnézzem vagy ne :-k
Bár szerintem tisztult a kép, most már kevesebbszer fogom a fejem a meccseken :D Bulls elleni mindig rangadó, csak az a fránya 2órás kezdés nem nagyon szimpi :? Pont a legrosszabb, ha vége már nem tudsz aludni, most meg előtte 1,5 óra édeskevés.No mindegy, nem ígérem hogy leszek, de legrosszabb esetben álmomban szurkolok a csapatnak :lol: De lehet a te tervedet választom s félidőig nézem.De majd írok ha így van.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.12.18. 23:03:41

Valaki lesz este a Boston meccsen? én még erősen gondolkodóban vagyok, mert miután olyan hektikusak vagyunk, mint a fene, gyengén játszunk, megint félek tőle, hogy fennmaradok jó sokáig, majd 1-2 negyed után dühödten kapcsolok ki mindent. Ne legyen igazam, de jó ez a Chicago azért, masszív csapat, még a legnagyobb sztárjuk nélkül is. Azért remélem végre összekapjuk magunkat.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.12.17. 19:53:06

kanty írta: Amúgy az ilyen Bynum karakterekre nagyon tudok haragudni. Hatalmas tehetség a srác, olyan adottságai vannak, amilyen nem sokaknak. Erre ő mit csinál? Magasról tesz az egészre.
Korszakos egyéniség lehetne, de egy ostoba buta ember. Pontosítsatok majd, de Tőrös Balázs egyik podcastben fogalmazta meg jól, illetve mondta el azt a sztorit, hogy talán egy új csapattársa mondta Bynumról, bár hihetetlen adottságokkal bír, nem látott még egy ilyen játékost, aki ennyire utálná a kosárlabdát. Ez pedig kb. mindent elmond róla. Pedig egy jó Bynum, fél siker lehet manapság, amikor kezdenek az igazi centerek a feledés homályába veszni, de hát ha fejben valaki gyenge..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.17. 19:23:50

Na nyertünk szerencsére. Azért szégyen lett volna egy Sixers-t nem megverni.
Sorozatban ez volt a második győzelmünk idén se volt sok ilyen. Karácsonykor állítólag már Nash és Gasol is játszani fog.

Bynum téma. Én a Sixers helyében elcserélném. Egy ketyegő bomba az az ember. Hatalmas potenciál, de látjuk, hogy mit ér a potenciál, ha nem játszik. S amúgy sem az a fp típus. Őszintén eltudjátok képzelni, hogy Bynum egy csapatot legalább konferencia döntőig vezet? Én nem igazán.
Persze cserére én se látok sok esélyt, bár azért láttunk már sok mindent. Nyáron viszont elengedném, vagyis a maxot nem adnám meg neki. Amit ugye biztos kérni fog és valamelyik csapat meg is adja neki.

Howard sem tartozik a kedvenceim közé és még finoman fogalmaztam, de Bynum még egy szinttel rosszabb. Egyiket sem tartom vezérnek, de Dwight legalább játszik. Az is sok mindent elmond a jelenlegi center felhozatalról, hogy valakinek van egy jó szezonja és máris ilyen kaliber lesz, ilyen pénzeket kérhet és kaphat is meg.
Amúgy az ilyen Bynum karakterekre nagyon tudok haragudni. Hatalmas tehetség a srác, olyan adottságai vannak, amilyen nem sokaknak. Erre ő mit csinál? Magasról tesz az egészre.

Közbe ugye visszatért Rubio. Nagyon vártam már. Ez a Wolves eddig is egy szerethető csapat volt, vele még inkább az és, ami még fontosabb sokkal kompetitívebbek is. Mondjuk Love, azért nyilatkozott érdekeseket. Őszintén szólva én őt sokáig nem tudom elképzelni Wolves mezben.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.12.17. 17:30:31

ROY:
http://youtu.be/qUnW976sgJs

A legutóbb 2006-ban(!) teljesített statisztikai remek, az úgynevezett "five-by-five" újra értelmet nyert az NBA-ben - köszönhetően a 11 pontos, 10 gólpasszos, 5 lepattanót szerző, 5 blokkot kiosztó és 5 labdát lopó Nicolas Batumnak.

Tegnap este végignéztem a Rockets - Raptors meccset, ismét feltűnt, hogy Bearden és Lin mennyire nem jó fit PG - SG poszton a Houston-nak. Meg hiába sok az új ember náluk, valami figurákat kitalálhatnának lassan, mert támadásban gyakorlatilag csak a Harden 1-1 ill. betörés, esetleg kiosztás megy.
Eazzy írta: Gondolhatjátok milyen ciki a helyzet, ha még a Lákersz is megver minket...
:mrgreen: :lol:

Mondjuk nektek a Bulls Noah-val, a Pacers Hibbert-tel és West-tel, a Lakers Howard-dal nem a legjobb matchup. Bár ha belegondolok, akkor ez a K. Brown - Hawes - Lavoy Allen - Thad Young C/PF rotáció amúgy sem a legerősebb.

Bynum érdekes, potenciális 23/12-es C, normális védekezéssel, ilyen emberből meg nem sok mászkál jelenleg a ligában, ebből a szempontból bőven max-ot ér. Viszont a csávó hihetetlenül sérülékeny, arról már nem is beszélve, hogy megrekedt egy 10 éves értelmi szintjén. Érted, elmegyek sérülten bowlingozni? WTF? :lol:

Helyetekben hagynám elmenni Bynum-ot, nélküle 46 millión állnátok jövőre (- Nick Young, - Dorell Wright), aztán hoznám Al Jeff-et vagy Pekovic-ot.

És ki lenne annyira idióta, hogy cserélne Bynum-ért?
1. valószínűleg Bynum ebben a szezonban out.
2. ok, hogy rizikós, mert benne van, hogy más csapatot választ, de szezon végén gyakorlatilag ingyen is megszerezhető.

Bár igaz, sok meglepő dolgot lehetett már látni az NBA-ben :) Mondjuk, ha a Suns bepróbálkozna egy Gortat + valaki csomaggal, akkor te adnád Bynum-ot?
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.17. 11:36:55

Elvileg egy GM azt mondta, hogy kissé pánikolunk Bynum miatt, mivel láthatóan megint úgy kaptunk ki, hogy sorozatban háromszor, hogy szétbénázzuk magunkat a palánk alatt, így kéne egy normális center. Bynum idén aligha játszik már, és év végén pedig free agent, és sajnos 30 csapatból lesz olyan idióta, aki így is megadja neki a maxot majd, mi meg ezt nem biztos, hogy hajlandóak leszünk megtenni. Ezért még egy gyors elcserélést sem lehetetlen elképzelni...érdekes szitu.

Láthatóan most nincs Jrue és teljesen behatunk. Kell egy állat magas, különben elvérzünk hamar, még a PO is messze kerülhet tőlünk.

Gondolhatjátok milyen ciki a helyzet, ha még a Lákersz is megver minket...
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.16. 23:03:19

Atlanta Falcons–New York Giants 34–0 WTF :?: :shock:

Ez azért elég durva... Ilyen simán elpáholni a bajnokot úgy, hogy már biztos alapszakasz első vagy. Nem semmi.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.16. 13:34:58

Tocy írta:Rubiooo! :D Imádom a palit továbbra is :D Mostantól első osztályon utazok a Wolves bandwagonon :D

Mi nyertünk 30-cal, de kb senki se játszott nagyot, mindenki bedobta, ami éppen a kezébe került, aztán annyi :D Illetve kivételesen jól is védekeztünk :D A Hawks vereségével legalább ők egy meccsre leszakadtak, de bezzeg a Knicks nyert az MVP-jelölt nélkül :D Melot tartják most a legesélyesebbnek erre a címre, utána KD, majd James fér fel a dobogóra :D
Azt hittem a nagy örömködés közepette megemlíted, hogy a Boston is kikapott :D
Sőt A Rockets ellen is kikaptunk. :P

Houston ellen az első és a 3ik negyed volt tragikus, iszonyat hogyan játszottunk.Támadásban mint a birkák mindenki cipelte és ment a gyűrű felé ezerrel, védekezni meg nem voltunk hajlandóak....Elején simán ment is a Rockets 10 körülivel, 2ik negyedben vissza hoztuk végre védekezés is volt, 5-6 percig pontot se tudott dobni a Houston majd a 3ik negyedben megint elhúztak, miután megint borzasztóan kezdtünk, s a negyedikre meg lecsorgott a meccs....Parsons-t kiemelném meg Lin is jól játszott, illetve a padról Smitrh.
Kis fehér Parsons üde színfolt az ugráló emberek világában.
Ésszel játszik, remek megoldásokat választott, ráadásul tág a repertoárja.
Volt egykezes horog dobása pozícióban, szép zárás-leválásból egy leütés tempó, gyönyörű bejátszások, jó védekezés, nagyon sokoldalú emberke, remekül játszott.
Nálunk KG rozsdás volt kicsit , PP alapot hozott Rondo viszont a számai ellenére nem tetszett.
Kicsit csoszogósan játszott, olyan könnyelműségekkel amik ezidáig nem jellemezték ebben a szezonban.
Sokszor írják róla flegma, ez igaz de ebben is szintet tudott lépni, s láthatóan ha Rondonak megy akkor a csapatnak is, 2ik negyedben elindul s szép tempók, jó megoldások, máskor meg idióta labdaeladás.
S a Spurs ellen is 7 TO, rengeteg.
Delfino is felkerült a csúnyán átzsákolt engem Jeff Green listára:
http://www.youtube.com/watch?v=f1nSJuG- ... r_embedded

Hogy viselkedik KG a barátaival:
http://www.youtube.com/watch?v=DpnjzbAq02s

Spurs ellenit szerencsére nem láttam, várható volt, hogy b2b ráadásul a Spurs ellen, sima vereség lesz, így is lett :D

Rubio is back:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iPN0vVRyKw#!

Megdöbbentő videó, a Philly-Bulls szerdai meccs után....
http://www.youtube.com/watch?v=bbsevCot ... r_embedded

Jönnek a Karácsony és Hanuka éneklések, jaj de minek :D
Rockets:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SQ2FiKxGMI
Dallas:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... E_cX0w9N8k

Ma Philly-Lakers :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.16. 09:52:38

Rubiooo! :D Imádom a palit továbbra is :D Mostantól első osztályon utazok a Wolves bandwagonon :D

Mi nyertünk 30-cal, de kb senki se játszott nagyot, mindenki bedobta, ami éppen a kezébe került, aztán annyi :D Illetve kivételesen jól is védekeztünk :D A Hawks vereségével legalább ők egy meccsre leszakadtak, de bezzeg a Knicks nyert az MVP-jelölt nélkül :D Melot tartják most a legesélyesebbnek erre a címre, utána KD, majd James fér fel a dobogóra :D
PCsabi
aka Game90

2012.12.16. 02:03:39

NBA's top trade candidates:
KATT

Bargnani elintézi, hogy minél hamarabb elcseréljék, rossz játék, most ez a nyilatkozat... :lol:
http://www.slamonline.com/online/nba/20 ... n-the-nba/

Mai menü: Mavs - Wolves. Mayo-t még nem láttam idén, rá kíváncsi vagyok, Love ujja zúzódott, de mégis játszik és Rubio! Rubio (knee) will come off the bench Saturday and receive around 16 to 18 minutes, the Associated Press reports.

Hmm, 15 perce még azt írták espn-en, hogy Love játszik, de mégis kihagyja a mai meccset :?

Mayo egyelőre csendes, nem erőlteti a dolgot, inkább Kaman és Marion próbálkozik. Na meg persze Fisher, hihetetlen az ember, hogy 90 évesen is játszik, sőt kb. annyit van a pályán, mint Collison.

Rubio már az 1. negyedben visszatért, természetesen standing ovation. Shved nagyon jó, kb. csak neki köszönhető, hogy csak 5-tel megy a Mavs.

2. negyedben hengerelt a Minny, a pad rohadt jó, Derrick Williams életjeleket mutat, Rubio 8 perc alatt 4 assist. Például egy ilyen between the legs pass:

Kép

A rossz kezdés után Pekovic nagyon elkapta a fonalat, szívatja Kaman-éket.

Közben a Heat 30 ponttal alázza a Wizards-ot.

4. negyed a Mavs-ről szól, a Wolves-ból itt a végjátékban nagyon hiányzik Love, aki meg tudná oldani a kiélezett szituációkban a helyzeteket. Na, Fisher 3+1, 18 pontnál az öreg... :lol:

Mi volt itt a végén? :shock: 102-102-nél Mayo nem volt clutch, Wolves támadhatott 35 mp-cel a vége előtt, Ridnour tripla rossz, majd a fakezű Rubio gondolta úgy, hogy egy triplával megnyeri a meccset, természetesen az is rossz volt, de Pekovic 2x is visszatehette a labdát, de mindkettő mellé ment. OT. Hosszabbítás nem volt kérdés, sima Minny, meg is érdemelték.

Rubio tényleg csak 18 percet játszott, továbbra is élvezet nézni a játékát, nem látszott meg rajta a több hónapos kihagyás, 9 assist-ot ki is osztott.

Ja, ez a Rubio - Shved - Kirilenko - Love - Pekovic ötös ütni fog.
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.14. 19:05:49

socio66 írta:
Tocy írta:
ez így van, én mindig azt a pillanatot várom, amikor mondjuk két jó tripla után beleáll a harmadikba, de nem dobja el, hanem ad egy baromi nagy gólpasszt, amire senki nem számít.
szerintem tízszer nagyobb tapsot kapna a közönségtől, és itt kezdődne az, hogy nem egydimenziós játékos.
dehát végül mindig eldobja. :mrgreen:
nála fejben, felfogásban nem áll teljesen össze a dolog, nem tud konzisztensen jó döntéseket hozni, nem érzi azt a pontot, amikor már erőlködésbe megy át a sok vállalás, pedig ha ezen a téren is kiemelkedő lenne, simán a james-durant duóval emlegetnék egy lapon.
ettől függetlenül én nagyon bírom, amikor elkapja a gépszíj, akkor igazi vadállat, bárhonnan bármilyen helyzetből képes kosarat szerezni, ezenfelül clutch is, illetve bármilyen kétélű fegyver is néha, az ő tudása, tehetsége ad esélyt a legmagasabb célok elérésére.
egyébként kapott egy kis bókot is a minap:
katt
Igen, egyetértünk. Ezért van az, hogy most róla meg Bryantről szól az alapszakasz, James-ről és Durantről meg nem hallani semmit, pedig...egyébként KD szerintem szintén hasonló vadállat tud lenni, mint Melo vagy Kobe, csak ő nem dobálgatja el mindenhonnan, nincs ilyen sorozata, hogy most 6 támadást zsinórban ő fejez be akárhonnan ( mjuk lehet, hogy csak Westbrook miatt :twisted: ). Amúgy asszem Game írta, hogy Kobet már szinte sajnálja, ezzel én is így vagyok, ez a lélektelen bénázás, amit a többiek kosárlabda címén előadnak, egészen nevetséges. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőlük.

Más, mi lesz szerintetek a Warriorsból? Idén számomra meglepően jól teljesítenek, és jól is játszanak. Igaz csak most láttam őket először ( a Heat ellen... ), de ahogy olvastam, máskor is ugyanezt, ugyanígy játsszák.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.14. 18:52:43

Nagyrészt majdnem mindet végig hallgatom, de sokszor annyira nem értek velük egyet...látszik is, hogy én pl a mai NBA-ben is mindenhol A.I. játékát keresem, ők meg itt fanyalognak, hogy under the radar, meg hogy egyáltalán nem hiányzik. A másik Duncan, akit én nagyon nem bírok, ők meg imádják... :D Teljesen eltérő értékrendünk, és látásmódunk van. Ez nem baj, ezért is hallgatom mindig meg, hogy ilyet is halljak. Valahol örülök is, hogy máshogy látom, mert sokszor nekem az Ő gondolatmenetük nagyon egysíkúan áll a mainstream kategóriában (lásd James és Lakers ajnározás)
socio66

2012.12.14. 18:44:37

[quote="Tocy"][/quote]
ez így van, én mindig azt a pillanatot várom, amikor mondjuk két jó tripla után beleáll a harmadikba, de nem dobja el, hanem ad egy baromi nagy gólpasszt, amire senki nem számít.
szerintem tízszer nagyobb tapsot kapna a közönségtől, és itt kezdődne az, hogy nem egydimenziós játékos.
dehát végül mindig eldobja. :mrgreen:
nála fejben, felfogásban nem áll teljesen össze a dolog, nem tud konzisztensen jó döntéseket hozni, nem érzi azt a pontot, amikor már erőlködésbe megy át a sok vállalás, pedig ha ezen a téren is kiemelkedő lenne, simán a james-durant duóval emlegetnék egy lapon.
ettől függetlenül én nagyon bírom, amikor elkapja a gépszíj, akkor igazi vadállat, bárhonnan bármilyen helyzetből képes kosarat szerezni, ezenfelül clutch is, illetve bármilyen kétélű fegyver is néha, az ő tudása, tehetsége ad esélyt a legmagasabb célok elérésére.
egyébként kapott egy kis bókot is a minap:
katt
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.14. 18:36:45

Tocy írta:Igen, nem éppen jó dolog manapság Heat-meccseket nézni, ...
Nézzél Lakers meccset. :mrgreen:

Amúgy tavaly én is több Heat meccset néztem. Wade-et nagyon csipázom, James-t pedig bármennyire is nem kedvelem, de elismerem. Idén viszont láttam kb. két Miami meccset, ez a lötyögés a semleges nézőknek sem jön annyira be.

Idén Denver meccset nézek többet, mondjuk őket már tavaly is különös figyelemmel követtem. A Houston-t is láttam párszor, szimpatikus fiatal társaság. Ja és a Raptors-t, bár nem tudom, hogy őket miért, talán keresem azt a csapatot, aki a jelenlegi Lakers-nél is gyengébb. :mrgreen:

De még most is tartom, hogy idén legalább egy Konferencia döntőt játszunk. :)
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.14. 18:17:28

Igen, nem éppen jó dolog manapság Heat-meccseket nézni, viszont annak örülök, hogy nem velünk foglalkozik a sajtó, az idény kezdete óta kb alig lehet olvasni rólunk, mindenki csak Lékersz meg Nix. Nagyon helyes, majd a szezon végén ráérnek megemlíteni, hogy címet védtünk :mrgreen:

Jordan meg...én sajnos csak a Wizardsban láttam játszani, de...hát, jó volt na :D
PCsabi
aka Game90

2012.12.14. 16:59:43

A közel 50 éves Jordan még mennyi NBA csapatba férne be?
http://sportgeza.hu/kosarlabda/2012/12/ ... t_oktatott
Bob_Marley írta: Ez védekezés???

Amúgy Karácsonyra már lehet készülni :D
A Jézuska 25-én nem kis csomagot hoz az NBA-ből a fa alá.
Brooklyn-Celtics (magyar idő szerint 18 óra) Lakers-Knicks (21 óra) Miami-OKC (23:30) Chicago-Houston (26-a hajnali 2óra) s Clippers-Denver (hajnali 4:30) .Csak leülsz és nézed reggelig a jobbnál jobb meccseket :D

Érdekességképpen legutóbbi 3 évben (teljes szezon) 48 győzelem kellett a PO-hoz Nyugaton.
1. Azt sem tudták, hogy milyen rendezvényen vannak.
2. Lakers - Knicks, Heat - Thunder meccseket adja magyar kommentárral a SportTV 8) Bár várjuk ki a végét, hátha egy üzbég kiesési rangadó vagy egy sakk műsor 5. ismétlése beelőzi az NBA-t...
3. Ha megint kb. ennyi W kell majd, akkor a Lakers-nek bele kell majd húznia, 40-20-at kéne mostantól hozniuk.
Tocy írta:Bocs Game, nem olvastam mostanság ezt a topicot :D Láttam a Heat meccseit, James se igazán akar már, a többiek meg duplanullák.
Csak már vártam az írásaidat a Heat-ről :D , mert én jó ha 5 meccset láttam tőlük idén, erre a lötyögésre annyira nem vagyok kíváncsi. Jelen pillanatban vannak csapatok, akiknek a meccsei jobban érdekelnek, aztán inkább rájuk koncentrálok.
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.14. 16:21:05

neobarca írta:Jó ilyeneket olvasni Meloról. Tényleg nagyon összekapta magát. Rengeteget edzett a nyáron, és ez meg is hozta a gyümölcsét.

Am a Lakers simának mondhatóan vertük. Bár a végén Bryant nagyon odatette a pontokat. Mondom nehogy már feljöjjenek. Nagy a káosz LA-ben, nem jó ezt látni.

Melo meg gyógyulj meg hamar! :wink:
Viszont a 2. negyedben 3 menekülő passza volt összesen, azon kívül ha hozzá került a labda, abból dobás lett...illetve a labda nélküli mozgása kimerült abban, hogy felvonszolta magát a hármasig, ha nem kapta, akkor lement pozícióba, és várt. Értem én, hogy ha megy neki, akkor bedob mindent, de ezek nálam annyira lerontják az egészet, hogy egyszerűen nem tudom értékelni a pontjait ( pedig idén 47%-kal dob, ami nála jónak számít :D ).
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.14. 14:48:32

Jó ilyeneket olvasni Meloról. Tényleg nagyon összekapta magát. Rengeteget edzett a nyáron, és ez meg is hozta a gyümölcsét.

Am a Lakers simának mondhatóan vertük. Bár a végén Bryant nagyon odatette a pontokat. Mondom nehogy már feljöjjenek. Nagy a káosz LA-ben, nem jó ezt látni.

Melo meg gyógyulj meg hamar! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.14. 13:16:23

A NYK-et jó nézni jelenleg, ha nem a kedvenc csapatod ellen játszik.
Anthony meg félelmetes. A tag kijön bedob három hármast és még egy duplát kb. három perc alatt, s látod és érzed, hogy ma minden összefog jönni neki. Össze is jött. A sérülése állítólag nem komoly.

Egy kis móka:
http://www.youtube.com/watch?v=SqPeYGCYnK0
Válasz küldése