Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt csak most vettem észre. Nem tudom, hogy mikor láttam utoljára ennyire megható jelenetet NBA pályán. Ahogy átölelik egymást, KG paskolja McHale hátát, aki rádől Garnett vállára és sír.Bob_Marley írta: Hogy viselkedik KG a barátaival:
http://www.youtube.com/watch?v=DpnjzbAq02s
Az a 18 lepattanó semmiségTocy írta:Love-ra rakják rá, és ha teljesen hatástalanítani nem is, pattanózását limitálni
Varejao (knee) is a game-time decision for Wednesday's game against the Celtics, CSNNE.com reports.Bob_Marley írta:meg főleg Varejao
Ezt a Gortat-osat csak arra az esetre írtam, ha Bynum-ot cserélni akarjátok év közben, ennél jobbat meg úgysem kapnátok. De én is azt mondom, hogy jobban jártok, ha hagyjátok elmenni.Eazzy írta: Az a baj, hogy nekünk nem kell akárki+valaki érted. Van bőven mély keretünk. Nekünk egy Bynum szerű állat C kell. Olyat nem sokat tudnak sajnos adni, így én nem cserélném el, ha kiderül, hogy iksz a karrierjére, akkor menjen el, és a sapka alatti lóvéból hozzuk Al Jeffersont. Csak ezt tudom elképzelni járható útnak.
Az a baj, hogy nekünk nem kell akárki+valaki érted. Van bőven mély keretünk. Nekünk egy Bynum szerű állat C kell. Olyat nem sokat tudnak sajnos adni, így én nem cserélném el, ha kiderül, hogy iksz a karrierjére, akkor menjen el, és a sapka alatti lóvéból hozzuk Al Jeffersont. Csak ezt tudom elképzelni járható útnak.Game90 írta:Bár igaz, sok meglepő dolgot lehetett már látni az NBA-benMondjuk, ha a Suns bepróbálkozna egy Gortat + valaki csomaggal, akkor te adnád Bynum-ot?
Az a baj, hogy én is gondolkozom, hogy megnézzem vagy neKalap1988 írta:Valaki lesz este a Boston meccsen? én még erősen gondolkodóban vagyok, mert miután olyan hektikusak vagyunk, mint a fene, gyengén játszunk, megint félek tőle, hogy fennmaradok jó sokáig, majd 1-2 negyed után dühödten kapcsolok ki mindent. Ne legyen igazam, de jó ez a Chicago azért, masszív csapat, még a legnagyobb sztárjuk nélkül is. Azért remélem végre összekapjuk magunkat.
Korszakos egyéniség lehetne, de egy ostoba buta ember. Pontosítsatok majd, de Tőrös Balázs egyik podcastben fogalmazta meg jól, illetve mondta el azt a sztorit, hogy talán egy új csapattársa mondta Bynumról, bár hihetetlen adottságokkal bír, nem látott még egy ilyen játékost, aki ennyire utálná a kosárlabdát. Ez pedig kb. mindent elmond róla. Pedig egy jó Bynum, fél siker lehet manapság, amikor kezdenek az igazi centerek a feledés homályába veszni, de hát ha fejben valaki gyenge..kanty írta: Amúgy az ilyen Bynum karakterekre nagyon tudok haragudni. Hatalmas tehetség a srác, olyan adottságai vannak, amilyen nem sokaknak. Erre ő mit csinál? Magasról tesz az egészre.
Eazzy írta: Gondolhatjátok milyen ciki a helyzet, ha még a Lákersz is megver minket...
Azt hittem a nagy örömködés közepette megemlíted, hogy a Boston is kikapottTocy írta:Rubiooo!Imádom a palit továbbra is
Mostantól első osztályon utazok a Wolves bandwagonon
![]()
Mi nyertünk 30-cal, de kb senki se játszott nagyot, mindenki bedobta, ami éppen a kezébe került, aztán annyiIlletve kivételesen jól is védekeztünk
A Hawks vereségével legalább ők egy meccsre leszakadtak, de bezzeg a Knicks nyert az MVP-jelölt nélkül
Melot tartják most a legesélyesebbnek erre a címre, utána KD, majd James fér fel a dobogóra
Igen, egyetértünk. Ezért van az, hogy most róla meg Bryantről szól az alapszakasz, James-ről és Durantről meg nem hallani semmit, pedig...egyébként KD szerintem szintén hasonló vadállat tud lenni, mint Melo vagy Kobe, csak ő nem dobálgatja el mindenhonnan, nincs ilyen sorozata, hogy most 6 támadást zsinórban ő fejez be akárhonnan ( mjuk lehet, hogy csak Westbrook miattsocio66 írta:ez így van, én mindig azt a pillanatot várom, amikor mondjuk két jó tripla után beleáll a harmadikba, de nem dobja el, hanem ad egy baromi nagy gólpasszt, amire senki nem számít.Tocy írta:
szerintem tízszer nagyobb tapsot kapna a közönségtől, és itt kezdődne az, hogy nem egydimenziós játékos.
dehát végül mindig eldobja.![]()
nála fejben, felfogásban nem áll teljesen össze a dolog, nem tud konzisztensen jó döntéseket hozni, nem érzi azt a pontot, amikor már erőlködésbe megy át a sok vállalás, pedig ha ezen a téren is kiemelkedő lenne, simán a james-durant duóval emlegetnék egy lapon.
ettől függetlenül én nagyon bírom, amikor elkapja a gépszíj, akkor igazi vadállat, bárhonnan bármilyen helyzetből képes kosarat szerezni, ezenfelül clutch is, illetve bármilyen kétélű fegyver is néha, az ő tudása, tehetsége ad esélyt a legmagasabb célok elérésére.
egyébként kapott egy kis bókot is a minap:
katt
Nagyrészt majdnem mindet végig hallgatom, de sokszor annyira nem értek velük egyet...látszik is, hogy én pl a mai NBA-ben is mindenhol A.I. játékát keresem, ők meg itt fanyalognak, hogy under the radar, meg hogy egyáltalán nem hiányzik. A másik Duncan, akit én nagyon nem bírok, ők meg imádják...kanty írta:Egészségetekre:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/12/13/alleyoop20
Nézzél Lakers meccset.Tocy írta:Igen, nem éppen jó dolog manapság Heat-meccseket nézni, ...
1. Azt sem tudták, hogy milyen rendezvényen vannak.Bob_Marley írta: Ez védekezés???
Amúgy Karácsonyra már lehet készülni
A Jézuska 25-én nem kis csomagot hoz az NBA-ből a fa alá.
Brooklyn-Celtics (magyar idő szerint 18 óra) Lakers-Knicks (21 óra) Miami-OKC (23:30) Chicago-Houston (26-a hajnali 2óra) s Clippers-Denver (hajnali 4:30) .Csak leülsz és nézed reggelig a jobbnál jobb meccseket
Érdekességképpen legutóbbi 3 évben (teljes szezon) 48 győzelem kellett a PO-hoz Nyugaton.
Csak már vártam az írásaidat a Heat-rőlTocy írta:Bocs Game, nem olvastam mostanság ezt a topicotLáttam a Heat meccseit, James se igazán akar már, a többiek meg duplanullák.
Viszont a 2. negyedben 3 menekülő passza volt összesen, azon kívül ha hozzá került a labda, abból dobás lett...illetve a labda nélküli mozgása kimerült abban, hogy felvonszolta magát a hármasig, ha nem kapta, akkor lement pozícióba, és várt. Értem én, hogy ha megy neki, akkor bedob mindent, de ezek nálam annyira lerontják az egészet, hogy egyszerűen nem tudom értékelni a pontjait ( pedig idén 47%-kal dob, ami nála jónak számítneobarca írta:Jó ilyeneket olvasni Meloról. Tényleg nagyon összekapta magát. Rengeteget edzett a nyáron, és ez meg is hozta a gyümölcsét.
Am a Lakers simának mondhatóan vertük. Bár a végén Bryant nagyon odatette a pontokat. Mondom nehogy már feljöjjenek. Nagy a káosz LA-ben, nem jó ezt látni.
Melo meg gyógyulj meg hamar!