Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel teljesen így vagyok én is.albicelesteX írta:Köszi!Annyira nem követem már nyomon...Egy futamot nem láttam még idén és valószínű,hogy nem is fogok már...Ez az F1 már nem az az F1 amit régen néztem/amit nézni lehetett/.
1. Lewis Hamilton McLaren - Mercedes 157albicelesteX írta:Valaki el meg tudná adni a pontos vb-állást?
mit beszélt volna meg Domenicali-val,mikor a csapatfőnök maga tette teljesen nyilvánvalóvá az elengedést a verseny közben..?Fernando írta:Légyszíves hidd már el, hogy ő találja ki mit kell mondania.... véletlen se beszélte meg Domenicali-val, hogy a sajtó felé mit kell mondania. Ne legyünk már naívak.socio66 írta:lerágott csont már a hétvégi ferrari-ügy,de épp ma olvastam a képes sportban egy interjút Alonso-val,hát komolyan mondom nem igaz ez a fickó.
ilyenek,hogy 'nem tudom miért lassult le Felipe',meg még neki állt feljebb bazeg,hogy ezzel foglalkozik a riporter.
kész..
a csapat már a versenyen sem titkolta a dolgot,aztán meg is kapták a büntetést,tehát az utasítás már tény mindenki előtt,ráadásul a futam végi interjúkban Massa direkt nem mondott semmit,erre Alonso képes nyomni ezt a hülyeséget..
igaza van Laudának,egy jellemtelen gyökér.
azért azt se hidd,h pont Alonso mondana olyat a csapat kedvéért,ami rá nézve rossz. nem-nem, ő magától is szokott bőven, ez most egy újabb. + azért a visszafogottabb ünneplésébe belefért pár ökölrázás, biztos azt is a csapat mondta a fülére.Fernando írta:Légyszíves hidd már el, hogy ő találja ki mit kell mondania.... véletlen se beszélte meg Domenicali-val, hogy a sajtó felé mit kell mondania. Ne legyünk már naívak.socio66 írta:lerágott csont már a hétvégi ferrari-ügy,de épp ma olvastam a képes sportban egy interjút Alonso-val,hát komolyan mondom nem igaz ez a fickó.
ilyenek,hogy 'nem tudom miért lassult le Felipe',meg még neki állt feljebb bazeg,hogy ezzel foglalkozik a riporter.
kész..
a csapat már a versenyen sem titkolta a dolgot,aztán meg is kapták a büntetést,tehát az utasítás már tény mindenki előtt,ráadásul a futam végi interjúkban Massa direkt nem mondott semmit,erre Alonso képes nyomni ezt a hülyeséget..
Légyszíves hidd már el, hogy ő találja ki mit kell mondania.... véletlen se beszélte meg Domenicali-val, hogy a sajtó felé mit kell mondania. Ne legyünk már naívak.socio66 írta:lerágott csont már a hétvégi ferrari-ügy,de épp ma olvastam a képes sportban egy interjút Alonso-val,hát komolyan mondom nem igaz ez a fickó.
kész..
Így van. De nekem amúgy nem csak ez a 2 csapat nem hiányozna, hanem jóval több. Én támogatom, h egy csapat 3 pilótát indíthasson, és akkor maradna a 5-6 legjobb csapat, sokkal komolyabb verseny lenne. Minek kell ide a töltelék, semmit nem tesznek hozzá a versenyhez, kivéve mikor néha elbambulnak időmérőn, lekörözéseknél és ezzel fontos időveszteséget okozhatnak a győzelemért küzdő versenyzőknek. Vagy amikor csinálnak vmi balesetet, amellyel kiüthetnek élpilótákat, vagy bejön a SC, amely megint csak befolyásolja a versenyt, ahogy mostanában láthattuk nem is kicsit! De pozitív irányba nem tesznek semmit hozzá.miihii írta:http://www.f1hirek.hu/hir/Ecclestone_ne ... 1007281225
Öcsém,Börni![]()
Ki a cerkám engedte be őket a cirkuszba?Ki kampányolt,h minél több csapat legyen?![]()
Tudni lehetett előre,h borzasztóan nagy hátrányban lesznek az újoncok és csak probléma lesz a jelenlétükből.Várható volt,h a semmiből nem fognak előrukkolni versenyképes vasakkal,tehát nem fognak tudni túl sokat hozzátenni a versenysorozathoz.Főleg az utalt erre,h még a kezdés előtti napokban is azt lehetett róluk hallani,h ilyen-olyan gondjaik vannak.Akkor mégis mi a túrúra számítottál,te marha?
Most meg leoltja őket,h nem is kellene itt lenniük meg nem lenne gáz senkinek,ha eltűnnének.Bakker,tökigaz amit mond,de első körben önmagát kéne lesavaznia,mert hitt a csodában/mesében.Nem a csapatok tehetnek róla,h ennyire képesek (vagy inkább képtelenek),kábé erre lehetett számítani tőlük.Egy kis előrelátással ki lehetett volna küszöbölni ezt a vergődést,amit produkálnak a tökutolsó csapatok.De ha már börni úgy döntött,h kell a vérfrissítés,akkor pont neki nem kéne így lefikázni a csapatokat,mert hozzák,amire számítani lehetett.Bizony keveset,de ez nem meglepő.Ha ekklesztónnak az,akkor meg ismét bizonyította,h egyre kevesebb az életképes agysejt abban a megalomán búrájában.
(Oké,ellenpéldának ott a Brawn csapat,akik a semmiből feltűnve kiválóan teljesítettek.De azért nem egy kávéház az a csapat meg a mostaniak,semmilyen szempontból...)
Igen, nekem izgalmas.MR.TOMORT777 írta:...