Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.01. 12:43:04

25p
18p
15p
12p
10p
8p
6p
4p
2p
1p
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.01. 11:48:44

Egy kérdés: pontosan h is van a pontozás? ezzel nem vok tisztában...

Remélem ma végre elkerül a 2. helyről Button, nem is értem, hogy mit keres ott, köze nincs semmihez. Ha Vettel ma sem nyer, akkor semmikor...De Alonso bejöhetne 2.-nak, kicsit feljebb zárkózna.
Initom
Entrenador del Barça

2010.08.01. 11:15:28

albicelesteX írta:Köszi!Annyira nem követem már nyomon...Egy futamot nem láttam még idén és valószínű,hogy nem is fogok már...Ez az F1 már nem az az F1 amit régen néztem/amit nézni lehetett/.
ezzel teljesen így vagyok én is.
számomra nézhetetlen az egész.
Abi & Tito
albicelesteX
A Vadász

2010.08.01. 11:13:38

Köszi!Annyira nem követem már nyomon...Egy futamot nem láttam még idén és valószínű,hogy nem is fogok már...Ez az F1 már nem az az F1 amit régen néztem/amit nézni lehetett/.
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.01. 11:07:19

albicelesteX írta:Valaki el meg tudná adni a pontos vb-állást?
1. Lewis Hamilton McLaren - Mercedes 157
2. Jenson Button McLaren - Mercedes 143
3. Mark Webber Red Bull - Renault 136
4. Sebastian Vettel Red Bull - Renault 136
5. Fernando Alonso Ferrari 123
6. Nico Rosberg Mercedes GP 94
7. Robert Kubica Renault 89
8. Felipe Massa Ferrari 85
9. Michael Schumacher Mercedes GP 38
10. Adrian Sutil Force India - Mercedes 35
11. Rubens Barrichello Williams - Cosworth 29
12. Kamui Kobayashi Sauber - Ferrari 15
13. Vitantonio Liuzzi Force India - Mercedes 12
14. Sebastien Buemi Toro Rosso - Ferrari 7
15. Vitaly Petrov Renault 7
16. Jaime Alguersuari Toro Rosso - Ferrari 3
17. Nico Hülkenberg Williams - Cosworth 2

-------------------------------------------------------------------------------------
1. McLaren - Mercedes 300
2. Red Bull - Renault 272
3. Ferrari 208
4. Mercedes GP 132
5. Renault 96
6. Force India - Mercedes 47
7. Williams - Cosworth 31
8. Sauber - Ferrari 15
9. Toro Rosso - Ferrari 10
10. Virgin R. - Cosworth 0
11. Lotus - Cosworth 0
12. Hispania RT - Cosworth 0
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
albicelesteX
A Vadász

2010.08.01. 11:05:40

Valaki el meg tudná adni a pontos vb-állást?
Kép
piton
Capitá del Barça

2010.08.01. 10:53:07

A mai versenyt csak Red Bullos nyerheti. Még ha lerajtolják őket, akkor is van rá esély hogy visszajöjjenek az élre, mivel most nem csak egy körön gyorsabbak.
De ha Vettelnek végre sikerülne eljönnie elsőnek a rajtból, akkor tényleg nem lenne kérdéses a győztes személye.
Hamilton maradhatna 4-5. helyen a futam végén is.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
geridoss
Director del Fútbol

2010.07.31. 22:58:18

Most néztem meg felvételről az időmérőt. Hát ez brutális amit Vettel csinált :shock: :shock:

Remélem, hogy át tudja most már végre menteni ezt a formát a futamra, mert akkor itt nincsenek kérdések, maximum a dobogó alsó foka lehet kérdéses. Alonsotól és Massától is tartok, múlthéten lerajtolták Vettelt. Hátha most sikerül elkapni a rajtot.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.31. 15:19:13

azért a gépet Vettel szempontjából is szidhajtuk,amikor vezető helyről esett ki párszor miatta. Hamilton viszont folyamatosan kihozza belőle amit lehet,és ehhez nem társulnak technikai gondok, igaz a gép szintje (főleg utóbbi két futamon) nincs ott ahol Vettelé. De szerintem többet ér el vele,mintsem ha jobb gépe lenne,de azzal nem ott végezne ahol kellene.

Vettelék esetében minden volt ebben az évben, csapat hiba,versenyzői, technikai nem is 1, ezért lesz nagyon nehéz behúzni, holnap győzelem kell, nem elég csak Hamilton előtt végezni, sokat kell rajta hozni.

Button talán elkerül a 2.helyről, ami a legnagyobb jóindulattal se értem hogy mit kereshet ott elég rég óta :)

nah mindegy, rajtnál eldől, ha folytatódik a tendencia,akkor Vettel kárára :S ne legyen így!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.07.31. 15:13:08

Én inkább nevetségesnek illetve szégyennek tartanám hogy ha nem jönne össze a VB a Red Bull-nak összeségében ha ez így folytatódik akkor kb összeségében van akkora előnyük mint tavaly a Brawn-nak csak ugye pár technikai hiba még több vezetői és csapat hiba.
Nem így gondoltam év elején de belátom Vettel nem feltétlenül van még Alonso/Hamilton szinten még egyszerűen éretlenebb meg hiányzik belőle vmi ami előző kettőbe megvan. Mindenesetre a következő futamra tökéletsitik még a Silverstone-i fejlesztéseket ami nem nagyon jött össze a Mclarennek aztán remélem behúzzák a vébét. Egyéni teljesítményben nálam Hamilton messze az első idén sajnos a gép nem mindig partner.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.31. 15:11:40

"Bomba formában Vettel.." érdekes a rajtokat rendre k**ja el az elmúlt futamokon.. :D

Kissé vicc, hogy ekkora a különbség, remélem holnap ismét "elrajtol" aztán Alonso vagy Felipe behúzza a futamot. Vettel meg jó lenne visszavenne, mert kezd kicsit elszállni, bár talán most nincs akkora arca.. hú de nem bírom. Aki holnap elsőnek jön el a rajtnál, annak van sansza a győzelemre, nem kevés..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.31. 15:03:01

Ismét RedBull első sor, űridőkkel.

kell az a fránya JÓ RAJT VETTELTŐL,és végre győzelemre kell váltani az esélyességet, mert különben semmit se ér az,h az év első futamától kezdve konstans ott vannak folyamatosan az élen, a vb állás mégse ezt tükrözi.

természetesen közrejátszik nálam,h nem bírom a mekiket, ezzel is együtt, valahol nagyon igazságtalan évnek gondolnám utólag, ha ezt az idényt nem a RedBullok húznák be, még sok van hátra, remélem sikerül nekik.

szerintem a semleges szurkolók is így érezhetnek (én nem vagyok az,mert a mekis ellenszenvem közrejátszik,de azért vhol csak igazam lehet :D)

nah szóval GO VETTEL, kell a győzelem,és kell Webber 2.helye!

remélem a két Ferrari is ott marad Hamilton előtt...

rajtnál sokminden eldől...ejjj
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2010.07.31. 13:16:25

Valaki tudna adni 1 linket, hogy hogyan is néz ki az idei jegy? Nem igazán találtam a neten.
Előre is köszönöm :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.30. 17:39:05

első szabadedzés:

http://f1hirek.hu/hir/Red_Bull-uralom_a ... 1007301149

második:

http://f1hirek.hu/hir/Magyar_Nagydij_-_ ... 1007301535

Gyerünk Vettel! kötelező a pole pozició a Magyar pályán,bár sajnos látva a rajtjait,az se sok jót ígér...viszont ha itt elsőként tudna elfordulni, nagyon megkönnyítené a dolgát.

egyelőre remek tempó.
Kép
socio66

2010.07.29. 18:14:21

Fernando írta:
socio66 írta:lerágott csont már a hétvégi ferrari-ügy,de épp ma olvastam a képes sportban egy interjút Alonso-val,hát komolyan mondom nem igaz ez a fickó.
ilyenek,hogy 'nem tudom miért lassult le Felipe',meg még neki állt feljebb bazeg,hogy ezzel foglalkozik a riporter.
kész..
a csapat már a versenyen sem titkolta a dolgot,aztán meg is kapták a büntetést,tehát az utasítás már tény mindenki előtt,ráadásul a futam végi interjúkban Massa direkt nem mondott semmit,erre Alonso képes nyomni ezt a hülyeséget..
igaza van Laudának,egy jellemtelen gyökér.
Légyszíves hidd már el, hogy ő találja ki mit kell mondania.... véletlen se beszélte meg Domenicali-val, hogy a sajtó felé mit kell mondania. Ne legyünk már naívak.
mit beszélt volna meg Domenicali-val,mikor a csapatfőnök maga tette teljesen nyilvánvalóvá az elengedést a verseny közben..?
valamint láttuk Massát az interjúszobában..
tudom hogy megvannak a sablonszövegek,meg hogy mikor mit lehet nyilatkozni,de ez nem olyan helyzet volt.
de ha szerinted nem így van,akkor ok,nem vitatkozom.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.29. 17:17:13

Fernando írta:
socio66 írta:lerágott csont már a hétvégi ferrari-ügy,de épp ma olvastam a képes sportban egy interjút Alonso-val,hát komolyan mondom nem igaz ez a fickó.
ilyenek,hogy 'nem tudom miért lassult le Felipe',meg még neki állt feljebb bazeg,hogy ezzel foglalkozik a riporter.
kész..
a csapat már a versenyen sem titkolta a dolgot,aztán meg is kapták a büntetést,tehát az utasítás már tény mindenki előtt,ráadásul a futam végi interjúkban Massa direkt nem mondott semmit,erre Alonso képes nyomni ezt a hülyeséget..
Légyszíves hidd már el, hogy ő találja ki mit kell mondania.... véletlen se beszélte meg Domenicali-val, hogy a sajtó felé mit kell mondania. Ne legyünk már naívak.
azért azt se hidd,h pont Alonso mondana olyat a csapat kedvéért,ami rá nézve rossz. nem-nem, ő magától is szokott bőven, ez most egy újabb. + azért a visszafogottabb ünneplésébe belefért pár ökölrázás, biztos azt is a csapat mondta a fülére.

szerk: láttam Kubicát, igaz csak épp jött a kocsival a kapuhoz,de láttam, délelőtt ez is jó volt,mivel csak délután 16tól voltak programok,akkorra meg már hazaértem. am elég jó kis helyen van ez a pálya, [auto_cenzúra] lehet sátorozni a környékén... majd egyszer péntek-vasárnapi etapot betervezünk.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.29. 16:03:07

kész..
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2010.07.29. 15:42:28

http://www.fn.hu/belfold/20100729/kirugtak_palikot/

Laci elköszön a Hungaroring elnöki székétől.A végén még mehet vissza ötödölőzni :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2010.07.29. 13:49:15

lerágott csont már a hétvégi ferrari-ügy,de épp ma olvastam a képes sportban egy interjút Alonso-val,hát komolyan mondom nem igaz ez a fickó.
kész..
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.29. 09:42:07

miihii írta:http://www.f1hirek.hu/hir/Ecclestone_ne ... 1007281225

Öcsém,Börni ](*,)
Ki a cerkám engedte be őket a cirkuszba?Ki kampányolt,h minél több csapat legyen? :roll:
Tudni lehetett előre,h borzasztóan nagy hátrányban lesznek az újoncok és csak probléma lesz a jelenlétükből.Várható volt,h a semmiből nem fognak előrukkolni versenyképes vasakkal,tehát nem fognak tudni túl sokat hozzátenni a versenysorozathoz.Főleg az utalt erre,h még a kezdés előtti napokban is azt lehetett róluk hallani,h ilyen-olyan gondjaik vannak.Akkor mégis mi a túrúra számítottál,te marha?
Most meg leoltja őket,h nem is kellene itt lenniük meg nem lenne gáz senkinek,ha eltűnnének.Bakker,tökigaz amit mond,de első körben önmagát kéne lesavaznia,mert hitt a csodában/mesében.Nem a csapatok tehetnek róla,h ennyire képesek (vagy inkább képtelenek :oops: ),kábé erre lehetett számítani tőlük.Egy kis előrelátással ki lehetett volna küszöbölni ezt a vergődést,amit produkálnak a tökutolsó csapatok.De ha már börni úgy döntött,h kell a vérfrissítés,akkor pont neki nem kéne így lefikázni a csapatokat,mert hozzák,amire számítani lehetett.Bizony keveset,de ez nem meglepő.Ha ekklesztónnak az,akkor meg ismét bizonyította,h egyre kevesebb az életképes agysejt abban a megalomán búrájában.
(Oké,ellenpéldának ott a Brawn csapat,akik a semmiből feltűnve kiválóan teljesítettek.De azért nem egy kávéház az a csapat meg a mostaniak,semmilyen szempontból...)
Így van. De nekem amúgy nem csak ez a 2 csapat nem hiányozna, hanem jóval több. Én támogatom, h egy csapat 3 pilótát indíthasson, és akkor maradna a 5-6 legjobb csapat, sokkal komolyabb verseny lenne. Minek kell ide a töltelék, semmit nem tesznek hozzá a versenyhez, kivéve mikor néha elbambulnak időmérőn, lekörözéseknél és ezzel fontos időveszteséget okozhatnak a győzelemért küzdő versenyzőknek. Vagy amikor csinálnak vmi balesetet, amellyel kiüthetnek élpilótákat, vagy bejön a SC, amely megint csak befolyásolja a versenyt, ahogy mostanában láthattuk nem is kicsit! De pozitív irányba nem tesznek semmit hozzá.
Nézzük csak meg idén mi a helyzet! 3 csapatnak, és az ő 6 pilótáiknak van esélye a futam győzelemre. Csapatonként 3 pilótával ez már is 9 lenne.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.28. 16:39:55

K. Raikonnennel mi a helyzet? ...visszatér jövőre?...csakis ő miattta kezdtem el nézni a F1-et...ő neki ott a helye! :)
Kép
miihii
KHAL

2010.07.28. 16:12:30

http://www.f1hirek.hu/hir/Ecclestone_ne ... 1007281225

Öcsém,Börni ](*,)
Ki a cerkám engedte be őket a cirkuszba?Ki kampányolt,h minél több csapat legyen? :roll:
Tudni lehetett előre,h borzasztóan nagy hátrányban lesznek az újoncok és csak probléma lesz a jelenlétükből.Várható volt,h a semmiből nem fognak előrukkolni versenyképes vasakkal,tehát nem fognak tudni túl sokat hozzátenni a versenysorozathoz.Főleg az utalt erre,h még a kezdés előtti napokban is azt lehetett róluk hallani,h ilyen-olyan gondjaik vannak.Akkor mégis mi a túrúra számítottál,te marha?
Most meg leoltja őket,h nem is kellene itt lenniük meg nem lenne gáz senkinek,ha eltűnnének.Bakker,tökigaz amit mond,de első körben önmagát kéne lesavaznia,mert hitt a csodában/mesében.Nem a csapatok tehetnek róla,h ennyire képesek (vagy inkább képtelenek :oops: ),kábé erre lehetett számítani tőlük.Egy kis előrelátással ki lehetett volna küszöbölni ezt a vergődést,amit produkálnak a tökutolsó csapatok.De ha már börni úgy döntött,h kell a vérfrissítés,akkor pont neki nem kéne így lefikázni a csapatokat,mert hozzák,amire számítani lehetett.Bizony keveset,de ez nem meglepő.Ha ekklesztónnak az,akkor meg ismét bizonyította,h egyre kevesebb az életképes agysejt abban a megalomán búrájában.
(Oké,ellenpéldának ott a Brawn csapat,akik a semmiből feltűnve kiválóan teljesítettek.De azért nem egy kávéház az a csapat meg a mostaniak,semmilyen szempontból...)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 18:23:37

Ha van jegyed akkor a boxutca-látogatás lehet a legvonzóbb.

http://www.hungaroinfo.com/formel1/program_hu.htm

amúgy neten akciósak a jegyek 150 euroért.

Szerk.:
plusz akit érdekel itt vannak akciós lehetőségek:
http://www.forma1club.hu/

Ha klubtag leszel, akkor elég olcsón 5000 Ft-ért (!) vehetsz felnőtt belépőt állóhelyre, míg a gyerek 3000 Ft. A klubtagsági díj 8000 ft/év szintén akciósan.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.26. 18:12:35

Srácok!

Aki volt már Magyar Nagydíjon segítsen please!

Csütörtökön Mogyoródon leszek ( :lol:) pár órát,és nem tudom hogy ilyenkor vannak e valami szurkolói programok? mert lehet bepróbálkoznék,h láthassak ezt-azt, esetleg kipróbáljam a pályát.

légy szíves akinek van infója ossza meg velem,hogy csütörtökön mit,kit lehet látni? (gondolom már mindenki ott lesz,csak kérdés,hogy pálya körül mennyit) és mit lehet csinálni?

kösz az infókat előre is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.07.26. 23:31:28-kor.
Kép
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 14:15:45

MR.TOMORT777 írta:...
Igen, nekem izgalmas. :) Izgalmasabb annál, amikor Schumi elrajtolt anno, aztán végigkörözte és megnyerte. Izgalmasabb annál is, amikor Alonso hegemónia volt.
Egyébként nem tudom, h Te milyen futamokat láttál idén, mert ha ennyire nem jön be az idei pontvadászat akkor vszeg nem láttad Melbourne-t, Kanadát meg még egy pár versenyt, vagy csak láttad és nem nézted.
Amúgy elég sok olyan futam volt idén, amikor nem az a pilóta nyert, aki a pole-ból indult, szóval ez a "nincs az az isten, hogy megelőzzék őt, hacsak nem szétmegy a kocsija. " kijelentésed is sántít, nem is kicsit.
Hamilton se csak "kicsiket" tud előzni sztem, legalábbis nekem ez jött le, amikor pl letolta a pályáról a Red Bullokat. :roll:
(egyébként nekem Vettel-lel kapcsolatba van ilyen érzésem, nem emlékszem sok olyanra, h megőlezte vna Hamiltont, vagy bármelyik élmenőt, és úgy nyert volna futamot. legalábbis nem sűrűn, az fix)
De ha neked ez ennyire nem tetszik, akkor nem muszáj nézni.
Mondjuk nem hiszem, h sok olyan évet tudsz mondani, ahol sokkal több izgalmas futam volt, mint az elmúlt 2-3 évben. :roll:
Válasz küldése