Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.01. 14:42:14

BRAVO RAFA! BRAVO!

Viszont, hogy Székely Éva nénit idézzem:

"SÍRNI CSAK A GYŐZTESNEK SZABAD!"

Aki két ilyen meccset megnyer, amit Rafa megnyert, az méltó rá, hogy a legnagyobb bajnokok sorába emelkedhessen.
Rogernek pedig tovább nőtt a Nadal-fóbiája.
Lassanként elgondolkodhat a folytatáson. A Roland Garros-on nem jósolok neki sok babértermést. Verdasco is leüti a salakról, hogy Nadalról ne is beszéljünk.

VAMOS RAFA!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.02.01. 14:32:43

Hú de kemény pillanatok ezek, nagyon sajnálom.
Talán ő is érzi, hogy lehet vége...

Nagyon szeretem Nadal-t hallgatni, mert tiszteli az ellenfelét, alázatos és ez lehet a titka, hogy ő sosem fogja elbizni magát(mint Nole, aki egy GS-től elszállt vagy 1-2évre).
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.01. 14:28:40

ozsimiki írta:
Replay írta:....
Tökéletes megfogalmazás. Óriási teniszező ROger, de nem teszem egy kicsivel sem feljebb mint Samprast,pl. ő az ilyen helyzeteket is megoldotta egy zseniális Andre ellen. na de még nincs vége, nagyon nagy meccs.
Igazatok van, hogy nem volt igazán ellenfele akkoriban, mikor csúcsformában volt Roger, viszont nem tudjuk, hogy egy fiatalabb Federer mire lett volna képes Nadallal szemben. Valljuk be, Federer teljesítménye már nagyon megy lefele. Ellenben Nadal...

Egyébként megint respekt Nadalnak és Federernek! Szenzációs sportemberek.
Replay
Director del Fútbol

2009.02.01. 14:27:17

Fernando írta:Talán egy valamin kéne javítania még. Az ütései magasabb ívűek mint Federernek így hamarabb kimegy az erő belőle, tehát könnyeben fárad Rafa!
Nem-nem, pont ez a nagy titka, mert agyonpörgeti a labdát, amit brutálisan nehéz visszaadni.

Más: azért ha előhivom a kisördögöt, vmilyen szinten örülök, hogy nem lett meg 14., mert igy még tartja a rekordot Pete :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.02.01. 14:29:02-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.02.01. 14:24:12

Eszméletlen játékos Rafa! BravoBravo! Megérdemelte! Nagyon ott volt fejbe nem izgulta el a meccset. Fizikálsan meg... ezt, hogy lehetett bírni...

Talán egy valamin kéne javítania még. Az ütései magasabb ívűek mint Federernek így hamarabb kimegy az erő belőle, tehát könnyeben fárad Rafa!

Megérdemelte! :wink:
gianni
Entrenador del Barça

2009.02.01. 14:24:04

Nadal a király,le a kalappall!
Igen Federer bukta el a végét de pont azért.mert fejben IS jobb Rafa.
Csak így tovább,és remélem,hogy Sharapova is felépül és fojtatthatja hasonló jó szereplését!!!
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.02.01. 14:20:13

Bravo Rafa 8)

Így kell ezt meg kell mutatni miért te a vagy a legjobb a világon Feder meg hát őróla nem is tom mit mondjak naon úgy tűnik h leáldozóban van :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Replay
Director del Fútbol

2009.02.01. 14:19:57

ENNYI!

Nadal MAXIMÁLISAN megérdemli, NINCS olyan a mezőnyben, aki jobb lenne nála.
Fizikálisan, fejben, mindenben világelső!

Federer-nek pedig vége, sajnálom, de végleg, a svájci csak akkor nyerhet ezek után, ha vmi okból elkerüli Nadal-t és a spanyol még nagyon fiatal, iszonyatosan fejlődik, hiszen elhagyta az "erőteniszt", élvezhető a játéka, csomó nyerőütéssel, jókor beütött ászokkal.

Ezek után meg gondolom nem mondok újat, ha szembe kerülnek, Federer-nek remegni fog az ütője, ennyi verés után ezt már nem lehet feldolgozni, mert az a legrosszabb, ha fejben vannak gondok, mert a tenisze még mindig csodálatos.

Kicsit azt sajnálom, hogy nincs más a mezőnyben, Nole-ban nincs meg az alázat, Federer kifutóban...
RG-n meg tönkreveri a mezőnyt, ez nem kérdés.

Sajnálom Szabó Gabit is, de talán most már elismeri, hogy ennyi volt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.02.01. 14:26:03-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.01. 14:18:26

Bogika87 írta:Na látod Miki Te féltetted Nadalt én meg még így is jobban féltettem Rogert nem hiába...nem kérdéses hogy jelenleg ki a legjobb!!
Huh nagyon szomorú vok :cry: remélem a mai Barca meccs helyreteszi a lelkem!!Rogi,Safina,Ági...ajjj ez a tenisz!
Szép volt Roger!!Nekem Ő marad a legjobb!
Rafanak meg nagy gratula :wink: Ilyen a sport...
Nagyon korrekt hsz! Köszi :wink:

Azért Roger Federer és Nadal egy biztosíték egy hatalmas meccsre, csak vele tud ilyen nagyot játszani!

Elképesztő volt, Federer érzésem szerint 5. szettben bízott,h Rafa elfárad (én is azt hittem),de nem jött be, látta,h mégse,és ezért egyre többet hibázott.

Nadal 22éves korára, 6szoros bajnok, minden borításon nyert már.

És mi nálam óriási tett, egy 5és negyedórás elődöntő után Federerrel szemben a döntőben , több mint 4óra után is képes megverni. elképesztő nagy tett. Óriási alakja lesz ő (ha még nem az) is a tenisznek.

GRT RAFA!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Koeman
Jugador del Barça

2009.02.01. 14:17:14

Grat Nadalnak. Ma jobb volt. Federer... királynak született, az is marad! Legenda.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.02.01. 14:17:03

MEGVAN!

A jobb nyert,ez vitathatatlan...Grat Rogernek is :!:
De Nadal,elképesztő,nem hittem benne,de rámcáfolt :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.02.01. 14:14:42

Na látod Miki Te féltetted Nadalt én meg még így is jobban féltettem Rogert nem hiába...nem kérdéses hogy jelenleg ki a legjobb!!
Huh nagyon szomorú vok :cry: remélem a mai Barca meccs helyreteszi a lelkem!!Rogi,Safina,Ági...ajjj ez a tenisz!
Szép volt Roger!!Nekem Ő marad a legjobb!
Rafanak meg nagy gratula :wink: Ilyen a sport...
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.01. 14:04:48

Replay írta: Egyszerüen nem tudja kezelni a kiélezett szituációkat, mert az elmúlt években nem is kellett neki, 3 szettben gyüjtötte a GS-eket, Nadal pedig fejben 100x erősebb.
Tökéletes megfogalmazás. Óriási teniszező ROger, de nem teszem egy kicsivel sem feljebb mint Samprast,pl. ő az ilyen helyzeteket is megoldotta egy zseniális Andre ellen. na de még nincs vége, nagyon nagy meccs.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.02.01. 14:01:24

Most nem értem, mit müvel a svájci?

Azért igy hibázni, sorozatban...
Egyszerüen nem tudja kezelni a kiélezett szituációkat, mert az elmúlt években nem is kellett neki, 3 szettben gyüjtötte a GS-eket, Nadal pedig fejben 100x erősebb.
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.02.01. 13:58:04

Gyerünk Roger!!!
Akármi lesz ennek a vége nekem muszáj lesz innom vmit mert ezt nem bírom idegekkel!! :D :D
Nem hiszem hogy lenne vmi értelme is a régi teniszt meg a mai "űrkorszakos" teniszt összehasonlítani...Inkább élvezzük a két fenomenális ember játékát!!
Allez Roger...
ááááááááááá breaaaaaaak nemáááár :cry:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Koeman
Jugador del Barça

2009.02.01. 13:55:10

Nadal valóban sokat javult élvezhetőség terén, sőt...
Azonban Federer légies tenisze utánozhatatlan. Hogy hazabeszéljek kicsit, mint Marquez játéka, könnyed és sallangmentes! 8)

szerk: Touré is
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.01. 13:53:32

Lampiao írta:
ozsimiki írta:
ezek a divatarcok Nadal feltűnése óta Nadal arcok, kicsit távol volt még akkor a világelsőségtől.

amikor világelső volt, jogosan volt az,most meg teljesen jogosan nem az

Jogosan nem az... Ezt nem firtattam. Azt firtatnám, hogy Nadal feltűnése óta nadal-arcok lennének de mindegy. Olvasd el és láthatod, hogy ami nem tetszik az az: hogy Roger a győzelmeit nem magának hanem az ellenfelei gyengeségének köszönheti... Itt írta tegnap az egyik fórumozó. Jogosan első Nadal, de a 2. Federer mákkal lenne 2.?????????
Nem, Federer 2. nem mákkal. Sokunknak az nem tetszik,h ezen az Openen,nem a világelső játszik előbb, így ő lesz hátrányban 1 egész nappal, a döntőt nézve, de az nem állja meg a helyét,h ne érdemelné meg Federer a 2.helyet.

nekem ma volt olyan hszem,hogy nem tartom annyira a svájcit, mint sokan, hogy a valaha volt legnagyobb lenne, nem volt Nadalig ,olyan hú de nagy ellenfele, aki egy szinten mozgott vele. Samprasnek akadt egy Agassi, hogy régebbre ne menjek. ettől függetlenül a svájci teljesen kihasználta ezt az időszakot,és egyeduralkodó volt. Hál Isten jött Rafa,aki képes arra a szintre most már minden borításon.
Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.02.01. 13:49:22

ozsimiki írta:
ezek a divatarcok Nadal feltűnése óta Nadal arcok, kicsit távol volt még akkor a világelsőségtől.

amikor világelső volt, jogosan volt az,most meg teljesen jogosan nem az

Jogosan nem az... Ezt nem firtattam. Azt firtatnám, hogy Nadal feltűnése óta nadal-arcok lennének de mindegy. Olvasd el és láthatod, hogy ami nem tetszik az az: hogy Roger a győzelmeit nem magának hanem az ellenfelei gyengeségének köszönheti... Itt írta tegnap az egyik fórumozó. Jogosan első Nadal, de a 2. Federer mákkal lenne 2.?
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.01. 13:46:34

Lampiao írta:Én már nagyon régen Federernek szurkolok... Tegnap este nézegettem ezt a topikot és megakadt a szemem egy hozzászóláson. A tömör tartalma az volt, hogy amíg Nadal magának köszönheti hogy nyeri a meccseket mert ellene mindenki a legjobbját nyújtja addig Federer ellen mindenki rosszul nyomja... Azért ésszerűen kéne gondolkodni. Én elhiszem, hogy most nagy a Nadal mánia ahogy anno a Forma1-ben az Alonso mánia... (kissé divat arcok ezek szerintem). De egy teniszező aki 4 évig volt a világelső, szerintem nem az ellenfeleknek köszönheti amit elért...

Hajrá Roger!

amikor világelső volt, jogosan volt az,most meg teljesen jogosan nem az, mármint Federer.
Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.02.01. 13:44:15

Én már nagyon régen Federernek szurkolok... Tegnap este nézegettem ezt a topikot és megakadt a szemem egy hozzászóláson. A tömör tartalma az volt, hogy amíg Nadal magának köszönheti hogy nyeri a meccseket mert ellene mindenki a legjobbját nyújtja addig Federer ellen mindenki rosszul nyomja... Azért ésszerűen kéne gondolkodni. Én elhiszem, hogy most nagy a Nadal mánia ahogy anno a Forma1-ben az Alonso mánia... (kissé divat arcok ezek szerintem). De egy teniszező aki 4 évig volt a világelső, szerintem nem az ellenfeleknek köszönheti amit elért...

Hajrá Roger!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.01. 13:43:12

Koeman írta:A tanárúr oktatott, ásszal nyerte a szettet! :wink:
tanárurat már egy 5órás csata után nyugdíjazták volna :wink: :lol:
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.02.01. 13:43:09

Koeman írta:Mivel itt mindenki Nadal-nak szurkol, ezért be kell írnom, hogy Federer a király! :D
A technikás tenisz a kedvencem, éppen ezért nem szeretem Nadal "erőteniszét".
Go Federer!! 8)

(fairplay)
Pl. én pártatlan vagyok most (Nole már otthon ápoltatja magát :D), bár jobban kedvelem Federer-féle stilust, az utóbbi időben Nadal nagyon sokat fejlődött élvezhetőség terén, manapság már ő is sok nyerőt üt és ha nyer, maximálisan megérdemli, mert feledhetetlenné tette ezt az Open-t számomra.
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.01. 13:42:37

Ezz azzzzz!!! Megvan! 2-2!

Elképesztő mekkorát játszik megint ez a két srác!

GO ROGER GO! Csak okosan és akkor meglehet! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.01. 13:42:04

Koeman írta:Mivel itt mindenki Nadal-nak szurkol, ezért be kell írnom, hogy Federer a király! :D
A technikás tenisz a kedvencem, éppen ezért nem szeretem Nadal "erőteniszét".
Go Federer!! 8)

(fairplay)
jó hogy írtál,de hogy erőteniszre beskatulyázni ezt? Istenem, nem 3évvel ezelőtt élünk.

gondolom erőből lehet így elütni,meg ilyen megoldásokat produkálni csak. okés. én meg a erőszervákat nem szeretem akkor :lol:

Am ekkora egy szerencsétlen szabályt,hogy első szervát elcseszi, és másodikra jót challengel,akkor ismét elsőt üthet, ügyes volt aki kitalálta.
Kép
Koeman
Jugador del Barça

2009.02.01. 13:41:44

A tanárúr oktatott, ásszal nyerte a szettet! :wink:
Válasz küldése