Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha jól megfigyeled Alonso már Kubica MELLETT volt a balos kanyar után, aztán jött volna ugye a jobbos, amikor is Kubica konkrétan leszorította az útról (Alonso már így ugye a belső íven lett volna, azaz jobb pozícióban). Ez semmilyen büntetést nem érdemelt volna, nem kellett volna Alonsonak visszaengednie, mert nem szerzett jogosulatlan előnyt, hiszen már jobb helyzetben volt.Fecooo írta:nem akarok vitába szállni senkivel, de Alonsot sztem nem azért büntették meg, mert levágta a kanyart, mert rengeteg versenyszituáció van, ahol ez előfordul. a gond az volt, h Alonso nem engedte vissza Kubicát, ezért a büntetés... abban egyetértek, h ez a büntetéstípus aránytalan a szabálysértéssel...
ezt mindenki vágja,h miért büntették meg,de ott nem tudott hova menni már,és ő volt az ideális oldalon, Kubica meg kitette, mind1, de főleg úgy, h utána Kubica 2 körön belül kiesett, még érdekesebb döntés.Fecooo írta:nem akarok vitába szállni senkivel, de Alonsot sztem nem azért büntették meg, mert levágta a kanyart, mert rengeteg versenyszituáció van, ahol ez előfordul. a gond az volt, h Alonso nem engedte vissza Kubicát, ezért a büntetés... abban egyetértek, h ez a büntetéstípus aránytalan a szabálysértéssel...
ferninho írta:szánalmas lett ez az egész F1... nem is érdekel már őszintén semennyire...
no comment az egész...
ez a büntetés is...
Lewis barátunk az idény során meg már szabálytalankodott vagy 20-at azt büntetés?... minek...
próbálom mostantól nem nézni a futamokat, de az a fránya megszokás...
van jobb dolgom is abban a 2 órában....
Webber jobban rajtolt, befért mellé, Vettel agrózott,így kiment erőteljesen a rázókőre ami miatt defektet kapott,és így lett 1perces hátránya...looka írta:Lemaradtam a rajtról. Valaki legyen szívés súgja már meg, hogy Vettel már megint mit alkotott, hogy nem vezet?
Köszi előre is!
A rajtnál lerajtolta őt Webber, Vettel pedig defektet kapott!looka írta:Lemaradtam a rajtról. Valaki legyen szívés súgja már meg, hogy Vettel már megint mit alkotott, hogy nem vezet?
Köszi előre is!
itt a webberes cikkbarca_bome írta:Remélem Alonso legalább a dobogón ott lesz! Mi volt Webberrel? Most kapcsoltam be a TV-t csak annyit hallottam, hogy valamiből 1 alkatrész van a Red Bullnál...