Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó kis meccsel kezdtek.ozsimiki írta:Kézilabda kezdetét veszi,vette...
és egy nem akármilyen érdekes meccsel:
Horvátország-Korea 27-26hatalmas küzdés volt, Koreaiak még a legvégén is vezettek 1-2 góllal, aztán vhogy behúzták a hazaiak.
utcsó 10 percben óriási hangulat volt.
hát igen kétségkívül megsüvegelendő teljesítmény,viszont nekem alapból teljesen unszimpatikus a pali.Egy törtető,mást eltipró,nagyképű,mindent jobban tudó ember,ez az F-1 egy közvetítésekben is látszik. Ami végképp ellenszenvessé tette a szememben az a tavalyi viselkedése az elmaradt Dakar után..nem idézem fel,aki tudja,tudja..ozsimiki írta:'Dakar':
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=216372&
lehet nem szeretni, de nagyon is elismerésre méltó az eddigi szereplése, sőt egyenesen fantasztikus,h ilyen előkelő helyen van összetettben is. így tovább!
Így van! Daninak 1000%-ig igaza van. A profi boksz egyenlő a bohózattal, röhejes, nevetséges, abszurd és gyenge. A pontozást még a bírók sem értik, a külső szemlélő meg még annyira sem.Drigo írta:Biztos izgalmas meccs lehetett, így tét nélkül...szajko írta:Erdei győzött!!
Eredeire is mindeki mondja, hogy mekkroa bunyós, aztán valahogy mégiscsak nevenincs ellenfeleket kap. A boxban bárkiből lehet világbajnok, akár még én is. Az mindenestere elgondolkodtató, hogy miért kell egy címvédésre kb az utcáról behozni egy ellenfelet. Én legalábbis sokmindennek mondanék egy olyan "spotembert", aki nem tudja hozni a súlyát a mérlegelésre, csak komoly sportembernek nem. Ezután biztos nehéz lehetett...
Biztos izgalmas meccs lehetett, így tét nélkül...szajko írta:Erdei győzött!!
Gratula neki,jól bokszolt,teljesen ezt vártam tőle. Az ellenfél pedig meglepően kemény és ütésálló volt,respect neki is.szajko írta:Erdei győzött!!
csak annyi van benne max, mint ebben:Bogika87 írta:Hmmm Miki mitha egy kis kárörvendést éreznék a szavaidban![]()
![]()
Sajnos Monfils megérdemelten nyert, Rafára még nem igen lehet ráismerni, fejben nincs ott, remélem változik, mindenesetre tavaly sem ő nyerte ezt meg, szal nem csökken az előnyeBogika87 írta:Akkor egy kis tenisz![]()
![]()
![]()
Doha:
Szééép volt Rogi!!Igy kell ezt!!!
6:2 7:6![]()
![]()
![]()
Na és akkor Monfils drága kissé meghúzgálta a világelső bajuszát![]()
![]()
![]()
Remélem Roddick ellen is ilyen lesz!6:4 6:4 Monfilsnak![]()
Murray-nek meg persze h a legkönnyebb ellenfél jutott...ez tuti sima menet lesz!
Ez nem igaz, ilyen nincs. A múlt hétvégén még kiállítását nyitotta meg, most pedig már halott. Hihetetlen, nem tudom felfogni. Nekem szerencsém volt személyesen találkozni vele, többször beszélgetni vele. Nagyon jó ember volt, közvetlen, barátságos.kabekabe írta:Sajnálattal írom, hogy Németh Pál a magyar atlétika egyik legnagyobb alakja elhunyt. Nyugodjék békében. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=215991
R.I.P.kabekabe írta:Sajnálattal írom, hogy Németh Pál a magyar atlétika egyik legnagyobb alakja elhunyt. Nyugodjék békében. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=215991
pedig szak berkekben így hívják az övéketLG írta: Én ugy tudom, h 2 külömböző szervezetnek van 2 külömböző világbajnoki cime, mint a boxban, de itt csak 2 van. De ők sem amatőrök, ebben biztos vagyok.
Én ugy tudom, h 2 külömböző szervezetnek van 2 külömböző világbajnoki cime, mint a boxban, de itt csak 2 van. De ők sem amatőrök, ebben biztos vagyok.CFirpo3 írta:Igen a dartsról beszélünk. A jurósporton asszem az amatőr VB megy, a sport1-en pár napja fejeződött be a profi VB.MessiFan írta:ti most ugye dartsról beszéltetek? én az eurosporton szoktam nézni. a neveket nem jegyzem meg de valamilyen Andersonnak a stílusa nagyon tetszik
szerk.: Nekünk is van otthon Drats tábla, nem is volt olcsó (6000ft), az eddigi legnagyobb amit dobtam edddig asszem 140 volta szabályzatban előírt távról.