Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
legyen igazad, csakhogy szerintem előzésre nem nagyon alkalmas ez a pálya (se),így nehogy az legyen,h vonatoznak kisebb nagyobb távolságban egész futamon.S.Agüero írta: Szerk.: Eddig most várom a legjobban a futamot, kivéve az elsőt.
Szerintem nagy "meccs" lesz.
Jóvanna, de nem hagyhattam kimiihii írta:Persze,tudom.
...
Persze,tudom.kennyke04 írta:Nem kell ehhez kávézacc, se, tudod ezt te is jólmiihii írta:Köszönöm szépen,h megjósoltad nekem kávézaccból Hami elkövetkezendő pályafutását![]()
Nem kell ehhez kávézacc, se, tudod ezt te is jólmiihii írta:Köszönöm szépen,h megjósoltad nekem kávézaccból Hami elkövetkezendő pályafutását
Ugyan már...LG írta:Ugyan már....Jéé,nem csak Hami ússza meg figyelmeztetéssel?Felháborító! Twisted Evil
Hamilltont idén már sokadszor figyelmeztették, és fogják is ebben biztos vagyok. Pedig volt pár elég nagy disznósága. De hát ez van, most őt kell tolni. Lehet a fejesek úgy gondolják, h ő lehet a jövő nagy bajnoka, amolyan új Schumacher, akiből lehet profitálni, de akkor nagyon pofára fognak esni, mert ő sosem lesz olyan.
Ugyan már....Jéé,nem csak Hami ússza meg figyelmeztetéssel?Felháborító! Twisted Evil
Massára én is kivagyok, a balesete óta nem sok emlékezetes dolgot csinált, konkrétan előzni még nem nagyon láttam.Fernando írta:Gratulálok ennek a mocskos, rutintalan, oda nem figyelő pilótáknak. Ezt Fernando megnyerhette volna... De min. 2. hely.
Érdekes futam volt, teli érdekes dologgal. Ezek a gumitaktikák érdekesek voltak, főleg Horner-ékná'.
Massa megint mit csinált? Nagy büdös semmit. Kezd elegem lennei abból az emberből is. Nem bírt egy Force India-val? Ott bajvan. Aki nagyot ment az Buemi még. Tetszett ahogy otthagyta Schumacher-t