A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
pedig szak berkekben így hívják az övéketLG írta: Én ugy tudom, h 2 külömböző szervezetnek van 2 külömböző világbajnoki cime, mint a boxban, de itt csak 2 van. De ők sem amatőrök, ebben biztos vagyok.

Én ugy tudom, h 2 külömböző szervezetnek van 2 külömböző világbajnoki cime, mint a boxban, de itt csak 2 van. De ők sem amatőrök, ebben biztos vagyok.CFirpo3 írta:Igen a dartsról beszélünk. A jurósporton asszem az amatőr VB megy, a sport1-en pár napja fejeződött be a profi VB.MessiFan írta:ti most ugye dartsról beszéltetek? én az eurosporton szoktam nézni. a neveket nem jegyzem meg de valamilyen Andersonnak a stílusa nagyon tetszik
szerk.: Nekünk is van otthon Drats tábla, nem is volt olcsó (6000ft), az eddigi legnagyobb amit dobtam edddig asszem 140 volta szabályzatban előírt távról.

Igen a dartsról beszélünk. A jurósporton asszem az amatőr VB megy, a sport1-en pár napja fejeződött be a profi VB.MessiFan írta:ti most ugye dartsról beszéltetek? én az eurosporton szoktam nézni. a neveket nem jegyzem meg de valamilyen Andersonnak a stílusa nagyon tetszik

Ez igaz, csak az a baj, hogy Barneveldnek meg nem nagyon megy, főleg a kiszálló.kabekabe írta:Hát igen, eddig minden jóSima első set
![]()
![]()
szerk.:A második is sima 3-0, eddig naon jól megy Taylornak