USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.10. 20:33:19

Hát azért megnézném. Mondjuk CJ2K 40 yardon gyorsabbat futott, mint Bolt futott 40 yardon, amikor a 100 m-en megfutotta a világcsúcsot. Szóval simán lehet egy ilyen atléta közel az elitfutókhoz. Bár míg CJ-nél, vagy D-Jaxnél el is hiszi az ember, azért Rondotól előbb megnéznék egy futást :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.10. 18:39:40

Bob_Marley írta:neonak meg annyi üzenek, hogy először is 2évvel ezelőtt PO-ról még azért remélem megmaradt a seprű amivel lehet sepregetni a MSG-ben :mrgreen: Másodszor meg tavaly már nyertetek 1 meccset a PO-ban10en x év után, lehet idén már kettő is lesz :lol: Ilyen ütemben fejlődtök 10 év múlva ECF-ig is eljuthat a Knicks :mrgreen:
(azért a humort tessék érezni, s nem megsértődni :D )
Én értem a tréfát Bob! És valamilyen szinten jogos is! Viszont szerintem idén ha kitart a PO-ig a lelkesedés, telán nem esünk ki az első körben. :lol:
Mert, hogy ott leszünk a PO-ban az 100%. Ha csak Amare máshogy nem gondolja... :shock:

Amúgy Bob írtam neked Fantasy fórumban! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.10. 18:00:36

Tocy írta:
Eazzy írta:
Mindig jó érzés a ződeket lenyomni, és Bobnak beszólni emiatt :D
... :mrgreen: :mrgreen: :-({|= \:D/
Jól van tőled még el is viselem :P
Meg amúgy is tudod, Ludas Matyi 3szor adja majd ezt vissza :P :D

Kalap értékelése jó volt, köszönöm.
Én abszolút azt látom, hogy hektikus a csapat.
Félidőkre összeáll a védekezés, de a támadás halott, majd köv meccsen vagy akár 3-4 negyedben, meg a támadás jó, de boldog boldogtalan pontot dob.
Tavaly is ezt játszottuk év elején, most is, úgyhogy no para. :D
Viszont Green miatt nagyon aggódok :cry: Az hogy valakinek nem megy, meg összeszokás az benne van, de a csávó megint olyan gyámoltatlan fejjel játszik, hogy rossz ránézni, amolyan Cesc féle válságot vélek felfedezni...
Abban a csávóban van kakaó, OKC-ben is megmutatta nem egyszer, most az előszezonban nálunk is.Egyszerűen nem értem mi történt vele....Mert az hogy Terryéknek össze-vissza megy a dobás, meg nem megy úgy a figura az érthető, még nincs meg a forma, de Green mint aki nem is élne, lézeng le-fel, néha bedobja, de mintha félne a pályán.
Remélem KG-ék felpofozzák, mert az ő játéka iszonyat kulcskérdés, nagyob fontosságot jelentősítek neki, mint bármelyik kettesünknek Bradley-Terry-Barbosa-Lee mert szinte csak ő van PP helyett, s ami fontos neki kell majd Jamesre menni, s ha ilyen halott játékot mutat, akkor inkább fel se menjen a pályára.
És félre értések elkerülése végett, én nem azt várom hogy Jamest lenullázza, mert arra jelenleg nincs ember, de Greentől ha jönne az a szenvedélyes, nagyon agresszív védekezés, s elől meg megtenné amire képes, mert ő képes megverni az embert, betörni, bedobni a tempót is, az mondanom sem kell mennyire létfontosságú lenne.Úgyhogy én ennek szurkolok a legjobban, hogy JG találja meg magát, mert ő jó játéka óriásit lök a csapaton.

neonak meg annyi üzenek, hogy először is 2évvel ezelőtt PO-ról még azért remélem megmaradt a seprű amivel lehet sepregetni a MSG-ben :mrgreen: Másodszor meg tavaly már nyertetek 1 meccset a PO-ban10en x év után, lehet idén már kettő is lesz :lol: Ilyen ütemben fejlődtök 10 év múlva ECF-ig is eljuthat a Knicks :mrgreen:
(azért a humort tessék érezni, s nem megsértődni :D )
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.10. 16:38:04

Ez élőben is durva volt, de lassítva még gyilkosabb:
http://www.youtube.com/watch?v=OXUUeRTlSvw
:lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.10. 16:15:57

Tocy írta:
neobarca írta:Kapjátok be! Elveszitek ezt a pici örömöt is a viharvert szívemtől... :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg a PO-ban a Miami ejtett ki minket... :(
Igen, és én a Miaminak drukkolok :D
Akkor meg főleg! :lol: :lol: :lol: Idén végetek... :P

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.10. 16:12:41

neobarca írta:Kapjátok be! Elveszitek ezt a pici örömöt is a viharvert szívemtől... :lol: :lol: :lol:
Igen, és én a Miaminak drukkolok :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.10. 15:31:35

Kapjátok be! Elveszitek ezt a pici örömöt is a viharvert szívemtől... :lol: :lol: :lol:

Tocy
Director del Fútbol

2012.11.10. 14:26:02

Hát neo, nekem meg nagy öröm volt tavaly a PO-ban simán kiütni a NYK-t, majd idén alamizsnát adni a károsultaknak :twisted:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.10. 14:19:00

Nagy öröm év elején egy olyan csapatot oda-vissza verni, ahol az összes korábbi kulcsfigura elment (Iggy, Brand, Lou Will), most próbálnak összeszokni, és a franchise playere még csak nem is játszott :D :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.10. 13:55:24

Tocy írta:
Eazzy írta:
Ismerem az érzést srácok! Kb. ugyan ezt éreztem, amikor oda-vissza vertük a 76ers-t... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P \:D/

Tocy
Director del Fútbol

2012.11.10. 13:26:14

Eazzy írta:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.10. 12:41:39

Na ez van, amikor elkezdünk dobálni pontokat. Nyerünk. No lám :D
Pedig most sem volt valami veretes nagy dobászázalékunk.

Jrue mit csinál egyébként? Megint 21/14. Ha nem lenne ennyi TO, egyelőre ez a teljesítmény top irányító. Nagyon örülök, és remélem meg tudja tartani. Én akkor vártam sokat tőle, amikor majd Bynum is lesz, szóval ha minden jól megy, akkor tudja majd ezt tartani.

Turner megint talált egy meccset, 25/11/4. Az a baj, hogy már látom, hogy következő meccsen jön a 4 pontos teljesítmény...olyan jó játékos lenne ez a maki, ha tudná állandósítani ezt a teljesítményt. Pedig már tavaly is megfigyeltem, hogy nem ám a kis csapatok ellen alkot, hanem a Heat, Celtics ilyesmi meccseken kapja össze magát, szóval simán tudna ő ficánkolni...egy 1/2-től ezt simán el is várná az ember...

Tocy
Director del Fútbol

2012.11.10. 12:34:32

Cumbee, így már jobban tudok azonosulni azzal, amit írsz. Abban igazad van, hogy Durant nem olyan vezér, mint James, Kobe, Jordan stb, és kell mellé valaki. De szerintem az a valaki az inkább egy irányító legyen, ne FP. Egy Rondo semmivel sem lassabb, mint Westbrook, ugyanúgy beviszi, csak meg is tudja oldani, és oda tudja adni Durantnek is a labdát, meg Ibakának is. Szerintem mindketten jóval több tiszta dobást vállalhatnának Rondoval...

Westbrooknak kell fazont szabnia? Az már szerintem régen rossz. Ő nem fazonszabász, ő egy shooter és kész. Igen, levesz némi terhet Durantről, de egy felső kategóriás PG is le tudna venni róla ennyit, mindemellett eredményesebbé tehetné őt, és Ibakát is ( Perkinsről nem is beszélve ). Shooternek amúgy is ott van Martin...
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.10. 12:29:19

Bob_Marley írta:
Game90 írta:
Azért egy Jackson-féle Lakers-től már elkezdenék félni.

Egyébként Kobe lenne a legjobb választás, azért az évi 30 millióért dolgozzon már meg.
Elsővel egyet értek, másodikon meg szakadok :D

Rondot amúgy csababarca vetette fel, a pontosítás kedvéért.

Meccsünket nem láttam, de az eredményt látom :D
Pedig PP 24 pontja, KG 19/10 és Rondo 20 gólpassza sem volt elég....A pad továbbra is nagyon hullámzó, s nem tud segíteni, eddig is ez volt, gondolom most is.
Greennel meg mi a jó Isten van???A csávó a való számok halmazán megfogalmazhatatlan mennyire mínusz teljesítmény ez tőle.4 pont 4 pattanó 1/5 .
Hol vagy igazi Jeff Green????

Én az újoncok közül Waiterst és MKG-t figyelem ezerrel, utóbbi pár ma pontokat is szerzett :D Előbbi meg most játszik, továbbra is megállíthatatlan 21 pont 72! % mezőnyből.
Én láttam, sajnos... Szinte végig vezetett a Sixers olyan 10-14 pont közt és akárhányszor feljöttünk 4-5-6 pontra (többször volt ilyen, tombolt is a Garden :D ) valami barom hiba becsúszott. Rondo és KG zseniális volt, pár alley-oop is összejött köztük :D Az öreg nagyot védekezett emellett megint, Rajonnak meg a végén volt egy hibája, de már 1 percen belül, amikor 6-al vezetett a Philly (ez megmaradt bennem, persze volt több is, de ez volt olyan, ami dühítő volt), eladott labda, viszont szerintem nem osztott, nem szorzott már ez és hatalmasat játszott. Viszont PP a 24 pontja ellenére gyengén játszott. Magához képest rosszul büntetőzött és fontos szituációkban, és több olyan esetben, amikor erről a 4-5-6 pontról feljöhettünk volna 1 kosárra, az ő eladott labdája, rosszul befejezett helyzete miatt nem sikerült, amiből kaptuk a kosarat és mehetett elölről (vagy pl ziccerben lévő játékost hátulról tök feleslegesen faultolt és lett egy 2+1 belőle). Szóval tegnap egy egész jó dobójátékos volt, de nem volt kapitány... A kispad tényleg hullámzó, Jeff Green egy 0... Neki is volt egy olyan helyzete, hogy feljöhettünk volna pár pontra, kihagyta a ziccert, reklamálta a faultot és közben leindítottak minket... Összességében tényleg csak egy baj van, a védekezés... Mert a liga egyik elit védelmének dobtunk 100 pontot, annyira nem vészes mezőnyszázalékkal, eladott labdánk sem volt rengeteg. Ellenben sok pontot kaptunk. Ez a baj. Ezt a Phillyt, mely abszolút nem a támadójátékáról híres, 100 pont alatt kell tartanunk. Remélem még idén összeáll a védelem, ha ez meg lesz és a támadóoldalon is megtaláljuk a cserék helyét (Wilcox jó volt, Terry sem vészes, bár ő tud többet, főleg, ha azt nézem, hogy Allen mit művel... rohadjon meg :D ), akkor meg határozottan jó lesz ez. Ma rettegj Bucks, nyerni kell :D Ha más nem, legalább annak szurkolok, amíg össze nem áll a csapat, hogy Rajon megdöntse Magic rekordját :D Még 17 meccs...
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.10. 10:40:50

Game90 írta:
kanty írta:Alley-oop, sorban a 16. :
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/08/alleyoop16
Azon azért besírtam, amikor Bazska mondta, hogy Amare lábát valamelyik csapattársa elfogja törni... :lol:
Ezen én is, de tudod mit? Igaza van. Valamit nagyon éreznek most a srácok. Melo egy álat, Smith-re sem találok szavakat. De kivétel nélkül mindenkivel meg vagyok elégedve. Egyszerűen látszik, hogy ott vannak fejben. Woody valami csodás amit csinált velük. És még mindig nem győzöm hajtogatni: VÉÉÉDEKEZÜNK! :lol:
Ílyenkor azért jó érzés ránézni a táblázatra... :P Az egyetlen 1000%-os csapat... :wink:

Na de ne kiabáljunk el semmit. Megyünk Orlandóba, nem hiszem, hogy különösebb gond lesz ott. Simán W-t várok.
Aztán jön csak az igazi vízválasztó! Megyünk a Spurs-höz majd a Macikhoz. Itt már azért félő, hogy becsúszik 1-1 vereség. De így is csodálatos amit a srácok művelnek.

Amerera visszatérve, én is tartok tőle picit. Annyira együtt van most ez a csapat. Tudjuk milyen pökhendi. Ráadásul morálromboló. Ha ne lesz meg benne a kellő alázat, még akár bajok is lehetnek. Remélem felnő agyban a feladathoz.
És ott van még Shump is aki szerintem komoly erősítés lesz. Na de egyenlőre élvezzük a játékot. Bízom benne, hogy mindenki a csapatért fog kűzdeni és elfelejtik az egyéni érdekeket. Talán új lendületet fognak hozni a visszatérésükkor picit megfáradt Knicks lábakba...

Ámen! 8) :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.10. 05:05:24

Game90 írta:

Egyébként Kobe lenne a legjobb választás, azért az évi 30 millióért dolgozzon már meg.
Elsővel egyet értek, másodikon meg szakadok :D

Rondot amúgy csababarca vetette fel, a pontosítás kedvéért.

Meccsünket nem láttam, de az eredményt látom :D
Pedig PP 24 pontja, KG 19/10 és Rondo 20 gólpassza sem volt elég....A pad továbbra is nagyon hullámzó, s nem tud segíteni, eddig is ez volt, gondolom most is.
Greennel meg mi a jó Isten van???A csávó a való számok halmazán megfogalmazhatatlan mennyire mínusz teljesítmény ez tőle.4 pont 4 pattanó 1/5 .
Hol vagy igazi Jeff Green????

Én az újoncok közül Waiterst és MKG-t figyelem ezerrel, utóbbi pár ma pontokat is szerzett :D Előbbi meg most játszik, továbbra is megállíthatatlan 21 pont 72! % mezőnyből.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.11.10. 04:42:06

Ez a LeBron olyan szinten uralta a Hawks elleni meccset, hogy az hihetetlen. Mondjuk az utolsó negyedben 1, azaz egy dobást vállalt, de azzal végleg eldöntötte a meccset. Mellette meg Bosh és Allen volt húzóember, Wade hiánya annyira nem is volt feltűnő.

Rockets - Grizzlies 4. negyedet elkaptam, Harden-t olyan szépen levédekezték, hogy gyakorlatilag momentuma nem volt az embernek. Az utóbbi 2-3 meccsen azért már látszik rajta, hogy kapja a komolyabb védelmeket.

76ers meg verte a Celtics-et, kisebb PG csata volt: Jrue 21/14 (7 TO...), Rondo 14/20.

Roy meg 14 percet játszott csak, sore right knee...
neobarca írta:Davis nélkül totál reménytelennek látom ezt a Hornetset. Igazából nem is tudom, hogyan lehetne belőlük egy PO csapat. Kíváncsi lennék, hogy ez így miért jó nekik... Valaki?
Ki mondta, hogy ez így jó nekik? A liga felének nem jó, hogy nem kerül PO-ba. Amúgy ettől a Hornets-től idén senki sem vár PO-t.
Bob_Marley írta:Mit csinálsz akkor vele??Kimész rá, megver, besegítést kipasszol (kint meg mesterlövészek) faltot mindenre kiharcol, ha nem mész ki rá átdob, ha próbálod bezavarni valami kevésbé kedvelt területére a pályának akkor meg betolja a védőt pozícióban....
És amikor belegondolsz, hogy esetleg 1-2 év múlva megtanul még jobban pozíciózni meg horgokat dobálni... :)

És most néztem meg, idén 64% a TS-e, beteg.
kanty írta:Alley-oop, sorban a 16. :
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/08/alleyoop16
Azon azért besírtam, amikor Bazska mondta, hogy Amare lábát valamelyik csapattársa elfogja törni... :lol:

Egyébként így hallgatva őket, én is elgondolkodtam azon, ha van SF-en egy Durant-om/Melo-m/bárkim, akkor PF-nek kit választok. És viccen kívül, de kisebb gondolkodás után LeBron-t vinném.
Cumbee írta: Amúgy bár foglalkoztam a pénzügyi részével is az offseason-nek, de sikerült elfelejtenem már. Az MLE-t elhasználta a csapat a 2 érkező valamelyikére, vagy megvan még?

OKC: Láttam, hogy nagyjából egyet értettek a dologban, szal jöttem fekete báránykodni.:D Én nem igazán értem ezeket a hangokat, hogy mekkora kánaán lenne Durant-nek, ha Westbrook helyett Rondo játszana mellette. Miért is? Ibaka-nak elhiszem, hogy bejönne a dolog, lenne meccsenként 1-2 összefoglalóba való alley-oop zsákolás, de Durant-on nem biztos, hogy segítene. Értem én, hogy többet lenne nála a bogyó, meg még az is lehet, hogy Rondo adna időnként 1-2 óriási lasztit, de Durant nem az a Ray Alen típus, aki 5 elzáráson végigrohan, hogy aztán üresen megkaphassa a labdát és eldobja. Neki kb mind1, hogy shooter, vagy pass first irányító van mellette. Akinek nem mind1, az az ellenfél védelme. Nem hiszem, hogy sok olyan csapat lenne, akik nem állítanák rá a legjobb perimeter védőjüket az egész meccsre és még pluszban nem kettőznének rá a meccs 70%-ban a liga legjobb dobójára, ha nem ez a kis energiabomba rohangálna mellette, akiről köztudott, hogy bármikor bármilyen helyzetből képes elhajigálni ha helyet hagynak neki és nem okoz neki problémát 40 pontos meccset összehozni, amennyiben nem védekeznek rajta keményen. Azt nem vitatom persze, hogy Rondo féle kiszolgálás mellett lenne jó néhány nagyon könnyű kosara, de gyanítom, hogy összességében sokkal jobban megizzadna a meccsek végére, mint teszi azt most.
Asszem elhasználták az MLE-t.

Léteznek orvosi csodák, mint Roy-nál, de ez az Oden mikor is játszott utoljára meccsen? 2-2,5 éve? Annak meg semmi értelme, hogy a legfontosabb meccseken a cserepadon szürcsölje a kólát. Szerencsére láttam tőle 24/10-es meg 15/20-as meccset is, tényleg hatalmas monster lett volna (ezért sajnálom azokat a játékosokat, akik hatalmas ígéretek, de a sérülések miatt nem tudják kihozni magukból a max-ot, az ilyen Beasley-félék meg vígan játszanak a füvezések meg a balhézások mellett), de szerintem komoly csapatban nincs helye Oden-nek. Mondjuk abba egyelőre nem szeretnék belegondolni, hogy egy Howard mit csinálna Bosh-sal a palánk alatt.

Az OKC-t meg szerintem a legtöbben így képzelték volna el nagyon szívesen: Rondo - Harden - KD - Ibaka - Perkins. Mondanom sem kell, hogy mennyivel jobb ez, mint a Westbrook/K-Mart féle.

Westbrook: kicsit elfogult vagyok vele, mert én bírom őt. Tény, vannak neki hibái, leszabályozza KD-t, sok értelmetlen hiba, de egy energiabomba a srác, őt nem tudják megváltoztatni majd. Hihetetlenül szorgalmas, néhány év alatt erős közepesre/jóra fejlesztette a középtávoli dobását is. És az sem véletlen, hogy több szakértő is, Top5-ös PG-nek tartja, néhánynál előzi Rondo-t is...

Durant meg továbbra sem viccel, még mindig az a hidegvérű gyilkos fej jellemzi őt:
http://www.youtube.com/watch?v=baGUgXKUo08
Várható volt. Mondjuk nem lepődnék meg, ha a játékosok pezsgőztek volna Brown menesztése után.

http://espn.go.com/los-angeles/nba/stor ... ources-say

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.11.09. 22:31:55

Ezen csak nevetni tudok :lol:
Kíváncsi vagyok ki lesz az új edző, remélem valami Bryant fan és mehet a levesbe Nash és Howard :D
Mi is neccesen kezdjük a szezont, de kell az idő az összeszokáshoz ami remélhetőleg brutálisra sikerül az alapszakasz végére és ha nem a 8. helyen kötünk ki + nem a Miamival egy ágon akkor mehet megint egy Heat-Celtics Konf döntő, mert fő az optimizmus. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.09. 21:50:30

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Erről hogy kirúgták Brown-t egyből beugrott :D :
http://www.youtube.com/watch?v=NGmgPBuYh24
És akkor házon belül megoldva, Kobe felrajzolja a figurát, felviszi, lepasszolja magának, s befejezi :D
Ezen beszartam! :lol: :lol: :lol:
Hát én sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar repül, de talán logikus döntés. Viszont mekkora lenne már, ha van Gundy-t ültetnék a padra? Howard már télen el is igazolna... :lol: :P
Amúgy sztem Jackson visszatéréséhez sincs reális esély. Nem véletlenül hagyta ott a Lakerst. Ő már megnyert az ég világon mindent.

Figyeljétek meg bajusz D1Antonit fogják a padra ültetni. Ennek már csak én mint Knicks-esként is meg van a pikantériája. Kíváncsi vagyok, hogy a nálunk bukott edző mit csinálna a Lakersnél. Mondjuk az emberek megvannak hozzá, hogy játsszák a dobj mindenhonnan, egy picit védekezz, de a lényeg, hogy többet dobjunk taktikáját... :lol: :wink:
D'Antoninak térdműtéte volt, decemberig nem kelhet fel az ágyból, így eléggé hihetetlennek túnne, ha őt ültetnék le.

Kupchak: "When there's a coach like Phil Jackson, one of the all-time greats and he's not coaching, we'd be negligent not to be aware."

Tough day. I've seen coaches as well as friends come and go. No matter how many years I've been playing, it's still hard to deal with. I had a good relationship with Mike and I will continue to have one. I wish him and his family nothing but the best. I spoke with him today and thanked him for all of his hard work and sacrifice.

As a team, we must focus our energy on tonight's game. We must block out the weight of today's news and simply do our jobs to the best of our ability.

I'm not sure what direction we are heading in next. All I can do is focus on the here and now.
Mamba out

Not reading anything into it, but Phil Jackson did cancel a speaking engagement he had next week in Chicago
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.09. 21:40:46

Bob_Marley írta:Erről hogy kirúgták Brown-t egyből beugrott :D :
http://www.youtube.com/watch?v=NGmgPBuYh24
És akkor házon belül megoldva, Kobe felrajzolja a figurát, felviszi, lepasszolja magának, s befejezi :D
Ezen beszartam! :lol: :lol: :lol:
Hát én sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar repül, de talán logikus döntés. Viszont mekkora lenne már, ha van Gundy-t ültetnék a padra? Howard már télen el is igazolna... :lol: :P
Amúgy sztem Jackson visszatéréséhez sincs reális esély. Nem véletlenül hagyta ott a Lakerst. Ő már megnyert az ég világon mindent.

Figyeljétek meg bajusz D1Antonit fogják a padra ültetni. Ennek már csak én mint Knicks-esként is meg van a pikantériája. Kíváncsi vagyok, hogy a nálunk bukott edző mit csinálna a Lakersnél. Mondjuk az emberek megvannak hozzá, hogy játsszák a dobj mindenhonnan, egy picit védekezz, de a lényeg, hogy többet dobjunk taktikáját... :lol: :wink:

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.09. 21:13:48

Tocy írta:
Lionel85 írta:
Tocy írta:Amúgy Lillard irányító, méghozzá újonc, de már most több esze van a játékhoz, mint amennyi Westbrooknak valaha is lesz.
Akkor jól figyeltem meg a dolgot. Nos, érdekes értekezések vannak a Westbrook-ügyről. Nekem tetszik a játéka, remélem lesz még a csapat hasznára és minél messzebb jutnak!
Biztos, hogy sokáig fognak jutni, az OKC Nyugat egyik esélyese. Westbrook pontjai hasznosak, de általános a vélekedés, hogy több rosszat csinál, mint jót, és ezt szimpla butaságból és nem nagyképűségből. Van, aki szerint ez nem igaz, és hogy pontosan ezt kell csinálnia, ezt mondta az edzője is tavaly, aztán a csapatjátékuk hiánya miatt el is véreztek a Heat ellen. Persze előtte kisöpörték a Dallast, a Lakerst, és fordítottak a Spurs ellen...ott jól is játszott többé-kevésbé.
Lilliardra szerintem nagyon érdemes figyelni, én nagyon sokat várok tőle, szerintem simán esélyes rá, hogy megelőzze Davist az év újonca szavazáson. Sima FP lehet belőle, nekem már most nagy kedvencem.

A RW témához még: Tocy mi szerintem ugyan azt látjuk, csak másképp ítéljük meg a dolgot. Aláírom, hogy néha hebrencs, sőt buta megoldásai vannak, azt is, hogy sokszor előjön a Bad Russ, amikor mindent ő akar. Ezek olyan dolgok, amiket mindenki lát. Amit máshogy értékelünk az az, hogy szvsz több a Good Russ min a Bad Russ és ha még hülyeségeket is csinál, akkor is szüksége van rá a csapatának. Ha megnézed az OKC játékát, az nem Durant játéka, az Westy játéka. (Most fogtok felkeresni személyesen és agyonverni) Durant-nak nincs stílusa. Ő egy hidegvérű gyilkos, egy pure shooter akit a legnagyobbak között fognak emlegetni, de Durant játéka nem elég domináns a csapatra nézve ahhoz, hogy arculatot szabjon neki. Kell neki egy másik FP, hogy fazont szabjon a csapatának. Ezért választanám én pl 10/10 szer Jamest ha NBA csapatot kellene alapítanom, mert ha James a pályán van, akkor azt te 2 másodperc után leveszed, hogy James a pályán van. Ha Durant a pályán van, akkor csak azt látod, hogy hullanak be a bogyók a kosárba és nem érted, hogy ki ez az ember aki nem tud hibázni. A lényeg: az én szememben RW ugyan olyan fontos ennek a csapatnak, mint Durant. Ő adja a lendületet, Durant meg a stabilitást. Azt elképzelhetőek tartom, hogy mindenhol máshol többet ártana Westbrook mint amennyit használna, de itt ebben a csapatban, amit az ő játékára építettek nélkülözhetetlen szerepe van. Csak úgy, mint Durant-nak.

Még egy gondolat: Én az idei döntőben én azt láttam, hogy Harden összeomlott, Durant nem vállalta fel a felelősséget, RW meg csinálta azt amit mindig is. Mint mint egy gép és csinálta a dolgát. Néha jól, néha rosszul, de elvégezte a házi feladatát és a döntőben semmi nem múlott rajta.
Teammates and coach Scott Brooks, however, have been staunch in defending Westbrook's play.

"We need Russell to score. I know some (people) don't like that," Brooks said. "He got off to a bad start but he came back. Him and Kevin are both terrific players, they both have to score points for us to be successful. I don't look at who gets more, who doesn't get more. I look at the quality of the shots. Could Russell have taken two or three better shots? Absolutely. Going into (Game 3), hopefully that's the case."

Said Durant: "Everyone thinks he should be a traditional point guard like a (John) Stockton. There's a lot of people that cannot be like Russ either. Of course he's going to make mistakes."
szerk: Na jó kicsit korrigálom magam, a döntő utolsó meccsén 20%-al dobott, ami tényleg kritikán alluli, ettől függetlenül azt tartom, hogy nem nagyon láttam azt se Brooks-on, sem Durant-on, hogy nagyon változtatni akarnának ezen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.11.09. 21:44:35-kor.
daffy
Madridista

2012.11.09. 20:54:12

westbrook olyan,mint di maria. a képességei adottak a klasszis játékhoz,a feje viszont kevés. ha minden összejön neki,akkor nincs aki megverje,de ez ritka. többet vállal,mint amennyit elbír. én el tudom képzelni,hogy nem akar a 2. lenni durant mögött és minél inkább küzd ellene,egyre inkább az lesz
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.09. 20:53:32

Lionel85 írta:
Tocy írta:Amúgy Lillard irányító, méghozzá újonc, de már most több esze van a játékhoz, mint amennyi Westbrooknak valaha is lesz.
Akkor jól figyeltem meg a dolgot. Nos, érdekes értekezések vannak a Westbrook-ügyről. Nekem tetszik a játéka, remélem lesz még a csapat hasznára és minél messzebb jutnak!
Biztos, hogy sokáig fognak jutni, az OKC Nyugat egyik esélyese. Westbrook pontjai hasznosak, de általános a vélekedés, hogy több rosszat csinál, mint jót, és ezt szimpla butaságból és nem nagyképűségből. Van, aki szerint ez nem igaz, és hogy pontosan ezt kell csinálnia, ezt mondta az edzője is tavaly, aztán a csapatjátékuk hiánya miatt el is véreztek a Heat ellen. Persze előtte kisöpörték a Dallast, a Lakerst, és fordítottak a Spurs ellen...ott jól is játszott többé-kevésbé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.11.09. 20:54:14-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.11.09. 20:42:54

Kép
Kép
Kép
Válasz küldése