Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én értem a tréfát Bob! És valamilyen szinten jogos is! Viszont szerintem idén ha kitart a PO-ig a lelkesedés, telán nem esünk ki az első körben.Bob_Marley írta:neonak meg annyi üzenek, hogy először is 2évvel ezelőtt PO-ról még azért remélem megmaradt a seprű amivel lehet sepregetni a MSG-benMásodszor meg tavaly már nyertetek 1 meccset a PO-ban10en x év után, lehet idén már kettő is lesz
Ilyen ütemben fejlődtök 10 év múlva ECF-ig is eljuthat a Knicks
(azért a humort tessék érezni, s nem megsértődni)
Jól van tőled még el is viselemTocy írta:...Eazzy írta:
Mindig jó érzés a ződeket lenyomni, és Bobnak beszólni emiatt![]()
![]()
![]()
Akkor meg főleg!Tocy írta:Igen, és én a Miaminak drukkolokneobarca írta:Kapjátok be! Elveszitek ezt a pici örömöt is a viharvert szívemtől...![]()
![]()
![]()
Amúgy meg a PO-ban a Miami ejtett ki minket...
Igen, és én a Miaminak drukkolokneobarca írta:Kapjátok be! Elveszitek ezt a pici örömöt is a viharvert szívemtől...![]()
![]()
![]()
Amúgy meg a PO-ban a Miami ejtett ki minket...
Ismerem az érzést srácok! Kb. ugyan ezt éreztem, amikor oda-vissza vertük a 76ers-t...Tocy írta:...Eazzy írta:
Mindig jó érzés a ződeket lenyomni, és Bobnak beszólni emiatt![]()
![]()
![]()
...Eazzy írta:
Mindig jó érzés a ződeket lenyomni, és Bobnak beszólni emiatt
Én láttam, sajnos... Szinte végig vezetett a Sixers olyan 10-14 pont közt és akárhányszor feljöttünk 4-5-6 pontra (többször volt ilyen, tombolt is a GardenBob_Marley írta:Elsővel egyet értek, másodikon meg szakadokGame90 írta:
Azért egy Jackson-féle Lakers-től már elkezdenék félni.
Egyébként Kobe lenne a legjobb választás, azért az évi 30 millióért dolgozzon már meg.
Rondot amúgy csababarca vetette fel, a pontosítás kedvéért.
Meccsünket nem láttam, de az eredményt látom
Pedig PP 24 pontja, KG 19/10 és Rondo 20 gólpassza sem volt elég....A pad továbbra is nagyon hullámzó, s nem tud segíteni, eddig is ez volt, gondolom most is.
Greennel meg mi a jó Isten van???A csávó a való számok halmazán megfogalmazhatatlan mennyire mínusz teljesítmény ez tőle.4 pont 4 pattanó 1/5 .
Hol vagy igazi Jeff Green????
Én az újoncok közül Waiterst és MKG-t figyelem ezerrel, utóbbi pár ma pontokat is szerzettElőbbi meg most játszik, továbbra is megállíthatatlan 21 pont 72! % mezőnyből.
Ezen én is, de tudod mit? Igaza van. Valamit nagyon éreznek most a srácok. Melo egy álat, Smith-re sem találok szavakat. De kivétel nélkül mindenkivel meg vagyok elégedve. Egyszerűen látszik, hogy ott vannak fejben. Woody valami csodás amit csinált velük. És még mindig nem győzöm hajtogatni: VÉÉÉDEKEZÜNK!Game90 írta:Azon azért besírtam, amikor Bazska mondta, hogy Amare lábát valamelyik csapattársa elfogja törni...kanty írta:Alley-oop, sorban a 16. :
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/08/alleyoop16![]()
Elsővel egyet értek, másodikon meg szakadokGame90 írta:
Azért egy Jackson-féle Lakers-től már elkezdenék félni.
Egyébként Kobe lenne a legjobb választás, azért az évi 30 millióért dolgozzon már meg.
Ki mondta, hogy ez így jó nekik? A liga felének nem jó, hogy nem kerül PO-ba. Amúgy ettől a Hornets-től idén senki sem vár PO-t.neobarca írta:Davis nélkül totál reménytelennek látom ezt a Hornetset. Igazából nem is tudom, hogyan lehetne belőlük egy PO csapat. Kíváncsi lennék, hogy ez így miért jó nekik... Valaki?
És amikor belegondolsz, hogy esetleg 1-2 év múlva megtanul még jobban pozíciózni meg horgokat dobálni...Bob_Marley írta:Mit csinálsz akkor vele??Kimész rá, megver, besegítést kipasszol (kint meg mesterlövészek) faltot mindenre kiharcol, ha nem mész ki rá átdob, ha próbálod bezavarni valami kevésbé kedvelt területére a pályának akkor meg betolja a védőt pozícióban....
Azon azért besírtam, amikor Bazska mondta, hogy Amare lábát valamelyik csapattársa elfogja törni...kanty írta:Alley-oop, sorban a 16. :
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/08/alleyoop16
Asszem elhasználták az MLE-t.Cumbee írta: Amúgy bár foglalkoztam a pénzügyi részével is az offseason-nek, de sikerült elfelejtenem már. Az MLE-t elhasználta a csapat a 2 érkező valamelyikére, vagy megvan még?
OKC: Láttam, hogy nagyjából egyet értettek a dologban, szal jöttem fekete báránykodni.Én nem igazán értem ezeket a hangokat, hogy mekkora kánaán lenne Durant-nek, ha Westbrook helyett Rondo játszana mellette. Miért is? Ibaka-nak elhiszem, hogy bejönne a dolog, lenne meccsenként 1-2 összefoglalóba való alley-oop zsákolás, de Durant-on nem biztos, hogy segítene. Értem én, hogy többet lenne nála a bogyó, meg még az is lehet, hogy Rondo adna időnként 1-2 óriási lasztit, de Durant nem az a Ray Alen típus, aki 5 elzáráson végigrohan, hogy aztán üresen megkaphassa a labdát és eldobja. Neki kb mind1, hogy shooter, vagy pass first irányító van mellette. Akinek nem mind1, az az ellenfél védelme. Nem hiszem, hogy sok olyan csapat lenne, akik nem állítanák rá a legjobb perimeter védőjüket az egész meccsre és még pluszban nem kettőznének rá a meccs 70%-ban a liga legjobb dobójára, ha nem ez a kis energiabomba rohangálna mellette, akiről köztudott, hogy bármikor bármilyen helyzetből képes elhajigálni ha helyet hagynak neki és nem okoz neki problémát 40 pontos meccset összehozni, amennyiben nem védekeznek rajta keményen. Azt nem vitatom persze, hogy Rondo féle kiszolgálás mellett lenne jó néhány nagyon könnyű kosara, de gyanítom, hogy összességében sokkal jobban megizzadna a meccsek végére, mint teszi azt most.
Várható volt. Mondjuk nem lepődnék meg, ha a játékosok pezsgőztek volna Brown menesztése után.
D'Antoninak térdműtéte volt, decemberig nem kelhet fel az ágyból, így eléggé hihetetlennek túnne, ha őt ültetnék le.neobarca írta:Ezen beszartam!Bob_Marley írta:Erről hogy kirúgták Brown-t egyből beugrott:
http://www.youtube.com/watch?v=NGmgPBuYh24
És akkor házon belül megoldva, Kobe felrajzolja a figurát, felviszi, lepasszolja magának, s befejezi![]()
![]()
![]()
Hát én sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar repül, de talán logikus döntés. Viszont mekkora lenne már, ha van Gundy-t ültetnék a padra? Howard már télen el is igazolna...![]()
![]()
Amúgy sztem Jackson visszatéréséhez sincs reális esély. Nem véletlenül hagyta ott a Lakerst. Ő már megnyert az ég világon mindent.
Figyeljétek meg bajusz D1Antonit fogják a padra ültetni. Ennek már csak én mint Knicks-esként is meg van a pikantériája. Kíváncsi vagyok, hogy a nálunk bukott edző mit csinálna a Lakersnél. Mondjuk az emberek megvannak hozzá, hogy játsszák a dobj mindenhonnan, egy picit védekezz, de a lényeg, hogy többet dobjunk taktikáját...![]()
Ezen beszartam!Bob_Marley írta:Erről hogy kirúgták Brown-t egyből beugrott:
http://www.youtube.com/watch?v=NGmgPBuYh24
És akkor házon belül megoldva, Kobe felrajzolja a figurát, felviszi, lepasszolja magának, s befejezi
Lilliardra szerintem nagyon érdemes figyelni, én nagyon sokat várok tőle, szerintem simán esélyes rá, hogy megelőzze Davist az év újonca szavazáson. Sima FP lehet belőle, nekem már most nagy kedvencem.Tocy írta:Biztos, hogy sokáig fognak jutni, az OKC Nyugat egyik esélyese. Westbrook pontjai hasznosak, de általános a vélekedés, hogy több rosszat csinál, mint jót, és ezt szimpla butaságból és nem nagyképűségből. Van, aki szerint ez nem igaz, és hogy pontosan ezt kell csinálnia, ezt mondta az edzője is tavaly, aztán a csapatjátékuk hiánya miatt el is véreztek a Heat ellen. Persze előtte kisöpörték a Dallast, a Lakerst, és fordítottak a Spurs ellen...ott jól is játszott többé-kevésbé.Lionel85 írta:Akkor jól figyeltem meg a dolgot. Nos, érdekes értekezések vannak a Westbrook-ügyről. Nekem tetszik a játéka, remélem lesz még a csapat hasznára és minél messzebb jutnak!Tocy írta:Amúgy Lillard irányító, méghozzá újonc, de már most több esze van a játékhoz, mint amennyi Westbrooknak valaha is lesz.
szerk: Na jó kicsit korrigálom magam, a döntő utolsó meccsén 20%-al dobott, ami tényleg kritikán alluli, ettől függetlenül azt tartom, hogy nem nagyon láttam azt se Brooks-on, sem Durant-on, hogy nagyon változtatni akarnának ezen.Teammates and coach Scott Brooks, however, have been staunch in defending Westbrook's play.
"We need Russell to score. I know some (people) don't like that," Brooks said. "He got off to a bad start but he came back. Him and Kevin are both terrific players, they both have to score points for us to be successful. I don't look at who gets more, who doesn't get more. I look at the quality of the shots. Could Russell have taken two or three better shots? Absolutely. Going into (Game 3), hopefully that's the case."
Said Durant: "Everyone thinks he should be a traditional point guard like a (John) Stockton. There's a lot of people that cannot be like Russ either. Of course he's going to make mistakes."
Biztos, hogy sokáig fognak jutni, az OKC Nyugat egyik esélyese. Westbrook pontjai hasznosak, de általános a vélekedés, hogy több rosszat csinál, mint jót, és ezt szimpla butaságból és nem nagyképűségből. Van, aki szerint ez nem igaz, és hogy pontosan ezt kell csinálnia, ezt mondta az edzője is tavaly, aztán a csapatjátékuk hiánya miatt el is véreztek a Heat ellen. Persze előtte kisöpörték a Dallast, a Lakerst, és fordítottak a Spurs ellen...ott jól is játszott többé-kevésbé.Lionel85 írta:Akkor jól figyeltem meg a dolgot. Nos, érdekes értekezések vannak a Westbrook-ügyről. Nekem tetszik a játéka, remélem lesz még a csapat hasznára és minél messzebb jutnak!Tocy írta:Amúgy Lillard irányító, méghozzá újonc, de már most több esze van a játékhoz, mint amennyi Westbrooknak valaha is lesz.
Akkor jól figyeltem meg a dolgot. Nos, érdekes értekezések vannak a Westbrook-ügyről. Nekem tetszik a játéka, remélem lesz még a csapat hasznára és minél messzebb jutnak!Tocy írta:Amúgy Lillard irányító, méghozzá újonc, de már most több esze van a játékhoz, mint amennyi Westbrooknak valaha is lesz.