Ez a LeBron olyan szinten uralta a Hawks elleni meccset, hogy az hihetetlen. Mondjuk az utolsó negyedben 1, azaz egy dobást vállalt, de azzal végleg eldöntötte a meccset. Mellette meg Bosh és Allen volt húzóember, Wade hiánya annyira nem is volt feltűnő.
Rockets - Grizzlies 4. negyedet elkaptam, Harden-t olyan szépen levédekezték, hogy gyakorlatilag momentuma nem volt az embernek. Az utóbbi 2-3 meccsen azért már látszik rajta, hogy kapja a komolyabb védelmeket.
76ers meg verte a Celtics-et, kisebb PG csata volt: Jrue 21/14 (7 TO...), Rondo 14/20.
Roy meg 14 percet játszott csak, sore right knee...
neobarca írta:Davis nélkül totál reménytelennek látom ezt a Hornetset. Igazából nem is tudom, hogyan lehetne belőlük egy PO csapat. Kíváncsi lennék, hogy ez így miért jó nekik... Valaki?
Ki mondta, hogy ez így jó nekik? A liga felének nem jó, hogy nem kerül PO-ba. Amúgy ettől a Hornets-től idén senki sem vár PO-t.
Bob_Marley írta:Mit csinálsz akkor vele??Kimész rá, megver, besegítést kipasszol (kint meg mesterlövészek) faltot mindenre kiharcol, ha nem mész ki rá átdob, ha próbálod bezavarni valami kevésbé kedvelt területére a pályának akkor meg betolja a védőt pozícióban....
És amikor belegondolsz, hogy esetleg 1-2 év múlva megtanul még jobban pozíciózni meg horgokat dobálni...
És most néztem meg, idén 64% a TS-e, beteg.
Azon azért besírtam, amikor Bazska mondta, hogy Amare lábát valamelyik csapattársa elfogja törni...
Egyébként így hallgatva őket, én is elgondolkodtam azon, ha van SF-en egy Durant-om/Melo-m/bárkim, akkor PF-nek kit választok. És viccen kívül, de kisebb gondolkodás után LeBron-t vinném.
Cumbee írta:
Amúgy bár foglalkoztam a pénzügyi részével is az offseason-nek, de sikerült elfelejtenem már. Az MLE-t elhasználta a csapat a 2 érkező valamelyikére, vagy megvan még?
OKC: Láttam, hogy nagyjából egyet értettek a dologban, szal jöttem fekete báránykodni.

Én nem igazán értem ezeket a hangokat, hogy mekkora kánaán lenne Durant-nek, ha Westbrook helyett Rondo játszana mellette. Miért is? Ibaka-nak elhiszem, hogy bejönne a dolog, lenne meccsenként 1-2 összefoglalóba való alley-oop zsákolás, de Durant-on nem biztos, hogy segítene. Értem én, hogy többet lenne nála a bogyó, meg még az is lehet, hogy Rondo adna időnként 1-2 óriási lasztit, de Durant nem az a Ray Alen típus, aki 5 elzáráson végigrohan, hogy aztán üresen megkaphassa a labdát és eldobja. Neki kb mind1, hogy shooter, vagy pass first irányító van mellette. Akinek nem mind1, az az ellenfél védelme. Nem hiszem, hogy sok olyan csapat lenne, akik nem állítanák rá a legjobb perimeter védőjüket az egész meccsre és még pluszban nem kettőznének rá a meccs 70%-ban a liga legjobb dobójára, ha nem ez a kis energiabomba rohangálna mellette, akiről köztudott, hogy bármikor bármilyen helyzetből képes elhajigálni ha helyet hagynak neki és nem okoz neki problémát 40 pontos meccset összehozni, amennyiben nem védekeznek rajta keményen. Azt nem vitatom persze, hogy Rondo féle kiszolgálás mellett lenne jó néhány nagyon könnyű kosara, de gyanítom, hogy összességében sokkal jobban megizzadna a meccsek végére, mint teszi azt most.
Asszem elhasználták az MLE-t.
Léteznek orvosi csodák, mint Roy-nál, de ez az Oden mikor is játszott utoljára meccsen? 2-2,5 éve? Annak meg semmi értelme, hogy a legfontosabb meccseken a cserepadon szürcsölje a kólát. Szerencsére láttam tőle 24/10-es meg 15/20-as meccset is, tényleg hatalmas monster lett volna (ezért sajnálom azokat a játékosokat, akik hatalmas ígéretek, de a sérülések miatt nem tudják kihozni magukból a max-ot, az ilyen Beasley-félék meg vígan játszanak a füvezések meg a balhézások mellett), de szerintem komoly csapatban nincs helye Oden-nek. Mondjuk abba egyelőre nem szeretnék belegondolni, hogy egy Howard mit csinálna Bosh-sal a palánk alatt.
Az OKC-t meg szerintem a legtöbben így képzelték volna el nagyon szívesen: Rondo - Harden - KD - Ibaka - Perkins. Mondanom sem kell, hogy mennyivel jobb ez, mint a Westbrook/K-Mart féle.
Westbrook: kicsit elfogult vagyok vele, mert én bírom őt. Tény, vannak neki hibái, leszabályozza KD-t, sok értelmetlen hiba, de egy energiabomba a srác, őt nem tudják megváltoztatni majd. Hihetetlenül szorgalmas, néhány év alatt erős közepesre/jóra fejlesztette a középtávoli dobását is. És az sem véletlen, hogy több szakértő is, Top5-ös PG-nek tartja, néhánynál előzi Rondo-t is...
Durant meg továbbra sem viccel, még mindig az a hidegvérű gyilkos fej jellemzi őt:
http://www.youtube.com/watch?v=baGUgXKUo08
Várható volt. Mondjuk nem lepődnék meg, ha a játékosok pezsgőztek volna Brown menesztése után.
http://espn.go.com/los-angeles/nba/stor ... ources-say
Azért egy Jackson-féle Lakers-től már elkezdenék félni.
Egyébként Kobe lenne a legjobb választás, azért az évi 30 millióért dolgozzon már meg.