most megy a döntő, Murray-Nadal, eddig jobb sajna a skót...
Héhéhé az a vereség olyan volt hogy visszajött Rogi 4:1-röl az más kérdés hogy a tiebreaket elb...ta és igy nyert Mörriozsimiki írta:darts közben egy kis tenisz:
abudahbiban (nem így kell) zajlik egy meghívásos torna, Nadal lemosta Davidenkot, és Murray SOROZATBAN harmadszor verte meg Federert ()...
4en vannak, nem vitás, és óriási harc lesz az elsőségért, amit remélem megtart Rafa...de szép kis év lesz: Nadal,Djoko,Murray,Roger, és a nagyon jó játékra azért nagyon sokszor képes Davidenko, a fiatal extra tehetségek: Tsonga, Simon, Gulbes,stb,stb,stb...
szerencsére csak döntőben, ahogy írtam is.kovinho írta:Olyan kocsmai dartson?ozsimiki írta:Na neeee, hogy fejeztte beee![]()
kész, és most képzeljétek el milyen lesz a döntő, egy hasonló formájú Taylorral
![]()
![]()
szerk: pár év és láttok engem is![]()
180at már dobtam
Mellesleg fateromnál van ilyen darts, amiben a profik is tolják. Vagy te is azon dobáltál?
Várom a Barney - Taylor döntőt
Egyébként ügye csak a döntőben kerülhetnek össze?
Olyan kocsmai dartson?ozsimiki írta:Na neeee, hogy fejeztte beee![]()
kész, és most képzeljétek el milyen lesz a döntő, egy hasonló formájú Taylorral
![]()
![]()
szerk: pár év és láttok engem is![]()
180at már dobtam
Azám. Példa ez a 9 nyilas, Barney kollégától.ozsimiki írta:Am egy darts közvetítés is nagyon jó tud lenni, nem elvetemültség ez Kovi![]()
Nekem rég óta Taylor a kedvencem, de ez a holland srác is nagyon tud, és szimpatikus is a személyisége. Egy ilyen döntő a dartsban olyan mint anno Sampras-Agassi, vagy mostanában Nadal-Federer a teniszben.kovinho írta:Na megnyugodtam, nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy nézzem.ozsimiki írta:Megy áááám a darts vébé,de még hogy...
tegnap a legnagyobb, Phil Taylor alázott egy laza 111es átlaggal,vagy többel
most pedig élőben Taylor legnagyobb riválisa a holland Raymond von Barneveld mutat vmi elképesztő magas szintű darts-ot. ez a két ember zseni, és már játszottak egy szinte megismételhetetlen izgalmakba torkolló vb döntőt nem olyan rég, lehet idén következik a 2.
Megnéznék én is egy Barneveld - Power döntőt, nagyon durva formában vannak mindketten.
Bizonyám,méghozzá úgy ha jól emlékszem hogy Barneveld már sokszor nyerhetett volna csak elizgulta és Taylor a dötő pillanatokban (mikor a veresége lehetett volna a tét) akkor feljavult.ozsimiki írta:Megy áááám a darts vébé,de még hogy...
most pedig élőben Taylor legnagyobb riválisa a holland Raymond von Barneveld mutat vmi elképesztő magas szintű darts-ot. ez a két ember zseni, és már játszottak egy szinte megismételhetetlen izgalmakba torkolló vb döntőt nem olyan rég, lehet idén következik a 2.
Na megnyugodtam, nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy nézzem.ozsimiki írta:Megy áááám a darts vébé,de még hogy...
először szalay mellett volt azt hiszem navigátor, bejött neki, megtetszett, elkezdett versenyezni,és nagyon szépen meg is állja, állta a helyét. ő így fejezi ki a versenyzés iránti szeretét, szntem nagy tehetség,és jó pilóta, lehet nem annyira szerethető mint társai, de részemről minden elismerésem az eredményeihez, és remélem még sok szép eredményt ér el, akár a 09es dakaron!gekkodan írta:Kár, hogy Kis Sanyi nem indul... A legnagyobb magyar pilóta. Idén Szalay Balinak fogok drukkolni, Palik érjen be, de semmi több... Elképesztően irritál a tag, ahogy az egész magyar tereprallye társadalmat is.
Mert aztán Afrika mindnekinek a könyökén jön ki...danko94 írta:mert ismeretlen terepen tolják majd a versenyzők!
Csak azt nem értem h akk mitől Dakar Rally??? Jó oké megszokásból, de különben semmi köze Dakarhoz. Szerintem nagyon izgalmas lesz mert ismeretlen terepen tolják majd a versenyzők!Bogika87 írta:Lassan kezdődik a Dakar Rally ami most Dél-Amerikában lesz de így is tuti izgalmas lesz![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HZ8FYzQrMlM
Ámen!gekkodan írta:Kár, hogy Kis Sanyi nem indul... A legnagyobb magyar pilóta. Idén Szalay Balinak fogok drukkolni, Palik érjen be, de semmi több... Elképesztően irritál a tag, ahogy az egész magyar tereprallye társadalmat is.