USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.09. 16:58:36

Thunder-Bulls? Westbrook még idiótább, mint volt, de ez a Bulls határozottan tetszik, szerintem csúnyán leírta őket mindenki, Rose nélkül hosszabb távon is működhetnek, persze az éllovasokkal szemben már ő is kelleni fog. Durantet meg próbálják passzoltatni, de látszik hogy ő akkor az igazi, ha azt csinálhatja, mint az utolsó szűk 4 percben. Belegondolni is félelmetes, hogy ha Westbrook helyett mondjuk Rondo lenne az OKC irányítója, mit mutatna Durant és Ibaka...
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.09. 16:15:40

Eazzy, Bob (elsősorban), illetve többiek, este? Tudom, hogy holnap munkanap van, de azért na :) Érdekes kis csörte lesz, egyik csapat sincs nagy formában, még az összeállás időszaka van itt is és ott is (illetve a Phillynél sérülések), de mindkettőnek nyerni kell, ebben a csoportban ez borzasztó fontos. Lőjön le a többi Celtics szurkoló, de én szeretném, ha játszana Bynum (és úgy nyernénk :P), mert úgy igazán érdekes. Van erre esély? Let's Go C's!
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.09. 12:24:59

kanty írta:Alley-oop, sorban a 16. :
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/08/alleyoop16
Úúúú nagyon vártam már! Köszi! Lesz mit hallhatni melóban... :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.09. 10:52:43

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.08. 21:19:06

Mezner2 írta:Este mik az esélyek a Jacksonville-Coltson,inkább csak a múltból kiindulva(a tavalyi szezont nem követtem) megraktam az Indi-t :D teljesen reménytelen?
Luck idén azért elég rendesen odapörköl, meg az öreg Wayne-el is folyamat megtalálják egymást.
Jax meg MJD nélkül azt mondom szinte esélytelen, persze NFL-ben vannak csodák, de az Indy nem rossz csapat, s szerintem behúzzák.
Kép
Kép
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.08. 21:02:21

Este mik az esélyek a Jacksonville-Coltson,inkább csak a múltból kiindulva(a tavalyi szezont nem követtem) megraktam az Indi-t :D teljesen reménytelen?
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.08. 20:55:04

neobarca írta:Most már boztos: Granny Danger azaz Danny Granger 3hónap out... :(
Sajnálom mert csípem a srácot.

Bynumról valakinek van vmi híre? Róla nem nagyon találok semmit.
Mit szeretnél tudni Bynumról? Megkapta a csodaszeres injekciót a térdébe, várni kell, hogy mikor lesz minden okés. Senkinek sincs fingja sem, hogy mikor térhet vissza.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.08. 14:17:33

Most már boztos: Granny Danger azaz Danny Granger 3hónap out... :(
Sajnálom mert csípem a srácot.

Bynumról valakinek van vmi híre? Róla nem nagyon találok semmit.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.08. 13:27:17

@Bob: Idén azt figyeltem meg, hogy belülről is legalább olyan hatékony mint tavaly, viszont a dobása is picit megváltozott, és akárhogy nézem, hatékonyabb lett, mert triplát, középtávolit, mindent dob egyre jobb százalékkal ( és ez mellett nem vállalja túl magát, sőt, néha már Rondo-szerűen kipasszolja a ziccereket... ). De nekem az egész Heatben az tetszik most igazán, hogy folyamatosan jár a labda, és akárkinél van, arra rá lehet bízni a dobást, nem Joel Anthony és társai játszanak 20 perceket, hanem Lewis, Haslem akik szintén bedobják a középtávolit is, Lewis ugye a triplával se áll hadilábon...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.08. 12:56:39

Jrue 4 meccs után: 18 pont/9.5 assist átlag.

Nem rossz eddig.

Nick fiam szokás szerint idióta, de legalább képviseli valaki nálunk a SWAG-et :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.08. 12:10:52

Tocy írta:Ja, kiemelném még, hogy LeBron megint 2/3 tripla, ha jól számolom az idei 5 meccs alatt eddig 8/13 a mutatója ebben a műfajban, 57,1 % :D
Ami eléggé aggasztó adat :D
Nagyot nőtt az ember a szememben a tavalyi játékával, hogy semmi nem érdekelte csak 1 cél, s nem volt jópofizás csak kemény munka (pont a hülyeségei miatt nem szerettem meg hát ugye minket állandóan kinyír a Celtics ellen a legjobbak a mutató, hogy rohadna meg :D ), de ha még erre rájön hogy ha csak 40 % (de lehet ez 42-43)körül dobja a triplákat, s mondjuk meccsenként csak 1-2 akkor nem akarom óriási magaslatokba emelni őt meg a Miamit (ha kést tartanák a torkomhoz akkor se tenném :D ) de pár évre bezárhatjuk a boltot úgy en bloc minden csapat....Mit csinálsz akkor vele??Kimész rá, megver, besegítést kipasszol (kint meg mesterlövészek) faltot mindenre kiharcol, ha nem mész ki rá átdob, ha próbálod bezavarni valami kevésbé kedvelt területére a pályának akkor meg betolja a védőt pozícióban....
Persze nem fog 57%al dobálni triplát, de tavaly is elnéztük, hogy hirtelen nem akart hibázni, s hozott ezer dolgot a repertoárjába, mondogattuk, hogy jó-jó nem lehet ilyen dobószázalékot tartani, aztán tartotta, jó-jó de majd jön a PO, ott összezuhan, nem akaródzott neki s kinyírt minket (hogy rohadna le 2 :D ) oké akkor a döntő, hát ott sem volt rossz formában....S nálam ez különbözteti meg Duranttől (meg még védekezés is) hogy Durantből még nem jött elő az "állat".Durant még elsírja magát egy döntő után, James már nem tenné.Mentálisan erősebb, s pl mikor a Thundert "leírom" (nagyon idézőjelesen) akkor ilyenekre gondolok még többek között, hogy náluk nincs meg vagy én nem látom hogy az a gyilkos ösztön, ami egy KG-ben egy Rondoban egy Jamesben egy Bryantben meg van.Egy Durant az még jófiú, egy Westbrook az meg olyan hülye fel se tudja fogni :D

Persze idény eleje s felesleges jósolni, meg mi úgyis utolsó leheletig harcolunk, meg taktika lesz, de továbbra is tartom hiába akár egy superLakers hiába más csapat, aki a Miamit megtudja verni az bajnok lesz, de óriási kérdés, hogy ezzel az emberrel a soraiban, bárki képes megállítani ezt a tehervonatot.
Remélem mi azért megtesszük :D S tartom hogy ha összerakja a kirakóst Doc, akkor óriási csata várható megint a Heat ellen.Mert tudunk nekik kárt okozni ha összeáll a játék, ami eddig csak pislákol és időszakosan jön elő, de akkor a védekezés nagyon top, s akkor nem megy a támadás vagy fordítva.Ezt kell összehozni.

S tényleg azért nőtt a szememben is James, mert nem linkeskedik (ahogy pl Boltnál anno mindig leírtam hogy nagy sportoló, csak nem látom rajta hogy 120%ot adna s 1 számítana a győzelem,hülyéskedik állandóan) az ember egy bérgyilkos.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.08. 11:33:32

Úgy jutottunk 100 fölé, hogy mindössze 3 játékosunk érte el a 10 pontot :shock: Wade 22, James 20, Lewis 13. Borzasztóan tetszik ez, hogy Jamesék fél órákat játszanak, és akkor is csak a csapatjáték, mindenki azt vállalja el, amit el kell. 50% fölé jutott James, Wade, Allen, Haslem és Lewis is, meg ugye az ilyen 1/1, 1/2-es Millert, Anthonyt, Jonest nem számolom. Senki nem hoz kiemelkedő statokat ( jó mondjuk James majdnem tripla-dupla, de hát tőle a 20 pont kevésnek tűnik ), de mégis nagyon működik a támadójáték, szinte bárki kapja meg a labdát, be tudja dobni, szépen mennek a figurák, megy a labda, mindenki mozog, nagyon tetszik :D Most a védekezésünk is korrektnek tűnt, azért a 30 pont különbség nem véletlen. Ja, kiemelném még, hogy LeBron megint 2/3 tripla, ha jól számolom az idei 5 meccs alatt eddig 8/13 a mutatója ebben a műfajban, 57,1 % :D

Most nézem, Celtics OT-win...Pierce 2/12 wtf? :D Ja hogy a Lakers meg kikapott :D Minden happy :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.08. 11:15:47

Nap képe :mrgreen:
Kép
Imádom mikor ilyen dulifuli :mrgreen:
Kikapott a Lakers, s süt a nap :lol:
Viccet félre téve Brownnak rohadt nehéz a dolga, talán még nehezebb mint anno Spoelstrának volt, LA-ben még keményebb a sajtó, s ugye Bryant szava meg mindenki felett áll.
Persze náluk is az van mint sok csapatnál ahol sok ember jött-ment hogy össze kell szokni, csak óriási a hype a Lakers körül, s nem fér bele ennyi betli.

T-Rob meg bedurvult
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sbcz7XxQvo
Artesttől vett leckéket :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.08. 10:52:53

neobarca írta:Phily-Hornets 77-62 az mi? :lol:
Knick jobb napjain egy félidő alatt dob 62-t. Meg más is. Davis nélkül totál reménytelennek látom ezt a Hornetset. Igazából nem is tudom, hogyan lehetne belőlük egy PO csapat. Kíváncsi lennék, hogy ez így miért jó nekik... Valaki?

Szerk: Egyébként ma a Dallas ellen fincsi kis meccset fogunk játszani. Kemény lesz, de remélem valahogy csak behúzzuk. Félelmetes mit művel ez a sokak által leírt Texasi csapat... :shock:
Azért azt megemlíteném, hogy egyik csapat sem lájkolná, ha szinte a teljes kezdője az oldalvonal mellől öltönyből nézné a meccset. A Rivers-Gordon-Davis 3-as nyilván hiányzik nekik.:D Ráadásul ahogy a box score-ból kiveszem, Anderson sem villogott túlságosan, így meg azért nehéz.

Game tegnap nem volt már türelmem írni újra, ma majd ha lesz egy kis időm akkor küldöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.11.08. 11:54:29-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.08. 10:37:14

Phily-Hornets 77-62 az mi? :lol:
Knick jobb napjain egy félidő alatt dob 62-t. Meg más is. Davis nélkül totál reménytelennek látom ezt a Hornetset. Igazából nem is tudom, hogyan lehetne belőlük egy PO csapat. Kíváncsi lennék, hogy ez így miért jó nekik... Valaki?

Szerk: Egyébként ma a Dallas ellen fincsi kis meccset fogunk játszani. Kemény lesz, de remélem valahogy csak behúzzuk. Félelmetes mit művel ez a sokak által leírt Texasi csapat... :shock:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.08. 02:24:13

Game90 írta:
Amúgy Bob, csak boxscore alapján kérdezem, de ez a Wizards cserepad hogy a fenébe jobb, mint a tiétek?
Mindhárom meccsünkön eddig kikaptunk a padcsatában.
Nagyon nem érzik egymást, támadásban eladott labdák, védekezésben meg rossz váltások vagy csak szimplán nem figyelünk.
Rondot vissza kellett hozni, mert támadás meghalt nélküle.
Ez van idő kell még :D Terry tartott amúgy múltkor egy kis összetartást a csereembereknek (mert elvileg ő van kinevezve amolyan vezérnek a cserék tekintetében) de ez sem sokat segített úgy néz ki.
KG on the floor +9 without him -13....

Beasley pontjai nagyon fognak még nekem hiányozni ESPN-n :?
Ránéztem kicsit a statokra, Ellis 0/5 jól van ma sem csalódtam :D

KG+Rondo pozitív és Sully is, de a többiek leadhatják a mezüket a szertárba :lol:
-5 a félidő, megint boozás lesz a Gardenben ha így folytatjuk :D

8al megyünk a 3ik végén, Wilcox megindított minket, ma nem a védekezéssel van a gond, de szerencsére lől is összekaptuk magunkat.Rondo sorozatban 28ik 10+os assist alapszakasz meccse.
Terry is végre összekapta magát.
3 perc hátra 80-80 :?
1 poerc hátra mennek 1el KG labdát szerez és fault Seraphinra T-t fújnak rá KG-re :shock: büntit persze bedobja a Wizards meg Garnett is.
Fura egy meccs.
Viszont a védekezésre nem lehet panasz mondjuk nem a ligaelitbe tartozó csapat ellen játszunk, de olykor nagyon jó nézni milyen agresszív és jó a védekezés (persze itt is KG-t kell kiemelni itt a végén 3 labdaszerzésben volt keményen benne), támadásban meg JET pontjai sokat segítettek.
88-88 kilenc mp-vel a vége előtt, Singleton bedobta így lett iksz labda nálunk remélhetőleg Doc felír valami szépet .
:arrow: Rondo megkapta nem jött zárás pattogtatta majd rádobta a 3ast...jó figura volt :mrgreen: Jöhet az OT....

Price a saját lábában megbotlik miközben hátrafele szökell a labdáért, s faltot fújnak KG-re :D A második olyan falt s technikai aminél Doc felrobban :D
Bassnek nagy pacsi, nagyon hajt.
97-92 és 37 mp hátra, innen nem lehet elrontani.

Rondo nem tudja bedobni, Doc ezerrel mutatja időkérés, de nem veszi észre a spori 5mp-s hiba labda a Wizardsé, mondanom sem kell Docot 5en fogják le :mrgreen:

100-94 a vége, 3an is dupla-dupláztak, mondhatnám úgyis az új BIG3 minden tagja :D
KG azért kiemelkedett 20 pont 13 pattanó, labdaszerzés, 2 blokk
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.11.08. 02:20:35

Bob_Marley írta: Beasley "állatkodik" persze ESPN-n meg padra tettem miután mindenki játszik nálam, hát hogyne :D
Iszonyat nem érzem soha ezeket, ha választani kell 2 ember közül kit tegyek padra vagy kezdőbe.
Beasley-n én is csak mosolygok, ez a 16/5/4 + 3 block elég komoly tőle félidőben. Viszont Josh Smith-szel duplán szívok, valamiért úgy emlékeztem, hogy ma sem játszik, így simában a cserepadomon van csak, miközben keeper-ben NBAiley-nál állatkodik.

Nets - Heat meccsen Humphries-nak van ihletett napja, 1. negyed után 9/7. Miami-nál mondanom sem kell, hogy LBJ a legjobb, 2. negyed elejét is jó lenne megnyomni, ha már bent van Wade és Allen is.

Amúgy Bob, csak boxscore alapján kérdezem, de ez a Wizards cserepad hogy a fenébe jobb, mint a tiétek?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.08. 01:51:36

Game90 írta:
Bob_Marley írta:mondjuk én maradok a megszokottnál :D
Grizzlies - Bucks Jennings-szel és Ellis-szel?
Csábító főleg a 2 úriember miatt, de majd max letöltöm (Isten ments :D )

KG 6 perc alatt 7 pattanó, megint jól kezdtünk a Was ellen, Sullinger meg továbbra is nagy húzás volt.Hihetetlenül okos játékos, nem fél ha beduplázzák, jól helyezkedik, s védekezésben is látok fejlődést, Okafor ellen 2szer is szépen dolgozott testtel is.
Végül KG 1 negyed alatt 9 pattanó, még hogy öregszik? Mint ha csak 2002 lenne és nem 2012 :D
Természetesen nem tartott sokáig az öröm, eléggé leültünk és 8-10 pontos vezetésről lett 5 s még a Wizards is vezetett.21-16 a pad továbbra is nagyon keresi magát, ahogy jöttek a cserék szétestünk :?

Beasley "állatkodik" persze ESPN-n meg padra tettem miután mindenki játszik nálam, hát hogyne :D
Iszonyat nem érzem soha ezeket, ha választani kell 2 ember közül kit tegyek padra vagy kezdőbe.

Jól van 28-28 a 2ik negyed közepén :D Totális homály megint 1-2 támadás, nagyon nem érzik egymást még az új srácok.
Greennel meg mi van, azt valaki megsúghatná...Megint be van toljva vagy én nem tudom, de pl technikai faltra ő volt kijelölve hogy dobja a büntit, s "nem merte elvállalni" odament KG-hez hogy inkább ő dobja.Pedig miket csinált az előszezonban Jeff, most meg....
Na végre elkezdett Jeff is kosárlabdázni remélem nem 1 percig tart :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.08. 02:22:16-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.11.08. 01:39:15

Bob_Marley írta:mondjuk én maradok a megszokottnál :D
Grizzlies - Bucks Jennings-szel és Ellis-szel?

Én délután aludtam 1 órát, szóval ha nem is a meccs végéig, de félidőig minimum maradok. Nets - Heat lesz ma ebből, bár a Nuggets - Rockets is érdekel.

HoopIdea ‏@HoopIdea
Minnesota's J.J. Barea and Cleveland's Donald Sloan receive the first official warnings for flopping.

Marc Stein ‏@ESPNSteinLine
If @JHarden13 really wins scoring title, Elias says he'll be first champ up from as low as 16.8 ppg in previous season since (wow) 1952-53

OFF: Cumbee, ment egy pü :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.08. 01:23:44

Cumbee írta:Napok óta 4- órákat alszom ez a *** NBA miatt. Gondoltam ma kialszom magam, erre kiderül, hogy Nets-Miami. Szóval maradok.:D Lesz még valaki rajtam kívül?
Én is így vagyok ezzel, mondjuk alapból "alvászavaros" vagyok így elég 5-6 óra csak kicsit nehézkes úgy hogy ez 2*3ban történik :D
Én is maradok, de más érdekeltség miatt :P
Nets-Miami viszont jónak néz ki,d e az Atlanta-Indy is érdekes meg a Hornets-Philly s Clippers-Spurs de annyi meccs van ma, hogy lehet válogatni, mondjuk én maradok a megszokottnál :D

De majd írj mi történik, én mindig szívesen olvasom ki mit lát adott meccsen, s kicsit "tudósít".
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.08. 01:14:15

Napok óta 4- órákat alszom ez a *** NBA miatt. Gondoltam ma kialszom magam, erre kiderül, hogy Nets-Miami. Szóval maradok.:D Lesz még valaki rajtam kívül?
PCsabi
aka Game90

2012.11.07. 23:57:45

The Lakers Offense And What's Wrong With It:
http://www.youtube.com/watch?v=06QRSwiw7eo

Harden jól érzi magát Houston-ban:
http://network.yardbarker.com/nba/artic ... y/12145033
kanty írta:Ha sérülések, akkor én ezt az oldalt használom:
http://www.cbssports.com/nba/injuries
Vagy ez:
http://espn.go.com/nba/injuries

Például most tudtam meg, hogy Rivers kihagyja a mai meccset.

Nick Young-os gif meg hatalmas, megint bizonyított :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.07. 18:34:51

Ha sérülések, akkor én ezt az oldalt használom:
http://www.cbssports.com/nba/injuries
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.07. 18:06:56

És arról valakinek van híre, hogy Bynummal mi a tök van?
Úgy volt nyáron, hogy sak kap egy injekciós kezelést elővigyázatosságból. Mint anno Howard. De semmi para és a nyitányon már tolni fogja. Erre most mi van? :S

Másik gyerek, Wallról tudunk valamit? Hogy áll a javulása?

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.07. 17:29:02

balinteer írta:Nem tudjátok kb. Granger mikor térhet vissza?
3 hónap kihagyás vár rá.
daffy írta:varejaonak engedtek 15 pattanót,melyből 5 támadó
Volt ezzel idén már így más is.:D Ha ő tudja tartani ezt a szintet, a fiatalok pedig ilyen ütemben fejlődnek majd továbbra is, akkor nagyon sok lehet ebben a (kezdő) csapatban.
Válasz küldése