Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úúúú nagyon vártam már! Köszi! Lesz mit hallhatni melóban...kanty írta:Alley-oop, sorban a 16. :
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/11/08/alleyoop16
Luck idén azért elég rendesen odapörköl, meg az öreg Wayne-el is folyamat megtalálják egymást.Mezner2 írta:Este mik az esélyek a Jacksonville-Coltson,inkább csak a múltból kiindulva(a tavalyi szezont nem követtem) megraktam az Indi-tteljesen reménytelen?
Mit szeretnél tudni Bynumról? Megkapta a csodaszeres injekciót a térdébe, várni kell, hogy mikor lesz minden okés. Senkinek sincs fingja sem, hogy mikor térhet vissza.neobarca írta:Most már boztos: Granny Danger azaz Danny Granger 3hónap out...![]()
Sajnálom mert csípem a srácot.
Bynumról valakinek van vmi híre? Róla nem nagyon találok semmit.
Ami eléggé aggasztó adatTocy írta:Ja, kiemelném még, hogy LeBron megint 2/3 tripla, ha jól számolom az idei 5 meccs alatt eddig 8/13 a mutatója ebben a műfajban, 57,1 %![]()
Azért azt megemlíteném, hogy egyik csapat sem lájkolná, ha szinte a teljes kezdője az oldalvonal mellől öltönyből nézné a meccset. A Rivers-Gordon-Davis 3-as nyilván hiányzik nekik.neobarca írta:Phily-Hornets 77-62 az mi?![]()
Knick jobb napjain egy félidő alatt dob 62-t. Meg más is. Davis nélkül totál reménytelennek látom ezt a Hornetset. Igazából nem is tudom, hogyan lehetne belőlük egy PO csapat. Kíváncsi lennék, hogy ez így miért jó nekik... Valaki?
Szerk: Egyébként ma a Dallas ellen fincsi kis meccset fogunk játszani. Kemény lesz, de remélem valahogy csak behúzzuk. Félelmetes mit művel ez a sokak által leírt Texasi csapat...
Mindhárom meccsünkön eddig kikaptunk a padcsatában.Game90 írta:
Amúgy Bob, csak boxscore alapján kérdezem, de ez a Wizards cserepad hogy a fenébe jobb, mint a tiétek?
Beasley-n én is csak mosolygok, ez a 16/5/4 + 3 block elég komoly tőle félidőben. Viszont Josh Smith-szel duplán szívok, valamiért úgy emlékeztem, hogy ma sem játszik, így simában a cserepadomon van csak, miközben keeper-ben NBAiley-nál állatkodik.Bob_Marley írta: Beasley "állatkodik" persze ESPN-n meg padra tettem miután mindenki játszik nálam, hát hogyne
Iszonyat nem érzem soha ezeket, ha választani kell 2 ember közül kit tegyek padra vagy kezdőbe.
Csábító főleg a 2 úriember miatt, de majd max letöltöm (Isten mentsGame90 írta:Grizzlies - Bucks Jennings-szel és Ellis-szel?Bob_Marley írta:mondjuk én maradok a megszokottnál
Grizzlies - Bucks Jennings-szel és Ellis-szel?Bob_Marley írta:mondjuk én maradok a megszokottnál
Én is így vagyok ezzel, mondjuk alapból "alvászavaros" vagyok így elég 5-6 óra csak kicsit nehézkes úgy hogy ez 2*3ban történikCumbee írta:Napok óta 4- órákat alszom ez a *** NBA miatt. Gondoltam ma kialszom magam, erre kiderül, hogy Nets-Miami. Szóval maradok.Lesz még valaki rajtam kívül?
Vagy ez:kanty írta:Ha sérülések, akkor én ezt az oldalt használom:
http://www.cbssports.com/nba/injuries
3 hónap kihagyás vár rá.balinteer írta:Nem tudjátok kb. Granger mikor térhet vissza?
Volt ezzel idén már így más is.daffy írta:varejaonak engedtek 15 pattanót,melyből 5 támadó