Game90 írta:
Amúgy Bob, csak boxscore alapján kérdezem, de ez a Wizards cserepad hogy a fenébe jobb, mint a tiétek?
Mindhárom meccsünkön eddig kikaptunk a padcsatában.
Nagyon nem érzik egymást, támadásban eladott labdák, védekezésben meg rossz váltások vagy csak szimplán nem figyelünk.
Rondot vissza kellett hozni, mert támadás meghalt nélküle.
Ez van idő kell még

Terry tartott amúgy múltkor egy kis összetartást a csereembereknek (mert elvileg ő van kinevezve amolyan vezérnek a cserék tekintetében) de ez sem sokat segített úgy néz ki.
KG on the floor +9 without him -13....
Beasley pontjai nagyon fognak még nekem hiányozni ESPN-n

Ránéztem kicsit a statokra, Ellis 0/5 jól van ma sem csalódtam
KG+Rondo pozitív és Sully is, de a többiek leadhatják a mezüket a szertárba

-5 a félidő, megint boozás lesz a Gardenben ha így folytatjuk
8al megyünk a 3ik végén, Wilcox megindított minket, ma nem a védekezéssel van a gond, de szerencsére lől is összekaptuk magunkat.Rondo sorozatban 28ik 10+os assist alapszakasz meccse.
Terry is végre összekapta magát.
3 perc hátra 80-80

1 poerc hátra mennek 1el KG labdát szerez és fault Seraphinra T-t fújnak rá KG-re

büntit persze bedobja a Wizards meg Garnett is.
Fura egy meccs.
Viszont a védekezésre nem lehet panasz mondjuk nem a ligaelitbe tartozó csapat ellen játszunk, de olykor nagyon jó nézni milyen agresszív és jó a védekezés (persze itt is KG-t kell kiemelni itt a végén 3 labdaszerzésben volt keményen benne), támadásban meg JET pontjai sokat segítettek.
88-88 kilenc mp-vel a vége előtt, Singleton bedobta így lett iksz labda nálunk remélhetőleg Doc felír valami szépet .

Rondo megkapta nem jött zárás pattogtatta majd rádobta a 3ast...jó figura volt

Jöhet az OT....
Price a saját lábában megbotlik miközben hátrafele szökell a labdáért, s faltot fújnak KG-re

A második olyan falt s technikai aminél Doc felrobban

Bassnek nagy pacsi, nagyon hajt.
97-92 és 37 mp hátra, innen nem lehet elrontani.
Rondo nem tudja bedobni, Doc ezerrel mutatja időkérés, de nem veszi észre a spori 5mp-s hiba labda a Wizardsé, mondanom sem kell Docot 5en fogják le
100-94 a vége, 3an is dupla-dupláztak, mondhatnám úgyis az új BIG3 minden tagja

KG azért kiemelkedett 20 pont 13 pattanó, labdaszerzés, 2 blokk