Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj néztem a múltkor.Hát már bocsi, de vmi hatalmas baromság.CFirpo3 írta:Ausztrál futball.bouba írta:Mi az a sportág ami állandóan megy az Eurosport2-n és csak az ausztrálok meg az írek játszanak??
Először azt hittem rögbi ,de nem, mert rendes labdával játszanak + rendes focikapu is van benne..
http://tv.animare.hu/default.aspx?channel=95
Ausztrál futball.bouba írta:Mi az a sportág ami állandóan megy az Eurosport2-n és csak az ausztrálok meg az írek játszanak??
Először azt hittem rögbi ,de nem, mert rendes labdával játszanak + rendes focikapu is van benne..
Jah,pedig 2szer is!Ez volt az egyetlen negatívum itt...barca99 írta:125-ben, és királykategóriában sem sikerült a második hely annak, akinek szurkoltam.Jövőre viszont bajnok lesz mind a kettő.
![]()
Én is bírtam az Eurosportos szakikat, viszont ki nem állhattam, hogy az élő közvetítés közben reklámoz a csatorna.
Köszönjük az infót.Varga Tamás írta:Egyik nap itt is megemlékezett valaki az orosz hokitehetség haláláról. Egy kis adalék Cserepanov halálához:
http://sportgeza.hu/jegkorong/2008/10/1 ... sztarhokis_/
Jah,tényleg ezt ki is felejtettem:szajko írta:Nem is tudtam róla,de kösz,hogy felvilágosítottál!miihii írta:Látom nem sokakat hatott meg a dolog,h ma volt gyorsasági motorverseny is![]()
Pedig Talmácsi Gaborino megnyerte a Maláj nagydíjat,méghozzá iggggen simán!Bravo TALMA!!!!![]()
És VALENTINO ROSSI is megnyerte idei 9. futamát,ezzel a 150. dobogós helyezését elérve!!!Respect,Doctor!!!
Grat Talma!
Go Talma GO!
és hanyadik is talma így lépett fel?
Nem is tudtam róla,de kösz,hogy felvilágosítottál!miihii írta:Látom nem sokakat hatott meg a dolog,h ma volt gyorsasági motorverseny is![]()
Pedig Talmácsi Gaborino megnyerte a Maláj nagydíjat,méghozzá iggggen simán!Bravo TALMA!!!!![]()
És VALENTINO ROSSI is megnyerte idei 9. futamát,ezzel a 150. dobogós helyezését elérve!!!Respect,Doctor!!!
jó sorry nem láttam, de kijött a Brazilos foci.torrestoni írta:Mi ez a hülyeség...?vilmso94 írta:
Mindíg Brazilok nyernek, ez nem nagy meglepetés hogy ők nyertek.
A spanyol válogatott volt a címvédő, kétszeres világbajnok, új korszakot teremtettek a futsalban (a látványos játék kárára), s miután egyzer már megvédték címüket, most egy nagyon szoros meccsben maradtak alul, s szerezte vissza a trónt a Brazília.