Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás te nem tudod tisztelni az igazán nagy klasszisokat.Varga Tamás írta:A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?
Köszi, ezt nem tudtam...ozsimiki írta: torentkillersemmit sem hoz RAfán Federer, sőt már így is növelte előnyét Nadal, mert tavaly eddig nem jutott el, míg Federer megnyerte, azaz ha nyer a svájci, akkor egyszerűen csak nem veszít még több pontot, de Rafa így is növelte az előnyét.
A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?
Tegnap én is hallottam ezt, eurosport2-sen a szokásos napi összefoglalót néztem, még nem teljesen biztos, de sanszosabb, hogy tényleg visszatér
Majd meglátjuk! Ez az a pálya ahol Nadal a leggyengébb(persze az olimpiát így is megnyerte) A többin úgyis Nadal nyer!szergoka írta:Na végül minden visszakerült a rendes kerékvágásba, Federer nyert. ÉS jövő év végére legkésöbb visszakerül az első helyre, ha csak nem jön közbe sérülés.
Go Roger!
éni s ezt mondom. bár nekem Murray 3 éve nagy kedvencem, de úgy érzem, hogy nem fogja tudni megverni Federert.torrentkiller írta: Győzzön a jobb...
Nem is csodálom h fáradt. Ennyi nagy meccset lejátszani pár hónap alatt, nem épp sétagalopp.ozsimiki írta:Vége...
Murray összeségében jobb volt, Nadalon így is látszott a fáradtság.
Nadal-Murray
2-6, 7-6, 6-4, 4-6
Remélem akkor már Murray megnyeri, idén már megverte Federert, most Nadalt is, kétszer pedig Djokovict.
én 20.50h-et olvastam az eurosport honlapján.d.OR írta:tudtommal este 10-től.torrentkiller írta:Azt meg tudja valaki mondani hogy mikor játszák tovább a meccset?
+ gondolom akkor a döntő csúszik hétfőre...
igen, csúszni fog. meg a női döntő is. azt hiszem az is holnap lesz.
tudtommal este 10-től.torrentkiller írta:Azt meg tudja valaki mondani hogy mikor játszák tovább a meccset?
+ gondolom akkor a döntő csúszik hétfőre...
+kiegészíteném, hogy Rafa fog szerválni, azaz breakelőny...Varga Tamás írta:Igen, onnan. 0-2-ről, a 3. szettben 3-2-es Nadal vezetésről.d.OR írta:a Nadal-Murray meccs onnan folytatódik, ahol abbahagyták tegnap?