Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Már ne haragudj, de erősen kétlem, hogy 60 km-t le tudsz tekerni nyivákolás lihegés és pihenés nélkül akkor elég bátor dolog egy olyan embert aki ilyen versenyeket nyert.Doppingolt? ki nem?Akkor az olimpia csakhogy nem összes résztvevőjét kritizálhatnád.Dopping ide vagy oda tisztelni kell...Varga Tamás írta:A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?
Tamás te nem tudod tisztelni az igazán nagy klasszisokat.Varga Tamás írta:A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?
Köszi, ezt nem tudtam...ozsimiki írta: torentkillersemmit sem hoz RAfán Federer, sőt már így is növelte előnyét Nadal, mert tavaly eddig nem jutott el, míg Federer megnyerte, azaz ha nyer a svájci, akkor egyszerűen csak nem veszít még több pontot, de Rafa így is növelte az előnyét.

A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?

Tegnap én is hallottam ezt, eurosport2-sen a szokásos napi összefoglalót néztem, még nem teljesen biztos, de sanszosabb, hogy tényleg visszatér

Majd meglátjuk! Ez az a pálya ahol Nadal a leggyengébb(persze az olimpiát így is megnyerte) A többin úgyis Nadal nyer!szergoka írta:Na végül minden visszakerült a rendes kerékvágásba, Federer nyert. ÉS jövő év végére legkésöbb visszakerül az első helyre, ha csak nem jön közbe sérülés.
Go Roger!

éni s ezt mondom. bár nekem Murray 3 éve nagy kedvencem, de úgy érzem, hogy nem fogja tudni megverni Federert.torrentkiller írta: Győzzön a jobb...
Nem is csodálom h fáradt. Ennyi nagy meccset lejátszani pár hónap alatt, nem épp sétagalopp.ozsimiki írta:Vége...
Murray összeségében jobb volt, Nadalon így is látszott a fáradtság.
Nadal-Murray
2-6, 7-6, 6-4, 4-6
Remélem akkor már Murray megnyeri, idén már megverte Federert, most Nadalt is, kétszer pedig Djokovict.

én 20.50h-et olvastam az eurosport honlapján.d.OR írta:tudtommal este 10-től.torrentkiller írta:Azt meg tudja valaki mondani hogy mikor játszák tovább a meccset?
+ gondolom akkor a döntő csúszik hétfőre...
igen, csúszni fog. meg a női döntő is. azt hiszem az is holnap lesz.

tudtommal este 10-től.torrentkiller írta:Azt meg tudja valaki mondani hogy mikor játszák tovább a meccset?
+ gondolom akkor a döntő csúszik hétfőre...