USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2012.10.21. 17:56:53

Marcus Thompson ‏@gswscribe
CURRY UPDATE: Warriors coach Mark Jackson said he is sitting his starting PG for the rest of the preseason.

Kép
Cumbee írta: Egyébként akinek van kedve írhatna ilyesmi beharangozót, én tök szívesen olvasgattam tőletek tavaly is az ilyen hosszabb elemzéseket.
Mivel unatkozok és jobb dolgom nincs, ezért összedobok egyet, de ne számítsatok nagy eresztésre, nem vagyok ESPN-es szakértő meg 2-3 mondatnál többet nem szívesen akartam írni egyik csapatról sem. Aztán ha valamivel nem értetek egyet, lehet jönni kötni... :D

Orlando Magic: szerintem jelen pillanatban a leggyengébbek a ligában. FP nincs, ez a Nelson - Afflalo - G. Davis hármas, akikre elméletileg a csapat épül, máshol max. kiegészítő játékosok lehetnének. De tankolásra jók lesznek.
Charlotte Bobcats: itt sem túl rózsás a helyzet, amikor a legjobb (?) scorered Ben Gordon, az sok mindent elmond. Kemba és Biyombo fejlődhet, MKG meg bizonyíthatja, hogy miért vitték el ennyire elöl a drafton. De jövőre is tuti a top5-ös pick.
Washington Wizards: a tavalyi agyatlan játékosok után tiszta felüdülés most a Wizards roster-ére ránézni. Van 5-6 elég korrekt játékosuk, de ez még kevés lesz a PO-hoz. Bradley Beal-re kíváncsi leszek.
Atlanta Hawks: nekem ugyanolyan színtelen-szagtalan csapat, mint az utóbbi években. SG - SF poszt elég lyukas, szerintem kaparniuk kell majd a PO helyért.
Miami Heat: mély keret, rengeteg tripladobóval, de normális C nélkül, Bosh lehet a kezdő C, LBJ meg a PF, ezzel a felállással meg rengeteg csapatnak rémálom matchup. Vajon James tud-e még fejlődni? Viszont egy elit Wade-re nagy szüksége van a csapatnak. Keleti döntő a minimum.
Detroit Pistons: sokat nem tudnék elmondani róluk, a Knight, Monroe, Drummond hármas ígéretes, utóbbi kettő együtt néhány év múlva monster lesz. Pár kirakós darab még hiányzik, majd jövőre. Vagy utána.
Cleveland Cavaliers: Irving-et sajnálom, hogy (egyelőre) egy ilyen gyenge csapatban kell játszania, a kezdő sem túl acélos, de a cserepad gyakorlatilag Paks szintű. Waiters draftolását meg nem igazán értettem.
Milwaukee Bucks: velük mindig bajban vagyok, mert hiába nem illenek össze, ez a Jennings - Ellis kettős annyira nem rossz, a többi csapatrész viszont erős jóindulattal is csak közepes. De a PO-ért szerintem versenyben lehetnek, ha valahogy sikerül összeállniuk.
Indiana Pacers: tavaly nem tudtam eldönteni, hogy miért voltak jók, idén sem tudnék arra válaszolni, hogy miért lesznek Keleten a legjobbak között. Nálam eléggé sötét lovak. Paul George-tól egy elég korrekt szezont várok.
Chicago Bulls: Rose valamikor március környékén térhet vissza, addig nem tudom, hogy mire lesznek képesek, de tavaly is elég sokat gyakorolhatták a játékot Rose nélkül. Többet nem is tudnék róluk írni, kérem kapcsolja ki.
Boston Celtics: megint egy komoly kis csapat alakult itt ki. Az offseason-ben ők erősítettek a legjobban, a cserepadjuk a legjobbak között van. Komoly gondot okozhatnak a Heat-nek, ha Rondo tudna dobni, akkor még azt is mondanám, hogy ők az esélyesebbek. Keleti döntő a minimum.
Brooklyn Nets: hirtelen csapat lett a Nets-nél. Howard-ról lemaradtak, de legalább D-Will maradt és jött JJ. Jó kis csapat ez, de 1 kategóriával azért még lejjebb vannak, mint a Heat és a C's. És a jövőben nagy mozgásterük nem igazán lesz.
New York Knicks: kicsit csodálkoztam, hogy Lin-t elengedték. Jött Felton, aki 1x már bizonyított NY-ban, de most teljesen más a helyzet ill. a nyugdíjas otthonból kiszabadítottak pár embert. Amare és Melo végre tudnak-e majd együtt játszani? PO az alap, de hogy utána mi lesz, azt még a Budapest TV jósai sem tudják.
Philadelphia 76ers: valamit valamiért, Igoudala ment, Bynum jött. Azért ha van esélyed, hogy megszerezd a liga 2. legjobb centerét, akkor azt meg kell lépned. Csak nem árt imádkozni, hogy egészséges legyen a szezonban. Holiday-től jó kis szezont várok, Turner viszont úgy látszik semmit sem fejlődött, cserepad rendben van. PO-hely pipa.
Toronto Raptors: valamiért úgy érzem, hogy a szezon kellemes meglepetései lehetnek. Ha nem így lesz, akkor 1 hétig Celtics-es avatarom lesz. Mondjuk erre úgysem fog senki sem emlékezni pár hónap múlva.

Dallas Mavericks: előző kommentemben írtam is, hogy ők szerintem alul fognak teljesíteni. Collison egy közepes irányító, Mayo idáig nem bizonyított, Dirk sem lesz fiatalabb, sőt, sérült is. De azért a 8. hely összejöhet nekik.
Memphis Grizzlies: hasonló forgatókönyvet várok tőlük, mint tavaly. Jó játék, PO, de 1. körös kiesés. Gay mezt pedig továbbra sem vennék.
New Orleans Hornets: Davis - Rivers pickek jól hangzanak, R. Anderson is teljesen okés és megtartották Gordon-t is, kérdés, hogy tud-e 30 meccsnél többet játszani. Sok esélyük nincs a PO-ra, de ha az újoncok megfelelően fejlődnek + a következő drafton megint jól húznak, akkor jövőre már ott lehetnek.
Houston Rockets: hát, ez nem túl acélos, szegények minden évben egy FP-ről álmodoznak, de sosem jön össze. De a fiatalok fejlődhetnek, nagy teher nincsen rajtuk.
San Antonio Spurs: minden évben leírom őket, de mindig ott vannak. Sőt, tavaly a legszebb kosárlabdát játszották. 1 körre mindenféleképpen jók a PO-ban.
Los Angeles Lakers: a legerősebb kezdő egy gyenge cserepaddal. Vajon Kobe agyáig eljut az, hogy kicsit vegyen vissza és érdemesebb a társakat előtérbe helyezni? Ha igen, akkor meglehet neki a 6. gyűrű.
Los Angeles Clippers: jól erősítettek, hasonlóan erős a padjuk, mint a Boston-nak, remélem Odom magára talál majd. A "nagy 4-es" utáni mezőny egyik legerősebbje. És ha Griffin megtanulna dobni...
Phoenix Suns: elment Nash, megkezdődött az újjáépülés. Talán csak én vagyok az egyetlen, aki ezen a fórumon hisz Beasley-ben, én egy jó szezont simán kinézek belőle, de még ez is kevés lesz a PO-hoz.
Sacramento Kings: továbbra is teljes káosz. Pedig egyenként nem lennének rossz játékosok, de együtt valahogy nem tudnak játszani. Mondjuk megértem, Cousins a vezér.
Golden State Warriors: egész jó kezdő, a padon 3-4 használható játékossal. És a drafton sem lőttek mellé, Barnes jó pick-nek néz ki. Ja, új hír (mondjuk ezen nem lepődik már meg senki), hogy Curry bokája ismét megsérült, rajta és Bogut egészségén múlhat a GSW jó vagy rossz szezonja.
Portland TrailBlazers: Aldridge és a többiek, valahogy így lehet jellemezni őket. A legnagyobb kérdés náluk, hogy Aldridge mikor fog összeszedni egy min. fél éves sérülést, ez tökéletesen beleillene az elmúlt évek eseményeibe. Viszont Lillard top3-as újonc lesz.
Oklahoma City Thunder: a keretük nem sokat változott (bár PJIII nagy fogás lehet), de abban simán bízhatnak, hogy KD, Westy, Harden és Ibaka tovább fejlődött. És asszem náluk van a legtöbb top5-ben draftolt játékos. Szerintem ők vagy a LAL lesz ott Nyugatról a döntőben.
Minnesota Timberwolves: sajnálom, hogy Rubio és Love nem tudott közösen letolni egy edzőtábort, akkor azt mondanám, hogy ez sima PO. Viszont így, hogy mindketten valamikor novemberben térhetnek vissza, már másabb a helyzet. Roy térdeinek meg sok szerencsét!
Utah Jazz: PF - C poszton 4 jó játékossal rendelkeznek, viszont Mo Williams és M. Williams is a kezdőben van, az úgy nem a legjobb hír. Sok érzelmet nem váltanak ki belőlem, szóval róluk csak ennyit.
Denver Nuggets: Igoudala-val sikerült is fejlődniük, remek/kiegyensúlyozott keret, ha McGee-nek az IQ-ját sikerült 70 fölé vinni, akkor kellemes meglepetések lehetnek, akiknek élvezet lesz nézni a játékát.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2012.10.21. 08:55:08

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.10.20. 18:45:47

[quote="Game90"][/quote]

1. Vagy Thunder-Miami, vagy Lakers-Boston, más párosítást meg sem nézek :D
2. Passz, utóbbi 4-ből valamelyik.
3. Knicks talán.
4. Nets
5. Legyen a mi Sullingerünk és PJ3

Én meg azt kérdezem, hogy szerintetek mely csaptok nem lesznek ott a playoffban az előzőhöz képest, és helyettük kik lesznek?
Orlandot felesleges írni, ez olyan egyértelmű mint hogy a Miami benn lesz...
daffy
Madridista

2012.10.20. 18:42:58

1. Döntő: Miami - OKC
2. Bajnok: Heat
3. Meglepetéscsapat: Denver,Philadelphia
4. Alulteljesítő: Dallas
5. Meglepetésjátékos: Anthony Davis,Kyrie Irving
6. Alulteljesítő: Wade
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.20. 18:37:29

Game90 írta: Kicsit furcsa, hogy a saját kérdéseimre válaszolgatok ( :D ), de hátha kedvet kaptok hozzá ti is.
Én terveztem, hogy írok egy elég hosszú szezon előtti beharangozót. Most gépproblémák miatt kicsit kérdésessé vált, de még mindig tervben van. Úgy gondoltam, hogy megtippelek egy végső alapszakasz sorrendet és minden csapathoz írok 1-2 mondatot, hogy miért oda raktam őket. A PO-s helyeket szerintem tuti megcsinálom, de igyekszem a többit is. Viszont PO-nál tovább egyelőre nem akarok tippelni, mert addig nagyon sok minden változik majd, azt majd akkor.:D

Egyébként akinek van kedve írhatna ilyesmi beharangozót, én tök szívesen olvasgattam tőletek tavaly is az ilyen hosszabb elemzéseket.
PCsabi
aka Game90

2012.10.20. 18:20:46

Szaniszló Csaba ‏@szcsaba
Megérkezett az NBA-program, kezdésnek BOS@MIA. 14 OKC-meccs gombócból is sok. Karácsonykor OKC@MIA, ez speciel marad.

Szaniszló Csaba ‏@szcsaba
Akkor mindenkinek, de emlékezetből: OKC 14, MIA 8, LAL 8, BOS 6, LAC 5, CHI 3.

Október 31. 16:45, szezonbeharangozó műsor.
Eazzy írta: De ha összeszoknak Holiday-el, akkor azért fognak komoly gondot okozni.
Jrue-ról mit gondolsz? Én elég komoly szezont várok tőle.
Game90 írta: Ja, lassan mi is elkezdhetünk csinálni egy Kik lesznek a döntőben? Ki lesz a bajnok? Meglepetéscsapat/játékos? Alulteljesítő csapat/játékos? stb. cuccost.
Kicsit furcsa, hogy a saját kérdéseimre válaszolgatok ( :D ), de hátha kedvet kaptok hozzá ti is.

1. Döntő: osztottam-szoroztam, de szerintem megint Heat - Thunder. Egyébként arra nagyobb esélyt látok, hogy a Celtics döntőben lesz, mint a Lakers. Á, de annyira egy szint ez a 4 csapat, hogy holnap már lehet, hogy Celtics - Lakers döntőt tippelnék :D
2. Bajnok: Heat.
3. Meglepetéscsapat: Nuggets, Raptors, Warriors, Wolves-t is írnám, ha nem lenne sérült Love és Rubio.
4. Alulteljesítő: Mavs.
5. Meglepetésjátékos: Holiday, George, McGee.
6. Alulteljesítő: -
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.20. 11:22:45

neobarca írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... et-2183913

Mi lesz így a Dallassal az elején? Már tavaly sem muzsikáltak valami fényesen és így, hogy elveszítették legjobb emberüket...
Nem kell őket félteni. Tavalyhoz képest alapvetően erősödtek egy kicsit, ráadásul a közvetlen riválisai jó részénél legalább ennyi probléma van a sérültekkel, ha nem több. Ráadásul ez szvsz egy jó teszt lesz nekik, hogy megtudják, hogy mit is tud ez a csapat Nowo nélkül.
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.20. 11:05:54

http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... et-2183913

Mi lesz így a Dallassal az elején? Már tavaly sem muzsikáltak valami fényesen és így, hogy elveszítették legjobb emberüket...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.19. 12:33:22

Na akkor jól van ha működik, én is átkapcsoltam, rögtön a Frisco eladta a labdát Confused Nem egy pont gazdag meccs, pedig fantasy szempontból jó lenne ha a Seahawks kicsit összeszedné magát támadásban Razz De azért csak annyira hogy nyerjen a 49ers.
Végén nyert is a Frisco

http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/10/19 ... oop-ujra_9
Lehet agyalni a kérdéseken, amiket Game írt tuti lesznek, meglepetés csapatok, játékosok, alulteljesítők stb.

Lassan itt a Halloween Butler, Thompkins, Hollins már készül egy kis szellemkastély túrán voltak:
http://www.youtube.com/watch?v=8CDgA3pe ... =g-all-lik
0:41től Butler arca :mrgreen:

Valencsiúnász:
http://www.youtube.com/watch?v=oy7Ex3bi ... re=g-all-u

És a tegnapi Rondo zsák:
http://www.youtube.com/watch?v=lzSEEoUS ... re=g-all-u
kutatva az emlékeimben tavaly nem emlékszem hogy zsákolt volna, meg úgy en bloc a Miami elleni zsákja jut eszembe a közelmúltból, ami mondjuk elég kemény volt (karrier dunk gyanús):
http://www.youtube.com/watch?v=oyqwAt-uqu4&hd=1

Lee show:
http://www.youtube.com/watch?v=AfvuGSboItI
Eddig is szerettem, de hogy nálunk van, gyanúsan nagy kedvenc lesz :D

[John] Wall was asked about Bon Jovi and he replied, “Who’s that?”
Jan Vesely, the Czech forward getting dressed nearby, was stunned as he looked at Wall.
“No. You don’t know him?” Vesely said.
Emeka Okafor, seated in an adjacent locker room stall, shook his head and laughed.
Wall smiled and said, “I’m a 90s baby. I never heard of him.”

Mondjuk a Celticses túrán is a srácok Olaszországból annyit tudtak, hogy Gucci meg divatboltok :D De ez azért cikibb, mégis csak Bon Jovi amerikai :D

Turiaf meg duplán kapta az ívet:
http://www.youtube.com/watch?v=M_CVAJBI ... r_embedded

Carmelo Anthony reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=QjwdUCF_ ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.19. 04:32:49

Bob_Marley írta:http://www.thefirstrow.eu/watch/147263/ ... ltics.html
3 perc van hátra, s "nonamek" fent, én is gyorsan megvárom a végét, aztán kapcsolok NFL-re hogy elaludjak rajta :D
Nekem megy a firstrow, de próbáld meg ezt:
http://www.tugalive.eu/p/stream-1.html
Köszi, közben már rájöttem, hogy idióta vagyok, más gépen vagyok mint szoktam és fejből írtam be a szöveget. A 'the" kimaradt és full más oldalt néztem.:D:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.19. 04:29:16

http://www.thefirstrow.eu/watch/147263/ ... ltics.html
3 perc van hátra, s "nonamek" fent, én is gyorsan megvárom a végét, aztán kapcsolok NFL-re hogy elaludjak rajta :D
Nekem megy a firstrow, de próbáld meg ezt:
http://www.tugalive.eu/p/stream-1.html
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... anal-1.php
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.19. 04:21:42

Bob_Marley írta:Na felkeltem, ha ide írok szerencsét hoz. :D

Ez a Brooklyn aréna valami félelmetes :shock: Kívülről, belülről nagyon durván néz ki, tiszta fekete lyuk :D
1.negyed
Kezdő:
Rondo-Lee-PP-Sullinger-KG túloldalt a szokásos Deron-Johnson-Wallace-Hump-Lopez
Thats what i'm talking about 8) 4 támadása volt a Netsnek 3 labdaszerzésünk volt belőle, egy meg duplázás után dobták rá, 9-0 és 1,5 perc után Avery Johnsonnak időt kellett kérni.Iszonyat agresszív védekezésünk van, Rondoék meg a passzsávokban ügyeskednek.PP zsákolt is (emberrel együtt), nem mintha számítana egy edzőmeccsen, de legalább jelzi, hogy a térdei jól kezdenek lenni (múltkori 6/8 is jó jel)

Doc beszélt arról, hogy 3 különböző kezdő is van a fejében akit játszatni fog a szezonban ellenféltől függően, ezért is jó hogy ennyi emberünk van :D
2/12 és 6 TO-ja van a Netsnek 8 perc után, kicsit erős a védekezésünk, végre a sima egyszerű elzárás-leválás dolgot is orvosoljuk, s nem lehet elpasszolni a labdákat, Kerr is arról beszélt, hogy ez a Celtics nagyon veszélyes a jó külső védők miatt, s gyors emberek miatt, eddig ma is legalább 10 pontot leindításból szereztünk.Mondjuk Rondo meg ezen kívül elhajított vagy 3at teljesen feleslegesen leindításnál. :?
Helyén kell kezelni, meg edzőmeccs, de láthatóan szépen fejlődünk.S ez számít igazán, hogy amit Doc eltervezett azok mennek, védekezésben és támadásban is összeszedett a csapat.
27-15 a negyed vége, jó volt ezt nézni :D

2;negyed
Ilyen sincs sűrűn, Rondo zsákolt egyet :D Bepassz KG-nek és lekészítés után.
46-30, mi sem bizonyítja jobban, hogy már a labdát felhozni is nehéz, hogy DERON Williams felhozza félpályát épphogy átlépi, jön a kettőzés, kénytelen megfogni és nem tudja továbbpasszolni, s zavarában leüti még egyszer, kétszer indulás a labda a miénk 8)
PP-nek kicsit kifordult a bokája bevitték az öltözőbe, de már vissza is tért szerencsére.
59-44 a félidő, Lee remek volt 9 pont 3 labdaszerzés, s villámgyorsan felért sima ziccerezésre.
Doc behozta már az első negyedben is Collinst, kicsit gyakorolni Lopezen.Jól is szorította kifelé, meg duplázni is könnyebb volt Lopezt, itt a második negyedben többet játszott,, nem lógott ki most örülök neki.
Ahogy mint írtam a múltkori -32nek a Philly ellen sem volt nagy jelentősége, úgy most ennek sincs, de azért na :D Nagyon harapunk, s rohadt jó a védekezésünk ma. :D

Miami is vezet a Pistons ellen 86-58ra a 3ik negyedben, Wade remekel.

3;negyed
PP játszik, s megint lazán dobálgat, s megy neki.Jó ezt látni, hogy jó erőben van.Nets kicsit keményebbre váltott, de továbbra is nagyon dadog a labda náluk támadásban, s folyamat labdákat szerzünk a jó kettőzésekből, meg zavarásokból.Sullingerre viszont fújják a faultokat rendesen, nagyon sokat gyűjtött az eddigi meccseken is meg ki is pontozódott ma is 5 nél jár már. :?
73-51 ide.Bassnek fáj a térde, óvatosságból bevitték az öltözőbe és ő már nem is tér vissza, tavaly is a térdével voltak gondok pár meccs erejéig, úgyhogy jobb is hogy inkább pihentetik.
Egy 10:0 futás a Netstől, Rondo eladta 2szer, meg ráhajított egy középtávolit, majd az idióta azonos oldali ziccerét blokkolta Wallace :? Ilyenkor azért fejbe tudnám lőni :D főleg a ziccer miatt.
84-70 a negyed vége támadó pattanókat azért szedeget a Nets, s nem annyira jó.Kontrolláljuk a meccset, remélem miután bejön a "hátsó sor" azért nyerünk :D

Hihetetlen, hogy ennyi év után is nevetni tudok Avery Johnsonon :D Vallatni lehetne ezzel a sipákoló hanggal :mrgreen:

4;
Lee és Terry is jelezte 1-1 triplával, hogy kívülről Allen elvesztése után sincsen gond. 8/13 a triplamutatónk.Green az aki ma csendesebb.Visszakúszott az előny 20ra.
A firstrow-on nézed? Felkeltem megnézni ennek a meccsnek, meg az NFL meccsnek a végét, erre nekem nem akar működni a firstrow normálisan... Tudsz dobni 1 streamet?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.19. 02:12:36

Na felkeltem, ha ide írok szerencsét hoz. :D

Ez a Brooklyn aréna valami félelmetes :shock: Kívülről, belülről nagyon durván néz ki, tiszta fekete lyuk :D
1.negyed
Kezdő:
Rondo-Lee-PP-Sullinger-KG túloldalt a szokásos Deron-Johnson-Wallace-Hump-Lopez
Thats what i'm talking about 8) 4 támadása volt a Netsnek 3 labdaszerzésünk volt belőle, egy meg duplázás után dobták rá, 9-0 és 1,5 perc után Avery Johnsonnak időt kellett kérni.Iszonyat agresszív védekezésünk van, Rondoék meg a passzsávokban ügyeskednek.PP zsákolt is (emberrel együtt), nem mintha számítana egy edzőmeccsen, de legalább jelzi, hogy a térdei jól kezdenek lenni (múltkori 6/8 is jó jel)

Doc beszélt arról, hogy 3 különböző kezdő is van a fejében akit játszatni fog a szezonban ellenféltől függően, ezért is jó hogy ennyi emberünk van :D
2/12 és 6 TO-ja van a Netsnek 8 perc után, kicsit erős a védekezésünk, végre a sima egyszerű elzárás-leválás dolgot is orvosoljuk, s nem lehet elpasszolni a labdákat, Kerr is arról beszélt, hogy ez a Celtics nagyon veszélyes a jó külső védők miatt, s gyors emberek miatt, eddig ma is legalább 10 pontot leindításból szereztünk.Mondjuk Rondo meg ezen kívül elhajított vagy 3at teljesen feleslegesen leindításnál. :?
Helyén kell kezelni, meg edzőmeccs, de láthatóan szépen fejlődünk.S ez számít igazán, hogy amit Doc eltervezett azok mennek, védekezésben és támadásban is összeszedett a csapat.
27-15 a negyed vége, jó volt ezt nézni :D

2;negyed
Ilyen sincs sűrűn, Rondo zsákolt egyet :D Bepassz KG-nek és lekészítés után.
46-30, mi sem bizonyítja jobban, hogy már a labdát felhozni is nehéz, hogy DERON Williams felhozza félpályát épphogy átlépi, jön a kettőzés, kénytelen megfogni és nem tudja továbbpasszolni, s zavarában leüti még egyszer, kétszer indulás a labda a miénk 8)
PP-nek kicsit kifordult a bokája bevitték az öltözőbe, de már vissza is tért szerencsére.
59-44 a félidő, Lee remek volt 9 pont 3 labdaszerzés, s villámgyorsan felért sima ziccerezésre.
Doc behozta már az első negyedben is Collinst, kicsit gyakorolni Lopezen.Jól is szorította kifelé, meg duplázni is könnyebb volt Lopezt, itt a második negyedben többet játszott,, nem lógott ki most örülök neki.
Ahogy mint írtam a múltkori -32nek a Philly ellen sem volt nagy jelentősége, úgy most ennek sincs, de azért na :D Nagyon harapunk, s rohadt jó a védekezésünk ma. :D

Miami is vezet a Pistons ellen 86-58ra a 3ik negyedben, Wade remekel.

3;negyed
PP játszik, s megint lazán dobálgat, s megy neki.Jó ezt látni, hogy jó erőben van.Nets kicsit keményebbre váltott, de továbbra is nagyon dadog a labda náluk támadásban, s folyamat labdákat szerzünk a jó kettőzésekből, meg zavarásokból.Sullingerre viszont fújják a faultokat rendesen, nagyon sokat gyűjtött az eddigi meccseken is meg ki is pontozódott ma is 5 nél jár már. :?
73-51 ide.Bassnek fáj a térde, óvatosságból bevitték az öltözőbe és ő már nem is tér vissza, tavaly is a térdével voltak gondok pár meccs erejéig, úgyhogy jobb is hogy inkább pihentetik.
Egy 10:0 futás a Netstől, Rondo eladta 2szer, meg ráhajított egy középtávolit, majd az idióta azonos oldali ziccerét blokkolta Wallace :? Ilyenkor azért fejbe tudnám lőni :D főleg a ziccer miatt.
84-70 a negyed vége támadó pattanókat azért szedeget a Nets, s nem annyira jó.Kontrolláljuk a meccset, remélem miután bejön a "hátsó sor" azért nyerünk :D

Hihetetlen, hogy ennyi év után is nevetni tudok Avery Johnsonon :D Vallatni lehetne ezzel a sipákoló hanggal :mrgreen:

4;
Lee és Terry is jelezte 1-1 triplával, hogy kívülről Allen elvesztése után sincsen gond. 8/13 a triplamutatónk.Green az aki ma csendesebb.Visszakúszott az előny 20ra.
99-78 és 6 perc hátra, eddig nem nagyon cserélt Doc, Kurzék nem jöttek, de most már várható.Netsnél már a 3ik utolsó perceitől a Taylor-Brooks-Shengelia-Teletovic-Blatche van fent.Terry 5/5 a tripláról jön a cserecsapat, Terry megy lefelé a pályáról s mutogatja KG-nek akezével hogy 5, Garnett meg röhög és megbúbolja, nagy spanok lesznek ez már eddigi meccseken, edzéseken is látszódott :D
Joseph 11et vágott itt a 4ik negyedben, Garbage timeban jólehet dobálásra.
115-85 a vége, ezért megérte felkelni :D JET is arról beszél, hogy a védekezés a kulcsa mindennek, s olyan irányítóval mint Rondo gyorsindításnál "csak be kell állni a sarokba".S akkor JET is ready to fly :D
7 ember 10 pont felett, az azért nem rossz, nálam Lee a meccs embere, meg PP, előbbi 4 labdaszerzés, remek védekezés s villámléptékkel fel, utóbbi meg a szokásos rutindobások :D
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.19. 04:41:16-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.10.18. 16:55:39

Pontosan! Ahogy megláttam Barbosa nevét úgy leesett az állam mint egy leprásnak! :lol:
Aztamocskos betyármindenit! Nem pont erre számítottam, hogy miután kiraktuk Smith és Christmas komát a Brazil fog érkezni.
Bob mindent elmondott, 1-2-es poszton nagyon erősek vagyunk, még úgy is hogy nincs kimondottan csereirányítónk.
Persze sérülések mindig vannak, főleg nálunk, de letojom, van egy halom emberünk :D
Az egyébként full igaz, hogy KG jelenti a különbséget általában, de az alapszakaszban nekünk az a cél, hogy úgy jussunk el a PO-ig hogy legyen szinte mindenki egészséges, és ne egy Miamit kapjunk első körben, többi le van tojva :D
PP és KG tehermentesítése egyébként bőven meglesz sérülések ellenére is, ebben biztos vagyok, és ahogy Bob is mondta, periméteren nagyon jól védekezünk, festékben meg KG-vel sem voltunk a legjobbak.

Már van ilyen szerkesztett kép is :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.18. 16:27:20

Tocy írta:Az új Sixersre kíváncsi leszek nagyon, illetve nagy a csend a Thunder körül, semmi komolyabb új arc, semmi változás, szerintem idén ők érhetnek oda Nyugaton megint, Durant-Westbrookot nincs ember, aki megfogja.

Na de kezdődjön már a szezon, baromira várom :D
Az új Sixers az elején biztosan hulladék lesz, mivel Bynum egyetlen lényeges előszezon teendőt sem végzett el.

De ha összeszoknak Holiday-el, akkor azért fognak komoly gondot okozni.

Az előszezonban eddig a két komolyabb probléma volt, az egyik, hogy Turner kuka, mint FP. Annyira inkonzisztens a srác, hogy lehetetlen tőle bármi pozitívat is várni, ráadásul fizikálisan is nagyon alja. Pedig én bírom a rajzfilmfigura fejét meg hangját.

Akire majd figyeljetek, az Maliik Waynes. Nagyon ügyes srác.

Triplákkal nem lesz gond végre, korábban ez nagy hiányosság volt.

A perimeter D az ami sajnos Iggy nélkül sokat gyengül, de cserébe majd a palánk alatt Bynum javít.

Azért jó kis pad van: Waynes - Nick Young - Dorrel Wright - Thad Young - Hawes.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.18. 16:19:32

Game90 írta:.
Bob_Marley írta:Doc múltkor is mondta, hogy konkrét csereirányítóban nem gondolkozik, mert úgy szeretné hogy Rondo még jobban érezze a bizalmat
Gondolom, ha hoztak volna egy Top5-ös PG mögé egy 10 perces csereirányítót, akkor Rondo már rögtön nem érezte volna a bizalmat :)
Most röhögsz, de Rondonak tényleg ápolgatni kell a kicsi lelkét :D S Doc arra játszik, hogy Rondo érezze ez a csapat az övé, s "nem kell" mögé csereirányító, teljes bizalmat kap.

Én úgy gondolom hogy a percelosztással azért nem lesz baj, mert 5 meccs után mindenki sérült lesz :lol: Viccet félre téve, azért is jó ez, mert mint mondtam abszolút matchup függően tudunk kavargatni a kártyák között, s Barbosanak pl fekszik is ez a megszerzett labdából induló "repülő" gyors leindítás, abszolút megfigyelhető hogy ez új elem a játékunkban, s Lee-Green-Terry is rögtön felér, Rondo meg sebességből rávezetve a védőre életveszély, s adogatja ki openre a zsugákat, ebbe a rendszerbe Barbosa nagyon illik, ahogy anno a Sunsban is ez volt az egyik védjegye.
PP mentesítésére ott van Green mellett Lee is, illetve nagyon nem szabad megfeledkezni KG mentesítése kapcsán Milicicről, akiről a kinti sajtó is "áradozik".A csávó remekül segít be, suta az tény támadásban :D de védekezésben jól olvassa a játékot, jó ütemérzéke van, jól blokkol.Sullingerre meg ráfeküdtek KG-ék mert azon kívül hogy ő meg jól zár ki pattanónál, védekezésben mást "nem tud" s ebben fejleszteni kell, de ki lenne erre jobban képes mint Garnett? :D
Védekezésünket azért nem tartom szétesősnek, mert idén más rendszerben nyomjuk, s a sok külső remek védő miatt, a belső védekezésre kevesebb teher hárul, miután nem jut oda a labda :D
S Milicic amit kell azt úgy látom megtudja oldani, persze majd kiderül, meg mint írtam sérülés, de amit eddig láttam a meccseinken, nagyon harapós, nagyon agresszív a védekezésünk, s 10-15 mpt már elcsalunk az órából azzal, hogy a labdás a 3pontosg nem tudja elhozni a labdát, ráadásul edzésen keményen gyakoroltuk a zóna védekezést is, amit edzőmeccsen eddig keveset vettünk elő, gondolom még a fiúk nem csiszolódtak össze annyira hogy ez működőképes legyen, de ez a hosszú pad ezért jó, mert rengeteg a variációs lehetőség, s a repertoár, ami a PO-ban sokat ér.S a zónával ha gyors játékosaid vannak, jó felépítésük jó védők, akkor nagyon meglehet keseríteni az ellenfél dolgát.
Kis túlzással a Rondo-Bradley páros a legjobb védőpáros a ligában (annyira nem kis túlzás, de nyilván kicsit elfogult vagyok :D ) ehhez hozzájön Lee meg Green, nem lesz egyszerű az 1-1zés ellenük.És akkor Barbosa aki meg rohadt gyors s megszerzett labdából hamar felér.
Én nem azt mondom óriási "megváltás", de hogy erősítés nekünk, s még több opciónk van az 1000%.

Plusz adalalék, hogy Barbosa mehetett volna a Miamiba vagy a Lakersbe, de hozzánk jött, ergo nem a riválisokat erősíti :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.18. 15:47:57

Szép és jó, de nem hiszem, hogy tényleges erősítés lenne...oké, alapszakaszban eljátszogat, de 1-2-ben Rondo alap, akármilyen meccsen, nálam Lee is az lenne, oké Terry már nem fiatal, de szerintem 25 percekre bőven jó még ő is, meg majd visszatér Bradley. Ezen a poszton még csak azt sem lehet mondani, hogy pihentetés/rotálás miatt kell, mert itt nyugodtan játszhat mindenki. PP-t és KG-t kell tehermentesíteni, de mindkettejük helyett igazán csak Green van, oké 4est játszik majd Wilcox, Sullinger, Bass ( megjegyzem, Garnett valószínűleg C-t fog játszani legtöbbször... ), de az öreg nélkül a védekezés máris szétesős, márpedig akkor tök felesleges csereirányítót szerezni, amikor alsó posztokon pont tökéletes a csapat.

Nálunk ki lett jelentve, hogy minden garantált szerződésű játékosunkat megtartjuk, tehát Pittman sem lesz kidobva. Két hely marad, ide valószínűleg a preseason meccseken eddig nagyszerűen játszó Carney, és a kipróbáltak közül egyetlen érdemes magasnak tűnő Harrellson kerül be ( akivel nem biztos, hogy rosszabbul jártunk, mintha Milicic került volna ide ). Wade gyógyulgat, igaz eddig 10 perceket játszott csak, de bírta az ugrálást, zsákolást, mindent a térde, fokozatosan vissza lehet építeni.

Az új Sixersre kíváncsi leszek nagyon, illetve nagy a csend a Thunder körül, semmi komolyabb új arc, semmi változás, szerintem idén ők érhetnek oda Nyugaton megint, Durant-Westbrookot nincs ember, aki megfogja.

Na de kezdődjön már a szezon, baromira várom :D
PCsabi
aka Game90

2012.10.18. 15:26:50

Bob_Marley írta: Ezért:
Rondo, Bradley, Lee, Terry, Barbosa :D
Ezektől a nevektől szerintem neked és MessiFan-nak is orgazmusa van/lesz.
:twisted: :mrgreen:

Tényleg szép és jó ez az ötös, de ha mindenki egészséges (igazából talán csak Barbosa sérülékeny, de 50+ meccs benne is van, Bradley-ről még nem nyilatkoznék), akkor hogy fognak eloszlani a játékpercek? PG - SG poszton van 48-48 perc, Rondo-nak alapból jár 36, többi négynek meg marad 60, Bradley felépülése után kellemes (?) gondjai lehetnek Doc-nak.
Bob_Marley írta:Doc múltkor is mondta, hogy konkrét csereirányítóban nem gondolkozik, mert úgy szeretné hogy Rondo még jobban érezze a bizalmat
Gondolom, ha hoztak volna egy Top5-ös PG mögé egy 10 perces csereirányítót, akkor Rondo már rögtön nem érezte volna a bizalmat :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.17. 23:14:35

Game90 írta:Megújult az nba.com.

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Minnesota Timberwolves star Kevin Love has suffered a broken right hand and will be out 4-to-6 weeks, league sources tell Y! Sports.

Nagy fogás, de minek?

Free agent guard Leandro Barbosa has reached agreement on a one-year deal with the Boston Celtics, league sources tell Yahoo! Sports.

Ja, lassan mi is elkezdhetünk csinálni egy Kik lesznek a döntőben? Ki lesz a bajnok? Meglepetéscsapat/játékos? Alulteljesítő csapat/játékos? stb. cuccost.
Ezért:
Rondo, Bradley, Lee, Terry, Barbosa :D
Én nagyon örülök neki, hogy hozzánk került, így tényleg elmondható hogy remekül "igazoltunk". s kellett valaki aki irányítóban is elkaristol Terry mellett, hogy Rondonak is legyen alternatívája, de pl Doc múltkor is mondta, hogy konkrét csereirányítóban nem gondolkozik, mert úgy szeretné hogy Rondo még jobban érezze a bizalmat, s még több kijöjjön belőle, s klasszikus csereirányító nem kell, viszont így Barbosa remek mert 1-2t tud játszani.

nba.comon hirtelen nehéz volt eligazodni :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.10.17. 22:49:29

Megújult az nba.com.

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Minnesota Timberwolves star Kevin Love has suffered a broken right hand and will be out 4-to-6 weeks, league sources tell Y! Sports.

Nagy fogás, de minek?

Free agent guard Leandro Barbosa has reached agreement on a one-year deal with the Boston Celtics, league sources tell Yahoo! Sports.
Egyértelműen a 'Body-seeking missile' és az 'And-one!' a kedvencem... :D

Tényleg kezdődhetne már a szezon, ezek a pre-season meccsek hidegen hagynak, mindig is utáltam őket, nem érdekel, hogy a sztárok többsége lötyög 20-25 percet és 3-4 D-Ligás játékos verseng az utolsó kiadó helyért a roster-ben. Tegnap is inkább megnéztem a Heat - Thunder Final 5. meccsét.

Már alig várom, hogy kezdődjön a szezon, 4 igazán bajnokesélyes csapat, 3 fekete ló, megint zsír idény lesz 8)

Bazskáék remélem csinálnak egy min. 1 órás podcast-et.

Ja, lassan mi is elkezdhetünk csinálni egy Kik lesznek a döntőben? Ki lesz a bajnok? Meglepetéscsapat/játékos? Alulteljesítő csapat/játékos? stb. cuccost.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.17. 16:12:19

Tocy írta: Előtte meg a Nets vezetett, a kezdő ötöse nélkül :D De tényleg mindegy, azért az 1 győzelem nem túl rózsás, de kis szerencsével fordítva is lehetne, semmi jelentősége.

De mondjuk azért a Lakers folyamatos blowoutja nagy öröm :D A cseréiken látszik, hogy duplanullák...
Na ez is igaz, hogy vezetett a Nets is.

Én kantyval ellentétben nagyon szeretem a preseason meccseket meg előtte a Summer League meccseket, olyn játékosok vannak képernyőn, akiket egész évben nem lehet látni, s azért vannak ügyes emberek.Meg nincs az a rohanás mint a rendes meccseken, próbálnak több figurát játszani a csapatok, gyakorolni.
Az eredmény az utolsó szempont az igaz nem nagyon nyerünk mi pl :D viszont nézve a meccseket a csapat nagyon jól kezd összeérni s ez meg nagyon jó.Támadásban szépen járkálnak a labdák, gyorsabbak vagyunk, védekezésben meg jók a cserélések, meg a külső besegítések, viszont pl a pick&roll védekezés eddig nem nagyon megy, kívül jól védekezünk de bent nem.S erre is jók a preseason meccsek, hogy minél jobban megismerjék egymást a srácok, s gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.

Terry meg blogot ír, s nagyon sok mindenről beszél, a családjáról hogy 10en voltak gyerekek, s az anyja nevelte őket s egész életében küzdenie kellett mindenért, s áldozatokat hozni, Dallasról és a bajnokcsapatról, Miamiról és hogy mennyire ez van edzésen, meg hogy mennyire utálja a Lakerst :D az olasz túráról, szóval érdemes beleolvasni:
http://espn.go.com/blog/boston/celtics/ ... -in-boston
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.17. 12:50:48

Tocy írta: De mondjuk azért a Lakers folyamatos blowoutja nagy öröm :D A cseréiken látszik, hogy duplanullák...
Örülj csak, a szezonban sok okod nem lesz, mármint Lakers szempontból. :mrgreen:

Igazából engem ezek az előszezon meccsek hidegen hagynak. Megnéztem vagy kettőt, azt is, azért, hogy Nash-et szokjam arany szerelésben, hát mit mondjak nem egyszerű megbarátkozni vele. :lol: A másik ok pedig Somogyi volt. Bár róla úgy pár perc után lejött, hogy jelenleg még nagyon kevés az NBA-hez. Nem is nagyon erőltetik, most is hiányzott három magasunk, de egy percet sem játszott.
Cseresorunk nem világverő, de tavalyhoz képest javultunk. Mondjuk egy jó cserehármas még nagyon kellene, ezért is sajnáltam, hogy Barnes végül nem maradt.

Az új brooklyn-i aréna elég pofás lett, s amúgy az egész csapatra nagyon kíváncsi leszek idén.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.17. 12:25:04

Bob_Marley írta:
Tocy írta:
Mondjuk a Nets cseresora ellen kaptatok ki :D Ráadásul Pierce 6/8 tripla :shock:
A végére értettem a D ligás játékot.
Most is vezettünk 10+al a 4ik előtt.
Előtte meg a Nets vezetett, a kezdő ötöse nélkül :D De tényleg mindegy, azért az 1 győzelem nem túl rózsás, de kis szerencsével fordítva is lehetne, semmi jelentősége.

De mondjuk azért a Lakers folyamatos blowoutja nagy öröm :D A cseréiken látszik, hogy duplanullák...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.17. 10:27:14

Tocy írta:
Mondjuk a Nets cseresora ellen kaptatok ki :D Ráadásul Pierce 6/8 tripla :shock:
A végére értettem a D ligás játékot.
Most is vezettünk 10+al a 4ik előtt.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.17. 10:11:00

Bob_Marley írta:
Eazzy írta:Na Bob, egy tartalékos, hibákkal teli Sixers elagyabugyált titeket :D Mi lesz ha jön Bynum is? :D
:D
Sőt még a Nets is :P Bár nem agyabugyáltak el minket (meg a D ligások párharcát vesztettük el), de azért KG hogy játszott a védekezésen is meglátszott (rímelt :D )
Kikaptunk, csúnyán grat nektek, de papi majd gyere akkor is mikor Ludas Matyi visszaadja ezt 3szor tétmeccsen :wink: :mrgreen:

Tegnap Doc félidőben elment a padtól, hogy nézze az USA elnöki vitát, s hogy a segédedzők gyakorolják ha őt kiállítják :lol:
Válasz küldése