2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mivel unatkozok és jobb dolgom nincs, ezért összedobok egyet, de ne számítsatok nagy eresztésre, nem vagyok ESPN-es szakértő meg 2-3 mondatnál többet nem szívesen akartam írni egyik csapatról sem. Aztán ha valamivel nem értetek egyet, lehet jönni kötni...Cumbee írta: Egyébként akinek van kedve írhatna ilyesmi beharangozót, én tök szívesen olvasgattam tőletek tavaly is az ilyen hosszabb elemzéseket.
Én terveztem, hogy írok egy elég hosszú szezon előtti beharangozót. Most gépproblémák miatt kicsit kérdésessé vált, de még mindig tervben van. Úgy gondoltam, hogy megtippelek egy végső alapszakasz sorrendet és minden csapathoz írok 1-2 mondatot, hogy miért oda raktam őket. A PO-s helyeket szerintem tuti megcsinálom, de igyekszem a többit is. Viszont PO-nál tovább egyelőre nem akarok tippelni, mert addig nagyon sok minden változik majd, azt majd akkor.Game90 írta: Kicsit furcsa, hogy a saját kérdéseimre válaszolgatok (), de hátha kedvet kaptok hozzá ti is.
Jrue-ról mit gondolsz? Én elég komoly szezont várok tőle.Eazzy írta: De ha összeszoknak Holiday-el, akkor azért fognak komoly gondot okozni.
Kicsit furcsa, hogy a saját kérdéseimre válaszolgatok (Game90 írta: Ja, lassan mi is elkezdhetünk csinálni egy Kik lesznek a döntőben? Ki lesz a bajnok? Meglepetéscsapat/játékos? Alulteljesítő csapat/játékos? stb. cuccost.
Nem kell őket félteni. Tavalyhoz képest alapvetően erősödtek egy kicsit, ráadásul a közvetlen riválisai jó részénél legalább ennyi probléma van a sérültekkel, ha nem több. Ráadásul ez szvsz egy jó teszt lesz nekik, hogy megtudják, hogy mit is tud ez a csapat Nowo nélkül.neobarca írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... et-2183913
Mi lesz így a Dallassal az elején? Már tavaly sem muzsikáltak valami fényesen és így, hogy elveszítették legjobb emberüket...
Köszi, közben már rájöttem, hogy idióta vagyok, más gépen vagyok mint szoktam és fejből írtam be a szöveget. A 'the" kimaradt és full más oldalt néztem.Bob_Marley írta:http://www.thefirstrow.eu/watch/147263/ ... ltics.html
3 perc van hátra, s "nonamek" fent, én is gyorsan megvárom a végét, aztán kapcsolok NFL-re hogy elaludjak rajta
Nekem megy a firstrow, de próbáld meg ezt:
http://www.tugalive.eu/p/stream-1.html
A firstrow-on nézed? Felkeltem megnézni ennek a meccsnek, meg az NFL meccsnek a végét, erre nekem nem akar működni a firstrow normálisan... Tudsz dobni 1 streamet?Bob_Marley írta:Na felkeltem, ha ide írok szerencsét hoz.
Ez a Brooklyn aréna valami félelmetesKívülről, belülről nagyon durván néz ki, tiszta fekete lyuk
1.negyed
Kezdő:
Rondo-Lee-PP-Sullinger-KG túloldalt a szokásos Deron-Johnson-Wallace-Hump-Lopez
Thats what i'm talking about4 támadása volt a Netsnek 3 labdaszerzésünk volt belőle, egy meg duplázás után dobták rá, 9-0 és 1,5 perc után Avery Johnsonnak időt kellett kérni.Iszonyat agresszív védekezésünk van, Rondoék meg a passzsávokban ügyeskednek.PP zsákolt is (emberrel együtt), nem mintha számítana egy edzőmeccsen, de legalább jelzi, hogy a térdei jól kezdenek lenni (múltkori 6/8 is jó jel)
Doc beszélt arról, hogy 3 különböző kezdő is van a fejében akit játszatni fog a szezonban ellenféltől függően, ezért is jó hogy ennyi emberünk van
2/12 és 6 TO-ja van a Netsnek 8 perc után, kicsit erős a védekezésünk, végre a sima egyszerű elzárás-leválás dolgot is orvosoljuk, s nem lehet elpasszolni a labdákat, Kerr is arról beszélt, hogy ez a Celtics nagyon veszélyes a jó külső védők miatt, s gyors emberek miatt, eddig ma is legalább 10 pontot leindításból szereztünk.Mondjuk Rondo meg ezen kívül elhajított vagy 3at teljesen feleslegesen leindításnál.
Helyén kell kezelni, meg edzőmeccs, de láthatóan szépen fejlődünk.S ez számít igazán, hogy amit Doc eltervezett azok mennek, védekezésben és támadásban is összeszedett a csapat.
27-15 a negyed vége, jó volt ezt nézni
2;negyed
Ilyen sincs sűrűn, Rondo zsákolt egyetBepassz KG-nek és lekészítés után.
46-30, mi sem bizonyítja jobban, hogy már a labdát felhozni is nehéz, hogy DERON Williams felhozza félpályát épphogy átlépi, jön a kettőzés, kénytelen megfogni és nem tudja továbbpasszolni, s zavarában leüti még egyszer, kétszer indulás a labda a miénk
PP-nek kicsit kifordult a bokája bevitték az öltözőbe, de már vissza is tért szerencsére.
59-44 a félidő, Lee remek volt 9 pont 3 labdaszerzés, s villámgyorsan felért sima ziccerezésre.
Doc behozta már az első negyedben is Collinst, kicsit gyakorolni Lopezen.Jól is szorította kifelé, meg duplázni is könnyebb volt Lopezt, itt a második negyedben többet játszott,, nem lógott ki most örülök neki.
Ahogy mint írtam a múltkori -32nek a Philly ellen sem volt nagy jelentősége, úgy most ennek sincs, de azért naNagyon harapunk, s rohadt jó a védekezésünk ma.
Miami is vezet a Pistons ellen 86-58ra a 3ik negyedben, Wade remekel.
3;negyed
PP játszik, s megint lazán dobálgat, s megy neki.Jó ezt látni, hogy jó erőben van.Nets kicsit keményebbre váltott, de továbbra is nagyon dadog a labda náluk támadásban, s folyamat labdákat szerzünk a jó kettőzésekből, meg zavarásokból.Sullingerre viszont fújják a faultokat rendesen, nagyon sokat gyűjtött az eddigi meccseken is meg ki is pontozódott ma is 5 nél jár már.
73-51 ide.Bassnek fáj a térde, óvatosságból bevitték az öltözőbe és ő már nem is tér vissza, tavaly is a térdével voltak gondok pár meccs erejéig, úgyhogy jobb is hogy inkább pihentetik.
Egy 10:0 futás a Netstől, Rondo eladta 2szer, meg ráhajított egy középtávolit, majd az idióta azonos oldali ziccerét blokkolta WallaceIlyenkor azért fejbe tudnám lőni
főleg a ziccer miatt.
84-70 a negyed vége támadó pattanókat azért szedeget a Nets, s nem annyira jó.Kontrolláljuk a meccset, remélem miután bejön a "hátsó sor" azért nyerünk![]()
Hihetetlen, hogy ennyi év után is nevetni tudok Avery JohnsononVallatni lehetne ezzel a sipákoló hanggal
4;
Lee és Terry is jelezte 1-1 triplával, hogy kívülről Allen elvesztése után sincsen gond. 8/13 a triplamutatónk.Green az aki ma csendesebb.Visszakúszott az előny 20ra.
Az új Sixers az elején biztosan hulladék lesz, mivel Bynum egyetlen lényeges előszezon teendőt sem végzett el.Tocy írta:Az új Sixersre kíváncsi leszek nagyon, illetve nagy a csend a Thunder körül, semmi komolyabb új arc, semmi változás, szerintem idén ők érhetnek oda Nyugaton megint, Durant-Westbrookot nincs ember, aki megfogja.
Na de kezdődjön már a szezon, baromira várom
Most röhögsz, de Rondonak tényleg ápolgatni kell a kicsi lelkétGame90 írta:.
Gondolom, ha hoztak volna egy Top5-ös PG mögé egy 10 perces csereirányítót, akkor Rondo már rögtön nem érezte volna a bizalmatBob_Marley írta:Doc múltkor is mondta, hogy konkrét csereirányítóban nem gondolkozik, mert úgy szeretné hogy Rondo még jobban érezze a bizalmat
Ezektől a nevektől szerintem neked és MessiFan-nak is orgazmusa van/lesz.Bob_Marley írta: Ezért:
Rondo, Bradley, Lee, Terry, Barbosa![]()
Gondolom, ha hoztak volna egy Top5-ös PG mögé egy 10 perces csereirányítót, akkor Rondo már rögtön nem érezte volna a bizalmatBob_Marley írta:Doc múltkor is mondta, hogy konkrét csereirányítóban nem gondolkozik, mert úgy szeretné hogy Rondo még jobban érezze a bizalmat
Ezért:Game90 írta:Megújult az nba.com.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Minnesota Timberwolves star Kevin Love has suffered a broken right hand and will be out 4-to-6 weeks, league sources tell Y! Sports.
Nagy fogás, de minek?
Free agent guard Leandro Barbosa has reached agreement on a one-year deal with the Boston Celtics, league sources tell Yahoo! Sports.
Ja, lassan mi is elkezdhetünk csinálni egy Kik lesznek a döntőben? Ki lesz a bajnok? Meglepetéscsapat/játékos? Alulteljesítő csapat/játékos? stb. cuccost.
Egyértelműen a 'Body-seeking missile' és az 'And-one!' a kedvencem...
Na ez is igaz, hogy vezetett a Nets is.Tocy írta: Előtte meg a Nets vezetett, a kezdő ötöse nélkülDe tényleg mindegy, azért az 1 győzelem nem túl rózsás, de kis szerencsével fordítva is lehetne, semmi jelentősége.
De mondjuk azért a Lakers folyamatos blowoutja nagy örömA cseréiken látszik, hogy duplanullák...
Örülj csak, a szezonban sok okod nem lesz, mármint Lakers szempontból.Tocy írta: De mondjuk azért a Lakers folyamatos blowoutja nagy örömA cseréiken látszik, hogy duplanullák...
Előtte meg a Nets vezetett, a kezdő ötöse nélkülBob_Marley írta:A végére értettem a D ligás játékot.Tocy írta:
Mondjuk a Nets cseresora ellen kaptatok kiRáadásul Pierce 6/8 tripla
Most is vezettünk 10+al a 4ik előtt.
A végére értettem a D ligás játékot.Tocy írta:
Mondjuk a Nets cseresora ellen kaptatok kiRáadásul Pierce 6/8 tripla
Mondjuk a Nets cseresora ellen kaptatok kiBob_Marley írta:Eazzy írta:Na Bob, egy tartalékos, hibákkal teli Sixers elagyabugyált titeketMi lesz ha jön Bynum is?
Sőt még a Nets isBár nem agyabugyáltak el minket (meg a D ligások párharcát vesztettük el), de azért KG hogy játszott a védekezésen is meglátszott (rímelt
)
Kikaptunk, csúnyán grat nektek, de papi majd gyere akkor is mikor Ludas Matyi visszaadja ezt 3szor tétmeccsen![]()
Tegnap Doc félidőben elment a padtól, hogy nézze az USA elnöki vitát, s hogy a segédedzők gyakorolják ha őt kiállítják