hát igen, a tehetség azért ilyenkor derül ki igazán...

Futam után lesz vizsgálva. (bár min 3 eset volt amit vizsgálhatnakzsuni írta:Hamilton hogy úszta meg büntetések nélkül?
Azért előtte Schumi se csinálta rosszulmiihii írta:Jajj,de gyönyörűen beültette a hintába a németet ebben a visszafordítóbanRewolution5 írta:Scumacher vs Hamilton ..érdekes mecssnek igérkezik...![]()
GO LEWIS GOOOOO!
Jajj,de gyönyörűen beültette a hintába a németet ebben a visszafordítóbanRewolution5 írta:Scumacher vs Hamilton ..érdekes mecssnek igérkezik...
Barátom azért Alonso mellé is odaszúrhattál volna egy aprócska dicsérő mondatot,mert azért ő sem ment gyengétozsimiki írta:Időmérő:
1.Vettelparádésat ment az utcsó körén
2.Webber
3.Alonso
4.Rosberg
5.Buttonpozitívan lepett meg q3ban,addig sehol sem volt,és a végére megverte Hamit
6.Hamiltonszámára nagyon nagy csalódás lehet, pole-ra is esélye volt szntem
7.Massanagyon szoros volt 2-7ig,így a kisebb különbség dacára is elég hátulról kezdi.
8.Kubica
9.Schumi![]()
időmérőkön egyszerűen kevés eddig,nagyon. futamokon nincs ekkora difi,remélem ezúttal nem lesz pech sem.
10. Sutil
holnapi futamon jó eséllyel esni is fog,remélem ismét kibírják a Red Bullok.
Ez félelmetes volt.. életveszély. Minumum fejeknek, de inkább személyeknek kellene hullani, ez a kocsi hogy ment át a törésteszten? Világosan le van írva, balesetnél a két kerék nem szabad elszálljon, nem hogy út közben csak úgy.. Kíváncsian várom a fejleményeket.Fecooo írta:szabadedzés Buemi rejtélyes balesetével...
ezért vagy büntetést kell kapniuk, vagy fejeknek kell hullani a STR-nél... vagy megszüntették az odaláncolást? erről nem tudok...
Most ez nekem nagyon meglepőStefano Domenicali írta:
Megkezdtük az új autónk fejlesztését. Idén ez kettős diffúzor mellett lett megtervezve, de ez jövőre tiltott lesz, így az új autó egy teljesen új projekt.
Felipére (Massa) építünk és a jövőben is így fogunk tenni. Úgy érezzük, hogy többet fejlődött, mint bármely más versenyző a mezőnyben.
Jogos. Azért én még bizok benne, h Európában lesz javulás, vagy ha nem, akkor legalább jövőre legyen egy olyan autó, mellyel Schumi megküzdhet a nyolcadikért
jaja, pont ugyanannyit jött előre mint HamiltonLG írta:Ahhoz képest, h előzni nem láttad vhogy most is 7. lett, a 2x-ik helyről.
Ahhoz képest előzni még nem láttam, szép hogy valaki így vezetheti a vb-t.LG írta:?senzu írta:http://sportgeza.hu/forma1/2010/04/05/v ... em_futama/
Azért ez elég kínos Massára nézve, mióta visszatért a balesetéből, valahogy láma lett a srác. Lehet ő lesz Alonso mellett az új Barrichello...
Én épp fordítva látom...
Fél éve majdnem meghalt, most meg vezeti a VB-t...
?senzu írta:http://sportgeza.hu/forma1/2010/04/05/v ... em_futama/
Azért ez elég kínos Massára nézve, mióta visszatért a balesetéből, valahogy láma lett a srác. Lehet ő lesz Alonso mellett az új Barrichello...
Picit túl van misztifikálva ez az Alonsos dolog. Szépen megoldotta, de van még legalább 5 pilóta a mezőnyben aki hasonlóan jól oldotta volna meg a dolgot, dolgoznia ill koncentrálnia kellet de közel sem annyit esett vissza a vas teljesítménye mint ezt páran hiszik.senzu írta:http://sportgeza.hu/forma1/2010/04/05/v ... em_futama/
Nemcsak számodra nem korrekt ez a magyarázat, ez egy fasság.Nem miatta cikáztam, hanem azért, h kiessen a szélárnyékomból....pfff, ez meg mi? Akkor talán mégis csak miatta, nem?MR. TROMORT777 írta:http://www.f1csatorna.hu/hirek/hamilton ... gy-korrekt
A lényeg benne:
Box: "Lewis, fekete-fehér zászlót kaptál, mivel cikáztál Petrov előtt."
Hamilton: "Nem miatta cikáztam, hanem azért, hogy kiessen a szélárnyékomból."
A sportfelügyelők döntésüket azzal magyarázták: nem Hamilton reagált Petrov támadására, hanem Petrov próbált meg a lehető legszorosabban Hamilton szélárnyékában maradni.
Hát számomra ez nem magyarázat. Hamilton csak azért úszta meg, mert Börni papa szólt, hogy hadd versenyezhessen a kis kedvence. (Igaz ő legalább rendesen versenyzett, de hát akkor is)
Anno még Montoya csinált ilyen cikázást, el is meszelték érte(box utca áthalytás). Ugyan ilyen volt ez az eset is, szóval Hami is megérdemelte volna..
Nemcsak számodra nem korrekt ez a magyarázat, ez egy fasság.Nem miatta cikáztam, hanem azért, h kiessen a szélárnyékomból....pfff, ez meg mi?MR. TROMORT777 írta:http://www.f1csatorna.hu/hirek/hamilton ... gy-korrekt
A lényeg benne:
Box: "Lewis, fekete-fehér zászlót kaptál, mivel cikáztál Petrov előtt."
Hamilton: "Nem miatta cikáztam, hanem azért, hogy kiessen a szélárnyékomból."
A sportfelügyelők döntésüket azzal magyarázták: nem Hamilton reagált Petrov támadására, hanem Petrov próbált meg a lehető legszorosabban Hamilton szélárnyékában maradni.
Hát számomra ez nem magyarázat. Hamilton csak azért úszta meg, mert Börni papa szólt, hogy hadd versenyezhessen a kis kedvence. (Igaz ő legalább rendesen versenyzett, de hát akkor is)
Anno még Montoya csinált ilyen cikázást, el is meszelték érte(box utca áthalytás). Ugyan ilyen volt ez az eset is, szóval Hami is megérdemelte volna..