USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.17. 09:43:48

Eazzy írta:Na Bob, egy tartalékos, hibákkal teli Sixers elagyabugyált titeket :D Mi lesz ha jön Bynum is? :D
:D
Sőt még a Nets is :P Bár nem agyabugyáltak el minket (meg a D ligások párharcát vesztettük el), de azért KG hogy játszott a védekezésen is meglátszott (rímelt :D )
Kikaptunk, csúnyán grat nektek, de papi majd gyere akkor is mikor Ludas Matyi visszaadja ezt 3szor tétmeccsen :wink: :mrgreen:

Tegnap Doc félidőben elment a padtól, hogy nézze az USA elnöki vitát, s hogy a segédedzők gyakorolják ha őt kiállítják :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.17. 09:20:09

Na Bob, egy tartalékos, hibákkal teli Sixers elagyabugyált titeket :D Mi lesz ha jön Bynum is? :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.16. 15:58:41

http://kezdo5.hu/index.php/nbatrashtalk ... lop-1-resz

Érdemes elolvasni és megnézni a videókat. :)

Bynum-nak milyen retró feje van. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.15. 17:34:17

Kalap1988 írta:1-kor lesz Bob? Lehet ma jó lenne fennmaradni és egy kis Celtics-es meccsnézés, közben fórumozással. Mit szólsz? Vagy szóltok.
Igen 1 kor lesz, én biztos hogy nem tudom most nézni, de lélekben majd szurkolok a srácoknak :D
Mondjuk eredmény az másodlagos s Bynum sincs, pedig jó lett volna látni még ha edzőmeccs akkor is, hogy hol tartunk 1 ilyen domináns belső emberrel szemben.Mondjuk KG se fog val. játszani.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.10.15. 17:19:43

1-kor lesz Bob? Lehet ma jó lenne fennmaradni és egy kis Celtics-es meccsnézés, közben fórumozással. Mit szólsz? Vagy szóltok.
PCsabi
aka Game90

2012.10.15. 17:07:36

Már csak a Benny Hill zene hiányzik...

Kép

RGIII elmebeteg volt, 182 passzolt, 138 futott yard, 1 passzolt TD, 1 INT, 2 futott TD.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.15. 16:49:45

Ravenst nem láttam, csak olvastam szerencsére a hollók továbbra is folytatják a jó sorozatot viszont 3 ember is lesérült :? Webb, Lewis, Ngata s eddig is azért a védekezés nem volt teljesen a megszokott Baltimore-i védekezés (főleg futás ellen :? Az a védelem amelyik 16 éve folyamat kevesebb mint 4 yardokat enged futásonként éves átlagban folyamat kapja a 100+as yardokat meccsenként...), az 5-1 viszont remek de nagy érvágás volt ez a hétvége.

Tegnapi GB-Houston meccsen :D
http://www.youtube.com/watch?v=yH4GM0kVBRE

NBA-ben meg ma Philly-Celtics előszezon meccs :D

Odom elaludt :D Meg is szívatták a többiek:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.15. 17:49:10-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.15. 15:42:15

Tocy írta:Atlanta meg :evil: 6-0, de...itt is most hogy nyertek, egy Raiders simán szivatta őket, előtte a Panthers is majdnem megfogta őket, illetve múltkor a Redskins is...simán lehetne ez 3-3, ehelyett az egyetlen hibátlan csapat, pedig se normális futójáték, se normális védelem, csak a baromi könnyű sorsolás, és a szerencse...a PO-ban remélem megmutatják nekik, hogy hol a helyük :evil:
Még mindig nem szoktátok ezt meg? Minden évben végig verik a mezőnyt, és minden évben egy darab nullák a PO-ban :D

Mi meg szánalom utca kettő. Olyan szinten hulladék az O-line, hogy sírva fakadok...
Annál csak a playcall szánalmasabb...vigyázzunk Vickre persze, de azért dobjon 45-ször, Shady a ligaelit RB meg fusson 14-szer...teljesen érthető nem? :D
messideco
Presidente del Barça

2012.10.15. 10:16:50

Volt szerencsém megnézni két NBA Preseason-meccset:

1. Regal Barca - Dallas Mavericks
Nem rossz a Barca azért, ez az első meccs amin láttam a csapatot, Tomic, Navarro, stb egész jó csapatnak néz ki, jól elverték a Dallast, 14 ponttal ha jól emlékszem.

2. Atlanta Hawks - Miami Heat
Allen mióta van a Heatnél? :O Itt is azért meglepetéseredmény született.

Fogom figyelni az NBA-t, már a sportfogadás miatt is. Az NFL-be is érdemes lenne bekapcsolódni lassan.
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.15. 09:31:58

Én végignéztem a Ravens-Cowboyst, a vége hatalmas dráma, a Ravens O a 3. negyedben pályán sem volt :D Tipikus Cowboys, de idén ez volt a legjobb meccsük, a teljesítményükre lehet építeni, míg a Philly továbbra is szenved, és 3-3, bár a Giants erősnek tűnik nagyon, a 49ers-t darabokra szedték, mondjuk a Red Zone offense tragikus, sima TD-kből csináltak folyamatosan field goalt...

Atlanta meg :evil: 6-0, de...itt is most hogy nyertek, egy Raiders simán szivatta őket, előtte a Panthers is majdnem megfogta őket, illetve múltkor a Redskins is...simán lehetne ez 3-3, ehelyett az egyetlen hibátlan csapat, pedig se normális futójáték, se normális védelem, csak a baromi könnyű sorsolás, és a szerencse...a PO-ban remélem megmutatják nekik, hogy hol a helyük :evil:

Bills-Cardinals se volt semmi...61 yardos FG tartotta életben a Cardinalst, hosszabbítás, ott meg valami 35-ről nem tudta berúgni, majd kikaptak...

Ja és a Packers feltámadt, szétszedte a Cushing-ot hiányoló Texanst...ami nekem óriási mák fantasy szempontjából, hogy Rodgers 6 TD passz, ebből 3 Nelsonnak :D Ebben a ligában mindketten nálam vannak :D Így minimális előnnyel nyertem...
miihii
KHAL

2012.10.15. 02:51:43

Volt "szerencsém" elkapni a BAL-DAL meccs utolsó percét...
Addig csak az eredményre tudtam ránézegetni és nem nagy örömmel azt sem. Aztán a végére azért bekapcsolódtam, de bár ne tettem volna. Megint sikerült elszerencsétlenkedni az utolsó meg az utolsó utáni lehetőséget is, ami Cowboys betegség már évek óta.
31:23-nál fél perccel a vége előtt sikerül bevinni egy TD-t, ami két pontossal egál. A neheze megvolt, erre az extra pontokért egy simán fogható labdát nem sikerül elkapni. Majd kikaparjuk az onside-kicket, marad a labda. Ezután egy elkapható hosszút nem tudunk megfogni, de fault miatt 1st down. Még egy rossz passz után egy kicsit csalhattunk volna még a távon egy rövid futással, de csak lepörgettük 0:05re, időkérés és 51 yd-os FG. Ami persze mellé...

Azt láttam, h sikerült benyelni egy 108 yd-os visszahordást is, az szép munka.

Kemény egy csoport lesz megint ez az NFC East:

NYG 4-2
PHI 3-3
WAS 3-3
DAL 2-3
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.14. 20:20:55

Azért ma fincsi kis program van :wink:
Dallas-Baltimore, Detroit-Philly ami most nem oylan rossz, de vezet a RAIDERS!!!2ik negyed végét kaptam el, Ryan már 3 INT-nél jár :lol:
Országos 1es meccs, de hajrá Oakland.
Este-hajnalban meg Patriots-Seahawks, Giants-Frisco, Washington-Minnesota, GB-Houston mindegyik óriásinak ígérkezik.Erős a menü mára :D

Óriási az Oakland meccs!13-10 megszerezte a labdát az Atlanta egy Fumble után, s majdnem be is vitték, de sikerült megfogni, de 3 próbálkozást is kivédekezett a gólvonalon a Raiders!

Azért nem csoda, hogy a Raiders ilyen gyenge oylan hibákat csinálnak amit ritkán látni, s még pechesek is.
Védő nézi az elkapót a labda rövid amit Ryan dob, s pont ráesik a védő fejére onnan a levegőbe a védő meg csárdást járva forog jobbra balra, s persze az elkapó meg megszerzi a levegőből a labdát.
Punt returnnél meg a saját Oakland játékos tarolja le a futni igyekvőt, úgyhogy nem rá lökik vagy valami, szimplán szembe megy s legázolja :lol:

Kép

S visszajött a Raiders :D 20-20 pedig Calmer eladta a labdát, Asante futott belőle egy TD-t majd utána majdnem megint eladta, de 40el a vége előtt McFadden befutott :D Azért egy OT-t megérdemelne a kicsi Oakland.

Bryant berúgta a FG-t nyert az Atlanta :evil:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.14. 20:10:50

Basszus, nem láttam a meccset mert vidéken voltam. De Bob elég jó kis összefoglalót írtál. Kíváncsi leszek az Knicks-re idén. Sokat öregedett az átlag életkor, de sztem nem lettünk rosszabbak. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.14. 13:41:22

Sullingert amúgy én is kezdőbe raknám, baromi ügyes a srác, és nagyon érzik egymást Rondoval.

Nálunk meg ezúttal Allen is borzasztó volt, meg Bosh-t leszámítva mindenki, ki is kaptunk simán :D Ami érdekes, Carney baromi jó volt múltkor is és most is, bedobja a triplát, de betörésből is veszélyes, legtöbbször csak fault-tal tudták megállítani. Harrellson még talán használható lesz, ha nem akar irányítani :D Mert ma volt egy rémisztően eldobott passza, amikor hangosan felröhögtem :D Lewis egyelőre nem hozza azt, ami tőle kellene, egy-egy triplát azért beszór, de a festékben nem igazán megjátszható, márpedig triplavetőnk így is sok van, egy kintről is veszélyes 4-es kellene. Mondjuk: Erik Spoelstra has apparently decided upon a starting lineup for the Miami Heat for the coming season, with Shane Battier at power forward.

Érdekes lesz :D A védekezésünk a festékben továbbra is homály, folyamat viszik a támadópattanókat, illetve ott bármilyen center megoldja ellenünk. Kint működik a dolog. Wade egy fokkal jobb volt, de még most is csak alig játszott, nyilván neki is limitáltabb szerepe lesz az alapszakaszban, egy jó, friss, atletikus, gyors Wade a rájátszásra fog nagyon kelleni, addig meg játszhat többet Allen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.14. 13:22:48

Eltelt több mint 13 óra remélem nem gond a dupla hsz :D

Hajnali Knicks-Celtics meccs nagyon rendben volt, kezdődve azzal, hogy sok szurkoló volt a Uconnon, s a meccs meg nagyon parász volt, technikaikkal, flagrant faulttal, kemény faultokkal, veszekedéssel, igazi klasszikus Knicks-Celtics meccs volt még ha preseason akkor is :D
Kikaptunk, de hozzá kell tenni +12 volt mikor bejöttek a roster utolsó helyeiért küzdők itt is ott is, volt pár perc mikor Benny Hill zene mehetett is volna a csarnokban, összeszokottság teljes hiánya volt volt mikor több mint 2 percig nem is dobott rá senki, mert folyamat sikerült eladni a labdát :mrgreen:

Elég gyengén kezdtünk, pár perc után 10el ment a Knicks, de rendbe jött a védekezés és pl Novak aki múltkor 7/7 volt a tripláról a Wizards ellen most 1/6 és összességében is 3/29 volt a NY triplamutatója :D Viszont kaptunk sok festék pontot :? A felső elzárás-leválás nem működött, így Chandler nem egy alley oopot húzott be :? Támadásban Rondo megint szépen dolgozott, s akiktől nagyon sokat várok, Green-Lee-Sullinger.
Nagyon tetszett a játékuk, Green-en semmi nem látszik, hogy kihagyott volna 1 évet, sőt mikor hozzánk került kicsit meg volt illetődve, de most meg iszonyat energikus meccsek óta.
http://www.youtube.com/watch?v=foQX1KgmJtk&hd=1
Ezen kívül buzzer hármas, még egy oltári zsák, s kőkemény védekezés.
Lee bedobogatta végre a sarok triplát, Sullinger meg nagyon jó.

Aztán jött a cseresor, itt meg kell említeni, Prigioni egy nagyon ügyes kis játékos, ő és Copeland hozta fel a Knickset, s a rendes játékidő végén Sullinger mondjuk büntetőből megnyerhette volna a meccset, de az egyiket kihagyta, aztán Copeland homályt dobott :D Így lett OT, de ott meg Copeland a végén bedobott 2 büntit, s blokkolta a mi próbálkozásunkat, summa summárum kikaptunk, de a játék nagyon biztató volt az "első csapattól".
S a végén meg mikor a kezdők mindkét oldalon ültek a padon s ezerrel szurkoltak (vagy éppen röhögtek a látottakon :D) meg pofáztak át a másik kispadhoz, elég vicces volt.Rendes játékidő végét meg az OT-t állva nézte mindkét kispad :D Presztízse volt a meccsnek rendesen :D

A perimeter védekezés már most jó, belül egyenlőre a besegítések nem működnek, s elcsúszunk, illetve a betegségünk meg van továbbra is, hogy a pattanónál röplabdázunk :D És nem megfogjuk hanem odaütjük az ellenfélnek.De ezen remélem javítunk, mert magasság, atletikusság adott Greentől pl.Aki mint írtam eddig fantasztikus, s tudtuk hogy 15 pontos játékos volt az OKC-ben is, csak a szíve miatt félő volt, de mindenhol azt olvasom 100%os ő pedig iszonyat motivációval lép pályára az 1 éves kihagyás után, s ez látszódik is rajta a megakarom mutatni mentalitás.

S az ilyen emberek miatt mondom hogy jók vagyunk :D Lee-Sullinger-Terry-Green mint régi új arcok óriási lendületet adnak.S ezek mind 10+os játékosok lehetnek, sőt Sullinger val. kezdő lesz Bass helyett annyira meggyőzte Docot :wink:

Showtime in Utah :D
http://www.youtube.com/watch?v=1rJgv-tg ... re=g-all-u
http://www.youtube.com/watch?v=spxBXGQV ... re=g-all-u

Mavericks’ O.J. Mayo sits out after falling down stairs in Barcelona
Leesett a lépcsőn, fáj a csuklója :D Múltkor játszott, de rásérült.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.13. 23:38:55

Eazzy írta:
Tocy írta:Ami még érdekes, hogy ugye beszélhetünk itt mély keretről, hosszú padról, de szerintem a PO-ra, főleg a későbbi körökre maximum 8-9 ember játszik, hiába van 12 jó játékosod. Ez azért a választási lehetőségeket átírja...
Igen, csak az sem mind1 a PO-ban, hogy ki az a 8 játékos, és mennyire fáradtak.
Ezen kívül hogy KG-ék tudnak pihenni (pl előreláthatólag 28-32 percre van bekalibrálva PP és KG is az alapszakaszra) nem utolsó szempont hogy ellenfél függően is tudunk változtatni, itt arra gondolok hogy egy Philly ellen Milicic több szerepet kaphat de egy Heat ellen meg Lee vagy Green.
S egy 7 meccses sorozatban fontos hogy minél több ütőkártyád legyen, mert pl Doc egy ismérve hogy szérián belül is kavargat s most van rendelkezésére álló emberanyag.

Vezérnek meg a média is meg Doc is Rondot "tolja" (ugye ezért is ment el Allen) én is még szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de még mindig jó korban van, s tavaly meg előtte is megmutatta bizony hátára tudja venni a gárdát, tripla-duplákat átlagol majdnem s mikor égett a ház bizony Rondo lépett fel, emlékezzünk csak mikor PP kipontozódott a Philly elleni 7ik meccsen, addig Rondo szorgos hangyaként dolgozott, szedte a pattanókat meg adta az assistokat aztán PP nélkül meg az utolsó 10en valahány pontot ő szórta be.
S ahogy Tocy is írta a pályán vezér tud lenni, illetve az öltözőben is, ő szervezett előfelkészülési edzéseket, meg most az edzőtáborban is Doc "segédje" magyaráz mindenkinek.KG védekezését ismerjük, PP-re meg felnéz mindenki, szóval nem hiszem hogy gond lenne ezzel hogy nincs vezérbika.
Az hogy a veteránok nem lett fiatalabb az igaz, de mellettük Rondo 26, Bradley 21, Green 26, Lee 27, Bass 27, Milicic 27, Sullinger 20 és Terry is veterán a 35 évével, de öreg ember nem vénember :D
Én úgy látom remekül erősítettünk, s a védekezéssel lehet bajnokságot nyerni, s az achilles pontjainkon tudtunk erősíteni, pattanó, perimeter védekezés.
Szusszal kapcsolatban PP-ről írják hogy azért rajta látszódik, hogy nincs rendben már a térde, viszont KG erőállapotáról csupa jókat olvastam, rendben hogy Májusban a lényeg hogy vannak, de mint írtam erre tökéletes hogy 30 perceket kell "csak" játszanak.

Lehet zöldszemüveg, de egyszerűen olyan emberek vannak most a csapatban akikben van potenciál, fiatalok, s meg van körülöttük a kellő edzői stáb, s a vezéregyéniség trió.Sullinger gyerek pl hihetetlen jó, meg fogtuk vele az Isten lábát (ha bírja a háta :D )s Lee-Green akiktől sokat várok, Green egy nagyon intelligens jó védő, s remek befejező, Lee szintén, s ilyen kis "role playerek" teszik bajnokesélyessé a csapatot, mert a versenyszellemmel nincs gond az utolsó leheletükig tudnak küzdeni a srácok, s KG-k is elmondták egyszerűen óriási lökést ad nekik, hogy remek csapat van körülöttük s még nagyobb a motiváció.

Doc elmondta hogy a heat a bajnok így természetes hogy belőlük kell a legjobban felkészülni, meg legutolsó 2 PO-ban ők ejtettek ki minket, de viccelődött hogy az Atlanti divízió meg a legerősebb s jó lett volna ha Nyugaton erősödtek volna a csapatok :D S oda kell figyelni rendesen, mert már a divíziót se lesz egyszerű megnyerni. Szóval Keletről én tartom a Heat-Celtics a 2 legerősebb csapat, Knicks-Nets-Philly nálam kérdőjel, főleg azért mert a PO-hoz szükséges plusszok hiányoznak vagy az edző nincs meg, vagy egyszerűen az összeszokottság hiánya, vagy csikócsapat.De sötét ló az összes ahogy pl a Bulls is majd Rose-zal szóval odáig eljutni nagyon nehéz hogy ECF de játékintelligenciára potenciálra edzői rész miatt azt mondom ott lehetünk, s a végén is.

Az tény PP és KG nélkül nehéz lesz sőt lehetetlen, de előbbi könnyebben pótolható s a szíve még mindig viszi előre, utóbbi meg mint írtam jó erőben van, s körülöttük meg csupa nagyon agilis, intelligens jól védekező játékos van, s csapatként amire Doc is mindig felhívja a figyelmet meg megy a folyamat közös programozás, s így szép eredményeket lehet elérni.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.10.13. 23:11:00

Gondolom magasról ejt rá mindenki, de muszáj megosztanom az örömömet. :D A kedvenc baseball csapatom, a San Francisco Giants 3 nyert meccsig tartó összecsapásban 2-0-ról állt fel úgy, hogy 3-at nyertek idegenben Cincinnatiben és ezzel sikerült bejutni az NLCS-be (a nemzeti liga döntőjébe). \:D/ Ha minden jól megy, akkor a jövő hétvégén fognak játszani európaiak számára is nézhető időben. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.13. 22:10:47

Tocy írta:Ami még érdekes, hogy ugye beszélhetünk itt mély keretről, hosszú padról, de szerintem a PO-ra, főleg a későbbi körökre maximum 8-9 ember játszik, hiába van 12 jó játékosod. Ez azért a választási lehetőségeket átírja...
Igen, csak az sem mind1 a PO-ban, hogy ki az a 8 játékos, és mennyire fáradtak.
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.13. 22:06:37

Tocy írta:
kanty írta:Kicsit nekem fura ez a Celtics. Pont azért, amit Bob is mond. Rengeteg helyen olvasom, hogy a kelták külön készülnek a Heat ellen stb. Szerintem nem lesz, azért ilyen egyszerű a történet. Például én nem tartom a Celtics-et a legnagyobb esélyesek között(s nem azért, mert Lakers drukker vagyok). Tényleg mély a keret, de én nem látom, hogy lenne egy olyan vezérük, aki mondjuk nagy döntőig vagy netán bajnoki címig vezethetné őket. Pierce volt eddig, de ő már nem lesz fiatalabb, jelenleg tökéletes arra, hogy a háttérből irányítsa a dolgokat, de kellene valaki, aki a pályán, teljesítményével is vezér tud lenne. Bármennyire kedvelem Rondo-t, de én őt erre képtelennek tartom.

Na jöhet Bob. :D
Támadásban Rondo, védekezésben Garnett, háttérben Pierce, kell ennél több? :D Mindegyik abszolút vezéregyéniség.
Garnett tavaly elképesztő szezont futott, de már ő sem lesz fiatalabb. Semmi sem garantálja, hogy bírja szusszal, egészséggel, igaz ez is csak jóslat. Ha 4-5 évvel fiatalabb lenne a Pierce-Garnett kettősből bármelyik, akkor azt mondanám, hogy ez a Celtics tényleg bajnokesélyes, de nem azok.
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.13. 21:39:55

kanty írta:Kicsit nekem fura ez a Celtics. Pont azért, amit Bob is mond. Rengeteg helyen olvasom, hogy a kelták külön készülnek a Heat ellen stb. Szerintem nem lesz, azért ilyen egyszerű a történet. Például én nem tartom a Celtics-et a legnagyobb esélyesek között(s nem azért, mert Lakers drukker vagyok). Tényleg mély a keret, de én nem látom, hogy lenne egy olyan vezérük, aki mondjuk nagy döntőig vagy netán bajnoki címig vezethetné őket. Pierce volt eddig, de ő már nem lesz fiatalabb, jelenleg tökéletes arra, hogy a háttérből irányítsa a dolgokat, de kellene valaki, aki a pályán, teljesítményével is vezér tud lenne. Bármennyire kedvelem Rondo-t, de én őt erre képtelennek tartom.

Támadásban Rondo, védekezésben Garnett, háttérben Pierce, kell ennél több? :D Mindegyik abszolút vezéregyéniség.
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.13. 21:20:58

Kicsit nekem fura ez a Celtics. Pont azért, amit Bob is mond. Rengeteg helyen olvasom, hogy a kelták külön készülnek a Heat ellen stb. Szerintem nem lesz, azért ilyen egyszerű a történet. Például én nem tartom a Celtics-et a legnagyobb esélyesek között(s nem azért, mert Lakers drukker vagyok). Tényleg mély a keret, de én nem látom, hogy lenne egy olyan vezérük, aki mondjuk nagy döntőig vagy netán bajnoki címig vezethetné őket. Pierce volt eddig, de ő már nem lesz fiatalabb, jelenleg tökéletes arra, hogy a háttérből irányítsa a dolgokat, de kellene valaki, aki a pályán, teljesítményével is vezér tud lenne. Bármennyire kedvelem Rondo-t, de én őt erre képtelennek tartom.

Tocy
Director del Fútbol

2012.10.13. 20:32:35

Igen, de azért James-t sem kell túlmisztifikálni, annak ellenére, hogy jelenleg ő az 1/1, azért Durant is "levédhetetlen", és ott Westbrook fejlődni fog, nálunk meg Wade pl nagyon nagy kérdés, hogy mit fog hozzátenni idén. Jogos amit írtál a Thunderről, hogy Ibaka-Perk alul volt használva, de hát...azért támadásban nem lehet egy Gasolhoz hasonlítani Ibakát, de még Perköt sem Howardhoz. Sebességben, ügyességben is simán felettük állnak, más kérdés, hogy Sefolosha-Durant-Westbrook pl simán megfoghatja Nash-t és Kobe-t...

Ami még érdekes, hogy ugye beszélhetünk itt mély keretről, hosszú padról, de szerintem a PO-ra, főleg a későbbi körökre maximum 8-9 ember játszik, hiába van 12 jó játékosod. Ez azért a választási lehetőségeket átírja...

szerk.: amúgy nekem jobb, mert heat-clippers reggel 06:30-kor lesz, F1 előtt megnézem a lényeget, utána úgyis már csak a training camp roster játszik :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.13. 20:21:48

Tocy írta:Ellenünk meg még a Clippers is folyamat szedte a lepattanókat, még a ti centerállományotok is szintekkel jobb :D De mondjuk James ellen nem hiszem, hogy sok mindent ki lehet találni...az alapkoncepciónk támadásban nagyon jól néz ki, James betörések, gyűrű alatt félelmetesen hatékony, Bosh bedobja a középtávolikat, belép a gyűrű alá, és felteszi onnan is, Wade betör, Bosh-sal 2-2, vagy felteszi, vagy kipasszolja, vagy a lendületből érkező James-nek adja oda, és hát James-re be kell húzódni a védelemnek, és egy Allen-Battier kettős nem fogja elhibázni a hármasokat...viszont védekezésben a perimeteren jók vagyunk, ott Wade-Battier-James-Chalmers is jó védő, Allen sem rossz még most se, de bent...talán Haslem tud majd valamit csinálni, meg percekre Anthony, de ott óriási gondok vannak. Jó elgondolás Spo terve, kötetlen posztok, center nélküliség, de Bosh sehogy sem fog tudni egy Howard, Bynum, Chandler akárki ellen védekezni...
Ez igaz, minden amit írsz de pont ez lesz szerintem a szezon egyik legszebb dolga, hogy óriási sakkjátszmák várhatóak.
Thunder-Miamin mit írtunk, beszéltünk?Ibaka-perk kettős bent a Miamira nézve félelmetes, s óriási veszélyforrás aztán még se tudtak érvényesülni mert a Thunder nem használta ki ezeket, illetve folyamat small ball ment, amire reagálni kellett, mert Perkék lassúak és hátránnyá fordult az egész..
Szóval én ezért sem "tojom össze" magam a lakerstől, meg továbbra is a Miamit mondom a legerősebbnek meg a Thundert, mert oké Howard védi a festéket, de perimeteren Nashék már Westbrookék ellen is "haldoklásra vannak ítélve" s pont nba1.hun ovlastam egy nagyon jó kis elemzést ezzel kapcsolatban, hogy Gasol-Artest-Howard is mind olyan hogy ki kell szolgálni amire Nash képes persze, de azért lukas a Lakers is főleg kint, s Bryant is mivel lelassult sokszor inkább pozícióból dolgozik (látjuk milyen hatékonysággal :P :mrgreen: ) s nem nagyon tudja már megverni a védőket.

Szóval ismétlem magam, nagyon jó és érdekes lesz a szezon ebből a szempontból is, hogy más csapatépítési struktúrák, más erősségek fognak találkozni, s nehéz megmondani ki kerekedik felül.Én pl ezért bizakodok, mert perimeter védekezésünk jó, s amit Doc is kiemelt, hogy azért Greennel-Rondoval-Sullingerrel olyan embereink is vannak akik tudnak támadót szedni (mert eddig a lassúság miatt nem is mentünk rá, mert nem értünk volna vissza) illetve mi is tudunk meccs közben ritmust váltani egy futósabb csapatra, de emellett pl Milicic a Milano ellen egész szépen dolgozott, jók voltak a besegítések, s amolyan Perkesen be is pöttyentette ami a kezébe került.Szóval mélységre nagyon rendben vagyunk, de hogy mi lesz a sakkjátszma vége Júniusban kiderül :D Mindenesetre szerintem 4 igazán esélyes van a Heat-Celtics-Thunder-Lakers s ezekből bárki nyerhet, ha James továbbra is ezt az érett játékot hozza akkor mondjuk nem sajnos....:D De persze a többieket sem szabad leírni, meg azért vannak sötét lovak, s már a konf döntőig is verejtékes az út, plusz a sérülés faktor, de előzetesen ez a 4es talán a legerősebb.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.13. 20:02:01

Ellenünk meg még a Clippers is folyamat szedte a lepattanókat, még a ti centerállományotok is szintekkel jobb :D De mondjuk James ellen nem hiszem, hogy sok mindent ki lehet találni...az alapkoncepciónk támadásban nagyon jól néz ki, James betörések, gyűrű alatt félelmetesen hatékony, Bosh bedobja a középtávolikat, belép a gyűrű alá, és felteszi onnan is, Wade betör, Bosh-sal 2-2, vagy felteszi, vagy kipasszolja, vagy a lendületből érkező James-nek adja oda, és hát James-re be kell húzódni a védelemnek, és egy Allen-Battier kettős nem fogja elhibázni a hármasokat...viszont védekezésben a perimeteren jók vagyunk, ott Wade-Battier-James-Chalmers is jó védő, Allen sem rossz még most se, de bent...talán Haslem tud majd valamit csinálni, meg percekre Anthony, de ott óriási gondok vannak. Jó elgondolás Spo terve, kötetlen posztok, center nélküliség, de Bosh sehogy sem fog tudni egy Howard, Bynum, Chandler akárki ellen védekezni...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.13. 19:31:19

Hajnalban jó kis Celtics-Knicks :D
Néztem videókat az edzőtáborról, kicsit úgy érzem már túlságosan is Miamira készülünk, mutogatták ahogy Doc magyaráz és megállítja a játékot és mondja Leeknek, hogy Wade itt áll, James meg ott, KG besegítése honnan kell jöjjön, Bass fiam te meg itt kell álljál.
Félek nehogy ez visszaüssön, oké hogy a Heat az aktuális bajnok, s ha nyerni akar a csapat őket kell legyőzni, de vannak a többiek is.S pl amit Ainge is mondott, hogy a divíziónkban van Bynum, Chandler, Lopez akik a silány center állományok kiemelkedő alakjai, szóval azért nem egyszerű a feladat, sőt.
De lehetőleg csak egy egészséges félsz van csak bennem, meg izgalom így kicsit több mint 2 héttel a szezon kezdet előtt.

Ez a Doc bemikrofonozás nagyon jó s akkora respektje van hogy hihetetlen, mondjuk nem is hülyeségekről beszél....:
http://www.youtube.com/watch?v=dALIaYX3z1g

Terry meg továbbra is próbálja elfogadtatni magát Bostonban :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sMYyZLHbU0

Sullingert azért edzésen kóstolgatják meg Melot is a többiek, várom már az igazi rookie szívatós dolgokat :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése