2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eazzy írta:Na Bob, egy tartalékos, hibákkal teli Sixers elagyabugyált titeketMi lesz ha jön Bynum is?
Igen 1 kor lesz, én biztos hogy nem tudom most nézni, de lélekben majd szurkolok a srácoknakKalap1988 írta:1-kor lesz Bob? Lehet ma jó lenne fennmaradni és egy kis Celtics-es meccsnézés, közben fórumozással. Mit szólsz? Vagy szóltok.
Még mindig nem szoktátok ezt meg? Minden évben végig verik a mezőnyt, és minden évben egy darab nullák a PO-banTocy írta:Atlanta meg6-0, de...itt is most hogy nyertek, egy Raiders simán szivatta őket, előtte a Panthers is majdnem megfogta őket, illetve múltkor a Redskins is...simán lehetne ez 3-3, ehelyett az egyetlen hibátlan csapat, pedig se normális futójáték, se normális védelem, csak a baromi könnyű sorsolás, és a szerencse...a PO-ban remélem megmutatják nekik, hogy hol a helyük
Ezen kívül hogy KG-ék tudnak pihenni (pl előreláthatólag 28-32 percre van bekalibrálva PP és KG is az alapszakaszra) nem utolsó szempont hogy ellenfél függően is tudunk változtatni, itt arra gondolok hogy egy Philly ellen Milicic több szerepet kaphat de egy Heat ellen meg Lee vagy Green.Eazzy írta:Igen, csak az sem mind1 a PO-ban, hogy ki az a 8 játékos, és mennyire fáradtak.Tocy írta:Ami még érdekes, hogy ugye beszélhetünk itt mély keretről, hosszú padról, de szerintem a PO-ra, főleg a későbbi körökre maximum 8-9 ember játszik, hiába van 12 jó játékosod. Ez azért a választási lehetőségeket átírja...
Igen, csak az sem mind1 a PO-ban, hogy ki az a 8 játékos, és mennyire fáradtak.Tocy írta:Ami még érdekes, hogy ugye beszélhetünk itt mély keretről, hosszú padról, de szerintem a PO-ra, főleg a későbbi körökre maximum 8-9 ember játszik, hiába van 12 jó játékosod. Ez azért a választási lehetőségeket átírja...
Garnett tavaly elképesztő szezont futott, de már ő sem lesz fiatalabb. Semmi sem garantálja, hogy bírja szusszal, egészséggel, igaz ez is csak jóslat. Ha 4-5 évvel fiatalabb lenne a Pierce-Garnett kettősből bármelyik, akkor azt mondanám, hogy ez a Celtics tényleg bajnokesélyes, de nem azok.Tocy írta:Támadásban Rondo, védekezésben Garnett, háttérben Pierce, kell ennél több?kanty írta:Kicsit nekem fura ez a Celtics. Pont azért, amit Bob is mond. Rengeteg helyen olvasom, hogy a kelták külön készülnek a Heat ellen stb. Szerintem nem lesz, azért ilyen egyszerű a történet. Például én nem tartom a Celtics-et a legnagyobb esélyesek között(s nem azért, mert Lakers drukker vagyok). Tényleg mély a keret, de én nem látom, hogy lenne egy olyan vezérük, aki mondjuk nagy döntőig vagy netán bajnoki címig vezethetné őket. Pierce volt eddig, de ő már nem lesz fiatalabb, jelenleg tökéletes arra, hogy a háttérből irányítsa a dolgokat, de kellene valaki, aki a pályán, teljesítményével is vezér tud lenne. Bármennyire kedvelem Rondo-t, de én őt erre képtelennek tartom.
Na jöhet Bob.Mindegyik abszolút vezéregyéniség.
Támadásban Rondo, védekezésben Garnett, háttérben Pierce, kell ennél több?kanty írta:Kicsit nekem fura ez a Celtics. Pont azért, amit Bob is mond. Rengeteg helyen olvasom, hogy a kelták külön készülnek a Heat ellen stb. Szerintem nem lesz, azért ilyen egyszerű a történet. Például én nem tartom a Celtics-et a legnagyobb esélyesek között(s nem azért, mert Lakers drukker vagyok). Tényleg mély a keret, de én nem látom, hogy lenne egy olyan vezérük, aki mondjuk nagy döntőig vagy netán bajnoki címig vezethetné őket. Pierce volt eddig, de ő már nem lesz fiatalabb, jelenleg tökéletes arra, hogy a háttérből irányítsa a dolgokat, de kellene valaki, aki a pályán, teljesítményével is vezér tud lenne. Bármennyire kedvelem Rondo-t, de én őt erre képtelennek tartom.
Na jöhet Bob.
Ez igaz, minden amit írsz de pont ez lesz szerintem a szezon egyik legszebb dolga, hogy óriási sakkjátszmák várhatóak.Tocy írta:Ellenünk meg még a Clippers is folyamat szedte a lepattanókat, még a ti centerállományotok is szintekkel jobbDe mondjuk James ellen nem hiszem, hogy sok mindent ki lehet találni...az alapkoncepciónk támadásban nagyon jól néz ki, James betörések, gyűrű alatt félelmetesen hatékony, Bosh bedobja a középtávolikat, belép a gyűrű alá, és felteszi onnan is, Wade betör, Bosh-sal 2-2, vagy felteszi, vagy kipasszolja, vagy a lendületből érkező James-nek adja oda, és hát James-re be kell húzódni a védelemnek, és egy Allen-Battier kettős nem fogja elhibázni a hármasokat...viszont védekezésben a perimeteren jók vagyunk, ott Wade-Battier-James-Chalmers is jó védő, Allen sem rossz még most se, de bent...talán Haslem tud majd valamit csinálni, meg percekre Anthony, de ott óriási gondok vannak. Jó elgondolás Spo terve, kötetlen posztok, center nélküliség, de Bosh sehogy sem fog tudni egy Howard, Bynum, Chandler akárki ellen védekezni...