Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tessék,itt egy ellenpélda.ozsimiki írta:
Vettel esete picit más azért, egy műszaki gondokkal küzdő,lekörözött Lotusról van szó, amiért elvileg nem jár bünti, cikk:
http://f1hirek.hu/hir/Vettel_sarga_zasz ... 1004041527
Ez egy jó kérdés! Nem tudom. Csak próbáltam kitalálni miért nem volt büntetés, de nem állítottam, hogy ez így helyes.Mihu írta:Na de Kralo! Egy F1-es versenyző mi a jó eget cikázik a célegyenesben?Kralo írta:Nem az történt, hogy Petrov előzni próbált, és Hami elément, aztán Petrov előzni próbált másik oldalról, és Hami megint elément...
HANEM Petrov lekövette Hamilton mozgását, még csak be se szúrt, haladhatott volna egyenesen is az orosz, és ha úgy vág be elé Hamilton, vagy ráhúz, nah akkor lehetett volna bünti.
Tehát az irányváltásokat Hamilton nem Petrov mozdulatsoraira reagálva tette meg, szerintem ezért nem volt bünti.![]()
Vettel esete picit más azért, egy műszaki gondokkal küzdő,lekörözött Lotusról van szó, amiért elvileg nem jár bünti, cikk:Determine írta:Habár Hamiltonnak szurkolok, de ezért tényleg büntetés járt volna.
Ma engedékenyek voltak, Vettelt sem büntették meg a sárga zászlós előzés miatt.
Webber meg végre megverhette volna erőből, de ilyenkor meg a rajtot rontja el.
Gumimelegítés XD xDMihu írta:Na de Kralo! Egy F1-es versenyző mi a jó eget cikázik a célegyenesben?Kralo írta:Nem az történt, hogy Petrov előzni próbált, és Hami elément, aztán Petrov előzni próbált másik oldalról, és Hami megint elément...
HANEM Petrov lekövette Hamilton mozgását, még csak be se szúrt, haladhatott volna egyenesen is az orosz, és ha úgy vág be elé Hamilton, vagy ráhúz, nah akkor lehetett volna bünti.
Tehát az irányváltásokat Hamilton nem Petrov mozdulatsoraira reagálva tette meg, szerintem ezért nem volt bünti.![]()
Na de Kralo! Egy F1-es versenyző mi a jó eget cikázik a célegyenesben?Kralo írta:Nem az történt, hogy Petrov előzni próbált, és Hami elément, aztán Petrov előzni próbált másik oldalról, és Hami megint elément...
Tehát az irányváltásokat Hamilton nem Petrov mozdulatsoraira reagálva tette meg, szerintem ezért nem volt bünti.
Egy áthajtásost talán megért volna a dolog.ozsimiki írta:értem.
mégis rászóltak utána,h nem kellene, azaz nem szabályos.
cikázás tiltva van jó pár éve, cikázni meg csak úgy lehet míg vki mögötted van, mivel ha már beszúrt melléd,és te az irányban cikázol, nekimész.
de értem a logikát amit követtél,csak meg se tudom mondani mikor láttam utoljára ilyet versenypályánmert elvileg tiltva van.
de ha ez a magyarázat,ok.
Szerintem ez nem így van, én speciel Vettel-ről sem ejtettem egy szót sem, pedig nagyon örültem, hogy hatalmasat rajtolt, és kibírta a gép végig.miihii írta:Látom semmi más nem is maradt meg az angolról bennetek,csak ez a jelenet,így lehet oltogatni megint.
NC.socio66 írta:Persze,büntessük meg azt a pilótát,aki a többséggel ellentétben próbál autóversenyezni is..
Nem lehet cikázni..mégis milyen szabály ez?
Talán engedje el a mögötte lévőt,vagy mi?
Ismét Hamilton volt az,aki miatt érdemes volt nézni a futamot,meg talán Alonso,a többiek semmit nem tettek annak érdekében hogy ne aludjak el így korán reggel.
Kellett volna az eső.
Ugyanezt mondtam apámnak is.Amikor volt ez a szitu.socio66 írta:Persze,büntessük meg azt a pilótát,aki a többséggel ellentétben próbál autóversenyezni is..barca99 írta: Hát még milyen kár, hogy nem büntették meg a feltehetően szabálytalan manőveréért..
Most sorolhatnánk hány hülye szabály van az F1-ben. De nincs értelme ezeken rágódni, vannak és kész, és onnantól kezdve, hogy vannak, be kell tartani őket.socio66 írta:Persze,büntessük meg azt a pilótát,aki a többséggel ellentétben próbál autóversenyezni is..
Nem lehet cikázni..mégis milyen szabály ez?
Persze,büntessük meg azt a pilótát,aki a többséggel ellentétben próbál autóversenyezni is..barca99 írta: Hát még milyen kár, hogy nem büntették meg a feltehetően szabálytalan manőveréért..
meg előzte sajnos!(mondjuk ferrari drukker vok de Alonso)=) első 3 sorrendRewolution5 írta:nemcsak hozott, hanem meg is előzte a spanyolt tudtommal....LG írta: Massa 7. helyének, ezzel megint hozott a spanyolon.![]()
javítsatok ki ha tévednék....