Jáájj,nem tudom mit vagytok így kiakadva.
Az nem cikázás volt az orosz előtt,csak egyszerre melegítették a gumikat ezekkel a mozgásokkal
Komolyra fordítva:
Ha annyira vétett a szabálykönyv ellen,akkor biztos elmeszelik.Mindenesetre érdekes ítélet a szóbeli figyelmeztetés.(LEhet,h nincs rendesen fixálva a szabály,így lehet rugalmasan értelmezni.Nem az első lenne...)
Látom semmi más nem is maradt meg az angolról bennetek,csak ez a jelenet,így lehet oltogatni megint.
Azért,mert esetleg szabályellenes volt,nem egyenlő azzal,h hány ember üt el a boxban

Azért túlzásokba ne essünk talán.Jó h nem csináltok rögtön tömeggyilkost Hamiból
Mindettől függetlenül én észrevettem a versenyzésének többi részét is,amiben rettentően komolyan ment.Ezért az ellentmondást nem tűrő,agresszív,gyors stílusáért szeretem őt.
Mondjuk az érdekes,h miért is fogy el a tudomány már másodszor egymás után a futam utsó harmadára.Múltkor MAssa mögé ragadt be,pedig addig szélvész volt és előzött is elég sokat.Most meg Sutil volt a stop neki,pedig igen tempósan jött fel megint.
Ezt nem értem igazából.Mitől fogy el a gumi pont ugyanabban a fázisban?Mert gondolom ez lehet az oka.Nem hiszem,h a sebességével lett volna a baj,hisz' egészen addig mindkét esetben gond nélkül zárkózott.Aztán amikor fent akadt a srácokon,ilyen gyorsan amortizálódik a cucc alatta?Egy-két kör után érezhetően megszűnik a tapadás és oda az esetleges tempóelőny.Ezzel meg vége is a kapaszkodásnak.
Ez a korábbi évekre nem volt jellemző sztem.Ilyen szinten nem volt gond,ha vki egy másik pilóta mögött megy pár karikát.Ezek az új szabályok,átépített kocsik ilyet is kiváltottak,és ez sztem nem túl jó dolog.
Talán közrejátszott az is a dologban,h sztem Hami kocsiját inkább a kanyargós részekre lőtték be.Hiába a Merci motor a legerősebb,nem az egyenest akarták kihasználni,hanem itt szerettek volna gyorsulni.Pont a hosszú egyenesek kárára.Ezért lehetett,h Petrovot ilyen fura manőverrel kellett maga mögött tartania,valamint,h nem tudott elmenni Sutilnak.Addigra kopott a gumi,lendületből nem tudott elmenni neki,egyenesben nem volt meg az a tempókülönbség és végül,h kanyarokban jól tartotta Adrian.Plusz a szélárnyék nagyobb hátrányt jelent,mint korábban -a gumikat tekintve.
Grat Vettelnek illetve a stábjának,csak összeraktak egy vasat neki,ami ki is bírja a futamot
A fiatal német igen érdekes jelenség,továbbra sem volt köze egyik futamhoz sem.Olyan értelemben persze,h csak ment körbe-körbe,se előtte (és egy idő után) se mögötte senki,versenyben még nem volt.Kíváncsian várom,h mire lesz képes,amikor esetleg elszúrnak egy időmérőt és kapaszkodnia is kell.

Persze bőven benne van,h előrejön,nem is azt akarom sugallni,h kétlem,csak megnézném már verseny közben is.