Bird jogok megvannak Howardra, nem fog hosszabbítani, ahogy Bynum sem, mert úgy ha jól tudom "csak" max 4 éves szerződést lehet neki adni, viszont mikor majd lejár, akkor lehet neki adni egy új 5 éveset, s nyilván mindkét játékos ezt preferálja, 5 év 100-120 millió körül.
Bird jogokkal meg a sapka felé lehet menni!Szóval Lakers szempontból nem kell sakkozni, Howard annyit fog kérni amennyit nem szégyell (vagyis a maxot) ők meg megadják, s mindenki boldog
Évek számai lehet nem stimmelnek, mert ez is változott ha jól tudom, de az biztos mind Bynum mind Howard esetében nem fognak idény közben szerződést hosszabbítani, hanem megvárják a következő szabadügynök piacot, ahol korlátozott ügynökök lehetnek, s több pénzről szóló maximum szerződést kapnak.
szerk: amúgy elvileg a Philly úgy akarta, hogy ők kapják meg Howardot, csak Howard a Lakersbe akart menni, ezt mint érdekesség említettem, meg hogy azért a Sixersnél is felmerült, amiről én már több mint 1 éve beszélek
Bár ugye ez megint olyan, hogy állítólag, s Howarddal kapcsolatban van/volt/lesz ezer ilyen dolog.
Nem mintha Bynummal rosszat húzott volna a Philly, kifejezetten érdekes kis csapat van ott, bár azért Nick Young hatalmas
S Howard kontra Bynum témában, 50% esélyem van a tippre

de szerintem jobban járt a Philly Andrew-val ha persze egészséges marad (bár Howard háta se 100% ). Képességei megvannak, fiatal csapat, Collins az egyik legjobb edző, nincs Bryant aki elnyomja, s dacból nagyon komolyat odapörkölhet.Én tartom, hogy akár 25-30 pont 12-15 pattanós átlagot is tud hozni.Míg Howard talán ebből a szempontból nem lett volna jobb, mert nincs plusz motiváció, ami Bynumnál meg van, hogy megmutassa, régi Magic meg a Sixers között nem lett volna akkora különbség.
S a Sixers védekezése rendben van, jó mondjuk kellett hozzá egy Iguodala, de Collins jó védelmeket ránt össze, s Bynumnál természetesen jobb Howard védekezésben, de csapat szinten nem fog kijönni talán ez a különbség, meg azért Bynum 25 éves lesz, még bőven okítható.
Szóval szerintem ez jól elsülhet, s pl hogy "elkotyogjak" még egy titkot, nálam Bynum szintén rajta van a fantasy kívánságlistámon

Nagy szezont várok tőle.
Amúgy elolvasva, jó írás lett Bazskától, s egyet is lehet vele érteni, Lakers remekül sakkozott, s jó ütemben lépett, a nagy baj a Magic-kel volt, tökéletesen írta egy újjáépülő tervhez sikerült csak rossz döntéseket hozni.Továbbra is nagyon csalódott vagyok, szeret(t)em a Magicket, vannak/voltak ott mindig is jó játékosok, szerethető arcok, de most nagyon mélyen van a franchise, s több évre "betokosodhatnak". Még a PO-ba jutás is hosszú évekig álom lehet.....