USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.14. 16:29:09

Bocsa a dupláért, csak más téma, és ez érdekesebbis:

A Nuggets GM-je mondta, hogy alapból háromcsapatos deal lett volna, de a Magic nem akarta Iguodalat....ekkora idiótákat...27-éves a srác, nem halálos a szerződése, évről-évre fejlődik, a liga top3 perimeter védője, rendkívül sokoldalú...még a hatalmas rebuildbe is simán belefért volna...gyökerek.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.14. 16:20:38

Na én is jósolok:

Durant: állat embertelen kőkemény lesz

Harden: újra bemennek a triplák :D

Westy: Addig nem fog változni, amíg az edző úgy gondolkodik ahogy. Ő megmondta, hogy Russel úgy csinálja, ahogy eddig, mivel ebben jó, és neki ez így jó, nem törődik más véleményével.

Kobe: satu lesz, de azért 25 pont felett fog dobálni

Howard: továbbra is brutál pattanózás, de borzasztó átlag támadói oldalon a pontok terén főleg.

Gasol: nem tudom :D

Bynum: 25/12 felett lesz bőőőven :D

Holiday: nem fog többet asszisztolni, de sokkal jobb pontátlaga lesz

Turner: vagy továbbra is 25-8-25-8-25-8-25-8-as meccseket hoz, vagy végre egy normális 20/5/8-as playa lesz, remélem az utóbbi

KG: kizárt, hogy még egy ilyen szezonja lesz, de én szeretem őt nagyon, szóval felőlem legyen :D

Pierce: remélem egy darab kaki lesz, ami eddig is volt :D

Rondo: ugyanaz marad

James: simán tartani fogja az eddigit.

Wade: 20/5/5-ös lesz

Hirtelen ennyi :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.14. 16:00:02

[quote="kanty"][/quote]

Hát, itt minden bajnokesélyes tele van kérdőjelekkel :D Nálatok az egész chemistry hatalmas kérdőjel, Kobe hozzáállása, védekezés, cserepad stb, Bostonban KG számomra a nagy kérdőjel hogy lehet-e még egy ilyen éve, hogy bírják PP térdei, mikor és hogy tér vissza Bradley, Terry mennyire lesz önző és mennyit fog eldobálgatni, Thundernél Durant lesz-e végre az alfahím, vagy maradnak ennél a felállásnál, amiben Westbrook fogja vissza a csapatát...

És végül mi, ahol csupán ennyi kérdés van: LeBron-nak lehet-e még egy ilyen éve, Bosh beáll-e palánk alatti harcossá mint a döntőben, Wade egészséges lesz-e, ha igen, marad-e 2. opció ( mert akkor azért 25-5-6 körüli játékos legalább, 50% körüli FG mellett ), Allen-nek milyen szerep jut, Miller egészséges lesz-e, Lewis hogy fog hozzáállni...

A videóhoz meg: Nem semmi, hogy majdnem 11 perces videót lehet buzzer beaterekből összerakni. De vajon eléri-e a fél órát az a videó, ahol a clutch szitukban rontott dobásait mutatják be? :twisted:
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.14. 15:50:34

Én csak magamat tudom ismételni, ha közhely, akkor is. Majd meglátjuk. Most sokan előre kárörvendnek, hogy mekkora pofára esés lesz a Lakers szempontból ez az év, aztán majd az idő eldönti.
Kobe-t én sem az esze miatt szerettem meg, de ha egy kicsi is van neki, akkor most elgondolkodik, persze csak, akkor ha szeretne egy 6. gyűrűt.
Ha már Kobe, akkor sok szeretettel egy videó, csak Nektek 8) :
http://www.youtube.com/watch?v=BhevJ3AILgo

Látom közbe már jóslások is mennek, hogy jövőre ki mire lehet képes. Akkor én is egy kicsit jósolgatok. Szerintem Durant nagyon állat lesz a következő szezonban. Azt várom tőle, hogy még dominánsabb legyen meccsek közben, azt pedig tudjuk, hogy végjátékban mire képes. Mondjuk ehhez az is kellene, hogy Westrbrook felfogja, hogy Tőle a kevesebb jelen esetben több lenne. Adjon meccsenként hárommal több assistot, s dobjon 4-5-el kevesebbet rá, ebből már jól jön ki a Thunder.
Remélem, hogy Wade is kicsit észhez tér, talán ha az egészsége rendben lesz, akkor a pályán a sunyiságot is hanyagolja. Egyik kedvenc játékosom, de ha továbbra is így folytatja, akkor ez már csak múltidőben lesz helytálló kijelentés. Ha már összeesküvés elméletek. :lol: Akkor arra is kíváncsi leszek, hogy mennyre fogadja el, hogy Ő már csak második számú lehet a Heat-ben. Elsőre egyértelműnek tűnhet, hogy simán beáll másodiknak, csak makk egészségesen, gondolhatja azt, hogy még van egy-két jó éve, s ebben megmutatja, hogy semmivel sem gyengébb, mint LeBron. Na, de ez csak spekuláció, de jó eljátszani a gondolattal.
Lakers mellett még kíváncsi leszek az új Sixers-re. Nagyot húzhatnak Bandival, de én valahogy vele kapcsolatban soha nem voltam biztos. Mármint még tavaly sem. Nem mennék rá mérget, hogy ha a kezébe adják a labdát folyamatosan, akkor képes lesz domináns lenni.
Másik csapat, akit különösen fogok lenni az a Minnesota lesz. Talán idén már meglehet nekik a rájátszás. Tavaly is egészen Rubio kiválásáig harcban volt egy PO helyért. Ott sincs sok idő, hiszem Love kijelentette, hogy nem fog a végtelenségig várni, ha nem jönnek úgy az eredmények, ahogy Ő szeretné, akkor bizony lelép.
Előre leoltalak titeket, hogy kicsit felesleges előre "okoskodni", aztán én is ugyanazt teszem. :lol:

Bob!
Köszi a "titkos" fantasy megérzéseidet, lejegyzem őket, majd ha úgy alakul, akkor felhasználom. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.14. 14:56:24

Bob_Marley írta:Háháháh és tényleg :D Az összes Young nálatok van :P 3 van az NBA-ben mindegyik 76os :D
Eazzy írta:
You should build your team around YOUNG players.
Óriási :mrgreen:

http://sportsillustrated.cnn.com/2012/b ... index.html
Delfino :arrow: Rockets

Chris Andersen is szabadügynök, Howard csere után eléggé felértékelődött, Kenyon Martinnal egyetemben, többen is szeretnék megszerezni.

Kis Celtics előre tekintő :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ujzSE4Um2s
Ha már ilyen stat előrejelzést írtam Bynumhoz, pl Rondonál nem tartom elképzelhetetlennek, ha 12es assist átlagot tudna hozni ebben a szezonban-Olyan emberek vannak körülötte, hogy most tényleg mindenki bedobja :D
http://www.youtube.com/watch?v=w_KRNocRvRY
Ez meg kis Heat-előretekintő :P

A 12 asszisztos Rondo sima lesz, de James is lehet 10 körül így már :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.14. 13:51:30

Háháháh és tényleg :D Az összes Young nálatok van :P 3 van az NBA-ben mindegyik 76os :D
Eazzy írta:
Óriási :mrgreen:

http://sportsillustrated.cnn.com/2012/b ... index.html
Delfino :arrow: Rockets

Chris Andersen is szabadügynök, Howard csere után eléggé felértékelődött, Kenyon Martinnal egyetemben, többen is szeretnék megszerezni.

Kis Celtics előre tekintő :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ujzSE4Um2s
Ha már ilyen stat előrejelzést írtam Bynumhoz, pl Rondonál nem tartom elképzelhetetlennek, ha 12es assist átlagot tudna hozni ebben a szezonban-Olyan emberek vannak körülötte, hogy most tényleg mindenki bedobja :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.14. 13:45:08

Bob_Marley írta:bár azért Nick Young hatalmas :mrgreen:
Hehe, ugye nálunk van Thad Young is, és Sam Young is, bár szerintem ő elmegy, sőt az sem kizárt, hogy már el is ment :D Na mindegy, de azért három Young.... :D

Hát mi mindenképpen eleget teszünk ennek :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.14. 13:14:23

Bird jogok megvannak Howardra, nem fog hosszabbítani, ahogy Bynum sem, mert úgy ha jól tudom "csak" max 4 éves szerződést lehet neki adni, viszont mikor majd lejár, akkor lehet neki adni egy új 5 éveset, s nyilván mindkét játékos ezt preferálja, 5 év 100-120 millió körül.
Bird jogokkal meg a sapka felé lehet menni!Szóval Lakers szempontból nem kell sakkozni, Howard annyit fog kérni amennyit nem szégyell (vagyis a maxot) ők meg megadják, s mindenki boldog :D

Évek számai lehet nem stimmelnek, mert ez is változott ha jól tudom, de az biztos mind Bynum mind Howard esetében nem fognak idény közben szerződést hosszabbítani, hanem megvárják a következő szabadügynök piacot, ahol korlátozott ügynökök lehetnek, s több pénzről szóló maximum szerződést kapnak.

szerk: amúgy elvileg a Philly úgy akarta, hogy ők kapják meg Howardot, csak Howard a Lakersbe akart menni, ezt mint érdekesség említettem, meg hogy azért a Sixersnél is felmerült, amiről én már több mint 1 éve beszélek :D
Bár ugye ez megint olyan, hogy állítólag, s Howarddal kapcsolatban van/volt/lesz ezer ilyen dolog.
Nem mintha Bynummal rosszat húzott volna a Philly, kifejezetten érdekes kis csapat van ott, bár azért Nick Young hatalmas :mrgreen:

S Howard kontra Bynum témában, 50% esélyem van a tippre :D de szerintem jobban járt a Philly Andrew-val ha persze egészséges marad (bár Howard háta se 100% ). Képességei megvannak, fiatal csapat, Collins az egyik legjobb edző, nincs Bryant aki elnyomja, s dacból nagyon komolyat odapörkölhet.Én tartom, hogy akár 25-30 pont 12-15 pattanós átlagot is tud hozni.Míg Howard talán ebből a szempontból nem lett volna jobb, mert nincs plusz motiváció, ami Bynumnál meg van, hogy megmutassa, régi Magic meg a Sixers között nem lett volna akkora különbség.
S a Sixers védekezése rendben van, jó mondjuk kellett hozzá egy Iguodala, de Collins jó védelmeket ránt össze, s Bynumnál természetesen jobb Howard védekezésben, de csapat szinten nem fog kijönni talán ez a különbség, meg azért Bynum 25 éves lesz, még bőven okítható.

Szóval szerintem ez jól elsülhet, s pl hogy "elkotyogjak" még egy titkot, nálam Bynum szintén rajta van a fantasy kívánságlistámon :D Nagy szezont várok tőle.

Amúgy elolvasva, jó írás lett Bazskától, s egyet is lehet vele érteni, Lakers remekül sakkozott, s jó ütemben lépett, a nagy baj a Magic-kel volt, tökéletesen írta egy újjáépülő tervhez sikerült csak rossz döntéseket hozni.Továbbra is nagyon csalódott vagyok, szeret(t)em a Magicket, vannak/voltak ott mindig is jó játékosok, szerethető arcok, de most nagyon mélyen van a franchise, s több évre "betokosodhatnak". Még a PO-ba jutás is hosszú évekig álom lehet.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.14. 13:45:38-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.14. 11:18:05

Egyébként tényleg az a baj ezzel a Megállíthatatlan Lakers-szel, hogy sokan sokfélét mondunk november elejéig, aztán majd még cifrábbakat a PO rajtjáig, és lehet, hogy ott totál más lesz a felállás. A Thunder és a Heat is alsó posztokon jó, és Westbrook-Durant-Harden-Wade-Jamesre egyáltalán nincs ember LA-ben, viszont a Howard-Gasol kettőst Nash-sel együtt megfogni szintén kb lehetetlen akárkinek is, plusz ott van a Kapitány. Lehet, hogy mind a 82 meccsen odaadja Nash kezébe a labdát, aztán a PO-ban, zűrös helyzetekben meg rávágja 9 méterről a triplákat...nem lehet megmondani. De az tény, valamilyen szinten örülök, hogy vége már ennek a hülyeségnek, csak ne pont a Lakersbe ment volna :D

szerk.: Most olvasok vissza. Szóval a mostani szezon még lemegy a jelenlegi rendszerrel, de a következőben már jön a brutális luxusadó? Mert ugye ez a két szezonja lesz valszeg ennek a Lakersnek, Kobe utána valószínűleg távozik, vele Gasol is, tehát utána egy évet marad még Nash, és Howard-ra akarnának építkezni. Aki meg ugye most lejárós, hosszabbítania kell. Lehet, hogy már volt itt kérdés, akkor sry, de őt újraigazolhatják nyáron? Mivel ugye nélküle is bőven sapka felett vannak, akkor lehet vele szerződést kötni, vagy mindenképp még a lejárta előtt hosszabbítani kell? Jövő szezonra a Bryant-Gasol-Nash tríó lesz kb 60 millában, a többiek is cirka 20-ban. Hova fér ide Howard azokkal a brutális luxusadókkal? Nem hinném, hogy rosszabb szerződést írna alá, ha aláír...illetve még ugye olyat lehet talán, hogy abban a szezonban keres mondjuk 8 milliót, a következőben meg 30-at, amikor már sem Bryant, sem Gasol nem nyomja a capet...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.14. 08:41:14

Game90 írta:Lebron James funny victory dance:
http://www.youtube.com/watch?v=pqLt0-y1uyw
Na jó, ez mindent visz :lol: Zene + LBJ, Harden, Love :lol:
Ezt a táncot meg kell tanulni :D :D Mondjuk Durant se gyenge:
http://www.youtube.com/watch?v=p6hD5j12 ... re=related

Képekhez:
Hardennél egyébként nincs kőkeményebb ember az égegyadta világon :D

Jameshez egy apró megjegyzés: azért jó nagy paréj volt, amikor Gasol szemébe belekapott, aztán még csak rá sem nézett...
PCsabi
aka Game90

2012.08.14. 02:26:15

Lebron James funny victory dance:
http://www.youtube.com/watch?v=pqLt0-y1uyw
Na jó, ez mindent visz :lol: Zene + LBJ, Harden, Love :lol:

Ezt a keményebb luxusadót simán megoldják majd a mezszponzori pénzekből. Kapnak 20 milliót évente, máris megvan a luxusadó egy része, arról nem is beszélve, hogy HA bajnokságot nyer a Lakers, akkor rögtön nyereségesek 100+ milliós fizetés mellett is. Bár szerintem bajnokság megnyerése nélkül is azok lennének, van akkora piac, de ezekben a dolgokban annyira nem vagyok otthon, utánanézni meg most lusta vagyok. De azért majd Jerry Buss-ért elmorzsolok egy könnycseppet...

Max Luckan ‏@MaxLuckan
Kenyon Martin will decide between the Knicks and the Lakers, league source said.

Olimpia topik helyett inkább ide dobom be a cuccokat, azért a döntő után elkezdtek emberkedni, 1., 2. kép, de a harmadikon Melo se rossz :D :
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0039_n.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8p6p ... o1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8peb ... o1_500.jpg

Kevin Love ‏@kevinlove
Project X part 2 tonight!!! @JHarden13 @tysonchandler @KDTrey5 @KingJames @russwest44 @DeronWilliams @carmeloanthony @CP3 @mindofAI9

Biztos jó buli lehetett, Nas - Swizz Beatz kettőssel nyomták :) :
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8pe7 ... o1_500.jpg

Mike Krzyzewski, on LeBron, "I have seen him grow immensely. He is the best player and he is the best leader and he is as smart as anyone playing the game right now. We have developed a really close bond because I rely on him to be that for me and he has been. He made two big plays the dunk and the three. He just makes smart plays and he played with the four fouls the last five minutes of the ball game. I didn’t know it was him until I turned around and he doused me with the water. Those are good moments. I love my relationship with him. What a year. NBA champ, MVP, Gold Medal. Only two other players in the history of our sport have done this Jordan and [Bill] Russell. And for LeBron to join those two – he is worthy of joining those two."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.13. 22:21:18

A jövő szezonban a salary cap 58,044 millió dollár, s 70,307 millió dollár felett van luxus adó, de majd a 2013/14es szezontól sokkal többet kell fizetni, most minden luxus adó feletti dollárért plusz 1et kell fizetni, tehát ha +20 millióval vagy a sapka felett, 40et fizetsz.
Viszont 2013tól jóval keményebb

$5 million or less $1.50 $2.50
$5 million to $10 million $1.75 $2.75
$10 million to $15 million $2.50 $3.50
$15 million to $25 million $3.25 $4.25

Második oszlop arra vonatkozik, ha valaki 5éves periódusból 4szer luxusadó felett van, súlyozott "büntetés" jár érte.
S pl példának okáért, 7 millióval vagy sapka felett, akkor az első 5 után 1,5 szeres a szorzó a fent maradó 2 után 1,75

Szóval ez azért valamelyest elgondolkoztathatja a GM-ket.
Példának okáért a Lakers jelenleg 97 milliónál tart, s ha a 2013tól érvényes rendszert nézem akkor ez után fizetne ezért kb 150-160 millió dollárt, ami azért nagyon nem mindegy.

Kialakult most egy ilyen rendszer, szerintem sem jó, Boston ide vagy oda (meg azt mindig "megmagyarázom" ott odaadtuk az egész keretet 2 emberért :D ) az összeállással alap "elvek" borulnak, s mint ezerszer megbeszéltük óriási szakadékok kezdenek kialakulni.S már a fejekben is az a gondolat van meg, hogy ez így jó, lsd a felejthetetlen Celtics-Heat 7ik meccs előtti írás az NBA.comon!!!!! miszerint a kosárlabdának a Thunder-Heat tenne jót, meg a reklámnak, mert hogy mennyi sztár van a pályán...Hát lópikulát!!!Jelenleg hiába van több bajnokesélyes csapat, bár azok közül is kiemelkedik 3-4, ugyanannyian jelentkeznek a citromdíjra is, s nehezen is lehet ebből kikecmeregni.
Teljesen igazságos rendszer soha nem lesz, meg remélhetőleg az új luxusadó szabályozással megváltozik a csapatok pénzköltési kedve.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.13. 16:30:28

Hát igen, ez a cap-téma szerintem sem oké így, oké legyen 58 millió a cap, de lehetne valami olyasmi, hogy luxusadóval együtt nem lehet átlépni a 100 milliót. Így a maximum az ugye 79 millió lenne, a 70-et meg azért elég sok csapat eléri/elérte, mint pl a Boston is tavaly 80 körül volt...Ebbe a 79 millába jelenleg pontosan mi és a Lakers nem férnénk bele, de valahol ott mozog a Nets és a Knicks is. Egyébként a Thunder is a sapka felett lesz már idén...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.13. 16:09:23

REMY írta:
Tocy írta:Előbb fogadnám el Pepét Barca-mezben, mint Kobe-t Heat-mezben :D Na jó, lehet túloztam.
szerencsére egyiket sem fogod meglátni másik mezben :P
Mikor is kezdődik pontosan a szezon?

Ennyire még nem vártam NBA szezont mint most.
Egyébként egy hsz megírásnyiba kerül utána nézni :D
Azt tudom, hogy a Sixers október 31-én kezd, de mindjárt meglesem, hogy mikor van az első meccs.

Október 30 az első nap, három meccsel, pl egy Boston-Miami és egy Lakers - Dallas is lesz :D
REMY
Madridista

2012.08.13. 15:52:01

Tocy írta:Előbb fogadnám el Pepét Barca-mezben, mint Kobe-t Heat-mezben :D Na jó, lehet túloztam.
szerencsére egyiket sem fogod meglátni másik mezben :P
Mikor is kezdődik pontosan a szezon?

Ennyire még nem vártam NBA szezont mint most.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.13. 15:17:51

Bob_Marley írta:Ebből a szempontból tényleg hihetetlen milyen különbségek vannak piac és piac között..Egy OKC vagy Memphis nem teheti meg, hogy a sima sapka felé menjen, a Lakers meg lazán 40 millióval felette van.Idén mi szerencsére elég jók vagyunk, pár millióval vagyunk a sima sapka felett :D

Amúgy csodálkoztam, hogy amit linkeltem oddsok senki nem lepődött meg rajta :D Mondjuk mindegy is, nem miattatok írtam be :D Én azért kicsi meglepődtem, hogy pl a Phillyvel egy szinten van pl a Celtics a bukiknál (nem a Sixerst lenézve, de azért na, erősebb a keret rutinosabb sok PO tapasztalattal)
Hát igen, azért valami hard cap lehetne, amit már tényleg semmiképp nem lehetne átlépni...
Azért szidjuk a Miami-LA kettőst, hogy összevásárolnak, de bazze, hát zárjuk be a kapukat egy hard cappel, és máris nem lehet két sztárnál többet együtt tartani...

Ez valóban érthetetlen, hogy a Celtics miért kap hasonlót, mint mi, mikor gyakorlatilag elég meghatározó játékosaink mentek el, gyakorlatilag Jason Richardsonon kívül mindenki póhás kisgyerek...én csak remélni tudom, hogy fölétek tudunk nőni, mert ha Holiday szintet lép, akkor azért ő simán feljön a harmadik vonalos irányítóból második tetejére...és mondjuk azh sem lesz rossz, hogy Bynum miatt ugye nagyobb területe lesz a betörésekhez, ami egyébként Turnernek is segít, sőt Evan ugye eléggé ütötte Iggyt, szóval ebben is van egy kis potenciál növekedési lehetőség, de ezek mind olyanok, hogy HA. De ti azért mégiscsak máshogyan álltok, mert elég erős egyensúly van a fiatalság és a tapasztalt öregek között, és az átmenet is megvan.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.13. 11:37:20

Láttam én is,de csak gifben, de akkor már berakom :D
Kép

When including Howard's expected maximum contract, the Lakers will have approximately $92 million committed to just six players.
Ez ne tévesszen meg senkit, arra vonatkozik, hogy majd nyáron ha megkapja az új maximum szerződését, akkor mekkora pénzeket kell majd fizetni :D
Mondjuk most se rossz a Lakers salary:
http://hoopshype.com/salaries/la_lakers.htm

Ebből a szempontból tényleg hihetetlen milyen különbségek vannak piac és piac között..Egy OKC vagy Memphis nem teheti meg, hogy a sima sapka felé menjen, a Lakers meg lazán 40 millióval felette van.Idén mi szerencsére elég jók vagyunk, pár millióval vagyunk a sima sapka felett :D

Amúgy csodálkoztam, hogy amit linkeltem oddsok senki nem lepődött meg rajta :D Mondjuk mindegy is, nem miattatok írtam be :D Én azért kicsi meglepődtem, hogy pl a Phillyvel egy szinten van pl a Celtics a bukiknál (nem a Sixerst lenézve, de azért na, erősebb a keret rutinosabb sok PO tapasztalattal)
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.13. 10:52:52

Előbb fogadnám el Pepét Barca-mezben, mint Kobe-t Heat-mezben :D Na jó, lehet túloztam.

Amúgy a LAL-fizuk már a 100 millió dollár felé igyekeznek, de 90 felett vannak már az tuti. Ugye asszem 58 millió a cap, tehát több, mint 30 millióval lépik túl, ami azt jelenti, hogy a luxusadóval együtt több, mint a cap dupláját fizetik ki. Bár már mi is 80 milliónál járunk...

Nem tudom ki figyelte éjjel a Colts-Rams preseason meccset, de az idei 1/1 Andrew Luck az első passzából 68 yardos TD-t dobott :D Bár az csak egy kb 3 yardos passz volt, amiből a srác végigfutott a pályán, de hát ezt írják be :D Összesen 16/10 sikeres átadás, 188 yard, 2 TD, abszolút jól játszott. De a héten a Steelers ellen már más lesz :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.13. 10:47:36

Tocy írta:Pontosan, de a Bryant-mez nem kell :P
Kép
Muhahahaha
Sajnos van ilyen is...

Am biztos brutális lesz a Big4 vagy mi LA-ben, de én egyszerűen nem bírom felfogni hogy hogyan fogják ezt megoldani anyagilag. Bár ez legyen az ő gondjuk, csak kezdődjön már a szezon! :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.13. 10:23:44

Eazzy írta:
kanty írta:Aki megtalálja a hasonlóságot az egy Kobe Bryant mezt nyer majd :mrgreen: [/img]
McDonalds jel :D
Pontosan, de a Bryant-mez nem kell :P
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.13. 09:36:10

kanty írta:Aki megtalálja a hasonlóságot az egy Kobe Bryant mezt nyer majd :mrgreen: [/img]
McDonalds jel :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.13. 09:33:39

Most lehet két hónapig gondolkodni, hogy Bryant mennyi téglát fog eldobni, mennyi balhé lesz a Lakers-nél, aztán december fele meglátjuk, hogy ebből mennyi válik be. :D
Aki megtalálja a hasonlóságot az egy Kobe Bryant mezt nyer majd :mrgreen: :
Kép
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.13. 09:25:36

Hát ha a bohóc olimpián így dobál, akkor majd rendesen védekező csapatok ellen hogy fog akkor? :D

És ki ez a Durant? Én nem láttam játszani. Viszont Dürán az tényleg jó volt.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.13. 09:01:58

Hurrá, keress még ilyen statokat, amik egy 72-10-es Lakerst vetítenek elő :D

Egy kis Team USA: A pontkirályuk Durant lett 19,5-es átlaggal, 48,5 %-kal...utána Anthony 16,3 53,5 %-kal, aztán James 13,3 60,3 !!! %-kal...ő nem vett részt a dobóversenyben :D A legtöbb asszisztot LeBron adta, 45-öt, Paul 41-et, Deron 37-et, a 4. Durant 21-gyel, a többiek 20 alatt...A legjobb lepattanózó Love volt 7,6-tal, aztán Durant 5,8 és James 5,6 következik. Amúgy a leggyengébben Deron és KOBE dobott, 39 és 42,9 %-kal :D A legtöbb rádobása is bőven Durantnek volt, utána Anthony, aztán James és Kobe hasonló szinten.

Szóval bízhatunk benne, hogy Bryant el fogja dobálni a labdákat idén is :D Ja, hogy nem egy bohócolimpiából kellene kiindulni :D
Válasz küldése