nyugodtan. persze csak a határokat betartva,de azzal nincs is gond.
én meg pont azt látom a hszedben,h végre itt az alkalom,h beszélhessek Schumi zűrjeiről megint,yeeeeh
senki,én se írtam olyat,h érinthetetlen,és nem vakít el senkit sem, sose tagadtam le a zűrjeit,de semmi szükség az ilyen riporteri szarságokra. Schumacher azért hozta fel a 7világbajnoki címet,és a futamgyőzelmeket,mert úgy érezte,h az a kedves riporter az egész karrierjére rásütötte,h amit elért azt igenis csalással. ő volt jelen,így jött le neki, és nem csak neki, ha visszaolvasol.
véleményem szerint ennyi erővel az egész mezőny fog okot adni a hasonlóan szimpatikus kérdésekre,pl, győz Alonso,majd az interjúnál kitérnek a jó pár évvel ezelőtti DCvel szemben elkövetett manőverére, van rá szükség? nincs. odatartozik? nem.
ahogy erre se volt semmi.
Schumacher visszatért,nem pedig csalt,hogy az egész beszélgetést olyan szemszög alá helyezzék. ez nem tetszik akik bírják őt, akik meg nem bírják,azoknak meg tetszik,és nem látnak semmi kivetnivalót benne. Te utóbbihoz tartozol.
De azt remélem,h okot ad a múlt idézésre az egész évben,mert az azt fogja jelenteni,h egyesek nem bírják elviselni,h jól megy,és sikeres.
mert abban biztos vagyok,h ha végig szentként viselkedik,de egyben sikeres is lesz, akkor se lesznek (most nem személyeskedek) rest egyesek felhozni a dicsőőőő

múltat, hogy hadd kötekedhessenek egy kicsit.