USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.20. 20:35:45

Bob_Marley írta:Nekem azért egy aggodalmam van Bradleyvel kapcsolatban, még nem volt nálunk edzőtáborban mióta itt van :? És megint kimarad, de nem akarom az ördögöt a falra festeni :D
Nem lesz semmi gond. Idén már nem valószínű, hogy játszik, de addig is ott lesz Terry és Lee :)
Egyébként a semmiért egy teljesen korrekt szerződéssel szereztünk egy jó védőt aki veszélyes kintről és a kontráknál is mindig ott lesz Rondo mellett.
Szerintem ez egy igen szép ajándék a Rakétáktól :D
PCsabi
aka Game90

2012.07.20. 20:07:00

Ennyiért még jó is:
Guard Courtney Lee lands a four-year, $21.5 million fully guaranteed deal from the Celtics in sign and trade deal, source tells Y! Sports.
MessiFan írta: Kezdő: Rondo-Bradley-Pierce-Bass-KG
Pad: Terry, Green, Lee, Sullinger, Wilcox, Pietrus/Dooling, Melo
Azért nálatok is érdekes lesz, hogy hogyan oszlanak majd meg a percek, 1-2-3 poszton rengeteg minőségi játékos van, még akkor is, ha Green sokat fog 4-est is játszani. Bár valószínűleg PP több pihenőt kap majd az alapszakaszban. Nem lepődnék meg, ha megint Heat - Celtics ECF lenne.

J.A. Adande ‏@jadande
so it's no longer just a "cute" story? RT @darrenrovell: Over last 4 days, Madison Square Garden shares have fallen $93 million in value.

John Hollinger ‏@johnhollinger
@jadande Theory: Drop isn't due to Lin; it's their shareholders being reminded of the existence of Dolan.

Hatalmas, főleg Kidd :lol:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.20. 19:01:53

Nekem azért egy aggodalmam van Bradleyvel kapcsolatban, még nem volt nálunk edzőtáborban mióta itt van :? És megint kimarad, de nem akarom az ördögöt a falra festeni :D

Sokak kedvence Faried:
http://www.youtube.com/watch?v=ARpXRmdA ... ontext-gfa
Tömés után sarokkal még kirakta :D

Tegnapi Nagy Brittania-USA
http://www.youtube.com/watch?v=eLfpl96p ... re=g-all-u

Ez az előadás meg simán NBA szintű volt, körítés minden :D
http://www.youtube.com/watch?v=WNCtEnfT ... re=g-all-u

Amúgy érdekességképpen az USA csapatban 9 all strar vagy valaha all star van, az összes többi csapatban van 6 :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.20. 17:38:56

Azt a leborult szivarvégit! DREAM BENCH! :mrgreen:
A semmiért megkaptuk elvileg 4 évre kevés pénzért Lee-t, így szinte kész is a csapat!
Kezdő: Rondo-Bradley-Pierce-Bass-KG
Pad: Terry, Green, Lee, Sullinger, Wilcox, Pietrus/Dooling, Melo
Csorog a nyálam.
De egyébként magas posztot még mindig lehetne erősíteni egy Milicic-el vagy az éppen amnesztiával kirakott Blatchet, aki igaz eléggé butuska, de eléggé képzett magas és mivel a Wizards kártyájára menni fog a pénz, és nincs is sok érdeklődő meg lehetne lépni és akkor majd Melo lesz a tartalék.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.20. 10:54:41

A hajnal legnagyobb kérdése az volt, hogy sikerül-e Courtney Lee-t a Boston Cetlicshez cserélni. Már az este folyamán biztosnak tűnt az üzlet, ám egy ponton elakadtak a tárgyalások, majd pár órája képbe lépett a Portland TrailBlazers, így véglegessé vált a tranzakció (bár kisebb változtatások még mindig lehetnek), amelynek keretein belül a Blazers Szasa Pavlovicsot kapja snt-vel, a Houston Rockets (mint Lee korábbi csapata) E'Twaun Moore-t, JaJuan Johnsont, Sean Williamst és egy Charlotte-tól szerzett második körös draftjogot, míg a Celticsbe érkezik Lee snt-vel. Több dolog sem tisztázott még. Egyrészt semmi értelme így portlandi részről a cserének, nyilván kapni fognak valami draftcetlit legalább Pavlovics mellé, másrészt mivel az új szerződéséről nem tudunk semmit, így Lee-jéről sem, csak annyi a biztos, hogy a Boston új dobóhátvédje négy évre megy majd Doc Riversékhez. A Rockets a hírek szerint mindhárom érkezőt kiteszi keretéből.

Azt meg kell jegyezni, hogy most mi adtunk 2 krumplit meg egy zacskós tejet, egy remek kis kiegészítő emberért.A Rockets meg gyűjtöget és továbbra is próbálja Howardot megszerezni, nekik nem volt szükségük Lee-re nekünk meg igen :D

Helyettese, Adam Silver is nyilatkozott, méghozzá arról, hogy a jövőben valószínűleg lesznek reklámok a mezeken. Jövőre szeretnék megtervezni az egésznek a rendszerét, ám a 2013-2014-es szezon előtt biztosan nem lesznek még láthatóak majd a reklámok. Állítólag egy 2*2-es részt szeretnének kialakítani a váll részen, itt hirdethetnének azok, akik szeretnének és Silver érzése szerint ezt minden csapat támogatja. Elmondása szerint nehéz megjósolni, mennyit hozhat ez a konyhára, de nagyjából 100 millió dollár pluszt számol a csapatok szempontjából.

Leeről mindig ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=T3ari8OjYhA

Iszonyat örülök neki, Pietrus kategória csak fiatalabb és jobban mozog.
http://www.youtube.com/watch?v=sp_4bTds8wY&hd=1

Kicsit fura lesz a csapat így hogy vannak fiatalok is :D Viccet félre téve, Sullinger gyerektől is sokat várok, nagyon tetszik amit mutat eddig, pattanózik, megdöglik a pályán a labdákért, képzett pozícióban megoldja, bedobja középtávolról, messziről, széles a repertoárja s KG még oktathatja is, huh de jók leszünk remélhetőleg :P Ráadásul a pace-t tudjuk növelni, több könnyű kosarat is tudunk majd szerezni meglesznek Rondo mellett a rohanós emberek.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.07.20. 10:25:48

Tocy írta:Celtics :shock: Ha mindenki egészséges, ez a csapat baromira bajnokesélyes most már :D PP-KG-Rondo most a BIG3, és akkor még Bradley, Terry ( tőle várok agyatlanul dobálós meccseket azért :twisted: ), Green, Lee, Bass és Sullinger magas posztokon is tud majd valamit hozzátenni, de hozzánk hasonlóan ők is itt gyengébbek. Nem Bulls-Heat versenyfutás lesz itt, Heat-Celtics :D Nets erősödött, meg NY se rossz, de a Bulls-szal ők már csak a második vonal...
Igen, ez egy bajnokesélyes csapat, Terrytől csak a csapategység miatt félek, de remélem, hogy beáll a sorba. Ugyanis itt nem lesz csendben lévő Nowitzki, meg szolid Kidd ( bár a balesete után :D ) ,hanem ha hülyeséget csinál, akkor a PP, Rondo, KG tiró letépi a fejét és még mást is :D Főleg KG! Velük nem igazán lehet szórakozni...
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.20. 09:48:39

Celtics :shock: Ha mindenki egészséges, ez a csapat baromira bajnokesélyes most már :D PP-KG-Rondo most a BIG3, és akkor még Bradley, Terry ( tőle várok agyatlanul dobálós meccseket azért :twisted: ), Green, Lee, Bass és Sullinger magas posztokon is tud majd valamit hozzátenni, de hozzánk hasonlóan ők is itt gyengébbek. Nem Bulls-Heat versenyfutás lesz itt, Heat-Celtics :D Nets erősödött, meg NY se rossz, de a Bulls-szal ők már csak a második vonal...
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.20. 09:33:17

Ne nevess Bob! Kb. én is így fogadtam a hírt... :cry: :cry: :cry: :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.20. 08:17:16

Game90 írta:
Celtics will send E'Twaun Moore, JaJuan Johnson, Sean Williams and 2nd rd pick in Courtney Lee trade.

Fenébe, jövőre is jó lesz a Celtics :twisted: Sőt, most jobbnak is gondolom őket, mint tavaly.

Rondo - Bradley - PP - Bass - KG
Terry - Lee - Green - Sullinger - Wilcox - Fab Melo

Erős, ezzel meg lehet szorongatni a Heat-et.
Egyenlőre :D (csak ne legyen sérülés)
Erre Fab Melo tegnap megsérült a bal kezén, s már nem is tért vissza a 3ik negyed után :?

Én személy szerint nagyon örülök, Lee-t a Magicben nagyon szerettem, s nagyon jó lesz ő nálunk is remélem.Elvileg kellett egy Portland is a dealhez meg jó öreg Sasha Pavlovic, de meg van :D Mooret sajnálom, őt én nagyon szerettem, s benne van kakaó.
Amúgy pont az SL meccsünk előtt ment a huza-vona hogy akkor lesz trade vagy nem, s a 3 érintett először átöltözött, aztán szóltak hogy srácok ne öltözzetek csere van, meg Doc is odament mindegyikhez, aztán mégse volt teljesen hivatalos, de kezdődött a meccs, s elég foghíjasan álltunk ki, ki is kapott a SL csapat a Kingstől :D

Most azért elég bizakodó vagyok, az elmúlt 2 évben kitett minket a Miami a rájátszásból, idén már remélem nem :twisted: Ráadásul jelenlegi felállásban tudunk több embert is küldeni Jamesre vagy Wadere.Bradley kiváló védő, Lee azon kívül hogy jó triplagép, meg tempódobó jó védő, s Green is átlagon felüli.De Bradley sérült azért elvileg november-decemberig úgyhogy lesz forgatva a csapat rendesen az alapszakaszban, s kellenek az emberek.
Nagyon tetszik ez a keret, s igaz erősödött a Miami meg a Nets meg a többiek is körülöttünk, de nagyon optimista vagyok. :D

Ainge remekül megforgatta a csapatot, nem rebuild, de Allen távozásával azért ez már soha nem lesz BGI3 és jó emberek jöttek, hosszabbítottunk játékosokkal nem horror áron, KG is marad szerintem még bírja a térde :D PP-t lehet az alapszakaszban pihentetni van helyette egy tonna ember aki 3asban tud játszani, s teljesen mindegy hányadik helyen, csak be kell esni a PO-ba.Jó csapat e4z friss csapat, Docnak azért lesz vele dolga, de tele vagyunk lehetőségekkel :D

LETS GO CELTICS

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WvbRV8Tha8#!
Fencing???What is that??? :D
Synchronized swimming???Chris Bosh :mrgreen:

Lin elmegy ......:cry: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=yAcK6qG3 ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.20. 01:26:56

Eazzy írta:
Game90 írta:Hatalmas történet és élmény!
http://www.youtube.com/watch?v=udNttlrQZQg
Ez jobb:
http://www.youtube.com/watch?v=KXdncNiwtXk
:D
Ez is jó, hatalmas élmény lehet, DeSean-nal pacsizgatni, Vick dobálgatja neked a labdát stb. :) CP3, Wade-féle videó is jól sikerült.

Celtics will send E'Twaun Moore, JaJuan Johnson, Sean Williams and 2nd rd pick in Courtney Lee trade.

Fenébe, jövőre is jó lesz a Celtics :twisted: Sőt, most jobbnak is gondolom őket, mint tavaly.

Rondo - Bradley - PP - Bass - KG
Terry - Lee - Green - Sullinger - Wilcox - Fab Melo

Erős, ezzel meg lehet szorongatni a Heat-et.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.19. 22:05:26

Game90 írta:Hatalmas történet és élmény!
Ez jobb:
http://www.youtube.com/watch?v=KXdncNiwtXk
:D
PCsabi
aka Game90

2012.07.19. 21:57:58

Cumbee írta:Ha valakit érdekel esetleg: USA vs Nagy-Britania

http://www.thefirstrow.eu/watch/131272/ ... itain.html
Kegyetlen, hogy mindegyik meccsen más tud előlépni, ma Melo állatkodik.

Lerohanásban nagyon jók, de felállt védelem ellen azért még mindig nem az igazi a játékuk.

Anthony Davis jó!
Tocy írta:ezzel kapcsolatosan a Heat-topicba NBA1-n írtam, ide is bemásolom, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Spo megoldja :mrgreen:

De azért Milicic > mostani Miami centerek.

Rotáció az tényleg érdekes lehet, mély a keret, de a centerek szerintem minimális játékidőt fognak kapni, rengeteg small-ball lesz. 240 percet kell elosztani, ebből mondjuk Chalmers 25, Wade 30, LBJ 35, Bosh 34, Milicic 18, Ray Allen 25, Battier 20, Haslem 22, Joel 15, Lewis 10, Cole 6 és meg is van a 240 úgy, hogy Mike Miller-t még nem is számoltam, akivel nem tudom, hogy mi lesz. Mindenesetre tényleg érdekes lesz, ha jön Milicic.

Hatalmas történet és élmény!

Ha meccsen is bejátssza, akkor behalok :lol: :
Kép

Davis tanulgat:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.07.19. 22:15:13-kor.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.19. 20:13:18

Ha valakit érdekel esetleg: USA vs Nagy-Britania

http://www.thefirstrow.eu/watch/131272/ ... itain.html
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.19. 15:43:32

Na jah, végülis oda erősítés. Meg pont én mondom, mi Rashard Lewist hoztuk igazából teljesen feleslegesen :D Most meg Darko Milicicet akarjuk...ezzel kapcsolatosan a Heat-topicba NBA1-n írtam, ide is bemásolom, kíváncsi vagyok a véleményetekre:

Oké, persze, csak...na jó, kell egy magas center, ez tény. De ha jön, akkor nézzük csak meg a keretet: Chalmers-Wade-James-Bosh-Darko kezdő ( ez csak egy felvetés, persze több is lehet ), Cole-Allen-Battier-Haslem-Anthony a konkrét cseresor, és akkor még ott van Miller-Lewis-Pittman-JJ. 14 ember, vegyük le JJ-t meg mondjuk Pittmant, marad 12, akiket játszatni kell, azért igazoltak ide, és mi is azért igazoltuk őket. Joel a döntőben is kikerült a rotációból, pedig hasznos játékos, és ahhoz képest érkezett még Milicic a posztjára, illetve még Lewis és Allen. Mondjuk Rashard barátunkat nem igazán értem, 3-4-es poszton van James-Bosh-Battier-Haslem-Miller, alapesetben ő mindegyikük után jöhet...öltönyben ácsorgásért meg minek kellett idehozni? Oké, MM sérült, meg játszunk small-ballt, oké, vet. minimumért legyen. Center is kell, small-ball playerek is kellenek, mindenki kell, csak már ott tartunk, hogy a kezdőnkön kívül már jópár olyan emberünk van, aki "20-25 percre jó lesz". Csak az a baj, hogy ha mindenki marad, akkor 10 perceket fognak játszani, vagy valaki 25-öt, valaki 2-t. Vagy annyit se. Harrisről, Gladnessről nem is beszéltem, nekik esélyük sincs, és még itt van ez a Hamilton gyerek is, vele mit akarunk? Oké, eddig az volt a baj, hogy nincsenek kiegészítők, csak a nagy3as tud pontokat szerezni, hát most már bizonyított Chalmers, Battier, Miller ha egészséges akkor szintén, és még hoztuk Allent és Lewist, plusz akarjuk Darkot, ott van Haslem, lehetőség és játékidő kellene Cole-nak is. Hogy is lesz ez? Tudom, ezek a legkellemesebb problémák...csak egyszerűen nem látom ennek a csapatnak a rotációját, amikor a BIG3-nek meccsenként 35 percet kell játszani, és akkor is fognak ha Kobe Bryant és Kevin Durant fog ülni a padon...

szerk.: neo, csak a linket tedd be, elég az, és akkor nem húzza szét...
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.19. 14:57:34

http://kepfeltoltes.hu/120719/msg_www.k ... es.hu_.png

MSG részvényei nem kicsit estek Lin eligazolásának hírére. Esküszöm nem értem, miért érte ez meg nekünk. Még szerencse, hogy nem vettem, mert akartam. Lin aranybánya volt, csak tartottam tőle, hogy ez lesz és elengedjük... Akkor lett vona nekem csak za igazi [auto_cenzúra]... 8) :lol: :lol:

Szerk: Bocsi ez a kép is széthúzza, de nem tom mit tudnék tenni ellene... :(

Szerk2: Akit érdekel a zuhanás kattintson a linkre. Nem akarom szétcseszni a topicot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2012.07.19. 16:29:31-kor.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.19. 13:54:55

kanty
Llegenda del Barça

2012.07.19. 11:15:20

Tocy írta:
kanty írta:Na megszereztük Jamison-t, így tovább bővül a nyugdíjas klub. A tavalyi statjainak a felét hozza a padról és, akkor már jó lesz. :)

Állítólag Howard ügy ismét előtérbe került. Nem igazán örülnék neki, ezzel az egész hercehurcával még antipatikusabb lett a szememben. Ha Bynum térde makkegészséges, akkor egyértelműen azt mondanám, hogy Howard nem kell. De nem az, s így Bandi egy ketyegő bomba.

McGee 4 év 44 millióért írt alá a Nuggetshez. Úgy látszik minden egyes IQ-t komolyan megfizet a Denver. :P Bár amióta Denverben pattogtat, azért valamivel komolyabb, összeszedettebb.

Ja, és innen szedhető a Dream Team csoportmeccsei, elég finom feltöltés:
http://bt.davka.info/forum/viewtopic.php?id=12469
Jamison nem tudom...öreg, védekezésben ő sem tud hozzátenni sokat, pontszerző meg már annyi van ebben a csapatban...de persze padról hasznos lehet, de én nem fűznék hozzá sok reményt azért.

Ja és közben Grant Hill a Clippersé. Oda már csak egy cseremagas ( vagy kettő ) kellene, és kész is a csapat, Nyugaton top4.
Ahol tavaly egy McRobi és Murphy volt oda egy Jamison erősítés. Öreg, ez nálunk nem igazán probléma jelenleg. Kobenak van még 2 éve, ez a csapat addig lesz meg, utána pedig úgyis nagy változások lesznek.
Nem várok tőle sokat, csak a padról legyen hasznos, ne legyen fék.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.19. 10:38:07

kanty írta:Na megszereztük Jamison-t, így tovább bővül a nyugdíjas klub. A tavalyi statjainak a felét hozza a padról és, akkor már jó lesz. :)

Állítólag Howard ügy ismét előtérbe került. Nem igazán örülnék neki, ezzel az egész hercehurcával még antipatikusabb lett a szememben. Ha Bynum térde makkegészséges, akkor egyértelműen azt mondanám, hogy Howard nem kell. De nem az, s így Bandi egy ketyegő bomba.

McGee 4 év 44 millióért írt alá a Nuggetshez. Úgy látszik minden egyes IQ-t komolyan megfizet a Denver. :P Bár amióta Denverben pattogtat, azért valamivel komolyabb, összeszedettebb.

Jamison nem tudom...öreg, védekezésben ő sem tud hozzátenni sokat, pontszerző meg már annyi van ebben a csapatban...de persze padról hasznos lehet, de én nem fűznék hozzá sok reményt azért.

Ja és közben Grant Hill a Clippersé. Oda már csak egy cseremagas ( vagy kettő ) kellene, és kész is a csapat, Nyugaton top4.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 10:05:21

Eazzy írta:Bob!

Nemtudom, hogy figyelted e, de Kwame Brown a sokadik öregedő 1/1-es aki Phillybe érkezik... Glenn Robinson, Chris Webber, Elton Brand...mind 1/1-ek voltak :D

Egyébként továbbra is azt olvasom mindenhol, hogy a jövőévi FA-en fogunk robbantani...én nem lepődnék meg pl egy Harden behúzáson. Hú de örülnék neki :D (vagy egy mid-season Howard trade?? :D )
Na ezt nem tudtam :D Ezért jó hogy mindenki másnak szurkol nagyjából, s az alap NBA-s dolgokon kívül mindenki extrákat tud a saját csapatáról.Kwame Brown-Hawes páros azért szerintem necces, igaz nem annyira center orientált már a bajnokság, de azért na :D

Hardent szerintem megtartja az OKC, Ibakat fogják elengedni de ez csak megérzés :D Howard részt meg mióta mondogatom, én az ő helyében rég odamennék fiatal csapat jó edzővel, imádnák Philadelphiában a Magic is tudna kénye kedvére válogatni kit kérjen, de ez csak az én elmémben fordult idáig meg :D

Batum marad a Blazersnél egy újabb saga véget ért :D
The Blazers matched Minnesota's 4YR offer sheet
Year 1 and 2 of Nicolas Batum's salary is $10.7M, year 3 is $10.9M and year 4 is $11.2M.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.19. 09:44:24

Na megszereztük Jamison-t, így tovább bővül a nyugdíjas klub. A tavalyi statjainak a felét hozza a padról és, akkor már jó lesz. :)

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.19. 09:16:17

Bob!

Nemtudom, hogy figyelted e, de Kwame Brown a sokadik öregedő 1/1-es aki Phillybe érkezik... Glenn Robinson, Chris Webber, Elton Brand...mind 1/1-ek voltak :D

Egyébként továbbra is azt olvasom mindenhol, hogy a jövőévi FA-en fogunk robbantani...én nem lepődnék meg pl egy Harden behúzáson. Hú de örülnék neki :D (vagy egy mid-season Howard trade?? :D )
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.19. 09:07:51

Kép

Kidd szerződését ünnepelve atom részegen koccant egyet... :S
Alig jött le a feslék Biztosúr! Egy kis gitt meg egy kis polír, csodákra képes! :lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.18. 20:06:13

Game90 írta:Amire elolvastam, hogy mik történtek az elmúlt 1 héten... :D Rohadt jó ez az offseason!

(Meg persze ti is hiányoztatok srácok :mrgreen: )
Fel se tűnt senkinek, hogy nem voltál :lol:
Azért jó hogy vissza tértél, NEM :mrgreen:

Game90 írta: Ez volt már? :)
http://www.youtube.com/watch?v=3MZsldiAJjo
Ez zseniális, bár gondolom nem merték úgy megcsinálni, hogy póló nélkül legyen a súlymérés, azért Air is felszedett már pár kilót :lol:
Na de Felton:
http://twitpic.com/a8vom9
Azért ebben van munka rendesen, ilyen sörhasat nem egyszerű összehozni :D Kicsit többet állt sorba, mikor Big Mac akció volt, mint kellett volna :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.18. 18:09:24

Amire elolvastam, hogy mik történtek az elmúlt 1 héten... :D Rohadt jó ez az offseason!

(Meg persze ti is hiányoztatok srácok :mrgreen: )

Lin dolog kicsit meglepett, szinte biztosra mondtam volna, hogy Dolan-ék meccselni fogják a Rockets ajánlatát, bár az utolsó év a 15 millióval (+ luxusadóval) húzós lett volna, de visszahozta volna az árát az aranytojást tojó tyúk. Idáig elég jónak értékeltem a NY offseason-ját, de ezzel a lépéssel most min. 1-et visszaléptek, az irányító triót elég kevésnek érzem. Prigioni 35 éves kora ellenére még szűz az NBA-ben, Kidd-et úgy kell majd betolni a pályára a nyugdíjasklubból, a husi Felton meg utoljára 1,5 éve játszott jól, pont NY-ban, igaz, akkor D'Antoni volt az edző.

Houston-nál meg lehet építkezni, Lin, Asik (?), fiatalok, draftcetlik + Martin lejárója már jó alap lehet. Dragic-ot lehet, hogy jobb megoldásnak tartottam volna, de ha J-Lin fejlődik (például labdakezelés, kevesebb TO), akkor elég korrekt irányító lesz belőle és a pályán mutatott teljesítménye miatt is megfogja majd érni a pénzét. Ja, és egy tuti all-star kezdője már van a Houston-nak :mrgreen:

:mrgreen:
Bill Simmons:
The Knicks are stupid. Period.

But seriously - any time you can flip a 23 year old asset/fan favorite into a washed-up 40 year old and a fat guy, you have to do it.

neobarca írta:Én ezzel a számmal búcsúznék. Lin, szerettelek! :cry: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=t45jqsVS ... r_embedded#!
Ez nagyon beteg :lol:

Ez volt már? :)
http://www.youtube.com/watch?v=3MZsldiAJjo
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.18. 12:02:48

Én ezzel a számmal búcsúznék. Lin, szerettelek! :cry: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=t45jqsVS ... r_embedded#!

Válasz küldése