Na jah, végülis oda erősítés. Meg pont én mondom, mi Rashard Lewist hoztuk igazából teljesen feleslegesen

Most meg Darko Milicicet akarjuk...ezzel kapcsolatosan a Heat-topicba NBA1-n írtam, ide is bemásolom, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Oké, persze, csak...na jó, kell egy magas center, ez tény. De ha jön, akkor nézzük csak meg a keretet: Chalmers-Wade-James-Bosh-Darko kezdő ( ez csak egy felvetés, persze több is lehet ), Cole-Allen-Battier-Haslem-Anthony a konkrét cseresor, és akkor még ott van Miller-Lewis-Pittman-JJ. 14 ember, vegyük le JJ-t meg mondjuk Pittmant, marad 12, akiket játszatni kell, azért igazoltak ide, és mi is azért igazoltuk őket. Joel a döntőben is kikerült a rotációból, pedig hasznos játékos, és ahhoz képest érkezett még Milicic a posztjára, illetve még Lewis és Allen. Mondjuk Rashard barátunkat nem igazán értem, 3-4-es poszton van James-Bosh-Battier-Haslem-Miller, alapesetben ő mindegyikük után jöhet...öltönyben ácsorgásért meg minek kellett idehozni? Oké, MM sérült, meg játszunk small-ballt, oké, vet. minimumért legyen. Center is kell, small-ball playerek is kellenek, mindenki kell, csak már ott tartunk, hogy a kezdőnkön kívül már jópár olyan emberünk van, aki "20-25 percre jó lesz". Csak az a baj, hogy ha mindenki marad, akkor 10 perceket fognak játszani, vagy valaki 25-öt, valaki 2-t. Vagy annyit se. Harrisről, Gladnessről nem is beszéltem, nekik esélyük sincs, és még itt van ez a Hamilton gyerek is, vele mit akarunk? Oké, eddig az volt a baj, hogy nincsenek kiegészítők, csak a nagy3as tud pontokat szerezni, hát most már bizonyított Chalmers, Battier, Miller ha egészséges akkor szintén, és még hoztuk Allent és Lewist, plusz akarjuk Darkot, ott van Haslem, lehetőség és játékidő kellene Cole-nak is. Hogy is lesz ez? Tudom, ezek a legkellemesebb problémák...csak egyszerűen nem látom ennek a csapatnak a rotációját, amikor a BIG3-nek meccsenként 35 percet kell játszani, és akkor is fognak ha Kobe Bryant és Kevin Durant fog ülni a padon...
szerk.: neo, csak a linket tedd be, elég az, és akkor nem húzza szét...