Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.30. 00:04:09

egy két napja viszont rebesgetik,h mégis kap lehetőséget.

én reménykedem benne, óriási versenyző, már majdnem Schumi kategóriába teszem, nem véletlen nyeri a bajnokok tornáját is sorozatban. (rallyról ne is beszéljünk)

kár,h F1ben már valószínű nem lesz nagy karrierje,pedig...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.10.29. 23:26:44

gygerike írta:Az RTL-en reklámozzák a hétvégi nagydíjat és valamit beszéltek Loeb-ről . Hogy versenyzik az időmérőn vagy vmi ilyesmit értetettem, jól értettem? Ha igen melyik istállónál ?
1-2 hete olvastam, hogy még se adnak neki lehetőséget. Ha jól emlékszem a Torro Rosso egyik autóját kapta volna meg.. Reklámot én is láttam.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.29. 15:10:11

Az RTL-en reklámozzák a hétvégi nagydíjat és valamit beszéltek Loeb-ről . Hogy versenyzik az időmérőn vagy vmi ilyesmit értetettem, jól értettem? Ha igen melyik istállónál ?
Visca El Barca
Kép
miihii
KHAL

2009.10.29. 14:57:42

http://www.f1hirek.hu/hir/Raikkonent_ag ... 0911291052

Bakker,azért ez elég durva! :shock:
3szor annyit kapott,mint a többi dobogós.Elég korrekt alamizsna azért,amit idén művelt :D
Flo Perecnek nincs véletlenül vmi köze a ferkához? :lol: :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.28. 14:29:04

miihii írta: http://www.f1hirek.hu/hir/A_Mercedes_al ... 0910271430
Ennek valahogy annyira nem örülök,mit ne mondjak :?
Nem, ennek én sem. Reméljük azért Norbert Haugnak lesz némi ráhatása az ügyre...
Amúgy ha végképp le akarnak passzolni valakit a Mercedesnél, akkor passzolják le a Force Indiát, négy csapat már sok lesz, ha a Red Bull Racing-gel is megegyeznek...
Kép
miihii
KHAL

2009.10.27. 16:56:49

2 hír :
http://www.f1hirek.hu/hir/Rossi_sms-ben ... 0910271213
VALE,légy észnél!Inkább a rally,mint a Ferrari :twisted:
(De azt sem naon bánnám,ha még hosszú évekig a motor nyergében láthatnám 8) )

http://www.f1hirek.hu/hir/A_Mercedes_al ... 0910271430
Ennek valahogy annyira nem örülök,mit ne mondjak :?
ab1daL
Director del Fútbol

2009.10.24. 10:52:00

Jean Todt az FIA új elnöke.
"Megkönnyebbültem. Ez egy igazán lebilincselő tapasztalat volt számomra. Valami újat szeretnék csinálni, és nagyon örülök neki, hogy most egy ország-világ látja, hogy mennyien támogatnak"- mondta röviddel az eredményhirdetés után Todt, aki a Motorsport-Total.com-on a szavazás előtt a Forma-1-gyel kapcsolatban azt is elmondta, hogy úgy akarja továbbfejleszteni a sorozatot, hogy abból profitáljanak a csapatok és a rajongók is.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.20. 17:04:21

http://www.nemzetisport.hu/f1/a-toyota- ... k-2003790/

szntem nem fogadja el, legalábbis ha hű marad magához. Ugyanis azt nyilatkozta,h csak ütőképes kocsival akar versenyezni,amivel esélye van vébét nyerni, ha nem kap ilyen lehetőséget, kiszáll.

Toyota pedig kb az F1 Atletico Madridja.

mindig vannak ígéretes "meccsei" (utóbbi 2-3 évben) aztán beleszürkülés,és ismét középmezőny.

arról nem is beszélve,h már a kivonuláson is gondolkodtak/nak.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.10.19. 22:03:59

barca99 írta:Milyen az igazi F1? :roll:
Erről oldalalkat lehetne írni, kár érte.. de biztos nem olyan mint az idei..

Jövőre ugye meglesznek tankolva a csomagok, így megint egy kuszált év lesz, értelem határait súrolják a szabályok, de teszem fel ismét a kérdést, ilyen szinten ennyi hülyét? Nah nem akarok megbántani senkit, baromság baromság hátán.

Palikot lereagálva, 14. helyről 5. azért Brazíliában láttunk már nagyobb meccset is, de nem akarok kukacoskodni, le leszek hurrogva úgyis. ;) Sajnálom, hogy az idei évben elmaradtak a végső izgalmak, Vettelt már korán temetni lehetett, egy barátom szavaival pedig, ha Rubens esélyes a vb.-re akkor ott már komoly gondok vannak.. Félre ne értsen senki, idén megkedveltem a fazont, drukkoltam neki, de ő már sok újat nem tud előhúzni.. Button év elején egy jó kocsival leautózta a mezőnyt, amíg a többiek kamilláztak, hogy jéé elkezdődött az év, utána pedig elkolbászolt, ami érthetetlen. Tény megérdemli, Gratula neki, de 2. félidőbe nem kellett volna elaludni ennyire, formalitás mégis..

Jövőre remélem visszatér a Ferrari az élmezőnybe ahova való, és Felipével egy sikeres évünk lesz, izgalmasabb mint az idei, remélem. :)

Forza Ferrari & Hajrá Massa!!!

U: San Marinoról tud valaki valamit, mikor tér vissza a versenynaptárba?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.19. 10:46:04

Milyen az igazi F1? :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.19. 10:43:32

Remélem ezzel véget is ér ez az átmeneti időszak, és jövőre visszatér az igazi F1. Hajrá Massa!
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.19. 09:34:14

Gratulálok Buttonnak, most már legyen vége ennek az évnek egy jó Abu Dhabi versennyel, ahhol tét nélküli, felszabadult verseny legyen.
Aztán várom a következő évet ahol remélem egy jó autót épít a McLaren és a Ferrari és folytatják a hagyományos versengésüket az élen 4 jó pilótával, és a Brawn és a Red Bull is hasonló szinten legyen.
Remélem az új csapatok is mind el tudnak indulni, hiszen minél többen vannak a pályán, annál valószínűbbek az előzések. Kobayasit remélem jövőre a Toyotában láthatom, egész évben ő volt a legjobb olyan pilóta, aki év közben ült bele egy másik, vagy akár első autóba. Pedig sokan voltak...
Szóval reményeim szerint jövőre egy sokesélyes küzdelem lesz, Ahol Alonso, Hamilton, Massa, (reményeim szerint Mekiben Niko)Rosberg, Raikkonen,Button,Vettel vagyis a legjobbak mind az elsőségért fognak harcolni jó kocsikban.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.10.19. 09:05:19

Örülök, hogy nem jött össze az ármánykodás, de csak tettek azért, hogy ne legyen lefutott ez a vb, és nem is kellett sokat, csak Buttonnek kellett annyira magára eresztenie a többieket, hogy még a biztonságos zónán belül maradjon. Vettelnek lövése nem volt a vb-hez, csak Barrichellot tartottam rá veszélyesnek, de az számomra hihetetlen, hogy Button ennyi versenyen csak kolbászoljon a középmezőnyben, Barrichello meg azt hozta végülis, amit szezon első felében, csak nem volt pluszban előtte Button. Button csak kicsit rázta meg magát ezen a futamon, amikor már szorított a cipő. és máris ment ahogy illik, ami az autóban van talán most újra láthattuk. Hibátlanul hozta le a szezont, nagyon összeszedett pilótáról van szó. Az autó valós ereje szerintem igencsak rejtett volt az idény nagy részében.
Az, hogy végülis nem maradt meg utolsó futamra a lehetősége a többieknek, még az is megmagyarázható az összeesküvés elméletben. Új pálya. Ez épp elég a figyelemfelkeltésre, és az eladhatóságra.

Bűzlik az egész számomra, és az a baj, hogy már nem csak a Ferraritól, tavaly Hamilton büntetései, tavalyelőtt hihetetlen hibái, idén Button szunnyadozása, de még elmehetünk 06ba is, amikor Monzában Alonsot büntették megmagyarázhatatlan módon.

Miért kell ez az izgalom? Tudják jól az okosok, hogy még egy Schumacherféle unalomba fullasztott korszakot nehezen vészelnének túl.

E mellé még ott vannak a csapatok. Ferrari, Meki, Renault. Melyiket lehet nyugodt szívvel tisztelni?

Mi még a hihetetlen a játékban? Láttátok ti a csapatokat duzzogni a Renault ügyön? Én nem nagyon. Piquet sírogat egy kicsit, és Massa, de más senki, ők is csak önnön érdekből. Mintha a legtermészetesebb dolog zajlott volna le, úgy mentek el mellette.

Az új szabályokat is fel lehet dugni oda ahová. Hiába reménykedett az ember szezon elején, hogy nah most csúnyák lettünk, de előzések áradata lesz. Hol volt? Nem láttam lényegi változtatást e téren.

Kiábrándító az egész, ha komolyan utánagondol az ember. Nah mind1.

Még egy jóféle idézet az elmélkedés végére:
"Ha az ember a valóság alapján ítél, nincs többé semmiféle játék. S ha játék sem lesz, mi marad akkor?"

Versennyel kapcsolatban egy pozitívum:
Kobayashi, a japán Senna! Egy mocskos állat, de ha megtanulja mi a sportszerű és mi nem az, akkor hozhat némi izgalmat. Első versenyén így védekezni.. kemény a srác.
Webbert pedig eddig a szezonig bírtam, de idén már megárt a jóból is a sok, le vele.
miihii
KHAL

2009.10.18. 20:48:29

levproff írta:
Sanama írta:Hamilton ma sem kicsit autózott 18-ról 3. 8) 8)
Yes!Ennek nagyon örülök!Csak az első 15-20 percet láttam és csak most olvasgatom a végeredményt!Remélem jövőre is így fog menni és nem fog beragadni az elején mint idén! :roll: :wink:

GO HAMI GO! :twisted:
En is csak nso-n kovettem az esemenyeket,melo gatolt a megnezesben :?
De naon orulok,h Hami ilyen nagyot ment ma \:D/

Egy mondatot kiemelnek az nso irasabol :arrow:
"61
Hamilton igazi hazafiként megelőzte Barrichellót, így honfitársa még közelebb a megkoronázáshoz."
8)
LEWIS PATRIOT HAMILTON :twisted:

Jovore jo kezdest es jo folytatast varok,Kiscsako :!:
GO HAMI GO :!:

Egyuttal persze grat Buttonnak is a VB-hez =D>
levproff
Director del Fútbol

2009.10.18. 20:31:54

Sanama írta:Hamilton ma sem kicsit autózott 18-ról 3. 8) 8)
Yes!Ennek nagyon örülök!Csak az első 15-20 percet láttam és csak most olvasgatom a végeredményt!Remélem jövőre is így fog menni és nem fog beragadni az elején mint idén! :roll: :wink:

GO HAMI GO! :twisted:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.18. 20:22:37

barca99 írta:Rubens első lesz, Button meg pontot sem szerez. Így 4 pont lesz köztük, az utolsó ismeretlen, új pályára. Kép
Most vagy százszor le kellene írnom, hogy nem írok több hülyeséget. :D

Végülis gratula Buttonnak, bár nekem valahogy elég semleges, úgy ezzel az évvel együtt. Viszont itt van Vettel, akit egyre jobban csípek, egész jó idénye volt, reméljük jövőre csak jobb lesz. 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.18. 20:11:12

Grat Buttonnak !
Megérdemelten lett VB ebben az évben!

Hamilton ma sem kicsit autózott 18-ról 3. 8) 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.18. 20:05:07

Vito írta:
ha én tavaly megjelentem volna egy olyan post-tal, amiben azt elemzem, hogy szerintem piké direkt cseszte a falhoz a bódét, akkor hányan és mennyire nézte(te)k volna hülyének :?:
ez teljesen más szntem. ott egy csapat döntése volt(ill elvileg két emberé), sajnos kis büntetéssel.

de ti azzal jöttök,h Börni bármit elintéz,ő csinálja az egészet,stb,stb,stb. azért közel sem egy szint a kettő.

szal én azzal kapcsolatban tuti nem nézlek hülyének, minden csapatnál sajnos előfordulhat, (tudunk rá példákat) hogy bundázni akarják az eredményt.

de ilyen magaslatokban,ahogy Börnivel jöttetek,az viszont hülyeségnek tartom, ennyi erővel az egész szezon rajta múlt csak és kizárólagosan, Button kezdeti lendülete is,meg majdani hanyatlása is ----> MARHASÁG.!
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2009.10.18. 19:57:04

gekkodan írta:Button pont egy középszerű pilóta, talán Mark Webber és Raikonen között lehet valahol. Szépen lemakkolta a bulit, de az is tuti, hogy az elmúlt évek leggyengébb világbajnoka Ő maga. Hiába áradozik ma a Palik, Barichello azért szépen elszált előle, meg 3-4 amatőrrel jól elvolt, de a kezdeti kalamajkából is pont ő jött ki jól.

Megnyerte a VB-t, mert a szezon első 5-6 futamán egy mercivel szaladgált a pályán, míg a többiek trabantoztak. Aztán úgy eltűnt, mint annak a rendje.

Mint úriember gratulálok neki, de a véleményem ez.
legalább a mai teljesítményéért ne fikáznád....:?

egyébként még annyit az elmélet-ellenesekhez:

ha én tavaly megjelentem volna egy olyan post-tal, amiben azt elemzem, hogy szerintem piké direkt cseszte a falhoz a bódét, akkor hányan és mennyire nézte(te)k volna hülyének :?:
LM10
Director del Fútbol

2009.10.18. 19:56:55

GRAT BUTTON-nak! Ez egy nagyon fura év volt....jövőre nagyon nagy szezont érzek. Hatalmas lesz a pilóta mozgás.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.18. 19:56:31

Vito!

én is örülnék a helyedben,ez természetes :wink:

én is itt leszek,ha feleslegesnek (számomra) vélt elméleteket olvasok,csak azért mert nem úgy alakul egy verseny,vagy egy időmérő mint vki szerette volna :)

még mindig naiv vagyok ha azt írom,h Börni az égvilágon semmit se csinált? és nem neki volt köszönhető hogy marha szoros (lol 14pont az aztán szoros amikor 20pont szerezhető max) lett az állás két futammal a vége előtt.?!

mindenre megvan a logikus (vagy inkább úgy írom,h kevésbé összeesküvéses :D ) magyarázat, ezzel a 7végével kapcsolatban is, mint utólag bebizonyosodott.

Jövőre remélem egy harcképes Ferrarit láthatok,és azt is,h a Red Bull megmarad jónak, továbbá,hogy Rosberg vmi csoda folytán Hamilton csapattársa lesz. (Kimit egyre kevésbé érzem,h kikötne ott...sajnos)

Brawn szntem visszacsúszik az élmezőny mögé (szorosan).

még egy megjegyzés:

ha utálnám az F1et, a Brazil nagydíjat akkor is minden évben megnézném

:D
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.18. 19:55:06

GRAT Button-nak :!: :!: :!: Örülök, hogy sikerült megnyernie már régóta szimpatizáltam vele.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Zlatan Boy
Barça B

2009.10.18. 19:54:38

Ez a Webber egy kész hányinger, már amit a rajtnál müvelt Kimivel szemben.Egyébként meg gratula Buttonak!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zlatan Boy 2009.10.18. 19:55:34-kor.
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.10.18. 19:52:21

Button pont egy középszerű pilóta, talán Mark Webber és Raikonen között lehet valahol. Szépen lemakkolta a bulit, de az is tuti, hogy az elmúlt évek leggyengébb világbajnoka Ő maga. Hiába áradozik ma a Palik, Barichello azért szépen elszált előle, meg 3-4 amatőrrel jól elvolt, de a kezdeti kalamajkából is pont ő jött ki jól.

Megnyerte a VB-t, mert a szezon első 5-6 futamán egy mercivel szaladgált a pályán, míg a többiek trabantoztak. Aztán úgy eltűnt, mint annak a rendje.

Mint úriember gratulálok neki, de a véleményem ez.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Válasz küldése