Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1-2 hete olvastam, hogy még se adnak neki lehetőséget. Ha jól emlékszem a Torro Rosso egyik autóját kapta volna meg.. Reklámot én is láttam..gygerike írta:Az RTL-en reklámozzák a hétvégi nagydíjat és valamit beszéltek Loeb-ről . Hogy versenyzik az időmérőn vagy vmi ilyesmit értetettem, jól értettem? Ha igen melyik istállónál ?
Nem, ennek én sem. Reméljük azért Norbert Haugnak lesz némi ráhatása az ügyre...miihii írta: http://www.f1hirek.hu/hir/A_Mercedes_al ... 0910271430
Ennek valahogy annyira nem örülök,mit ne mondjak
Erről oldalalkat lehetne írni, kár érte.. de biztos nem olyan mint az idei..barca99 írta:Milyen az igazi F1?
En is csak nso-n kovettem az esemenyeket,melo gatolt a megnezesbenlevproff írta:Yes!Ennek nagyon örülök!Csak az első 15-20 percet láttam és csak most olvasgatom a végeredményt!Remélem jövőre is így fog menni és nem fog beragadni az elején mint idén!Sanama írta:Hamilton ma sem kicsit autózott 18-ról 3.![]()
![]()
![]()
GO HAMI GO!
Yes!Ennek nagyon örülök!Csak az első 15-20 percet láttam és csak most olvasgatom a végeredményt!Remélem jövőre is így fog menni és nem fog beragadni az elején mint idén!Sanama írta:Hamilton ma sem kicsit autózott 18-ról 3.![]()
Most vagy százszor le kellene írnom, hogy nem írok több hülyeséget.barca99 írta:Rubens első lesz, Button meg pontot sem szerez. Így 4 pont lesz köztük, az utolsó ismeretlen, új pályára.
ez teljesen más szntem. ott egy csapat döntése volt(ill elvileg két emberé), sajnos kis büntetéssel.Vito írta:
ha én tavaly megjelentem volna egy olyan post-tal, amiben azt elemzem, hogy szerintem piké direkt cseszte a falhoz a bódét, akkor hányan és mennyire nézte(te)k volna hülyének
legalább a mai teljesítményéért ne fikáznád....gekkodan írta:Button pont egy középszerű pilóta, talán Mark Webber és Raikonen között lehet valahol. Szépen lemakkolta a bulit, de az is tuti, hogy az elmúlt évek leggyengébb világbajnoka Ő maga. Hiába áradozik ma a Palik, Barichello azért szépen elszált előle, meg 3-4 amatőrrel jól elvolt, de a kezdeti kalamajkából is pont ő jött ki jól.
Megnyerte a VB-t, mert a szezon első 5-6 futamán egy mercivel szaladgált a pályán, míg a többiek trabantoztak. Aztán úgy eltűnt, mint annak a rendje.
Mint úriember gratulálok neki, de a véleményem ez.