G-Jay írta:Jajj de meglepődtem hogy Barichello indul hazai futamán az élről, és jajj de meglepő, hogy Button hátul van...egyedül Vettel helyezését rontotta el a jó öreg Börni. Most biztos mérges is.
jajj de meglepődtem,hogy összeesküvés elméletet szimatolnak majd páran.
Börni gondolom a könnyű körülmények közepette távirányítóval vezette a kocsikat a boxából. Vettel is ezért esett ki gondolom (ja nem, mert itt még Börni is hibázott), Hamilton is ezért esett ki, na meg persze Button.
Bár én se örülnék neki, ha a kedvencem csak fél évig menne tűrhetően.
azt azért nem gondolhatjátok komolyan,hogy Button vagy bárki más belemenne abba,h börni játszon egy kicsit, hadd kockáztassa a vébémet,perszeee.
már csak azt hiányolom,hogy azt is leírja valaki,hogy utolsó győzelme óta, folyamatosan Börni tol ki vele,ezért nem megy neki annyira.
Akkor addig meg Börni segítette? jah,azt nem, az önerőből volt, most meg önerőből rosszabb (azt,h kinél,mennyivel,mikor,hogyan döntse el mindenki maga). szerintem.
szerk: de szerintem simán megnyugodhattok, az elmúlt hónapok tendenciája alapján, édes mind1,h hol van, sokat nem hoz rajta se Bari,se Vettel, szntem a brazil kiesik ma,és abban a pillben vébé is Jenson. (Vettel még ott lenne,de az nagyon csak lenne jelenleg...)
Időmérőről annyit,h Vettel miatt elég mérges voltam, de akkor nem lehetett javítani már, így viszont ma kitolja a szemét is, nincs veszíteni valója, ha esik akkor meg főleg benne van bőven,h széttöri,na meg,hogy feláll a dobogóra
Szeretem ezt az eseménytelen Brazil pályát

laza időmérő után, méglazább futam lesz remélem.