Initom írta:Én nem azt mondom ez helyes volt

Ez csak az én elméletem volt arra miért voltak enerváltak.
Kézilabda szerelmesként én is repestem volna egy küzdős csapatért,viszont azt tartom,hogy ez nem tragédia... az a '3-0' volt:) Fiatalítás van a csapatnál,vannak egy ketten (Mocsai) akik nem valók ide,valamint nem volt ott a legjobbunk,Nagy Laci.
9el nyertek a dánok.
PErsze ha izlandnak menni kell,valamivel kevesebb lett volna a különbség,mondjuk 4-5 gól.
Ez elrontottuk,mert lehetett volna még szebb a dolog.
Én a fiatalítást sem látom annyira, most kb az utóbbi 4-5 évben egy Lékai tudott odakerülni, illetve Mikler elsőszámú lett. Kb ennyi a változás. Szalafai már egyáltalán nem fiatal, Szőllősi igen
Én nagy bajnak látom a magyaroknál,hogy szélsőink borzasztó súlytalanok ehhez a szinthez. Ez a válogatottban is,de a Veszprémben is megfigyelhető. Pedig ez az a poszt,ahonnan a legtöbb gólt lövik a csapatok általában. Most,hogy példákat is írjak:
franciák: Abalo,Guigu.
spanyol: Rocas,Ugalde,Tomas
horvát: Cupic,Horvat
izland: Sigurdsson, Petterson (ő most mondjuk sérült)
dánia: Eggert, Lindberg
Hogy csak az elitet említsem, ez mind világklasszis játékos, nálunk évek óta egy ilyen szélső sincs.
Beállós poszton is súlytalanok vagyunk, bár Szőllősiben látok fantáziát.
Nagy Laci hiányzott, mert rajta kívül ebben a válogatottban nincs olyan kaliber, aki stabilan hoz meccsenkét 5-6 gólt akármikor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."