Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Initom írta: Nem vagyok azért biztos abban,ha az izlandiaknak van tét,akkor 9 el kapnak ki a tartalékoló dánoktól![]()
Ja ,hogy a 2. félidőGame90 írta:Pedig a második félidőre nincsen jobb kifejezés.Initom írta:Azért ez minden csak nem tragédia.
Pedig a második félidőre nincsen jobb kifejezés.Initom írta:Azért ez minden csak nem tragédia.
Initom írta:Én nem azt mondom ez helyes voltEz csak az én elméletem volt arra miért voltak enerváltak.
Kézilabda szerelmesként én is repestem volna egy küzdős csapatért,viszont azt tartom,hogy ez nem tragédia... az a '3-0' volt:) Fiatalítás van a csapatnál,vannak egy ketten (Mocsai) akik nem valók ide,valamint nem volt ott a legjobbunk,Nagy Laci.
Ez nem motiváció, hanem önbecsülés kérdése. Aki magára veszi a címeres mezt, az ilyen lélektelen produkciót nem engedhet meg magának. Ez a mai "játék" a kézilabda megcsúfolása volt, egy 0 pontos, gyenge osztrák vállogatott ellen. Lehet rosszul játszani, de akarat nélkül nem!!! Példát vehetnének a lengyelektől küzdeni tudásból.Initom írta:Azért ez minden csak nem tragédia. A srácoknak már nem volt motiváció,hiszen szinte 100% volt ,hogy előzni az izlandot nem lehet.
A fiúk minden meccsen (ezen kívül) odatették magukat,és a világ egyik legjobbja ,a fő oszlopunk hiányában is jól játszottunk. Én büszke vagyok rájuk....és van miért,nem úgy mint a focistákra.
Initom írta:Azért ez minden csak nem tragédia. A srácoknak már nem volt motiváció,hiszen szinte 100% volt ,hogy előzni az izlandot nem lehet.
shutterisland írta:tudtommal ha kitömjük az osztrákokat, már csak a dánoknak kellett volna szurkolni.Initom írta:A srácoknak már nem volt motiváció,hiszen szinte 100% volt ,hogy előzni az izlandot nem lehet.
ha jól tudom, a mi győzelmünk és izland vereségének aránya együtt 9 gól kellett volna legyen.
például ha nyerünk 5 góllal, izlandnak legalább 4-el kell kikapni, stb.
egyébként már a csoportból is majdnem kiestünk, szóval bőven elég ez a 7. vagy 8. hely.
tudtommal ha kitömjük az osztrákokat, már csak a dánoknak kellett volna szurkolni.Initom írta:A srácoknak már nem volt motiváció,hiszen szinte 100% volt ,hogy előzni az izlandot nem lehet.
Minden magyar kézi válogatott meccs után a bírót kell okolni, ez most komoly?neobarca írta:Gondolom már atom fáradtak voltak. Mellesleg azért a bírókkal szívesen elbeszélgetnék...Messa írta:Jóságos ég, hogy lehet ilyen szinten ennyi lépéshibával játszani?
Gondolom már atom fáradtak voltak. Mellesleg azért a bírókkal szívesen elbeszélgetnék...Messa írta:Jóságos ég, hogy lehet ilyen szinten ennyi lépéshibával játszani?
Te is okos vagy...nyilván Kovacsicz játszott egyedül a Magyar válogatottban....könnyű egy ember egy hibájára levetíteni azt a 80 percet, amit letoltunk százezer millió lépéshibával (édes Istenem, világbajnoki negyeddöntőről beszélünk...) és igen, ebből az egyik Kovacsiczé volt. És akkor mi van? A lépéshibákon, és azon ment el a meccs, hogy míg a brazilok jóformán egy sorral végigtolták a meccset, nálunk Görbe alig bírt összeszedni 70 percet. Meg ez, hogy Amorim megteszi nekünk azt a szívességet, hogy kiállíttatja magát, és ebből 1 gólt dobunk meg 1et kapunk...hát brávó. A brazilok emberhátrányba vagy előnybe kerültek, minden támadásuk gyors volt, és ezekből gólt is dobtak. Mi meg dajkálgatjuk a labdát, jó lesz az, majd csak lesz valami. Tiszta Barca...emberelőnynél az lenne a lényeg, hogy minél több gólt dobjunk, és minél többet támadjon az ellenfél emberhátrányban. Ezt a brazilok tökéletesen végre is hajtották, de nekünk erre még nem sikerült rájönni. Ez a megbízott szöv. kap. is...az eszem megállt, mikor 50el a rendes játékidő vége előtt annyit tudott kinyögni, hogy kicsit járjon körbe a labda és ha gól, ha nem gól, mindenki egyből vissza. Jah meg mondott egy hatalmas taktikai elemet, duplakereszt és lendületből érkezzünk. Ezt mind olyan haláli nyugalommal mondta el, mintha az első félidő elején járnánk. Végül is 50el a vége előtt támadtunk az elődöntőért, a sportolónak pont az ilyen nyugis SEMMIRE van szüksége az edzőtől...Fecooo írta:Köszi Kovacsicz...