Szerintem Bob is úgy van vele, mint én:
1. ha Nash ment volna a Raptors-ba/Pacers-be/Mavs-be, rohadtul nem zavart volna. Toronto-ban ő a Jani, Indiana-ban ő lett volna a kirakós utolsó darabja, Dallas-ban meg Cuban kb. 10 perc alatt tudott volna egy normális csapatot összehozni a Nash - Dirk duó köré.
2. korrekt ellenértékért (pl. Shumpert + valakik) ment volna a Knicks-be, az sem zavart volna.
3. de ennél a Lakers csomagnál még a Körmend is sokkal jobbat tudott volna adni. És ha most először csinálna ilyen cserét a Lakers, akkor még el is tudnám valahogy fogadni, de sajnos ez nem az első eset, hogy valamelyik idióta csapat (ki tudja miért...) kisegíti őket és ahelyett, hogy a 6-8. hely körül szenvednének, megint bajnokesélyesek.
Nash nyilatkozatáról már ne is beszéljünk...
Bazska:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... -ot-fazisa
A szálloda éttermébe menet egy kissrác a szemem előtt hányja el magát a recepción. Biztos ő is olvasta a hírt.
Halló, Radio Phoenix? A Karthagótól kérem az "Áruló" című számot és küldöm Steve Nash-nek és mindenkinek, aki szerette.
Bob_Marley írta:
Houston has reached agreement to send Kyle Lowry to the Raptors for a package that includes a future lottery pick, source tells Y!
(na legalább valami a Raptorsnál

)
Jeremy Lin and Rockets still discussing offer sheet, source says. They're working on the "structure" of deal. Knicks have right to match.
After signing Jamal Crawford, the Clippers canceled their scheduled meeting with Ray Allen. Sources believe Allen will sign with the Heat.
(Jamal Crawford's deal done and he will get a four-year, $25 million deal (with bonuses) from Clippers,)
Ha megy Allen márpedig szinte biztos, akkor Nick Young a célpont, hell yeah

Brandon Bass staying. Celtics have reached agreement with power forward on 3-year deal, per Herald source.,
Bass marad nálunk, örülök mert nagyon jobb megoldás nem volt
Na, legalább Lowry megvan, örülök neki, jó lesz ő a Toronto-ban, bár remélem valamilyen védettség lesz a pick-en. Már csak Calderón-nal kéne csinálni valamit. Viszont a Rockets gyorsan elengedte mindkét irányítóját, ennyire bíznak abban, hogy Lin aláír hozzájuk? Knicks még egy évi 8-10 milliós ajánlatot is meccselni fog, kicsit túl lenne fizetve, de J-Lin gyorsan visszahozná az árát.
Crawford-ot amúgy nagyon bírom, jó helye lesz LA-ben, Allen-nek meg már csak a Heat maradt, már el is képzeltem: LBJ betör, majd kiosztja Ray-nek triplára, 3 pont
Bass mennyiért maradna? Mert évi 6-7 millióért még meg is érné nektek. De ha behúzzátok Nick Young-ot, akkor nagyokat fogok röhögni, de szerintem te is, egyik meccsen 6/8 FG, majd a következőn 1/10
Kidd meg mégsem marad a Mavs-ben, Lin mögé jó lesz, de ez a 3 év kicsit sok:
Stein: In another unforeseen twist of this wild offseason, sources say Jason Kidd has decided to leave Mavs and join Knicks on a multiyear deal. Mavs were confident they'd close three-year, $9M deal with Kidd but after all-day deliberations w/both teams Kidd has committed to Knicks.
Kicsit sikerült módosítani a szerződésén:
The Nets have convinced Mirza Teletovic to take the mini taxpayer mid-level exception.
Teletovic's first season salary will be just over $3 million.